Thursday, May 12, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 09:05:2016


Veliki pokreti na više frontova uključuju promjenu režima SAD-a i ozbiljna politička previranja u Kini


9. svibnja 2016.Postoje ozbiljne i neporecive promjene koje se sada odvijaju na najvišim razinama svjetske infrastrukture moći. Prvo, kao što su već zapazili Neil Keenan i drugi, američki predsjednik Obama rekao je zboru Washington Pressa na korespondentskoj večeri u Bijeloj kući 30. travnja da "kraj republike nikad nije izgledao bolje", i da "čast je biti ovdje na mojoj posljednjoj - a možda i zadnjoj - korespondentskoj večeri u Bijeloj kući." Ovdje je link priopćenja za javnost Bijele kuće koje sadrži te komentare.

Nadalje, Bijela kuća je iznijela detaljni plan 6. svibnja za "mirnu predaju vlasti."

CIA izvori: plan je da se i dalje drži Obamu kao lice režima i da ga se koristi kao prijelaz do predsjedanja Donalda Trumpa, ali Obama više ne živi u Bijeloj kući i snage iza prijestolja u Bijeloj kući su se promijenile.

Jedan vrlo vidljivi znak o promjeni režima u SAD-u je činjenica da će "1500 Yale Skull and Bones dokumenata biti objavljeno da izlože (američkog državnog tajnika Johna) Kerryja, Bushove, i druge članove kabale", napominju Pentagonovi izvori. Ovo razotkrivanje je jasan znak da su sotonisti izgubili na najvišoj razini strukture moći SAD-a. 

Više o situaciji u SAD-u biti će u nastavku, ali tu je još jedan veliki razvoj situacije o kojem želimo raspraviti na prvom mjestu. Prošlog tjedna ovaj pisac je bio prisutan u Yokohami, u Japanu, na sastanku viših članova lože od 55 milijuna članova Dobrotvornog tajnog društva (Hongmen). Na sastanku se razgovaralo o budućim miroljubivim planovima lože u Japanu. Bilo je i detaljnih rasprava o novom međunarodnom financijskom sustavu koji će zamijeniti sadašnji sustav u slijedećih nekoliko godina. Stručnjaci iz različitih područja prisustvovali su sastanku. Na kraju, društvo je izrazilo želju da radi, na temelju načela mira, na "obostrano korisnom načinu s međunarodnim Društvom Bijelog Zmaja." To je sve što nam je dopušteno da objavimo za sada. 


Društvo Bijelog Zmaja također su kontaktirala dva predstavnika vlade kopnene Kine. Jedan od njih koji zastupa aparat sigurnosti kineske komunističke vlade, je rekao da 12.000 tona zlata sada nudi s popustom od 13% po istim uvjetima kao i ranije spominjanih 8.000 tona u ovom biltenu. Zlato je u 12,5 kg teškim šipkama i može se odmah kupiti u Hong Kongu. Nadalje, ako ponuda ne bude prihvaćena do 16. svibnja, Kinezi će poduzeti jednostranu akciju po tom pitanju, kaže on. Društvo Bijelog Zmaja preporučilo je da naprave potez protiv američkog dolara ako trenutni kontrolori dolarskog sustava odbiju prihvatiti to zlato.

Budući da je prevarom otet dolarski sustav Henryja Kissingera završio, možemo vam  reći da su dva trenutna podnositelja zahtjeva za poziciju M1, odnosno kontrolora američkog dolarskog sustava. Jedan je Neil Kennan, a drugi je, vjeruje se, najstariji preživjeli sin bivšeg filipinskog predsjednika Ferdinanda Marcosa koji sada živi u Kanadi a predstavlja ga David P. Cryford. Ako bilo tko od njih može to izvući, predlažemo da stvore neke dolare i preuzmu isporuku zlata. To je dobar posao: čisto zlato u zamjenu za papir i brojeve u računalima. Ako nitko od njih ne može to izvući, predlažemo generalu Josephu Dunfordu da intervenira i dogovori taj posao.

Postoji frakcija u SAD-u koja je kupila povijesne azijske obveznice po jednom centu za dolar, prema kineskim izvorima. Novac koji dobiju za to će biti zamrznut, kažu Pentagonovi izvori.

Oni koji još uvijek misle da američki dolar ne treba imati potporu zlata ili druge stvarne imovine trebaju pogledati grafikon na ovom linku koji prikazuje kako je završetak dolarskog napuštanja zlata rezultirao katastrofalnim zaduženjem SAD-a.

Kraj napuštanja zlata izazvao je više od 40 godina pljačkaškog pohoda na američki narod i na američke trgovinske partnere od strane kazarske mafije, slažu se dužnosnici Društva Bijelog Zmaja.

U međuvremenu, još jedan kineski dužnosnik koji je kontaktirao Društvo Bijelog Zmaja  predstavlja frakciju unutar kineskog politbiroa koja se suprotstavlja kineskom predsjedniku Xi Jinpingu. Izvor kaže da je u tijeku velika borba za vlast u Kini. Mandat predsjednika Xi Jinpinga neće biti obnovljen nakon što njegov prvi 5-godišnji mandat završi 2018. godine, a upitno je kako će čak preživjeti do tada, rekao je on.  

Izvor je rekao da Xi poduzima nešto što bismo mogli nazvati "druga kulturna revolucija", koja je već napravila čistku od 30 milijuna ljudi kao dio "anti-korupcijske" kampanje. Rezultat je bio da novi projekti ne idu naprijed jer se svi previše boje da ih se ne označi da su u tome, rekao je izvor.

Jedini projekti koji sada idu naprijed su oni veliki koje je odobrila Centralna vlast, rekao je. Rezultat toga su teški ekonomski problemi, rekao je.

Pored toga, Xi Jinping je upao u nevolje u Kini jer je prihvatio viteštvo od belgijske kraljevske obitelji kad je posjetio Bruxelles krajem ožujka 2014. godine. Čini se da sigurno Xi ne razumije da postati vitez, bez obzira koliko časno titula izgledala, znači priznanje da je vazal belgijskog kralja. Nadalje, viteštvo "Leopoldovog reda" je bilo povezano s kraljem Leopoldom, genocidalnim krvnikom Konga.

Drugi zanimljiv podatak koji je ovaj izvor imao je da kinesko vojno zapovjedništvo prolazi kroz temeljito prestrojavanje. Kineska vojska će biti podijeljena u 5 zapovjedništva: južno, sjeverno, istočno, zapadno i središnje. Također su u tijeku rasprave o preseljenju glavnog grada Kine iz umirućeg Pekinga (Beijing), rekao je. 

Još jedan izvor koji je kontaktirao Društvo Bijelog Zmaja prošlog tjedna bio je Seungshick Zang, tužitelj za povijesno zlato Mandžurske dinastije. Zang kaže da je nedavno preživio pokušaj atentata od strane agenata južnokorejskog predsjednika Park Guen-hyea. Zang kaže da ima raspravu o izbjeglicama s Tokijskim doseljeničkim biroom 12. svibnja gdje će tvrditi da, ako bude poslan natrag u Južnu Koreju, sigurno će biti ubijen od strane Parka jer njegova frakcija želi prigrabiti njegovo pravo na Mandžursko zlato. Međutim, dužnosnik kineske vlade koji je upoznao Zanga s ovim piscem sada tvrdi da je on folirant.

U Japanu, u međuvremenu, postoji konsenzus između moćnika iza kulisa da premijer Abe i njegova Kyushu klika moraju otići. Međutim, još nema konsenzusa o tome tko će ga zamijeniti, pa, poput Obame u SAD-u, Abe će nastaviti kao lice japanske vlade za sada, čak i ako se njegovi pisci tekstova promijene. Jer jedna stvar, TPP trgovinski sporazum koji je jednim dijelom pregovarao Abe ne ide nigdje pod novim režimom.

Sada se vratimo na Zapad za više o zadnjim zbivanjima tamo. Najveći događaj nakon promjene američkog režima treba biti deklaracija o "svetom ratu" ruskog pravoslavnog patrijarha Kirila prošlog tjedna. Dok Kiril navodi "terorizam" kao neprijatelja, ovaj rat je doista američko-ruska operacija protiv sotonske kazarske mafije, kažu Pentagonovi i drugi izvori. Spoznaja da se stotine tisuća djece kolju od strane Kazara u SAD-u, Ukrajini i drugdje

stvara val gađenja koji vodi do veliko vojne akcije, kažu Pentagonovi i NSA izvori. Društvo Bijelog Zmaja obećava da će uloviti i ubiti sve do posljednjeg ubojice djece.

Preveo: Fredi

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers

Google+ Followers