FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, April 28, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 26:04:2016

Hybridische oorlog gaat door met aanslag op Japanse ondergrondse militaire bases terwijl Khazariaanse maffia onder aanval ligt op de hele planeet26 april 2016


De strijd om de planeet aarde heeft een dramatische wending genomen met de vernietiging van de drie belangrijkste Japanse ondergrondse bases, een versnelde jacht op de Khazariaanse maffia oligarchen, financiële onderhandelingen op hoog niveau tussen het militaire industriële complex en Aziatische geheime genootschappen en meer.

Eerst over de aardbevingen: het werd vrijgegeven in Japanse chatruimtes op het internet dat de recente stroom van aardbevingen in Zuid Japan allemaal kunstmatige aardbevingen waren. Het bewijs dat gegeven werd is dat de seismografen allemaal aardbevingen weergaven veroorzaakt door explosieven met een plotselinge hoge schokgolf gevolgd door langzaam afnemende naschokken. Kijk door middel van de volgende links naar bewijs hiervan.
http://pesn.com/2011/09/18/9501916_Evidence_Denver_and_DC_Quakes_Caused_by_Nukes/
http://www.kyoshin.bosai.go.jp/kyoshin/share/index_multi.html
http://www.kyoshin.bosai.go.jp/kyoshin/search/

Er waren ook verslagen van en soort van luidruchtige explosie geluiden toen de aardbevingen toesloegen. Verder, al de aardbevingen hadden een extreem oppervlakkig epicentrum welke niet dieper gingen dan 10 kilometer, wat erg zeldzaam is bij natuurlijke aardbevingen. Ter toevoeging hierop, het Japanse centrum voor voorspelling van aardbevingen zei dat ze het hadden opgeven om de aardbevingen te voorspellen omdat ze niet overeenkwamen met enig bekend aardbeving patroon. De doorslaggevende reden echter is dat de epicentra van de drie grote aardbevingen allemaal overeenkwamen met de locatie van Japanse militaire bases.

Als je googelt op 1812 Oyatsu, Mashiki, Kumamoto Prefecture, kun je de militaire bases zien in het epicentrum van de eerste aardbeving. Er zijn meerdere ongewone structuren te zien die de ingangen lijken te zijn van ondergrondse bases. Het is ook waardevol de Japanse Minister van Financiën, Taro Aso, aan te halen die kortgeleden de Amerikaanse econoom Paul Krugman iets vertelde met een strekking van; de Japanse regering zoekt  naar een reden om een derde wereldoorlog te beginnen met de bedoeling om de economie te redden.

http://www.zerohedge.com/news/2016-03-26/japans-finance-minister-accidentally-reveals-how-it-all-ends-war

Chinese regeringsbronnen in Peking vertelden kortgeleden deze schrijver dat ze een ongewoon intense opbouw van militair materiaal door de Japanse regering hadden  waargenomen in de afgelopen maanden.

De getroffen bases liggen allemaal dicht bij het Koreaanse Schiereiland waar het makkelijk zou zijn om enorme aantallen troepen naar het Aziatische vasteland te verplaatsen voor een oorlog met China. Het lijkt er dus op dat er een preventief treffen was door onbekende strijdkrachten om een Japanse poging om een Derde Wereldoorlog te beginnen te voorkomen.

De aankondiging van Noord Korea dat ze onderzeeërs hadden met ballistische raketten op hun ondergrondse bases, was in werkelijkheid een Japanse reactie op deze aanval op hun ondergrondse bases. De boodschap was dat Japan nog steeds de mogelijkheid voor een nucleaire vergeldingsaanval had via hun Noord Koreaanse proxy. Hoewel, ze hoeven zich niet ongerust te maken want niemand is van plan om Japan binnen te vallen.

Er was ook wat strijdlustigheid gaande vorige week betreffende de Aziatische goudvoorraden in Indonesië. Ambtenaren bij het Aziatische CIA hoofdkwartier in Singapore waarschuwden de Chinezen vorige week dat wanneer ze probeerden tientallen biljoenen dollars uit te geven in Indonesië om daar politieke controle te verkrijgen, de Amerikanen “actie zouden ondernemen.”

Ook, in antwoord op het Chinese aanbod om goud te leveren tegen een 13% korting, claimen de Amerikanen in Indonesië en Singapore dat ze het niet nodig hebben omdat ze de beschikking hebben over een enorme goudvoorraad vlakbij de VS ambassade in Jakarta, zeggen CIA agenten in Indonesië. De Indonesische regering legt op zijn beurt een claim op de 4000 ton Japans goud waarvan ze zeggen dat dit ligt in het equator monument. Dit lijkt de Indonesische conclusie te zijn nadat Vice President Jusuf Kalla in het geheim een bezoek bracht aan de VS, Japan en China en President Joko Widodo bracht een bezoek aan België, Nederland en het VK. Als iemand deze claim wil betwisten, moeten ze oorlog verwachten met Indonesië, zeggen CIA bronnen. Echter, bewijs voor het bestaan van dit goud blijft ongrijpbaar. Foto’s van de site laten alleen bouwwerkzaamheden zien, geen goud.

De Chinezen verliezen op hun beurt hun geduld met het Westen, vooral door de Amerikaanse aarzeling op hun aanbod om gezamenlijk een bureau voor toekomstplanning op te zetten en mogelijk een “streep in het zand te trekken,” zeggen in Japan gevestigde Chinese ambtenaren. Het meest waarschijnlijke scenario is dat de Chinezen eenvoudig stoppen met het accepteren van dollars na een bepaalde datum. De wereld zal een door goud ondersteunde Yuan worden aangeboden als een alternatief, zeggen bronnen bij de Chinese regering.

De Chinezen zijn niet de enige mensen die hun geduld met de Khazariaanse cabal verliezen. In Brazilië is het leger doodziek van omgekochte politici die proberen een coup te plegen tegen President Dilma Rousseff, en ze bereiden zich voor op het sturen van tanks naar het Congres gebouw, zeggen bronnen bij de geheime dienst van defensie in de VS. Ze merkten ook op dat Het Vaticaan zich ook bezig houdt met de zaak om zich ervan te verzekeren dat er geen Khazariaanse staatsgreep plaatsvindt in Brazilië door de kracht van de bevolking te organiseren. Verder, is de Braziliaanse miljardair en Khazariaanse leider Joseph Safra, de rijkste bankier in de wereld, aangeklaagd voor omkoperij. De aanklachten maken deel uit van een Braziliaans politieonderzoek “Operatie Zealots” genoemd, welke zich richt op de omkopers van politici, volgens verschillende nieuwsverslagen.

In Europa, hebben de Duitsers er nu ook steeds meer genoeg van en ze hebben de beslissing genomen zich naar “het Oosten” te richten, volgens bronnen bij het Pentagon. De poging om geld van Volkswagen af te persen, NSA spioneren, de weigering van de Federale Reserve Raad om Duits goud terug te geven en de sancties tegen Rusland hebben allemaal bijgedragen aan dit Duitse besluit, zeggen ze.

Ook in Europa “voorspellen de Franse oppositie en Britse terugtrekking(in de EU) het einde van de TTIP [handelsovereenkomst] bepleit door cabal schurken Goldman Sachs en Monsanto,” voegt een bron toe. In Oost Europa, hebben de Russen grote acties ondernomen tegen het cabal regime in de Oekraïne. President Petro Poroshenko verdween vorige week uit het zicht en toen hij weer verscheen, verwisselde hij belangrijke Ministers en plotseling werd hij serieus over het implementeren van het Minsk vredesakkoord met Rusland. Als achtergrond hiervoor, werden de tegoeden van de Oekraïense machtshandelaar, Khazariaans oligarch en Israëlisch agent Valeriyovych Kolomoyskyi in beslag genomen en hij is zelf “misschien een doelwit,” zeggen Russische bronnen.

In het Midden Oosten, bracht VS top generaal Joseph Dunford een bezoek aan Egypte om President  Abdel  Sisi te helpen: “ISIS te vernietigen” op het Sinaï  schiereiland en in Libië,” zeggen Pentagon bronnen. De implicatie hiervan is natuurlijk dat de VS besloten  heeft dat Egypte de meest rationele en betrouwbare Sunni regering is in het Midden Oosten en het leger van de VS en agentschappen zullen samen met de Russen hen helpen meer invloed in de regio uit te oefenen. Sinds ISIS een proxy voor Turkije, Israël en de Golf Monarchieën is, lijkt het er op dat het leger van Egypte, Rusland, Syrië Iran en de VS samen zullen werken om vrede en rationaliteit te brengen naar die verstoorde regio.

Het feit dat de President van de VS, Obama besloten heeft op zijn minst het Saudi deel van de 28 geheime pagina’s van het 911 verslag vrij te geven maakt het duidelijk dat de VS besloten heeft zich van dat regiem af te keren. De FBI en het Pentagon hebben ook plannen om er zeker van te zijn dat iedereen in de wereld hoort over Israëlische “ kunst studenten die plezier hadden en dansten terwijl ze de 911 vernietiging filmden, wat het duidelijk maakt dat Israël ook een groot aandeel had in dat massa moord incident.

Er zijn ook FBI onderzoeken gaande en nu aan het licht komende corruptie van de Khazariaanse bende waarbij het politiedepartement van New York en het kantoor van de burgemeester betrokken is, zeggen FBI bronnen. De gezamenlijke media van de VS brengt ook verslag uit over pogingen van de Khazariaanse Satanische gangster Hillary Clinton om zichzelf op frauduleuze manier te laten verkiezen, dit  kan gezien worden in deze kop in de New York Post; “Onderzoek naar onregelmatigheden bij het stemmen in New York gelanceerd na geknoei bij presidentiële voorverkiezingen.”

Dan hebben we de landelijke VS McLatchy Nieuwskrant keten en vele andere gezamenlijke media uitlaatkleppen die melden over de Clinton  Panama papers links, met koppen als: “In de Panama Papers: meerdere Clinton connecties.”
http://www.mcclatchydc.com/news/politics-government/election/article72215012.html

Zulke openlijke media bekendmaking van hun corruptie en meerdere onderzoeken naar hun criminele activiteiten is een teken dat de Clintons eigenlijk flink in de problemen zitten wat betekent dat hun helpers als George Soros, de Rockefellers, de Bushes enz. ook in de problemen zitten.

De gaande instorting van de grote banken die de Federale Reserve Raad bezitten wordt nu besproken door het leger van de VS en agentschappen als een nationaal veiligheidsprobleem van het grootste belang. Wat de overheidsdiensten moeten begrijpen is dat de Verenigde Staten het land is dat het meest in de schulden zit van de geschiedenis van deze planeet. Het bestuur van de Verenigde Staten van Amerika is failliet. De republiek van de Verenigde Staten van Amerika hoeft hun schulden niet over te nemen wanneer het in ere hersteld is.
Amerika’s schuldeisers, voornamelijk de Aziaten, hebben de in ere herstelde Republiek enorme hoeveelheden goud aangeboden in ruil voor papier. De voorwaarde is dat ze overeenkomen een meritocratisch bemand bureau voor toekomstplanning op te zetten onder een gelijkwaardige Oost/West controle. De Aziaten wachten op een antwoord maar als dit niet komt zoals hierboven wordt beschreven, zullen ze onafhankelijk actie ondernemen. In zo een geval is het wiskundig zeker dat de economie van de VS zal imploderen.

Ook, de man die definitief een einde kan maken aan de Khazariaanse overname van de Verenigde Staten blijft Generaal Joseph Dunford. Generaal Dunford zul je het lot bij de horens grijpen en helpen de planeet te redden, of zul je verloren gaan in de geschiedenis als de man die de kans miste om geschiedenis te schrijven?


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers