Wednesday, May 4, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 04:04:2016

4 Απριλίου 2016

Η μάχη για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη εκτυλίσσεται σε όλο και πιο δραματικό ρυθμό, καθώς οι Χαζάροι δουλέμποροι βρίσκονται κάτω από επίθεση στα προπύργιά τους της Πολωνίας, της Τουρκίας, της Ουκρανίας, των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και αλλού. Την ίδια στιγμή, καθώς αυτή η κατάρριψη της χαζαρικής μαφίας συνεχίζει να επιταχύνεται, διαπραγματεύσεις υψηλού επιπέδου Ανατολής-Δύσης προς ένα νέο οικονομικό σύστημα προχωρούν με ομαλό και φιλικό τρόπο, σύμφωνα με πολλές πηγές που εμπλέκονται άμεσα στις διαπραγματεύσεις.

Πρώτα για την κατάρριψη της χαζαρικής μαφίας. Το κύριο θέατρο της δράσης είναι τώρα η Τουρκία, η οποία έχει γίνει ένα κράτος παρίας. Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις, ότι ένας σύντομος αλλά πολύ έντονος πόλεμος για την κατάργηση του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Η σαφέστερη ένδειξη ήταν το γεγονός, ότι ο στρατός των ΗΠΑ απομάκρυνε όλα τα μέλη της στρατιωτικής οικογένειας από την Τουρκία την περασμένη εβδομάδα. Αυτό το έκανε στο διάστημα που ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Erdogan επισκεπτόταν τις Ηνωμένες Πολιτείες, με άλλα λόγια, όταν οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να τον κρατήσουν όμηρο, αν προσπαθούσε να εμποδίσει την αποχώρηση των Αμερικανών από την Τουρκία.
Το γεγονός ότι κανένας κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ δεν συναντήθηκε με τον Erdogan της Τουρκίας, στο επίπεδο του Προέδρου ενός σημαντικού συμμάχου του ΝΑΤΟ, ενώ ο ίδιος επισκεπτόταν τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ένα πολύ ορατό σημάδι, ότι το καθεστώς του δεν πρόκειται να προστατευθεί εάν η Ρωσία του επιτεθεί.

Ένα σαφές σημάδι ότι η Ρωσία θα επιτεθεί, είναι το γεγονός ότι η Ρωσία έχει ζητήσει επίσημα την σφράγιση των τουρκοσυριανών συνόρων. Μια τέτοια απαίτηση αποτελεί προειδοποίηση, ότι θα ακολουθήσει πόλεμος αν δεν εισακουστεί.


Το Ισραήλ, μια χώρα με εντυπωσιακό ιστορικό στην εκκένωση των πολιτών της αμέσως πριν από μείζονα βίαια επεισόδια, απομακρύνει επίσης τους πολίτες του από την Τουρκία.

Ρώσοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εν τω μεταξύ, έχουν κατηγορήσει «μια τρίτη δύναμη» για την πρόκληση μαχών μεταξύ της χριστιανικής Αρμενίας και του μουσουλμανικού Αζερμπαϊτζάν, καθώς και για την υποδαύλιση ταραχών στη Μέση Ανατολή και αλλού στην Κεντρική Ασία.
http://tass.ru/en/politics/866824

Δεδομένου ότι τουρκικά στρατεύματα και πράκτορες έχουν εντοπιστεί στα περισσότερα από αυτά τα σημεία των ταραχών, είναι προφανές πως η Τουρκία είναι βαθιά αναμεμιγμένη σε αυτήν την «τρίτη δύναμη», η οποία είναι σχεδόν βέβαιο, πως είναι η χαζαρική μαφία.
Η Αίγυπτος έχει, επίσης, ζητήσει από το Ισραήλ να μην επιτρέψει στην Τουρκία να οργανώσει στρατιωτική δραστηριότητα στη Λωρίδα της Γάζας ή στη χερσόνησο του Σινά. Το καθεστώτος του Erdogan της Τουρκίας επέκρινε την κυβέρνηση της Αιγύπτου ως παράνομη, αφότου εκτόπισε την υποστηριζόμενη από την χαζαρική μαφία κυβέρνηση της «Μουσουλμανικής» Αδελφότητας εκεί.
http://www.veteranstoday.com/2016/03/29/egypt-asks-israel-to-keep-turkey-away-from-gaza/

Η συνολική απομόνωση της Τουρκίας και η δεινή στρατιωτική κατάστασή της σημαίνει, ότι η εκστρατεία του "ISIS" για την αρπαγή των δύο τρισεκατομμυρίων σε ετήσια έσοδα από το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής, είναι καταδικασμένη.

Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτοι, η πρώτη οργάνωση που αναφέρθηκε δημόσια στον ISIS, βλέποντας την καμπάνια της περί ISIS σε σύγχυση, έχει τώρα δημοσιοποιήσει ένα νέο σύνολο προειδοποιήσεων. Σύμφωνα με τον Μεγάλο Διδάσκαλο των Ιλλουμινάτων Alexander Romanov, οι Ιλλουμινάτοι δεν θα εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 90%. Για να δώσουν στο κοινό ενδείξεις των σχεδίων τους, οι Ιλλουμινάτοι έχουν μόλις επανενεργοποιήσει τον ιστότοπό τους στο διαδίκτυο, για πρώτη φορά από τότε που ανακοίνωσαν ότι δημιουργούν τον ISIS.
http://armageddonconspiracy.co.uk/

Ο ιστότοπος εμφανίζει μια εικόνα από τους τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, ένα βίντεο με τυχαία βία κατά ανθρώπων που δείχνουν Ευρωπαίοι, απόκρυφα μαθηματικά και ενδείξεις πυρηνικής τρομοκρατίας. Ο "Romanov" λέει, ότι οι Ιλλουμινάτοι εξακολουθούν να έχουν στη διάθεσή τους ένα πυρηνικό όπλο πεντακοσίων κιλοτόνων, που έχουν κλέψει από το ρωσικό υποβρύχιο Κουρσκ και αποφασίζουν πού να το χρησιμοποιήσουν.

Δεδομένου ότι προφανώς αισθάνθηκε πως είχε πολλές τοποθεσίες, από τις οποίες να διαλέξει, είναι σαφές ότι η φατρία του εξακολουθεί να έχει τουλάχιστον ένα υποβρύχιο στη διάθεσή της. Επίσης, δεδομένου ότι ο Romanov υπαινίχθη ότι η σύνοδος κορυφής των G7 στις 22 έως 28 Απριλίου στη Μίε της Ιαπωνίας ήταν ένας πιθανός στόχος, είναι ένα καλό στοίχημα ότι το υποβρύχιο βρίσκεται κοντά σε ένα απομονωμένο νησί της Ιαπωνίας, ενδεχομένως στην Mageshima,
https://en.wikipedia.org/wiki/Mageshima

την περιοχή μιας εγκαταλελειμμένης εγκατάστασης πετρελαίου. Η Mageshima βρίσκεται σε απόσταση εύκολης προσβολής του τόπου της συνόδου κορυφής στην Mie. Μια επίθεση σε αυτή τη σύνοδο κορυφής θα μπορούσε να είναι το «έναυσμα» για τον πόλεμο, που ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Taro Aso έχει υπαινιχθεί πρόσφατα.

Σε κάθε περίπτωση, μια τέτοια τρομοκρατική πράξη, ακόμη και αν καταλογιστεί στη Βόρεια Κορέα, δεν θα ήταν αρκετή για να προκαλέσει Γ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον προγραμματισμένο τεχνητό Αρμαγεδδώνα των Γνωστικών Ιλλουμινάτων. Αυτό επειδή οι στρατοί της Ρωσίας, της Κίνας και των ΗΠΑ γνωρίζουν, ότι οι πρόσφατες πυρηνικές απειλές της Βόρειας Κορέας, που δημοσιεύονται στα προπαγανδιστικά δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν προέρχονται, στην πραγματικότητα, από τη Βόρεια Κορέα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγχετε τον επίσημο ειδησεογραφικό ιστότοπο της Βόρειας Κορέας
http://www.kcna.co.jp/index-e.htm

κάθε φορά που ιστορίες για πυρηνική απειλή της Βόρειας Κορέας βγαίνουν στα προπαγανδιστικά δυτικά μέσα ενημέρωσης, για να το επιβεβαιώνετε. Δεν θα βρείτε αυτές τις απειλές στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Το πραγματικό πρόβλημα της Βόρειας Κορέας είναι στην πραγματικότητα μια διάσπαση μεταξύ των παρατάξεων των βασιλικών οικογενειών της Κορέας και της Ιαπωνίας, που διοικούσαν την Ιαπωνία και την Κορέα μέχρι το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και εκείνων που ελέγχονται από τις αμερικανικές δυνάμεις κατοχής μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η διάσπαση, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι στην Yamaguchi Gumi, το μεγαλύτερο στην Ιαπωνία συνδικάτο επιχειρήσεων (νόμιμων και παράνομων) της Yakuza, αντικατοπτρίζει τη διάσπαση μεταξύ αυτών των δύο παρατάξεων. Η «βορειοκορεάτικη» φατρία Yamaken, που εδρεύει στο Κόμπε, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα έσοδα από τις αμφεταμίνες, που κατασκευάζονται στη Βόρεια Κορέα. Ναρκωτικά όπως οι αμφεταμίνες και φυτικά φάρμακα όπως η μαριχουάνα είναι διαθέσιμα χωρίς ιατρική συνταγή στη Βόρεια Κορέα.

Η φατρία Kodokai, που εδρεύει στη Nagoya, μένει μακριά από τα ναρκωτικά και βασίζεται περισσότερο στις μίζες από δημόσια έργα, στη διείσδυση σε μεγάλες τράπεζες και τα παρόμοια. Υποστηρίζει την αυτοκρατορική οικογένεια που καταλαμβάνει τώρα τον θρόνο του Χρυσάνθεμου.

Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου έχει προτείνει την αποκάλυψη της αλήθειας για την κατάσταση της βασιλικής οικογένειας στην Κορέα και στην Ιαπωνία, σαν ένα καλό πρώτο βήμα συμφιλίωσης. Αυτό θα μπορούσε να ακολουθηθεί από κάποιου είδους στρατηγικό γάμο μεταξύ των αυτοκρατορικών φατριών της Βόρειας Κορέας και της Ιαπωνίας, αν πρόκειται αυτές οι οικογένειες να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους για την ενοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου με την Ιαπωνία. Κινέζοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι λένε, ότι δεν θα είχαν αντίρρηση σε μια τέτοια ένωση, αλλά προσθέτουν ότι πραγματικά δεν είναι δική τους δουλειά.

Στη Μαλαισία, εν τω μεταξύ, η διεθνής έρευνα για την εξαφάνιση της μαλαισιανής αεροπορικής πτήσης 370 στρέφεται τώρα προς την ανάμιξη της JP Morgan, της Deutschebank και της Edmond de Rothschild Bank, καθώς και της Goldman Sachs, λένε πηγές προσκείμενες στις έρευνες.

Στην κοντινή Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, εν τω μεταξύ, μαθαίνουμε ότι ο Nathan Rothschild έχει πεταχτεί έξω από τις επενδύσεις του σε άνθρακα στην Ινδονησία, μετά την εξαφάνιση των τριακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων, λένε αξιωματούχοι της CIA στην Ινδονησία. Αυτό μπορεί να έχει ή να μην έχει σχέση με το γεγονός, ότι την περασμένη εβδομάδα ένα ρυμουλκό της Ινδονησίας, που ρυμουλκούσε επτά χιλιάδες τόνους άνθρακα δέχτηκε πειρατική επίθεση στη μουσουλμανική Ινδονησία από «μουσουλμάνους» αντάρτες του Φιλιππινέζου Abu Sayyaf, που συνδέεται με τον ISIS.
http://www.indonesia-investments.com/news/todays-headlines/10-indonesians-kidnapped-by-abu-sayyaf-militants-in-the-philippines/item6648

Οι ψευδομουσουλμάνοι αντάρτες είναι πιθανό να τεθούν σύντομα εκτός δράσης.
Στην Ευρώπη, επίσης, οι πληρεξούσιοι των Χαζάρων έχουν μεγάλο πρόβλημα. Η ελεγχόμενη από τον χαζαρικό όχλο Ουκρανική κυβέρνηση είναι πλέον σε πτώχευση, απομονωμένη και διαπραγματευόμενη την παράδοση.

Στην Πολωνία, η κυβέρνηση διερευνά το αεροπορικό δυστύχημα του 2010, που σκότωσε το μεγαλύτερο μέρος της πολωνικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του τότε προέδρου Lech Kaczynski, δίδυμου αδελφού του πολιτικού ηγέτη Jaroslaw Kaczynski.
https://www.rt.com/news/337931-smolensk-crash-tusk-blamed/

Σχεδόν αμέσως μετά από αυτό το δυστύχημα, που αποκεφάλισε την πολωνική κυβέρνηση, ο Donald Tusk, ο σημερινός πρόεδρος της ΕΕ, βοήθησε να περάσουν νόμοι, που δέσμευσαν την Πολωνία στην υιοθέτηση του ευρώ. Η υποψία είναι, ότι ο Tusk τιμήθηκε με την προεδρία της ΕΕ για τη βοήθειά του στην πραγματοποίηση του αεροπορικού δυστυχήματος.
http://truth11.com/2010/04/17/did-global-elite-kill-polish-president-kaczynski/

Στις ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, η μεγάλη συσσώρευση στοιχείων κατά των εταιρειών χάρτου του Παναμά και των συστημάτων φοροαποφυγής σημαίνει, ότι ο Παναμάς έχει ακολουθήσει τις Νήσους Κέιμαν στην κατάργησή τους ως καταφύγια για τα εκτός βιβλίων τρισεκατομμύρια του χαζαρικού όχλου. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα υπεράκτια χρήματα των Χαζάρων συγκεντρώνονται τώρα στο Ρένο της Νεβάδα.

Αυτό μπορεί να είναι ο λόγος που ανώτεροι αρχηγοί των Χαζάρων, όπως ο Henry Kissinger, προσπαθούν πρόσφατα να συναντήσουν κορυφαίους Κινέζους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Κινεζικές κυβερνητικές πηγές λένε, ότι οι Κινέζοι ηγέτες «τους αποφεύγουν».

Αυτό είναι το σκηνικό για την «σύνοδο κορυφής πυρηνικής ασφάλειας», που φιλοξενήθηκε στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα από τον εκπρόσωπο της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ Barack Obama. Το γεγονός ότι η Ρωσία, η αναμφισβήτητα Νο 1 πυρηνική δύναμη στον κόσμο, δεν ήταν εκεί, καθιστά αρκετά προφανές, ότι αυτή δεν ήταν πραγματικά μια σύνοδος κορυφής για τα πυρηνικά. Η πραγματική σύνοδος κορυφής ήταν μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ και το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν το νέο οικονομικό σύστημα, συμφωνούν κυβερνητικές πηγές των ΗΠΑ και της Κίνας.

Από οικονομική άποψη, υπάρχει τώρα μια μεξικάνικη διαφορά μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Η Ανατολή έχει χρυσό, ενώ η Δύση έχει δολάρια, γιεν και ευρώ, που μπορούν να δαπανηθούν εδώ και τώρα για να αγοράσουν «πράγματα». Αυτή τη στιγμή η Ανατολή (κυρίως η Κίνα) λέει «εμείς δεν θα αναγνωρίσουμε το χαρτί σας», ενώ η Δύση λέει «θα μποϊκοτάρουμε τον χρυσό σας». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το παγκόσμιο εμπόριο έχει μειωθεί κατά διψήφιο αριθμό από την αρχή του τρέχοντος έτους.

Ευτυχώς, φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις για το χρηματοπιστωτικό σύστημα έχουν πάει καλά. Η ουσιαστική συμφωνία που γίνεται είναι, ότι ο χρυσός θα εισρεύσει στη Δύση και το χρήμα θα εισρεύσει στην Ανατολή. Οι Δυτικοί θα χρησιμοποιήσουν τον χρυσό τους για να αγοράσουν «πράγματα» από την Ανατολή και οι Ανατολικοί θα χρησιμοποιήσουν το χρήμα για να αγοράσουν «πράγματα» από τη Δύση.

Το πιο σημαντικό είναι, ότι το 10% από αυτή την ανταλλαγή Ανατολής-Δύσης θα παρθεί για να χρηματοδοτήσει μια τεράστια εκστρατεία για την επιδιόρθωση αυτού του πλανήτη. Για να δώσω μια ιδέα για την έκταση των πραγμάτων που θα καταστούν δυνατά αν αυτή η συμφωνία ολοκληρωθεί, ρίξτε μια ματιά στην κινεζική πρόταση να επενδύσει πενήντα τρισεκατομμύρια δολάρια σε ένα παγκόσμιο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.
http://www.nbcnews.com/business/energy/china-unveils-proposal-50-trillion-global-electricity-network-n548376

Για να πάρετε μια ιδέα του πόσο επαναστατικό είναι αυτό, τα πενήντα τρισεκατομμύρια δολάρια είναι πεντακόσιες φορές περισσότερα από το κεφάλαιο της νεοσύστατης Ασιατικής Τράπεζας Επενδύσεων Υποδομών (AIIB) και περίπου τρεις χιλιάδες φορές περισσότερα από αυτά που η Παγκόσμια Τράπεζα δανείζει σε ετήσια βάση.

Οι Κινέζοι έχουν, επίσης, ομοίως φιλόδοξα σχέδια για τη δημιουργία παγκοσμίων δικτύων μεταφορών, εγκαταστάσεων έρευνας και ανάπτυξης κ.λπ.

Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου και οι Δυτικοί σύμμαχοί της έχουν εξίσου μεγαλεπήβολα σχέδια για την μετατροπή των ερήμων και των αρκτικών εκτάσεων σε περιοχές πρασίνου, τον καθαρισμό των ωκεανών, την εξερεύνηση του σύμπαντος κ.λπ.

Αυτά δεν είναι παραμύθια, είναι πολύ ρεαλιστικά, εμπεδωμένα προγράμματα, που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τον ιδιωτικό τομέα, σε συνεργασία με την αξιοκρατικά στελεχωμένη υπηρεσία μελλοντικού σχεδιασμού. Υφιστάμενοι πολυμερείς οργανισμοί και επιχειρήσεις θα μπορούσαν όλοι να έχουν τεράστια κέρδη από την οικονομικά ευνοϊκή κατάσταση που θα προκύψει.


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers