CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, April 21, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 18:04:2016


Rood en Groene Aziatischegeheime genootschappen onder nieuwe leiding beloven "de aarde te doen trillen"April 18, 2016

Vorige week vertelde iemand die claimde een vertegenwoordiger te zijn van de belangrijkste familie van de Hongmen Worldwide Chinese Union, de White Dragon Society dat de Red en Green onder een nieuwe leiding waren. Hij zei: “Wanneer de Aziatische gigant beweegt, zal de aarde trillen maar ons doel is wereldvrede.” Niet veel meer kan er geschreven worden over de Red en Blue en WDS gesprekken echter, je kunt er zeker van zijn dat grote gebeurtenissen zich spoedig zullen ontvouwen.

Er is ook een hoop gepraat vanuit meerdere bronnen inclusief de CIA en het Pentagon, over een soort van financiële gebeurtenis, veel groter dan de Lehman shock, welke op het punt staat te gebeuren. Terwijl de ervaring ons geleerd heeft voorzichtig te zijn over specifieke datums, gaan vele bronnen zelfs zo ver te zeggen dat het op 19 april zal zijn. Dit is de dag waarop de Shanghai Gold Exchange zal beginnen met zijn platform voor goudhandel met de bedoeling om de goudprijs over te nemen van de door de Khazariaanse maffia gecontroleerde banken.

http://www.en.sge.com.cn/news-announcement/announcement/537284.shtml

Het is dus waarschijnlijk geen toeval dat de Deutschebank vorige week in de rechtszaal toegaf dat het de goud en zilverprijzen manipuleerde en beloofde de informatie prijs te geven die het heeft over andere grote banken die betrokken zijn bij de prijsmanipulatie.

Dus, we hebben de Chinezen die een gouduitwisseling beginnen op het zelfde moment dat de Westerse banken die traditioneel de goudprijzen vaststellen publiekelijk ontmaskerd worden wegens fraude. De Shanghai Gold Exchange zal het ook mogelijk maken voor de Aziaten om de off-market goudvoorraden die ze naar verluidt bezitten, in omloop te brengen als een wettig betaalmiddel. Dit betekent dat de Chinese yuan op zijn minst deels ondersteund wordt door goud.

Dit is waarschijnlijk de bron van verslagen als deze:

https://www.superstation95.com/index.php/world/1152

die claimen dat China een internationaal door goud ondersteunde Yuan zal lanceren en zal stoppen de VS dollars te accepteren, beginnend deze week. We zijn niet in staat geweest om onafhankelijke bevestiging hiervan te krijgen maar kunnen zeggen dat de WDS de Chinezen heeft aangeraden een dergelijke actie te ondernemen in samenwerking met het leger van de VS en agentschappen.


Zeker is dat de minsisters van financiën en top centrale bankiers uit de G20 landen allemaal bijeen waren in Washington vorige week voor zowel regelmatig geplande al noodsituatie overleg. De gouverneurs van de Federale Reserve Raad hadden ook een hoop spoedoverleggen.

Een zichtbaar resultaat was vorige week historisch belangrijk nieuws dat een melding maakte van de Federal Deposit Insurance Corporation die bankgiganten als JP Morgan, Goldman Sachs, Wells Fargo, New York Mellon Bank en State Street Corp, vertelde dat hun faillissement plannen niet geloofwaardig waren.”

https://www.rt.com/usa/339518-banks-disaster-readiness-regulators/

Om het anders te zeggen, enkele van de top Khazariaanse cabal banken en eigenaren van de Federale Reserve Raad werd eigenlijk gezegd dat ze in werkelijkheid failliet zijn.


Pentagon en CIA bronnen vertellen ons beiden dat toen de Voorzitter van de Federale Reserve Raad Janet Yellen een ontmoeting had met President Barack Obama en Vice President Joe Biden, Yellen het leger van de VS vroeg om overduidelijke problemenmakers te mobiliseren en in FEMA kampen te zetten om massaprotesten te voorkomen na een door de Fed geplande actie om de grote banken te redden door het spaargeld van de bevolking te stelen. “Laat de dollar sterven en vraag een borgtochtsom,” is hoe de CIA bron Yellen’s voorstel samenvatte. In ieder geval, het leger zei nee, ze hadden andere plannen. Yellen had de goud deal moeten accepteren die haar vorige week werd aangeboden door de Aziaten toen ze de kans had.

In plaats daarvan heeft het leger nu Yellen gedwongen om de Fed zover te krijgen een openbare brief te sturen aan JP Morgan om de wereld te laten weten “dat het instabiel is.” Militaire druk zat ook achter de FDIC waarschuwing aan de grote vijf banken die hierboven werden genoemd. Als gevolg hiervan zijn Wells Fargo en andere banken begonnen hun personeel te trainen voor een “nood scenario.”

Het leger van de VS werkt ook actief aan het creëren van een nieuwe door de regering uitgegeven VS dollar ondersteund door zilver en Aziatisch goud om de VS economie draaiende te houden na de instorting van het schuldenslavernij banksysteem van de Khazariaanse maffia, zeggen WDS bronnen.

De situatie is niet veel beter in Europa. Het IMF verklaarde vorige week openlijk dat de Europese banken 900 biljoen Euro aan slechte schulden hebben en dat ze het niet langer uit kunnen stellen om er iets aan te doen. Het is een goede gok dat de werkelijke slechte schuld cijfers veel hoger liggen dan wat het IMF bereid is om toe te geven. Met andere woorden, veel van de top Europese banken zijn waarschijnlijk ook failliet. Barclays, Deutschebank, Credit Suisse en UBS worden kritisch onderzocht om te zien of ze solvent zijn, zeggen Russische bronnen.

Dit is misschien waarom de Khazariaanse maffia oligarchen plotseling campagnes hebben gelanceerd in de VS en Europa om belastingparadijzen te sluiten en de $31 biljoen aan offshore geld in de wereld naar Europa of de VS te dwingen waar ze het in beslag kunnen nemen en faillissement kunnen afwenden. CIA bronnen zeggen dat de Rothschilds er al in geslaagd zijn om “biljoenen” dollars naar Reno, Nevada te lokken met deze kakkerlak hotel zwendel. Je kunt er zeker van zijn dat het niet hun eigen offshore geld is dat ze van plan zijn te repatriëren.

Geld dat zeker in beslag zal worden genomen is dat van de door VS dollars gedomineerde Saudi Arabische holdings. Vorige week waren er gezamenlijke propaganda mediaverslagen waarin stond dat Saudi Arabië zijn VS tegoeden en schatkistcertificaten zou verkopen met een waarde van honderden miljarden dollars als de VS regering het 28 pagina’s tellende verslag over 911 zou vrijgeven of wanneer het families van slachtoffers zou toestaan om Saudi Arabië aan te klagen.

http://www.upi.com/Top_News/US/2016/04/16/Saudis-threaten-sell-off-of-US-assets-if-911-suits-are-allowed/2251460849902/

Echter, Saudi Arabië heeft die keus niet en zal in plaats daarvan ontdekken dat zijn VS holdings al in beslag werden genomen. Zelfs met Turkse en Israëlische hulp kunnen de VS en Rusland hen plat slaan als insecten als ze bezwaar hebben tegen zo een inbeslagname.

In feite, zal volgens Pentagon bronnen, President Obama deze week een bezoek brengen aan Saudi Arabië om hen de regels voor te lezen en hen te dwingen te stoppen met hun problemenmakerij in de wereld. Verder, zal Obama de 28 pagina’s vrijgeven wanneer hij terugkeert van zijn bezoek, zeggen de bronnen.

Op het zelfde moment terwijl Obama een bezoek brengt aan Saudi Arabië, werd de Israëlische Eerste Minster Benyamin Netanyahu op het matje geroepen in Moskou. Daar zal hem verteld worden om de Golan Hoogte terug te geven aan Syrië en zich te schikken naar andere VN resoluties betreffende Israël of anders zal het sancties tegemoet zien en dat “alle opties boven tafel zullen komen.” Dit kan een volledige blokkade van Israel betekenen. Verder, zeggen de bronnen dat Obama, ondersteund door het leger van de VS, het gewoonlijke VS veto recht niet zal gebruiken om Israël te reden van de VN sancties.

De Russen, zullen ook gaan vragen om de teruggave van gestolen goud dat van de Tsaar van Rusland werd gestolen door de Rothschild familie, de werkelijke bestuurders van Israël, zeggen de bronnen. De bibliotheek van de bank van Japan heeft een verslag over Japanse oorlogsschepen die aankomen in Wladiwostok in 1918 om 10 ton van het goud van de Tsaar te evacueren voordat de communisten er beslag op konden leggen. Dit goud werd later verscheept naar Londen, volgens de BOJ. Dit is waarschijnlijk pas het topje van de vermiste Russische goudijsberg.

Nu we het over goud hebben, er is een vlaag van activiteit gaande in verband met goudvoorraden in Indonesië. Deze week bezoekt de Indonesische President Joko Widodo (Jokowi) Duitsland, het UK, België en Holland om onder andere te praten over het Indonesische goud. Het blijkt dat het goud overgebracht werd door de Japanners wat betekent dat het werd afgenomen van andere Aziatische landen die nu beweren dat het van hun is, zeggen CIA bronnen in Indonesië. De Europeanen voelen ook een lust voor dit goud. Foto’s van de Indonesische goudplaats kunnen beschikbaar worden gemaakt voor geïnteresseerde partijen, zeggen de bronnen.

In ieder geval, aan het einde van de dag, zal er waarschijnlijk een overeenkomst nodig zijn tussen de witte hoeden (WDS) van het Pentagon en de Chinezen om dit uit te zoeken.

Een openlijk teken dat de witte hoeden van de VS en de Chinezen al deals sluiten kan bevestigd worden door het feit dat vorige week de Chinees bestuurde Asian Infrastructure Investment Bank en de door de VS bestuurde World Bank hun eerste gezamenlijke financiële project aankondigden

http://news.xinhuanet.com/english/2016-04/14/c_135277902.htm

De volgende stap is de schaal te verhogen van investeringen van miljarden naar biljarden dollars.

Een andere overeenkomst die uitgewerkt werd tussen de WDS en de Chinezen betreft Japan. Eerste Minister Shinzo Abe, die uiteindelijk verslag uitbrengt aan de Agnelli broers en Evelyn de Rothschild, moet opstappen, zijn beide kanten het over eens. De Chinezen dringen aan op lange termijn politicus en machtshandelaar Ichiro Ozawa maar hij was te anti Amerikaans voor de smaak van het Pentagon, zeggen bronnen betrokken bij de onderhandelingen. Om deze reden wordt het TV talent en voormalig gouverneur van het Miyazaki Prefectuur beschouwd als Abe´s vervanging, zeggen de bronnen. HIgashikokubaru zou de leiding hebben over een vreugdefeest en herverdeling van tegoeden, zeggen ze.

De andere ontwikkeling is dat Japan zich nu voorbereid op het volledig legaliseren van marihuana en het geven van de controle over de hieruit voorvloeiende zaken aan de Aziatische geheime genootschappen. Otsuka Pharmaceuticals, is ondertussen van plan een belangrijke speler te zijn in de medische marihuana industrie, zeggen bronnen bij de Aziatische geheime dienst.

Hoewel, wat betreft Japan, de aardbeving vorige week in het zuiden van Japan, bleek gebaseerd op seismologisch en ander bewijs, een natuurlijke te zijn. De vulkanische ring van vuur rondom de Stille Oceaan is erg actief omdat er een nieuw continent geboren wordt in het midden van de Stille Oceaan, volgens P2 Vrijmetselaar lodge bronnen. Dit zal niet ineens gebeuren maar er zijn al nieuwe eilanden.

Source: Antimatrix.org
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers