bf pic
Pigeon's comment: I'm very lucky to have the chance to meet my leader
 ...


índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Sunday, May 15, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 02:05:2016
2 Μαΐου 2016

Συγγραφέας: Benjamin Fulford

Τα γνωστικά Illuminati και ο στρατός των ΗΠΑ έχουν και οι δύο είπε ο White Dragon Society ότι ο Πάπας Francis πρέπει να παραιτηθεί λόγω της φιλίας του με τον πρώην δικτάτορα της Αργεντινής Χόρχε Βιντέλα και η συμμετοχή του στον βρώμικο πόλεμο της Αργεντινής. Η παραίτηση θα αποτελέσει το έναυσμα για μια σειρά από δραματικές αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτός ο πλανήτης, οι πηγές συμφωνούν. "Θα πρέπει να γράφει για αυτό και χιλιάδες χρόνια από τώρα," προβλέπει γνωστικές Illuminati grandmaster "Αλέξανδρος Ρομανόφ."

Romanov είπε επίσης ότι Khazarian κορυφή μαφιόζοι Heinz (Henry) Κίσινγκερ είχε πεθάνει και ότι δεν υπήρχε κανείς για να τον αντικαταστήσει στην Khazarian δομή εξουσίας. Μας έχουν πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι «Kisssinger είναι νεκρός" μόνο για να έχουν τον εμφανιστούν στο κοινό λίγο μετά που δημοσίευσε την πληροφορία. Έτσι, ο κ Κίσινγκερ, εάν είστε ακόμα ζωντανοί, παρακαλούμε να εμφανίζονται κάπου στο δημόσιο να φωτογραφηθεί και κινηματογράφησε. Αν είναι πραγματικά νεκρός όμως, αυτό θα ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα, επειδή ο Κίσινγκερ ήταν ο άνθρωπος πίσω από το 60-year Khazarian μαφίας αεροπειρατείας των κονδυλίων προορίζονται να χρησιμοποιηθούν προς όφελος του πλανήτη.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ο λόγος βετεράνου καριέρας της CIA και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αξιωματούχοι τώρα χειρισμό των χρυσό διαπραγματεύσεις με την οικογένεια του Δράκου στην Ασία, πηγές WDS πω. Ο χρυσός είναι ήδη διαθέσιμα έτσι, η καθυστέρηση προέρχεται από το λαό τον έλεγχο του μηχανισμού εκτύπωσης δολαρίων (ή εισαγωγής δεδομένων). Υπάρχουν πολλές συναντήσεις σε εξέλιξη για το θέμα αυτό, ιδιαίτερα στην Ουάσιγκτον, και αυτά με τη σειρά τους συνδέονται με τη συζήτηση για την κατοχή του Πάπα να παραιτηθεί και ο Κίσινγκερ απομακρύνονται από τη σκηνή. Περισσότερες συναντήσεις για το θέμα αυτό να συνεχίσει αυτή την εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, αν δει κανείς τα παρακάτω links μπορείτε να δείτε πολύ καθαρά ότι, όσον αφορά το πραγματικό κόσμο, Khazarian έλεγχο της μαφίας της οικονομίας έχει τελειώσει. Το πρώτο είναι ένας χάρτης που δείχνει με κόκκινο χρώμα οι χώρες που συμμετείχαν στην ασιατική Υποδομών Τράπεζα Επενδύσεων ή AIIB. Μπορείτε να δείτε ότι εκτός από αφρικανικά έθνη και την Αμερική μείον τη Βραζιλία, το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι ήδη επί του σκάφους.

http://thediplomat.com/wp-content/uploads/2015/04/thediplomat_2015-04-16_21-13-09.jpg

Το επόμενο σύνδεσμο δείχνει αυτές τις χώρες από την άποψη της αγοραστικής δύναμης (πραγματικό) ΑΕΠ. Και πάλι μπορείτε να δείτε τις χώρες AIIB είναι συντριπτικά μεγάλο στο χάρτη. Οι ΗΠΑ φαίνεται τεράστια πάρα πολύ, αλλά, οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον πραγματικό κόσμο γνωρίζουν ότι το αμερικανικό ΑΕΠ είναι υπερβολική κατά περίπου 50% μέσω της οικονομικής χνούδι (αριθμούς τραπεζικών υπολογιστές που δεν συνδέονται με την πραγματικότητα) και ψεύτικα στατιστικά στοιχεία, έτσι, θα πρέπει να το φανταστείτε το μισό μέγεθος.

http://www.viewsoftheworld.net/wp-content/uploads/2010/11/gdpppp2010.jpg

Η τελική σύνδεση δείχνει χώρες που διαθέτουν την Κίνα ως υπ 'αριθμόν ένα εμπορικός εταίρος τους σε σχέση με εκείνους που έχουν τις ΗΠΑ ως η υπ' αριθμόν ένα εμπορικός εταίρος τους. Και πάλι μπορείτε να δείτε την Κίνα έχει υπερδιπλασιάσει τις ΗΠΑ στην επιρροή στον πραγματικό κόσμο του εμπορίου.

http://2oqz471sa19h3vbwa53m33yj.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2016/04/china-top-trade-partner-2x-america.png

Αυτό σημαίνει ότι εάν οι χώρες AIIB να αποφασίσει να σταματήσει την αποδοχή του δολαρίου ΗΠΑ, τότε είναι πάνω από το παιχνίδι για την κλίκα Khazarian στις ΗΠΑ.

Θα υπάρξει μια ασιατική συνεδρίαση μυστική κοινωνία και WDS αυτή την εβδομάδα, όπου

αυτό θα είναι ένα σημαντικό θέμα συζήτησης. Το WDS θα προτείνει την έκδοση τελεσίγραφο προς τους ελεγκτές του δολαρίου είτε να αποδεχθεί τη μελλοντική πολεοδομική υπηρεσία και χρυσό συμφωνία ή αλλιώς να χτυπήσει με οικονομικό Αρμαγεδδώνα. Φυσικά, προκειμένου να αποφευχθεί παγκόσμιο πόλεμο 3, οι ένοπλες δυνάμεις και οι οργανισμοί των ΗΠΑ θα συνεχίσει να χρηματοδοτείται σε μια τέτοια περίπτωση. Ωστόσο, θα κληθούν να καθαρίσετε την ποινική βρωμιά λυμαίνονταν Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη.

Στην πραγματικότητα, οι πηγές του Πενταγώνου μας λένε ότι ο Λευκός Οίκος ήταν κάτω από την κλειδαριά προς τα κάτω 26 Απριλίου και 27 ", όπως ειδικές δυνάμεις υπό την ηγεσία του [Γενική Joseph] Dunford εισέλθει μέσω της σήραγγας για να απαιτήσουμε παραιτήσεις." Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε υπήρχε κλείδωμα του Λευκού Οίκου εκείνες τις ημέρες, επίσημα, λόγω της "άλτης φράχτη», αλλά ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει στο κοινό από εκείνη την εποχή, έτσι δεν είμαστε αρκετά αυτό παραιτήσεις ζητήθηκαν. Δεδομένου ότι ο Ομπάμα είναι απλά ένας σκλάβος σπίτι, αυτό πιθανόν αυτό δένει στο πληροφοριών Κίσινγκερ παραπάνω. Ο χρόνος θα δείξει.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν ενδείξεις οικονομικό Αρμαγεδδώνα έρχεται έτσι κι αλλιώς. Στις 2 Μαΐου (σήμερα) στις ΗΠΑ de facto κατάσταση του Πουέρτο Ρίκο είναι έτοιμος να προεπιλογή για την πληρωμή των ομολόγων, η οποία θα προκαλέσει μια συστημική κατάρρευση, αν επιτρέπεται να συμβεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρξει κάποια τελευταία στιγμή κλωτσήσει το δοχείο κάτω από το δρόμο ελιγμούς σε αυτό. Ωστόσο, Atlantic City είναι παρατάσσονται για να είναι ο επόμενος στην προεπιλογή. Μετά από αυτό θα έρθει άλλους μέχρι δεν μπορεί πλέον να συνδεθεί το ανάχωμα.

Όπως αναφέρεται λεπτομερώς σε προηγούμενα ενημερωτικά δελτία, οι περισσότερες από τις μεγάλες αμερικανικές και ευρωπαϊκές τράπεζες είναι ήδη ζόμπι, που υποστηρίζεται από τίποτα άλλο από μαγειρεμένα βιβλία ή ψευδαισθήσεις που ονομάζεται «παράγωγα» που υπάρχουν μόνο μέσα τράπεζα υπερυπολογιστές Το γεγονός ότι η Goldman Sachs έχει ξεκινήσει μια τράπεζα λιανικής, με ελάχιστη καταθέσεις του ενός δολαρίου δείχνει πόσο απελπισμένοι είναι να πάρει πραγματικά χρήματα, αξιωματούχοι του Πενταγώνου λένε. Οι ιδιοκτήτες Federal Reserve Board εξακολουθούν, επίσης, προσπαθεί να οργανώσει ένα bail-in που είναι ένας ευγενικός τρόπος να πούμε κλέψει τα χρήματα των καταθετών της. Αυτό είναι ό, τι τρεις πρώην αρχηγούς της Fed, Paul Volcker, ο Alan Greenspan και Ben Bernanke συζήτησε με την τρέχουσα επικεφαλής Janet Yellen, αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο Πρόεδρος Ομπάμα σε μια πρόσφατη συνάντηση στο κέντρο Rockefeller, σύμφωνα με πολλές πηγές.

Αυτό δεν πρόκειται να επιτραπεί να συμβεί. Romanov Η Γνωστική Illuminati λέει ότι "αν έχουμε να σκοτώσει 6.000 ανθρώπους να το σταματήσει, τότε αυτό είναι που θα κάνουμε."

Φαίνεται, επίσης, οι Khazarians έχουν ήδη κλαπεί ό, τι μπορούσαν από τη Σαουδική Αραβία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εργαζόμενοι από τη Σαουδική Binladen κατασκευαστική εταιρεία πυρπόλησαν λεωφορεία την περασμένη εβδομάδα στην απογοήτευση πάνω δεν πληρώνονται τους μισθούς για πάνω από 6 μήνες.

http://www.veteranstoday.com/2016/05/01/saudi-binladin-workers-burn-company-buses-in-makkah/

Υπήρξε επίσης μια μείωση 90% στον αριθμό των ξένων μισθοφόρων που εργάζονται για ISIS για τον ίδιο λόγο, η έλλειψη της αμοιβής.

Με λίγο αριστερά για να λεηλατήσουν από τη Σαουδική Αραβία, οι Khazarians τώρα προσπαθούν απεγνωσμένα να αναλάβει τη Βραζιλία », όχι μόνο για τον έλεγχο του πετρελαίου και των μετάλλων, αλλά και τις τεράστιες γλυκών υδάτων του Αμαζονίου και της Γκουαρανί υδροφόρου ορίζοντα,« πηγές του Πενταγώνου λένε. Η οικογένεια Μπους και φασιστική φίλους Κορέας Moonie τους (επικεφαλής του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν είναι ένας) αγόρασε μεγάλα αγροκτήματα τους στην Παραγουάη, επειδή βρίσκονται στην κορυφή αυτού του υδροφορέα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για την ανάπτυξη νέων γεωργικών εκτάσεων.

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν την περασμένη εβδομάδα προσπάθησε και απέτυχε να πείσει τον Πάπα Francis για να σταματήσει τη δημιουργία αντιγράφων πολιορκούμενη πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ. Αντ 'αυτού, ο Πάπας βοήθησε να οργανώσει μαζικές διαδηλώσεις την ημέρα τον Μάιο για την υποστήριξη της. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξαφνικά δύο ξεχωριστές πηγές επικοινώνησε με το συγγραφέα την περασμένη εβδομάδα με πληροφορίες σχετικά με τη φερόμενη εμπλοκή του Πάπα Φραγκίσκου στο βρώμικο πόλεμο της Αργεντινής.

Θα μοιάζει πολύ με την φατρία των Ναζί της μαφίας Khazarian θέλει φύγει πίσω στην παλιά τους λημέρια της Νότιας Αμερικής πριν από πάρα πολλοί Αμερικανοί ξυπνήσετε με τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι ήδη πολύ αργά για τους ηγέτες δαχτυλίδι σαν την οικογένεια του εγκλήματος Μπους / Κλίντον να τραπούν σε φυγή. Θα πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Ένα άλλο σημάδι τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη φατρία των Ναζί είναι ότι Gerhard Schindler, ο επικεφαλής της BND οργανισμού ξένων μυστικών της Γερμανίας, απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα ", επειδή έχασε τον έλεγχο του Papers Παναμά,« πηγές της CIA λένε. Το δικηγορικό γραφείο στην καρδιά της Papers Παναμά, Mossack Fonseca, ήταν μια BND περιουσιακό στοιχείο, οι πηγές λένε.

Αν αυτό είναι αλήθεια τότε το επόμενο μεγάλο Παναμά έγγραφα χωματερή των δεδομένων μπορεί να εκθέσει πολλούς ανώτερους Γερμανούς, καθώς και τη συμμορία του Μπους. Ίσως ακόμα και το ευρύ κοινό τελικά θα πει ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είναι η κόρη του Χίτλερ. Αυτή η έκθεση από τους Αμερικανούς μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο οι Γερμανοί ψάχνουν Ανατολή προς τη Ρωσία και μακριά από τις ΗΠΑ.

Οι άλλοι άνθρωποι ψάχνουν στους Ρώσους τώρα είναι οι χώρες της ASEAN που έχουν αρχίσει στρατιωτική συνεργασία με τη Ρωσία ως εξασφάλιση έναντι της Κίνας και της ασφάλισης σε περίπτωση που η επικείμενη ΗΠΑ πτώχευση δημιουργεί ένα κενό εξουσίας στην περιοχή που θα πληρωθεί μόνο με την Κίνα, τις πηγές της CIA στην Ασία λένε.

Η επερχόμενη Διαρκές Δικαστήριο των Ηνωμένων Εθνών της διαιτησίας σε εδαφική διαφωνία μεταξύ της Κίνας και των Φιλιππίνων αναμένεται να αποφανθεί κατά της Κίνας επειδή η Κίνα δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου, διάφορες πηγές συμφωνούν. Σε αυτή την περίπτωση, ο στρατός των ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσει το Διεθνές Δίκαιο ως πρόσχημα για να επιδιώξει τη συνεργασία με την ASEAN και τη Ρωσία να περιέχει Κίνα. Το μόνο πρόβλημα με αυτή τη στάση των ΗΠΑ, οι κινεζικές κυβερνητικές πηγές τονίζουν, είναι ότι η ίδια η ΗΠΑ, επίσης δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο. Παρ 'όλα αυτά, η απόφαση του δικαστηρίου θα δώσει ο στρατός των ΗΠΑ εξοικονόμηση πρόσωπο και έντιμη πρόσχημα για να δικαιολογήσει περιστροφής της στην Ασία.

Ωστόσο, μια άλλη ομάδα που αναζητούν ρωσική προστασίας είναι οι Ιάπωνες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το καθεστώς τεθεί σε εφαρμογή εδώ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο 2 είναι απολύτως εξαρτημένη από τις ΗΠΑ. Εάν οι ΗΠΑ χρεοκοπήσει, αυτό το καθεστώς, ως επί το πλείστον διοικείται από τη Βόρεια Κορέα πληρεξούσια, θα πρέπει να ανατραπεί γρήγορα από την μητρική ιαπωνική, πηγές στο Three Legged Crow μυστική κοινωνία πω. Επισημαίνουν ότι η τρέχουσα αυτοκράτορας δεν είναι ο πραγματικός γιος του αυτοκράτορα Χιροχίτο, επειδή Χιροχίτο δεν ήθελε να έχει πραγματικό γιο του να πέσει στα χέρια των Αμερικανών. Ο πραγματικός γιος είναι τώρα επικεφαλής της ιαπωνικής υπόγειο της αντιπολίτευσης, σημείωσε οι πηγές.

Αυτός είναι ο λόγος που η τρέχουσα ιαπωνική κυβέρνηση προσπαθεί να συμπεριλάβει τη Ρωσία στη συνάντηση του G7 στη Μίε αργότερα αυτό το μήνα (όχι τον Απρίλιο, όπως έχει ήδη αναφερθεί σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο). Ωστόσο, οι Ρώσοι σωστά προβολή Άμπε και το καθεστώς του να είναι Rockefeller και Rothschild δούλους και είναι απίθανο να τους στηρίξει, ρωσικές πηγές λένε. «Οι G7 ανθρώπους για να συγκεντρώσει σε Mie είναι τρομοκρατημένοι," Illuminati "Grandmaster Ρομανόφ», λέει. Romanov σημειωθεί οι Illuminati εξακολουθούν να έχουν ένα κλεμμένο Κουρσκ πυρηνικά όπλα και θα αποφασίσει σύντομα πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Source: Antimatrix.org
Translator: Nikos

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA