Monday, May 2, 2016

Romîna -- Benjamin Fulford: 26:04:2016

Razboiul Hybrid continua cu lovituri împotriva bazelor militare subterane japoneze, în timp ce Mafia khazar este atacata din toate partile, pe planeta


26 Aprilie, 2016
Lupta pentru planeta Pamînt a luat o întorsatura spectaculara cu distrugerea a trei baze subterane japoneze importante, accelerarea pentru reperarea oligarhilor Mafiei  Khazar, a negocierilor financiare cu mari probleme între complexul militar-industrial, si societatile secrete din Asia, si mult mai multe.
Sa vorbim în primul rînd despre cutremurele de pamînt: este evident pe graficele publicate de Japonezi pe internet, ca recenta serie de cutremure de pamînt în Sudul Japoniei, este de origine artificiala. Dovezile prezentate, consista în a spune ca studiile seismice, se aseamana cu cutremurele de pamînt provocate de explozii, cu un imens val de soc, imediat urmat de replici de intensitate constanta descrescînda. A se vedea linkurile de mai jos, pentru luarea în considerare a probelor:

Au existat de asemenea informatii refritoare la sunete asemanatoare  unor explozii, cum ar fi atunci cînd cutremurele de pamînt s-au declansat. În plus, toate cutremurele aveau epicentre de mica adîncime, ceea ce este foarte rar pentru cutremure de pamint de origine naturala. În plus, centrul de prevenire al cutremurelor de pamînt al guvernului japonez, a declarat ca a renuntat sa prezica cutremurele de pamînt, deorece acestea, nu corespund nici unui model predictiv al cutremurelor de pamînt naturale. Argumentul principal, totusi, se bazeaza pe faptul ca epicentrele celor trei mari seismuri, corespund toate, bazelor militare japoneze.
Daca testati 1812 Oyatsu, Mashiki, Prefectura de la Kumamoto, pe Google Earth, puteti vedea baza militara în epicentrul primului cutremur de pamînt. Puteti vedea mai multe structuri neobisnuite, care par sa fie accesul la baze subterane.

Retineti de asemenea, ca Ministrul Finantelor japonez, Taro Aso, a declarat recent economistului american Paul Krugman, ceva referitor la faptul ca, guvernul japonez, cauta un pretext pentru a începe cel de-al Treilea Razboi Mondial, cu scopul de a salva economia.
Surse ale guvernului Chinez de la Pekin, mi-au afirmat recent ca au detectat o crestere neobisnuita a echipamentului militar japonez, în ultimele luni.
Bazele care au fost lovite, se gasesc toate în apropierea peninsuei Coreenne, de unde ar fi usor de transferat un numar mare de soldati catre continentul asiatic, în vederea unui razboi cu China. Se pare deci, ca era vorba de o lovitura preventiva, din partea unor forte necunoscute, pentru a preveni orice tentativa a Japonezilor de a declansa cel de-al Treilea Razboi Mondial.
Anuntul ca Coreea de Nord dispunea de rachete balistice în submarine, era de fapt o reactie a Japonezilor, fata de atacul contra bazelor lor subterane. Mesajul a fost acela de a arata ca Japonia dispunea înca de o capacitate de descurajare nucleara, prin intermediul subcontractantului sau Nord-Corean. Ei nu au înca nevoie sa se preocupe, caci nimeni nu intentioneaza sa invadeze Japonia.
Saptamîna trecuta, au existat certuri cu privire la depozitele de aur asiatice, în Indonezia. Oficialii sediului central asiatic al CIA din Singapore, au avertizat Chinezii, ca daca ei încercau sa profite de investitiile lor de miliarde de dolari în Indonezia, pentru a prelua controlul politic, Americanii «ar reactiona».
De asemenea, ca raspuns la propunerea Chineza de a le furniza aurul cu 13% reducere, Americanii din Indonezia si Singapore, pretind ca ei nu au nevoie de acesta, deoarece ei controleaza o vasta retea de aur în apropierea Ambasadei Statelor Unite la Djakarta, potrivit agentilor CIA din Indonezia. Guvernul Indonezian, la rîndul sau, revendica 4000 de  tone de aur japonez, despre care ei spun ca este situat în apropierea monumentului ecuatorului. Aceasta pare a fi concluzia Indoneziei, dupa ce Vice-presedintele Jusuf Kalla vizitase în mod discret Statele-Unite, Japonia si China, si ca Presedintele Joko Widodo vizitase Belgia, Olanda si Regatul Unit. Daca cineva doreste sa contesteze aceasta afirmare, va trebui sa se pregateasca pentru un razboi cu Indonezia potrivit unor surse ale CIA. Totusi, dovada existentei acestui aur ramîne ipotetica. Fotografiile locului, nu arata decît lucrari de santier, nu de aur.
Chinezii, la rîndul lor, devin nerabdatori în fata tergiversarilor occidentale, în special cele americane, în raport cu propunerea lor de a funda o administratie de planificare viitoare, si ar putea destul de bine «sa ia o pozitie ferma», potrivit oficialilor chinezi cu sediul în Japonia. Scenariul cel mai probabil este ca, Chinezii vor înceta pur si simplu sa accepte dolarii, dupa o anumita data. Lumea, va avea ca alternativa yuanii sutinuti de aur, potrivit unor surse ale guvernului chinez.
Chinezii, nu sunt singurii a deveni nerabdatori în raport cu cabala khazar. În Brazilia, armata, sa saturat si sunt obositi de politicienii corupti încercînd o lovitura de stat împotriva Presedintelui Dilma Rouseff. Ei sunt gata pentru a trimite tancuri la cladirea Congresului, potrivit surselor de informatii militare americane (DIA). Vaticanul, de asemenea întra în hora, pentru a evita o lovitura de stat a Khazarilor din Brazilia, datorita bazei, poporului, dupa aceleasi surse. În plus, miliardarul brazilian si seful khazar Joseph Safra, cel mai bogat bancher din lume, a fost inculpat de  coruptie. Motivele pentru inculparea sa, sunt legate de o ancheta a politiei braziliene numita «Operatiunea Zelotes», care urmareste autorii care corup politicienii, conform a multor articole din ziare.
În Europa, Germanii s-au saturat de asemenea, si au luat decizia sa «se întoarca acum spre Est», potrivit unor surse ale Pentagonului. Tentativa de extorsionare de fonduri Volkswagen, spionajul de la NSA, refuzul Consiliului de administratie al Rezervei Federale de a restitui aurul germanilor, si sanctiunile împotriva Rusiei, toate au contribuit la decizia Germana, potrivit lor.
În Europa înca, «opozitia franceza si «brexit» (iesirea din UE , a Marii-Britanii), semneaza sfîrsitul acordului comercial TTIP ai caror campioni erau reprezentantii cabalei Goldman Sachs si Monsanto», a declarat o sursa. În Europa de Est, Rusii, au dat cîteva lovituri importante regimului cabalei în Ucraina. Presedintele Petro Porosenko, a disparut din circulatie timp de o saptamîna, si cînd a reaparut, el a schimbat pe Primul Ministru, si brusc a luat în serios punerea în aplicare a acordului de pace de la Minsk. Pe fundalul a toate acestea, omul puterii, oligarhul khazar si de asemenea agentul israelian Igor Valerievici Kolomoisky, si-a avut activele sale confiscate, si «ar putea sa fie luat la tinta» el însusi, potrivit surselor ruse.
În Orientul-Mijlociu, generalul lider American, Joseph Dunford, a mers în Egipt, pentru a ajuta Presedintele Abdel al-Sissi sa « zdrobeasca EIIL, în peninsula Sinai, si în Libia», potrivit unor  surse ale Pentagonului. Acest lucru implica, desigur, ca Statele-Unite, au ales Egiptul ca, guvernul sunit cel mai rezonabil si de încredere din Orientul-Mijlociu, si ca militarii si serviciile de informatii americane, împreuna cu Rusii, îi vor ajuta sa extinda influenta lor, în regiune. Avînd în vedere ca EIIL, este subcontractantul Turciei, Israelul si monarhiile Golfului, se pare ca Egiptul, Rusia, Siria, Iranul si armata americana, vor coopera pentru a aduce pacea si întelegerea, în aceasta regiune conflictuala.
Faptul ca Presedintele american Obama a decis sa publice cel putin o parte din cele 28 de pagini clasificate ale raportului privind atentatul din 11 septembrie, arata în mod clar, ca Statele-Unite au decis sa de distanteze de acest regim politic. FBI-ul si Pentagonul prevad de  asemenea sa se asigure ca toata lumea sa auda vorbind despre «studentii de arta» israelieni, care au fost descoperiti dansînd fericiti, în timp ce filmau distrugerea din 11 septembrie, pentru a demonstra ca Israelul a jucat, de asemenea, un rol important în acest masacru terorist.
Exista de asemenea, investigatiile  FBI-ului, care continua, sa dezvaluie coruptia Mafiei khazar, care implica Departamentul de Politie de la New York (NYPD), si biroul primarului de la New York,potrivit unor  surse FBI. Mass-media private americane, mentioneaza de asemenea încercarile mafioase ale satanistei khazar Hillary Clinton, pentru a obtine sa fie aleasa, fraudînd alegerile, asa cum se arata prin titlul lui New York Post: «Anchete asupra iregularitatilor electorale la New York sunt lansate dupa un tur primar prezidential ratat».
Si dupa aceea, avem lantul ziarelor americane Mc Clatchy, si multe alte publicatii ale mass- media private, care publica articole despre legaturile lui Clinton cu »Panama papers», cu titluri mari ca : «În interiorul lui Panama papers: nenumaratele legaturi cu Clinton».
Acest gen de dezvaluiri deschise ale lui mass-media, cu privire la coruptia lor si nenumaratele anchete asupra activitatilor lor criminale, sunt un indiciu ca Clinton sunt practic fripti/arsi la gratar, ceea ce înseamna ca sustinatorii lor, cum ar fi, George Soros, Rockefelerii, Bush, etc., vor fi de asemenea la gratar.
Prabusirea în curs, a bancilor majore pe care le detine Consiliul de Administratie al Rezervei Federale, sunt în prezent obiectul de discutie al militarilor americani si a serviciilor de informatii, ca fiind o problema de securitate nationala vitala. Ceea ce, acei cu patente militare înalte trebuie sa înteleaga, este ca Statele-Unite, este tara cea mai îndatorata din istoria planetei. Compania privata a Statelor-Unite ale Americii este în stare de faliment. Republica Statelor-Unite ale Americii, nu va trebui sa-si asume datoriile, în cazul în care este restabilita.
Creditorii Americii, în principal Asiaticii, au propus Republicii, o data restaurata, mari cantitati de aur în schimb de hîrtie. Cu conditia ca aceasta sa-si dea acordul la crearea unei viitoare administratii de planificare condusa de oameni care merita, cu un control ecualitar între Orient si Occident. Asiaticii, asteapta un raspuns, însa daca ei nu vor obtine nici unul, vor actiona de la sine. În aceasta ipoteza, este matematic sigur ca economia americana va imploda.
Trebuie sa va amintiti ca cel care va putea sa puna capat definitiv influentei Mafiei khazar asupra Statelor -Unite, este generalul Joseph Dunford. Generale Dunford, vreti dvs. sa apucati destinul de coarne, si sa contribuiti la salvarea planetei, sau sa va coborîti în strafundurile istoriei, ca fiind cel care a ratat singura sansa de splendoare istorica?
Benjamin Fulford ©

Corectarea Articolului din 18 April ie, 2016
20 Aprilie 2016
În buletinul informativ din 18 Aprilie al lui Weekly Geopolitical News and Analysis, eu am vorbit despre dovezile conform carora cutremurul de pamînt de pe data de 16 Aprilie în Sudul Japoniei, era de origine naturala. A fost o greseala. Mai jos, aveti dovada seismografica a Institutului National de Stiinte al Pamîntului, si de Prevenire a Catastrofelor.
 Ea arata foarte clar ca, cutremurul de pamînt poarta caracteristica unei explozii nucleare subterane, si nu al unui seism de origine naturala.
A se vedea aici, diferenta între un cutremur de pamînt de origine naturala, si o explozie nucleara.Translator: The Light Journalist

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers