FREE JULIAN ASSANGE

Friday, April 8, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 04:04:2016

 Odlučujući napadi na kazarsku mafiju odvijaju se u Poljskoj, Turskoj, Washingtonu, Japanu i drugdje


4. travnja 2016.Bitka za oslobađanje planeta Zemlje odvija se sve dramatičnijim tempom jer su kazarski ljudski robovi na udaru u njihovim uporištima u Poljskoj, Turskoj, Ukrajini, SAD-u, Japanu i drugdje. U isto vrijeme, dok se ovo skidanje kazarske mafije i dalje ubrzava, pregovori na vrhu između Istoka i Zapada o novom financijskom sustavu odvijaju se glatko i  prijateljski, prema mnogim izvorima izravno uključenih u pregovore.

Prvo o skidanju kazarske mafije. Glavno odigravanje akcije sada je u Turskoj, koja je postala parija država. Tamo je sve više znakova da počinje kratak ali vrlo intenzivan rat za skidanje turskog fašističkog režima. 

Najjasniji znak bila je činjenica da je američka vojska uklonila sve članove vojnih obitelji iz Turske prošlog tjedna. Oni su to učinili u vrijeme kada je turski predsjednik Recep Erdogan bio u posjeti Sjedinjenim Američkim Državama, drugim riječima, u vrijeme kada bi ga Sjedinjene Američke Države mogle držati kao taoca ako bi on pokušao spriječiti evakuaciju Amerikanaca iz Turske. Činjenica da se nijedan američki vladin dužnosnik nije susreo s turskim predsjednikom Erdoganom, na površini predsjednik velikog NATO saveznika, dok je u posjeti SAD-u vrlo je vidljiv znak da njegov režim neće biti  zaštićen ako Rusija napadne.


Jasan znak da će Rusija napasti je činjenica da je Rusija službeno pozvala na nepropusnost Turske i Sirijske granice. Takav poziv je upozorenje da će uslijediti rat ako se to ne bude poštivalo.

Izrael, država s impresivnim rekordom u evakuaciji svojih građana neposredno prije velikih silovitih incidenata, također evakuira svoje građane iz Turske.

Ruski vladini dužnosnici, u međuvremenu, optužili su "treću silu" za izazivanje sukoba između kršćanske Armenije i muslimanskog Azerbajdžana kao i poticanje nevolja na Bliskom istoku i drugdje u središnjoj Aziji.


Budući da su turske postrojbe i agenti zapaženi u većini tih problematičnih mjesta, očito je da je Turska duboko uključena s ovom "trećom silom", koja je gotovo sigurno kazarska mafija.

Egipat je također zatražio da Izrael ne dopusti Turskoj da organizira vojne aktivnosti u pojasu Gaze ili na Sinajskom poluotoku. Režim turskog predsjednika Erdogana kritizirao je egipatsku vladu da je nelegitimna nakon što je tamo svrgnula vladu "muslimanskog" bratstva.


Potpuna izolacija Turske i njena nemoguća vojna situacija znače da "ISIS"-ova kampanja da otme bliskom istoku 2 trilijuna dolara godišnjih prihoda od nafte je osuđena na propast. 

Gnostički iluminati, prva organizacija koja je spomenula ISIS u javnosti, vidjevši da je njihova ISIS kampanja u rasulu, sada je izdala novi set upozorenja. Prema velemajstoru "Aleksandru Romanovim", iluminati neće odustati od svojih planova smanjenja svjetske populacije za 90%. Da bi javnost dali naznake o svojim planovima, iluminati su upravo pokrenuli svoju internetsku stranicu po prvi put otkako su najavili svoju kreaciju ISIS.


Stranica prikazuje sliku četiri jahača apokalipse, video koji prikazuje slučajeve nasilja protiv Europljana, ezoteričnu matematiku i naznake nuklearnog terora. "Romanov" kaže da iluminati još uvijek raspolažu s 500 kilotonskim nuklearnim oružjem ukradenim s ruske podmornice Kursk i odlučuju gdje da ga upotrebe. 

Budući da je očito osjetio da ima više lokacija na izboru, jasno je da njegova frakcija još uvijek ima jednu podmornicu na raspolaganju. Također, budući da je Romanov navijestio da bi G7 samit od 22. do 28. travnja u Mie-u u Japanu mogao biti cilj, dobro se kladiti da je podmornica locirana u blizini osamljenog japanskog otoka, možda Mageshime, 


mjestu napuštene rafinerije. Mageshima je na povoljnoj udaljenosti za gađanje od Mie, mjesta samita. Napad na ovaj samit može biti "okidač" za rat koji je japanski ministar financija Taro Aso nedavno nagovjestio.

U svakom slučaju, jedan takav čin, čak i ako bi se okrivila Sjeverna Koreja, ne bi bio dovoljan da se izazove Treći svjetski rat i od gnostičkih iluminata planirani umjetni Armagedon. To je zato što ruska, kineska i američka vojska znaju da nedavna sjevernokorejska nuklearna prijetnja o kojoj je javljeno u zapadnoj medijskoj propagandi, u stvari, ne potječe od Sjeverne Koreje. Sve što trebate učiniti je da provjerite službenu sjevernokorejsku stranicu vijesti


svaki put kad priče o sjevernokorejskoj prijetnji izađu u zapadnim korporativnim medijima da to potvrdite. Nećete naći te prijetnje na njihovoj službenoj stranici. 

Pravi sjevernokorejski problem zapravo je podjela između frakcija korejskih i japanskih kraljevskih obitelji koje su koje su vodile Japan i Koreju sve do kraja Drugog svjetskog rata i onih pod upravom američkih okupatorskih snaga nakon Drugog svjetskog rata. 

Rascjep koji je započeo prošlog ljeta u Yamaguchi Gumi u Japanu, najveći japanski biznis (legalni i nelegalni) Yakuza sindikata reflektira podjelu između ove dvije frakcije. "Sjevernokorejska Yamaken frakcija sa sjedištem u Kobeu računa na veliki dio amfetamina proizvedenih u Sjevernoj Koreji. Lijekovi poput amfetamina i biljni lijekovi kao što je marihuana dostupni su preko blagajne u Sjevernoj Koreji.

Kokadoi frakcija sa sjedištem u Nagoyi drži se podalje od droge i više se oslanja na provizije od javnih radova, infiltracijom u velike banke i slično. Oni stoje iza carske obitelji koja sada zauzima Chrysanthemum prijestolje.

Društvo Bijelog Zmaja predložilo je otkrivanje istine o situaciji carskih obitelji u Koreji i Japanu kao poduzimanje prvih dobrih koraka za pomirenje. Tome bi mogla uslijediti neka vrsta strateškog braka između sjevernokorejskih i japanskih carskih frakcija ako ove obitelji žele ispuniti svoje planove za ujedinjenje Korejskog poluotoka s Japanom.

Kineski vladini dužnosnici kažu da se neće protiviti takvoj uniji ali dodaju da to doista nije njihov posao.

U Maleziji, u međuvremenu, međunarodna istraga o malezijskom avionu - let 370 sada istražuje uključenost JP Morgan, Deutschebank i Edmond de Rotschild Bank kao i Goldman Sachs, kažu izvori bliski istrazi.

U obližnjoj Indoneziji i Filipinima, u međuvremenu, saznajemo da je Nathan Rotschild izbačen iz svojih investicija u ugljen u Indoneziji nakon što je nestalo 300 milijuna dolara, kažu dužnosnici CIA-e u Indoneziji. To može i ne mora biti povezano s činjenicom da su prošlog tjedna indonezijski tegljač koji vuče 7000 tona ugljena napali pirati u muslimanskoj Indoneziji s ISIS-om povezanim filipinskim Abu Sayyaf "muslimanskim" pobunjenicima.


Pseudo-muslimanski pobunjenici uskoro će biti onemogućeni u djelovanju.

U Europi, kazarski proksiji u velikoj su nevolji. Ukrajinska vlada koju kontrolira kazarska mafija sada je u stečaju, izolirana i pregovara o predaji.

U Poljskoj, vlada istražuje avionsku nesreću iz 2010. godine u kojoj je poginuo veći dio poljske vlade, uključujući predsjednika Lecha Kaczynskog, brata blizanca vodećeg političara Jaroslawa Kaczynskog.


Gotovo odmah nakon tog pada koji je smaknuo poljsku vladu, Donald Tusk, sadašnji predsjednik EU-a, pomogao je donijeti zakone koji su obvezali Poljsku da pređe na euro. Sumnja se da je Tusk bio nagrađen europskim predsjedavanjem zbog toga što je pomogao da se dogodi avionska nesreća.


U SAD-u, u međuvremenu, veliko deponiranje podataka o panamskim kompanijama za papir i sheme za izbjegavanje plaćanja poreza znače da je Panama slijedila Kajmanske otoke u gašenju utočišta za vanknjižne trilijune dolara kazarske mafije. To znači da se sav offshore novac koncentrira u Renou u Nevadi. To može biti razlog zašto se viši kazarski hončosi poput Henryja Kissingera pokušavaju sastati s kineskim vladinim dužnosnicima iz vrha u zadnje vrijeme. Kineski vladini izvori kažu da ih kineski lideri "izbjegavaju".

To je pozadina "samita za nuklearnu sigurnost" čiji je domačin u Washingtonu prošlog tjedna bio glasnogovornik američke korporativne vlade Barack Obama. Činjenica da Rusija, nedvojbeno svjetski broj 1 u nuklearnoj moći, nije bila tamo, čini prilično očito da to nije stvarno bio nuklearni samit. Pravi samit bio je između Kine i SAD-a, a glavna tema razgovora bio je novi financijski sustav, slažu se američki i kineski vladini izvori.

Financijski gledano tu je sada meksički obračun između Istoka i Zapada.

Istok ima zlato, dok Zapad ima dolare, jen i euro koji se mogu potrošiti ovdje i sada kupiti "stvari". Upravo sada Istok (uglavnom Kina) govori: "mi nećemo priznati vaš papir", dok Zapad kaže: "mi ćemo bojkotirati vaše zlato". To je razlog zašto je svjetska trgovina pala za dvije znamenke od početka ove godine.

Srećom, izgleda da su pregovori o financijskom sustavu prošli dobro. Bitna stvar koja je postignuta je da će zlato teći na Zapad a novac će teći na Istok. Zapadnjaci će koristiti njihovo zlato da kupe "stvari" s Istoka a Istočnjaci će koristiti novac za kupnju "stvari" sa Zapada.

Još je važnije da će se odvojiti 10% iz ove Istok-Zapad razmjene za financiranje ogromne kampanje da se riješi ovaj planet. Kako bi se dala ideja o djelokrugu stvari koje će postati moguće ako se ovaj posao ostvari, bacite pogled na kineski prijedlog da će investirati 50 trilijuna (50000000000000) dolara u svjetsku električnu mrežu. 


Da bi dobili ideju o tome koliko je to revolucionarno: 50 trilijuna je 500 puta više nego kapital Azijske infrastrukturne investicijske banke (AIIB) i blizu 3000 puta onoga što Svjetska banka posuđuje godišnje.

Kinezi također imaju slične planove za stvaranje svjetske transportne mreže, istraživanje i razvoj sadržaja itd.

Društvo Bijelog Zmaja i njegovi zapadni saveznici imaju jednake grandiozne planove za pretvaranje pustinja i arktičkih regija u zelene, ponovno punjenje oceana, istraživanje svemira itd.

To nije torta na nebu, to su vrlo realistični, smioni projekti koje može sprovesti privatni sektor u suradnji s meritokratskim osobljem buduće agencije za planiranje. Postojeće multilateralne organizacije i korporacije sve će enormno profitirati iz rezultirajućeg izvora bogatstva.


izvor:


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers