FREE JULIAN ASSANGE

Friday, April 15, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 12:04:2016


12. travnja 2016.



Azijska Dragon obitelj ponudila je vlasnicima Odbora Federtalnih Rezervi znatnu količinu zlata s popustom 13% od tržišne cijene. Ideja je da se 10% tog novca utroši na masovnu kampanju za okončanje siromaštva, zaustavljanje uništenja okoliša i da se pošalje čovječanstvo na put eksponencijalnog širenja u svemir. Lopta je sada na igralištu američkog režima u Washingtonu. To je razlog što američki predsjednik i potpredsjednik imaju hitan sastanak 11. travnja s predsjedavajućom osobom Odbora Federalnih Rezervi Janet Yellenom. Član Dragon obitelji također će biti na tom sastanku, kažu izvori CIA-e u Aziji. 

Ako Fedovci odbiju Azijate, BRICS nacije i Europljani će objaviti novu međunarodnu valutu sa zlatnom podlogom koja će se moći mijenjati za američke dolare tijekom razdoblja od tri mjeseca. Nakon tog razdoblja, američki dolar više neće biti prihvaćen od strane najmanje 188 zemalja, ostavljajući Washingtonski režim izoliran i u bankrotu.

U tom slučaju, kako bi se izbjegao rat, operacije američke vojske izvan Sjedinjenih Američkih Država i dalje će se financirati koristeći novu valutu. Novi režim koji će neizbježno zamijeniti bankrotirane Federalne Rezerve u SAD-u moći će slobodno izdati svoju vlastitu valutu s neograničenom kupovnom moći unutar SAD-a.


Osim financijskih sankcija protiv federalnih Rezervi, svjetska društva borilačkih vještina će se mobilizirati kako bi završila s genocidalnom frakcijom kazarske mafije. Chodoin Daikaku, prividni voditelj mnogih svjetskih frakcija borilačkih vještina, razrješuje se dužnosti i zamijenit će ga Masaaki Hatsumi, voditelj Bujinkan Dojo-a. Razlog za to je da je Daikaku, čije je pravo ime Ryosuke Matsura, odbio mobilizirati društva borilačkih vještina pod njegovim navodnim vodstvom unatoč toga što mu je pruženo dovoljno dokaza da kazarska mafija aktivno pokušava ubiti više od 90% svjetske populacije. Drugim riječima, izvršeno je mnoštvo udara protiv ljudske rase i, unatoč legitimne potrebe za samoobranom, on ne radi ništa. 

Dokazi da on to ignorira uključuje više pokušaja da započnu treći svjetski rat, širenje bio-oružja kao što su ebola, HIV, i SARS, pokušaji izazivanja masovne gladi plaćajuči farmere da uzgajaju ogrijev, ne hranu i još mnogo toga. Ne samo to, nakon što nisu uspjeli u tim pokušajima da ubiju milijarde sotonista koje su najavili da će ubiti, čini se da se spremaju za neke velike događaje žrtvovanja: najmanje tisuću hramova za Baala se gradi diljem svijeta. U drevnim vremenima djeca su tradicionalno spaljivana za žrtvu Baalu, također poznatom kao Molech, a kasnije Set i konačno sada Sotona.


Ostaje činjenica da režim Baracka Obame u Sjedinjenim Američkim Državama nije uhitio niti jednog od počinitelja ili planera tih zlodjela. To znači da svi članovi vojske, policije, agencija i društava borilačkih vještina trebaju ići do vrha  zapovijednog lanca i insistirati da se poduzmu akcije prije nego se dogodi više gubitaka života.

Srećom, postoje dokazi da je poduzeta barem neka ozbiljnija akcija. Jer tu je jedna stvar, cijelu švicarsku podružnicu Rotschild obitelji traži policija, prema pentagonovim izvorima. Švicarsku podružnicu Rotschilda, koja kontrolira BIS, smatraju glavom hobotnice mnogi informirani istražitelji. Ovo je samo početak zbacivanja, obećavaju.

Važna stvar koju treba shvatiti je da "Panama Papers" operacija o kojoj se sada naširoko piše u korporativnim medijima nije ono što se čini, slažu se mnogi izvori. Činjenica je da su to uglavnom čelnici Ukrajine, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara, Gruzije i Saudijske Arabije, koji su bili izloženi, daje vam naslutiti veći zaplet. U stvarnosti Panama Papers je operacija divovski žalac osmišljena da se privuče svjetskih 31 trilijuna dolara offshore novca u SAD, kažu izvori CIA-e i drugi. Ovo je mjesto gdje će novac biti zaplijenjen čime bi se pokušalo začepiti divovsku crnu rupu u proračunu vlade SAD-a, kažu izvori. To je razlog zašto korporativni mediji poput Bloomberga i Wall Street Journala pišu velike članke koji govore da je Reno, u Nevadi, jedino sigurno mjesto na svijetu za vrući novac. To je također razlog zašto izvješćuju da su Rotschildi otvorili ustanovu u Renou i da potiču klijente da tamo barataju svojim sredstvima.

Još važnije, operacija Panama Papers dio je veće kampanje za zatvaranje svih svjetskih offshore fiskalnih utočišta. Već su britanska porezna utočišta poput Kajmanskih otoka izgubila sposobnost da skrivaju novac iz podzemlja ili da pomažu ljudima izbjegavanje novih poreznih propisa objelodanjivanja.

Jedan službenik u američkoj vojnoj obavještajnoj službi je rekao: "Panama je bila obavještajna operacija usmjerena na izlaganje korupcije i povod za promjenu režima (uključno i u SAD-u)."

Operacija je također osmišljena da "ucjeni ili progoni članove kabale koji skrivaju svoj ukradeni inozemni plijen", nastavio je.

Neka imena u Panama Papers koja nisu javno objavljena uključuju "tim" Hillary Clinton, Bush obitelj i mnoge američke oligarhe, političare i suce, dodaje on.

Globo TV mreža koja pokušava izazvati promjenu režima u Brazilu također je bila upletena zajedno s argentinskim predsjednikom Mauriciom Macarijem i gospodarima droge kao što je El Chapo.

Kao odgovor na Panamu, agent je istaknuo da "elita se uspaničila i namjestila požar u podrumu sjedišta International Revenue Service", u neuspjelom pokušaju da se prikriju inkriminirajući dokazi.

Napori FBI-a da uhite Hillary Clinton također dobivaju paru. Prošlog tjedna predsjednik Obama bio je prisiljen jamčiti na Fox TV da Hillary Clinton neće dobiti poseban tretman, "što znači da nema nagodbe i oprosta", kažu izvori FBI-a. Nju je uskoro trebao ispitati čelnik FBI-a "zbog ozbiljnog zločina vođenjem privatne vanjske politike i obavještajnih operacija", dok je na službenoj dužnosti. 

Nadajmo se da će Clinton također biti privedena pravdi zbog njenih zločina protiv naroda Haitija i njene pronevjere novca Crvenog Križa koji je bio namijenjen žrtvama nuklearnog oružja na morskom dnu koje je izazvalo napad tsunamijem na tu zemlju.

Panama Papers operaciju također su koristili zapadni korporativni mediji kako bi izgledalo kao da je ruski predsjednik Vladimir Putin bio umiješan u mutnim offshore poslovima. Međutim, ruski izvori kažu da im je ovaj napad dao izgovor koji im je trebao za početak skidanja oznake povjerljivosti sa zapisa Sovjetskog Saveza od 1930-1989 koji identificiraju suradnike u Americi i Europi koji su potajno radili sa sovjetskim komunistima.

Rusi će također otkriti obitelji i tvrtke koje su radile s Hitlerom.

Povrh toga, Rusi planiraju pokazati tko na Zapadu još uvijek pokušava potkopati SAD i EU.

Tu je također rusko-američka suradnja u identificiranju i eliminaciji ključnih agenata koji rade za kazarsku mafiju na Zapadu i u Rusiji, kažu izvori.

U međuvremenu u Turskoj, evakuacija američkih vojnika, s izuzetkom specijalnih ops postrojbi koje čuvaju tamošnje nuklearno oružje, ima za cilj odsjecanje Bushove kabale koja upravlja drogom u zračnoj bazi Incirlik, kažu pentagonovi izvori.

Turske i izraelske pokušaje izazivanja sukoba između muslimana i kršćana u Nagorno Kabarakhu zaustavili su Rusi. To je bio očajnički pokušaj Turaka da spriječe Rusiju od uklanjanja zločestog režima Recepa Erdogana u Turskoj.

U Aziji, u međuvremenu, vijesti o japanskom plutonijumu koji se prevozi britanskim brodovima u SAD


su paravan za priču o činjenici da je lažno izabrana vlada Shinzo Abea prisiljena da uništi japanski arsenal nuklearnih raketa. Mnoge od tih raketa su poslane u sjevernu Koreju kako bi se spriječilo njihovo rastavljanje, zbog čega je došlo do nedavne bujice vijesti o sjevernokorejskim nuklearnim raketama, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja u Japanu. 

Kad bitka za planet završi, ovaj pisac namjerava optužiti Abea za umiješanost u pokušaju ubojstva protiv mene. To je zato što sam 30. lipnja 2012. godine bio proboden otrovnom iglom od strane sjevernokorejskog agenta po imenu Mutsuaki Okubo. Ovaj incident se dogodio pred mnogo svjedoka te je čak zabilježen na video traci. Unatoč što sam dva puta podnio službene pritužbe, jednom Mushashino policiji, a drugi put Marunochi policiji, japanska vlada, službeno na čelu s Abeom, nije poduzela nikakve radnje. To znači da je Abe saučesnik. Nadalje, Chodoin Daikakuje priznao da je Okubo bio njegov učenik, ali on je propustio poduzeti radnje u ovom slučaju.

Osobne pritužbe na stranu, Abeov režim također pljačka japansko gospodarstvo za finaciranje podrške svojim gospodarima - kazarskoj mafiji. Pljačka, kako je ranije izvješćeno, poprima oblik stavljanja japanskog novca od mirovine i štednje na burzu, gdje se to prebacuje u fondove zaklade koju kontrolira kazarska mafija. To je razlog zašto japanska burza stalno raste čak i dok stranci nastavljaju prodavati. 


Novac koji se krade Japanu nije dovoljan za spas kazarskih gangstera Wall Streeta, jer oni se oporavljaju od niskih cijena energije plus gubitka novca od droge i naknada bankarskih ulaganja, njihovog jedinog legitimnog izvora prihoda. Mnoga velika spajanja koja su organizirali bankari također su zaustavljena jer ona stvaraju anti-natjecateljski monopol i oligopoliju.

Činjenica da su banke počele nuditi negativne kamatne stope i potrošačke kredite u Nizozemskoj, Belgiji i Njemačkoj jasan je znak da se cijeli sustav babilonskog dužničkog ropstva raspada. To je zato što ljudi shvaćaju da ovi bankari stvaraju novac iz ničega i koriste ovu iluziju novca za stvaranje dužničkog ropstva. Dakle, čak i ako banka posuđuje nekima 100 dolara ali kaže da oni trebaju vratiti 90 dolara zbog negativnih kamatnih stopa, to još uvijek znači da morate raditi da zaradite 90 dolara da platite za "novac" koji su oni stvorili iz ničega drugog do iluzije.

Čovječanstvo se budi i neće proći sada dugo vremena prije nego što vladavina kazarskih ljudskih robova obožavatelja Sotone zauvijek završi.

Na kraju napomena, ovaj pisac je sada svjestan 20.000 tona zlata koje se drži na šest različitih lokacija koje su dostupne Dragon obitelji na dobrobit ljudske rase i drugih oblika života na ovom planetu. Ovo je samo djelić svega što Azijati imaju.





Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers