bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Saturday, May 7, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 12:04:2016Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και το δολάριο θα πληγούν από οικονομικό Αρμαγεδδώνα αν απορρίψουν την προσφορά του ασιατικού χρυσού


12 Απριλίου 2016Η ασιατική Οικογένεια Του Δράκου έχει προσφέρει στους ιδιοκτήτες της Federal Reserve συγκλονιστικές ποσότητες χρυσού, με έκπτωση 13% στην τιμή της αγοράς. Η ιδέα είναι να δαπανηθεί το 10% αυτών των χρημάτων σε μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας, τη λήξη της καταστροφής του περιβάλλοντος και την τοποθέτηση της ανθρωπότητας σε μια πορεία προς την εκθετική επέκταση μέσα στο σύμπαν.

Η μπάλα βρίσκεται τώρα στο γήπεδο του καθεστώτος των ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θα έχουν μια επείγουσα συνάντηση στις 11 Απριλίου με την πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Janet Yellen. Ένα μέλος της Οικογένειας Του Δράκου θα είναι, επίσης, στη συνάντηση αυτή, λένε πηγές της CIA στην Ασία.

Εάν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα αρνηθεί τους Ασιάτες, τα έθνη BRICS και οι Ευρωπαίοι θα ανακοινώσουν ένα νέο διεθνές νόμισμα υποστηριζόμενο από χρυσό, που θα μπορεί να ανταλλαχθεί με δολάρια ΗΠΑ κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τριών μηνών. Μετά την περίοδο αυτή, το δολάριο ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον αποδεκτό από τουλάχιστον 188 χώρες, αφήνοντας το καθεστώς της Ουάσιγκτον απομονωμένο και πτωχευμένο.

Στην περίπτωση αυτή, για την αποφυγή πολέμου, οι αμερικανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται με τη χρήση του νέου νομίσματος. Το νέο καθεστώς, που θα αντικαταστήσει αναπόφευκτα την πτωχευμένη Ομοσπονδιακή Τράπεζα στις ΗΠΑ θα είναι ελεύθερο να εκδώσει το δικό του νόμισμα, με απεριόριστη αγοραστική δύναμη στο εσωτερικό των ΗΠΑ.

Εκτός από τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, οι ανά τον κόσμο κοινότητες πολεμικών τεχνών θα κινητοποιηθούν για να αποτελειώσουν τη γενοκτονική φατρία της χαζαρικής μαφίας. Ο Chodoin Daikaku, ο υποτιθέμενος επί κεφαλής των πολλών ανά τον κόσμο φατριών πολεμικών τεχνών, απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του και θα αντικατασταθεί από τον Masaaki Hatsumi, επί κεφαλής της Bujinkan Dojo.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι ο Daikaku, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ryosuke Matsuura, αρνήθηκε να κινητοποιήσει τις κοινότητες πολεμικών τεχνών κάτω από την υποτιθέμενη ηγεσία του, παρά το γεγονός ότι του παρουσιάστηκαν επαρκείς αποδείξεις, ότι η χαζαρική μαφία έχει ενεργά προσπαθήσει να δολοφονήσει πάνω από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Με άλλα λόγια, πολλά χτυπήματα έχουν πλήξει την ανθρώπινη φυλή και, παρά τη νόμιμη ανάγκη για αυτοάμυνα, δεν έχει κάνει τίποτα.

Τα στοιχεία που αγνοεί περιλαμβάνουν πολλές προσπάθειες για την έναρξη Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, την εξάπλωση βιολογικών όπλων, όπως ο ιός Έμπολα, ο HIV, και ο SARS, απόπειρες να προκληθεί μαζική λιμοκτονία με την χρηματοδότηση αγροτών για καλλιέργεια καυσίμων και όχι τροφίμων και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτά, αφού οι Σατανιστές απέτυχαν σε αυτές τις προσπάθειες να σκοτώσουν τα δισεκατομμύρια που ανακοίνωσαν ότι θα σκοτώσουν, φαίνεται ότι ετοιμάζονται για κάποιο μεγάλο θυσιαστικό γεγονός: τουλάχιστον χίλιοι ναοί για τον Βάαλ χτίζονται σε όλον τον κόσμο. Στην αρχαιότητα καίγονταν κατά παράδοση παιδιά, σαν θυσία στον Βάαλ, γνωστό επίσης ως Μολόχ και αργότερα Set και, τέλος, τώρα ως Σατανά.

Γεγονός παραμένει, ότι το καθεστώς του Barack Obama στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει συλλάβει κανέναν από τους δράστες ή διοργανωτές αυτών των ακροτήτων. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέλη του στρατού, της αστυνομίας, των υπηρεσιών και των κοινοτήτων πολεμικών τεχνών πρέπει να απευθυνθούν στις ανώτερες βαθμίδες της ιεραρχίας και να επιμείνουν να αναληφθεί δράση, πριν συμβούν περισσότεροι θάνατοι.

Ευτυχώς, υπάρχουν ενδείξεις ότι λαμβάνονται τουλάχιστον κάποια σοβαρά μέτρα. Ένα από αυτά, ολόκληρος ο ελβετικός κλάδος της οικογένειας Rothschild καταζητείται από την αστυνομία, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Ο ελβετικός κλάδος των Rothschild, ο οποίος ελέγχει την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, θεωρείται ως το κεφάλι του χταποδιού από πολλούς ενημερωμένους ερευνητές. Αυτή είναι μόνο η αρχή της κατάρριψης, υπόσχονται.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι, ότι η επιχείρηση "Panama Papers", που τώρα ευρέως δημοσιεύεται στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, δεν είναι αυτό που φαίνεται, συμφωνούν πολλές πηγές. Το γεγονός ότι κυρίως οι ηγέτες των χωρών που συνδέονται με τη ναζιστική φατρία του χαζαρικού όχλου, όπως οι ηγέτες της Ουκρανίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Κατάρ, της Γεωργίας και της Σαουδικής Αραβίας είναι εκείνοι που έχουν εκτεθεί, δίνει μια ιδέα του μεγαλύτερου σχεδίου. Στην πραγματικότητα, τα Panama Papers είναι μια γιγαντιαία επιχείρηση παγίδα, σχεδιασμένη να τραβήξει στις ΗΠΑ τα τριανταένα τρισεκατομμύρια δολάρια υπεράκτιου χρήματος από όλον τον κόσμο, λένε πηγές της CIA και άλλες. Εκεί θα κατασχεθούν για να βοηθήσουν στο κλείσιμο της γιγάντιας μαύρης τρύπας στους λογαριασμούς της κυβέρνησης των ΗΠΑ, λένε οι πηγές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, όπως το Bloomberg και η Wall Street Journal δημοσιεύουν μεγάλα άρθρα, που λένε ότι το Reno της Νεβάδα είναι το μόνο ασφαλές μέρος στον κόσμο για ζεστό χρήμα. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που αναφέρουν, ότι οι Rothschilds έχουν δημιουργήσει κατάστημα στο Reno και ενθαρρύνουν τους πελάτες να διαχειρίζονται τα κεφάλαιά τους εκεί.

Πιο σημαντικό είναι, ότι η επιχείρηση Panama Papers είναι μέρος μιας μεγάλης εκστρατείας, να κλείσουν όλοι οι υπεράκτιοι φορολογικοί παράδεισοι στον κόσμο. Ήδη οι Βρετανικοί φορολογικοί παράδεισοι, όπως τα νησιά Κέιμαν, έχουν χάσει την ικανότητα να κρύβουν υπόγεια χρήματα ή να βοηθούν τους ανθρώπους να αποφύγουν τους φόρους, λόγω νέων κανονισμών αποκάλυψης.

Ένας αξιωματούχος υπηρεσίας πληροφοριών του αμερικανικού στρατού είπε "Ο Παναμάς ήταν μια επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών, που αποσκοπούσε στην αποκάλυψη της διαφθοράς και στην πρόκληση αλλαγής καθεστώτος [συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ]".

Η επιχείρηση έχει επίσης σχεδιαστεί για να "εκβιαστούν ή να διωχθούν τα μέλη της συμμορίας, που κρύβουν σε υπεράκτια σημεία τα κλεμμένα λάφυρά τους", συνέχισε.

Μερικά από τα ονόματα στα Panama Papers, που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, περιλαμβάνουν την "ομάδα" της Hillary Clinton, τους Bush και πολλούς Αμερικανούς ολιγάρχες, πολιτικούς και δικαστές, προσθέτει.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Globo, που προσπαθεί να προκαλέσει αλλαγή καθεστώτος στη Βραζιλία, έχει επίσης εμπλακεί μαζί με τον Πρόεδρο της Αργεντινής Mauricio Macri και άρχοντες των ναρκωτικών όπως ο El Chapo.

Σχετικά με τον Παναμά, ο πράκτορας σημείωσε, ότι "οι ελίτ πανικοβλήθηκαν και έβαλαν φωτιά στο υπόγειο των κεντρικών γραφείων της Υπηρεσίας Δημοσίων Εσόδων" σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να καλύψουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Οι προσπάθειες του FBI να συλλάβει την Hillary Clinton κερδίζουν επίσης έδαφος. Την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος Obama αναγκάστηκε να εγγυηθεί στο Fox TV ότι η Hillary δεν θα πάρειτύχει ειδικής μεταχείρισης, "το οποίο σημαίνει, ότι δεν θα υπάρξει κανένας συμβιβασμός και καμία χάρη", λένε πηγές του FBI. Πρόκειται να ανακριθεί σύντομα από τον αρχηγό του FBI "για το σοβαρό έγκλημα της άσκησης μιας ιδιωτικής εξωτερικής πολιτικής και τη διάδοση μυστικών πληροφοριών", ενώ βρισκόταν σε μια επίσημη θέση.

Μπορούμε να ελπίζουμε, ότι η Clinton θα οδηγηθεί επίσης στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματά της ενάντια στο λαό της Αϊτής και για την υπεξαίρεση χρημάτων του Ερυθρού Σταυρού, που προορίζονταν για τα θύματα του τσουνάμι, που προκλήθηκε από τη χρήση πυρηνικού όπλου στον θαλάσσιο πυθμένα κατά της χώρας αυτής.

Η επιχείρηση των Panama Papers έχει επίσης χρησιμοποιηθεί από τα δυτικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης ώστε να φανεί σαν ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin να είχε εμπλακεί σε σκοτεινές υπεράκτιες συναλλαγές. Ωστόσο, οι ρωσικές πηγές λένε, ότι η επίθεση αυτή τους έχει δώσει τη δικαιολογία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τον αποχαρακτηρισμό των αρχείων της Σοβιετικής Ένωσης από το 1930 ως το1989, που προσδιορίζουν συνεργάτες στην Αμερική και στην Ευρώπη, οι οποίοι κρυφά συνεργάστηκαν με τον σοβιετικό κομμουνισμό.

Οι Ρώσοι θα αποκαλύψουν επίσης τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις που εργάστηκαν με τον Χίτλερ.

Στην κορυφή όλων αυτών, οι Ρώσοι σχεδιάζουν να δείξουν ποιοι στη Δύση εξακολουθούν να προσπαθούν να υπονομεύσουν τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Υπάρχει επίσης συνεργασία Ρωσίας / ΗΠΑ για τον εντοπισμό και την εξάλειψη σημαντικών πρακτόρων, που εργάζονται για τη χαζαρική μαφία στη Δύση και στη Ρωσία, λένε οι πηγές.

Στην Τουρκία, εν τω μεταξύ, η απομάκρυνση των στρατευμάτων των ΗΠΑ, με την εξαίρεση ενός προσωπικού ειδικής αποστολής για τη φύλαξη των πυρηνικών όπλων εκεί, στοχεύει εν μέρει στην αποκοπή της ροής ναρκωτικών της συμμορίας των Bush στην αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ, λένε πηγές του Πενταγώνου.

Οι τουρκικές και ισραηλινές απόπειρες για πρόκληση διαμάχης μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών στο Nagorno Kabarakh έχουν σταματήσει από τους Ρώσους. Αυτή ήταν μια απεγνωσμένη προσπάθεια από τους Τούρκους να εμποδίσουν τη Ρωσία να κινηθεί κατά του άθλιου καθεστώτος του Recep Erdogan στην Τουρκία.

Στην Ασία, εν τω μεταξύ, τα δημοσιεύματα σχετικά με τη μεταφορά ιαπωνικού πλουτωνίου με βρετανικά σκάφη στις ΗΠΑ

είναι μια ιστορία συγκάλυψης για το γεγονός, ότι η μέσω απάτης εκλεγμένη κυβέρνηση του Shinzo Abe αναγκάζεται να διαλύσει το οπλοστάσιο της Ιαπωνίας από πυραύλους με πυρηνικό οπλισμό. Πολλοί από αυτούς τους πυραύλους έχουν σταλεί στη Βόρεια Κορέα για να αποφευχθεί η διάλυσή τους, πράγμα που αποτελεί την αιτία μιας πρόσφατης έξαρσης ειδήσεων σχετικά με πυρηνικούς πυραύλους της Βόρειας Κορέας, λένε πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου στην Ιαπωνία.

Όταν τελειώσει η μάχη για τον πλανήτη Γη , ο γράφων σκοπεύει να καταγγείλει τον Abe για την εμπλοκή του σε απόπειρες δολοφονίας εναντίον μου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι στις 30 Ιουνίου 2012 χτυπήθηκα από μια βελόνα με δηλητήριο από έναν Βορειοκορεάτη πράκτορα, με το όνομα Mutsuaki Okubo. Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά σε πολλούς μάρτυρες και επίσης μαγνητοσκοπήθηκε.

Παρά το ότι δύο φορές κατήγγειλα επίσημα το γεγονός στην αστυνομία, μία φορά στην Αστυνομία του Musashino και μια άλλη φορά στην Αστυνομία του Marunouchi, η ιαπωνική κυβέρνηση, που επισήμως διοικείται από τον Abe, δεν προέβη σε οποιαδήποτε δράση. Αυτό σημαίνει ότι ο Abe είναι συνένοχος. Επί πλέον ο Chodoin Daikaku έχει παραδεχθεί, πως ο Okubo ήταν μαθητής του, αλλά δεν έχει επίσης καταφέρει να αναλάβει δράση σε αυτή την περίπτωση.

Άσχετα από τα προσωπικά μου παράπονα, το καθεστώς Abe επίσης λεηλατεί την ιαπωνική οικονομία για να υποστηρίξει οικονομικά τα αφεντικά του στον όχλο των Χαζάρων. Η λεηλασία, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, παίρνει τη μορφή της τοποθέτησης των ιαπωνικών συντάξεων και αποταμειεύσεων στο χρηματιστήριο, απ' όπου μεταφέρονται στα ελεγχόμενα από τον χαζαρικό όχλο ταμεία αρωγής. Αυτός είναι ο λόγος που η ιαπωνική χρηματιστηριακή αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται, ακόμη και αν οι ξένοι συνεχίσουν να πωλούν.

Τα χρήματα που λεηλατούνται από την Ιαπωνία δεν είναι αρκετά για να σώσουν τους Χαζάρους γκάνγκστερς της Wall Street, επειδή παραπαίουν από τις χαμηλές τιμές της ενέργειας, καθώς και από την απώλεια των χρημάτων των ναρκωτικών και των τραπεζικών αμοιβών από επενδύσεις, τη μόνη νόμιμη πηγή τους εισοδήματος. Οι περισσότερες μεγάλες συγχωνεύσεις, που διοργανώνονται από τους τραπεζίτες, επίσης σταματούν, επειδή δημιουργούν αντι-ανταγωνιστικά μονοπώλια και ολιγοπώλια.

Το γεγονός ότι οι τράπεζες έχουν αρχίσει να προσφέρουν στεγαστικά δάνεια με αρνητικά επιτόκια και καταναλωτικά δάνεια στην Ολλανδία, στο Βέλγιο και στη Γερμανία, είναι ένα σαφές σημάδι, ότι ολόκληρο το σύστημα της Βαβυλωνιακής δουλείας του χρέους καταρρέει. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι συνειδητοποιούν, πως αυτοί οι τραπεζίτες δημιουργούν χρήμα από το τίποτα και χρησιμοποιούν αυτή την ψευδαίσθηση του χρήματος για να δημιουργήσουν σκλάβους του χρέους.

Έτσι, ακόμη και αν μια τράπεζα δανείζει κάποιον 100 δολάρια, αλλά λέει ότι πρέπει να της επιστρέψει μόνο 90 δολάρια, λόγω των αρνητικών επιτοκίων, αυτό εξακολουθεί να σημαίνει, ότι θα πρέπει να εργαστείς για να κερδίσεις 90 δολάρια, για να τους πληρώσεις για «χρήματα» που δημιουργήθηκαν από το τίποτα, και δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση.

Η ανθρωπότητα ξυπνάει και τώρα δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν τερματιστεί για πάντα ο κανόνας των σατανιστών Χαζάρων, που σκλαβώνει τους ανθρώπους.

Σε μια τελική σημείωση, ο γράφων έχει τώρα γνωση για 20.000 τόνους χρυσού, που φυλάσσεται σε έξι διαφορετικές θέσεις και διατίθεται από την Οικογένεια Του Δράκου προς όφελος της ανθρώπινης φυλής και των άλλων μορφών ζωής σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτός είναι μόνο ένα κλάσμα της συνολικής ποσότητας που έχουν οι Ασιάτες. Source: Antimatrix. com
Translator: Nikos

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA