Thursday, May 5, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 02:05:2016Is het tijd voor Paus Francis om zijn betrokkenheid in Argentinië bij de vuile oorlog te bekennen en ontslag te nemen?


2 mei 2016 
Auteur: Benjamin FulfordDe gnostische illuminatie en het leger van de VS hebben beiden aan de White Dragon Society verteld dat Paus Francis ontslag moet nemen vanwege zijn vriendschap met voormalig dictator Jorge Videla en zijn betrokkenheid in de vuile oorlog van Argentinië. Het ontslag zal het begin zijn van een serie dramatische veranderingen in hoe deze planeet bestuurd wordt, zijn de bronnen het over eens. “Ze zullen hier over duizenden jaren nog over schrijven,” voorspelt gnostische illuminatie grootmeester “Alexander Romanov.”

Romanov zei ook dat Khazariaans top maffioos Heinz (Henry) Kissinger gestorven is en dat er niemand was om hem te vervangen binnen de Khazariaanse machtsstructuur. Ons werd meerdere keren verteld in het verleden dat “Kissinger dood is” waarna we hem weer in het openbaar zagen verschijnen kort nadat we de informatie publiceerden. Dus, Mr. Kissinger, als je nog steeds in leven bent, alsjeblieft verschijn ergens in het openbaar om gefotografeerd en gefilmd te worden. Hoewel als hij werkelijk dood is, zou dit een enorme doorbraak zijn omdat Kissinger de man is geweest achter de 60 jaar Khazariaanse maffia ontvoering van fondsen die bedoeld waren ten goede te komen van deze planeet.

Dit kan ook zijn waarom ambtenaren met een carrière als veteraan CIA en Departement van staten nu de goudonderhandelingen met de Dragon familie in Azië afhandelen. Het goud is al beschikbaar dus, het uitstel komt door de mensen die het drukken (of de invoer) van de dollar en faciliteiten controleren. Er zijn meerdere ontmoetingen gaande aangaande deze zaak, vooral in Washington DC, en deze zijn beurtelings verbonden met het gesprek over het ontslag nemen van de Paus en het verwijderen van Kissinger van het toneel. Meer ontmoetingen over deze zaak gaan deze week nog plaatsvinden.

In ieder geval, als je kijkt naar de volgende links kun je erg duidelijk zien dat, voor zover het de echte wereld betreft, de Khazariaanse maffia controle van de economie is afgelopen. De eerste is een kaart die in het rood de landen laat zien die ingeschreven staan bij de Asian Infrastructure Investment Bank of AIIB. Je kunt zien dat los van Afrikaanse naties en de Amerikaanse minus Brazilië, het grootste deel van de wereld al aan boord is.
http://thediplomat.com/wp-content/uploads/2015/04/thediplomat_2015-04-16_21-13-09.jpg

De volgende link laat deze landen zien in termen van het verwerven van machtsgelijkheid (werkelijk) GDP. Opnieuw kun je zien dat de AIIB landen overweldigend vertegenwoordigd zijn op de kaart. De VS lijkt ook groot maar, mensen die de echte wereld kennen weten dat VS GDP overdreven wordt met ongeveer 50% door financiële gebakken lucht (cijfers in computers van banken die niet stroken met de werkelijkheid) en valse statistieken dus, je moet het half zo groot zien.
De laatste link laat landen zien die China als nummer een handelspartner hebben versus degenen die de VS als hun nummer een handelspartner hebben. Opnieuw kun je zien dat China meer dan twee keer zoveel invloed heeft ten opzichte van de VS in de echte wereldhandel.
http://2oqz471sa19h3vbwa53m33yj.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2016/04/china-top-trade-partner-2x-america.png

Wat dit betekent is dat als de AIIB landen besluiten te stoppen met het accepteren van de VS dollar, het spel uit is voor de Khazariaanse cabal in de VS.

Er zal een ontmoeting plaatsvinden deze week tussen een Aziatisch Geheim Genootschap en de WDS waar dit een belangrijk onderwerp van gesprek zal zijn. De WDS zal voorstellen een ultimatum uit te vaardigen voor de dollar controleurs om ofwel het bureau voor toekomstplanning te accepteren en de goudovereenkomst of anders getroffen te worden door een financieel Armageddon. Natuurlijk, met de bedoeling om een Derde Wereldoorlog te voorkomen, De VS strijdkrachten en bureaus zullen gefinancierd blijven tijdens zo een gebeurtenis. Hoewel, het zal ze gevraagd worden om de criminele vuiligheid op te ruimen welke Washington DC en New York teisteren.

In feite, vertellen Pentagon bronnen ons dat het Witte Huis op 26 april en 27 april op slot zat “terwijl speciale strijdkrachten geleid door [Generaal Joseph] Dunford binnenvielen via een tunnel om overgave te eisen.” We kunnen bevestigen dat er een afsluiting van het Witte Huis was tijdens die dagen, officieel vanwege een “indringer,” maar President Barack Obama is in het openbaar verschenen sinds die tijd dus we zijn er niet zeker van welke ontslagen werden geëist. Sinds Obama gewoon een huisslaaf is, is dit misschien verbonden met de hierboven beschreven informatie over Kissinger. De tijd zal het leren.

In ieder geval, er zijn tekenen dat er toch een financieel Armageddon komt. Op 2 mei (vandaag) staat de de facto staat Puerto Rico op het punt in gebreke te blijven bij een obligatie betaling, welke een systematische instorting zal veroorzaken als het toegestaan wordt dat dit gebeurd. Zonder twijfel zal op het laatste moment een snelle manoeuvre om dit te voorkomen worden uitgevoerd. Echter, Atlantic City staat in de rij om de volgende te worden die in gebreke blijft. Hierna zullen er anderen volgen totdat er niet langer een vinger in de dijk gestoken kan worden.

Zoals precies uitgezet werd in voorgaande nieuwsbrieven, zijn de meeste van de grote VS en Europese banken al zombies, ondersteund door niets dan valse boekhouding of illusies welke “ derivaten” worden genoemd die alleen bestaan in de supercomputers van banken. Het feit dat Goldman Sachs gestart is met een retail bank met minimale deposito’s van een dollar laat zien hoe wanhopig ze zijn om echt geld te krijgen, zeggen ambtenaren bij het Pentagon. De eigenaars van de Federale Reserve Raad proberen nog steeds een borgtocht te organiseren wat een beleefde manier is om te zeggen geld te stelen van depositeurs. Dat is wat drie voormalige Fed chefs, Paul Volcker, Alan Greenspan en Ben Bernanke bespraken met de huidige chef Janet Yellen, Vice President Joe Biden en President Obama tijdens een recente ontmoeting in het Rockefeller centrum, beweren verschillende bronnen.

Dit zal niet toegestaan worden te gebeuren. De gnostische Illuminati Romanov zegt dat als het nodig is om 6000 mensen te vermoorden om dit te stoppen dan zullen we dit doen.


Het lijkt er ook op dat de Khazarianen al alles wat ze maar konden stelen hebben gestolen van Saudi Arabië. Dat is waarom arbeiders van het Saudi Arabische Binladen constructie bedrijf vorige week bussen in brand staken uit frustratie over het niet uitbetaald worden over een periode van 6 maanden.
http://www.veteranstoday.com/2016/05/01/saudi-binladin-workers-burn-company-buses-in-makkah/

Er is ook een daling van 90% in het aantal buitenlandse huurlingen die voor ISIS werken vanwege dezelfde reden, gebrek aan uitbetaling.

Met nog weinig om te plunderen van Saudi Arabië, zijn de Khazarianen nu wanhopig aan het proberen Brazilië over te nemen “niet om alleen om de olie en mineralen te controleren, maar ook de uitgestrekte zoet water grondlaag van de Amazone en de Guarani,” zeggen Pentagon bronnen. De Bush familie en hun fascistische Koreaanse Moonie vrienden (VN chef Ban Ki Moon is er een) kochten hun grote ranches in Paraguay omdat ze bovenop deze waterhoudende grondlaag liggen. Dit is een van de beste plaatsen in de wereld om nieuwe landbouwgrond te ontwikkelen.

De vice president van de VS Biden probeerde vorige week en faalde om Paus Francis te overtuigen te stoppen om de zwaar onder kritiek verkerende President Dilma Rousseff te steunen. In plaats daarvan hielp de Paus enorme mei protesten om haar te steunen te organiseren. Misschien is dat waarom plotseling twee afzonderlijke bronnen vorige week contact opnamen met deze schrijver met informatie over Paus Francis’ veronderstelde betrokkenheid bij de Argentijnse vuile oorlog.

Het lijkt er erg veel op dat de Nazi factie van de Khazariaanse maffia terug wil vluchten naar hun oude Zuid Amerikaanse verblijfplaatsen voordat te veel Amerikanen wakker worden voor de misdaden die ze hebben gepleegd tegen de Verenigde Staten. Het is al te laat voor ringleiders als de Bush/Clinton misdaad familie om te vluchten. Ze zullen onder ogen moeten zien dat ze voor het gerecht moeten verschijnen.

Een ander teken dat de dingen niet goed gaan voor de Nazi factie is dat Gerhard Schindler, het hoofd van de BND, buitenlandse geheime dienst van Duitsland, vorige week is ontslagen “omdat hij de controle verloor over de Panama Papers,” zeggen CIA bronnen. De advocatenfirma in het centrum van de Panama Papers, Mossack Fonseca, was een BND onderdeel, zeggen de bronnen.

Als dit waar is dan zal de volgende Panama Papers data dump misschien veel senior Duitsers te kijk zetten net als de Bush clan. Misschien zelfs zal het algemene publiek uiteindelijk verteld worden dat Angela Merkel de dochter van Hitler is. Deze onthulling door de Amerikanen is misschien een reden waarom de Duitsers naar het oosten kijken naar Rusland en weg van de VS.

De andere volken die nu naar de Russen kijken zijn de ASEAN landen die militaire samenwerking zijn begonnen met Rusland als een bescherming tegen China en als een verzekering in geval dat het dreigende VS faillissement een machtsvacuüm creëert in de regio die opgevuld zou worden door enkel China, zeggen CIA bronnen in Azië

Het opkomende Permanente Hof van Arbitrage van de Verenigde Naties dat uitspraak doet over een territoriaal geschil tussen China en de Filippijnen wordt verwacht zich uit te spreken tegen China omdat China zijn jurisdictie niet erkent, zijn verschillende bronnen het over eens. In dat geval zal het leger van de VS het internationaal recht gebruiken als een voorwendsel om samenwerking te zoeken met ASEAN en Rusland om de macht van China te beperken. Het enig probleem met deze VS houding, brengen Chinese regeringsbronnen naar voren, is dat de VS zelf ook het tribunaal niet erkent. Niettemin een gerechtelijke uitspraak zou het gezicht van het leger van de VS redden en hen een eerbaar voorwendsel geven om zich te richten naar Azië en dit zo te rechtvaardigen

Nochtans, een andere groep die Russische bescherming zoekt zijn de Japanners. Dat is omdat het regiem dat hier na de Tweede Wereldoorlog werd neergezet volledig vertrouwd op de VS. Als de VS failliet gaat zal dit regiem dat voornamelijk wordt gerund door Noord Koreaanse proxies vlug omver geworpen worden door de Japanse inwoners, zeggen bronnen bij de Three Legged Crow geheim genootschap. Ze brengen naar voren dat de huidige Keizer niet de echte zoon is van Keizer Hirohito omdat Hirohito niet wilde dat zijn echte zoon in de handen zou vallen van de Amerikanen. De echte zoon is nu hoofd van de Japanse ondergrondse oppositie, merken de bronnen op.

Dit is waarom de huidige Japanse regering probeert Rusland bij de G7 ontmoeting in de Mie Prefectuur te krijgen later deze maand (niet in april zoals voorheen werd gezegd in deze nieuwsbrief). Echter, de Russen zien terecht dat Abe en zijn regiem Rockefeller en Rothschild slaven zijn en dat het onwaarschijnlijk is dat ze hen zullen steunen, zeggen Russische bronnen. “De G7 mensen die op het punt staan bijeen te komen in Mie zijn doodsbang," zegt illuminatie grootmeester Romanov. Romanov merkte op dat de illuminatie nog een gestolen nucleair wapen uit Kursk hebben en spoedig zullen besluiten hoe ze deze zullen gaan gebruiken.


 Source: Antimatrix.org

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers