FREE JULIAN ASSANGE

Saturday, April 9, 2016

Hellenic -- Benjamin Fulford: 28:03:2016



Οι Χαζάροι πιστοί του Σατανά εκτίθενται τώρα για να τους δουν όλοι 

28 Μαρτίου 2016


Η μάχη για τον πλανήτη Γη οδεύει προς τη νίκη για τους ανθρώπους, καθώς η σατανιστική χαζαρική μαφία ξεσκεπάζεται, με τρόπους που αποκλείουν την άρνηση. Έχουμε τους New York Times να αναφέρουν, ότι οι πύλες για τον εορτασμό του Βάαλ (ένα άλλο όνομα για τον Σατανά, εικόνα στον παρακάτω σύνδεσμο)

http://image.shutterstock.com/z/stock-vector-baal-vintage-engraving-old-engraved-illustration-of-baal-the-phoenician-god-carrying-a-child-76243105.jpg

είναι υπό κατασκευή στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο.

http://www.nytimes.com/2016/03/20/opinion/sunday/life-among-the-ruins.html?_r=0

Ύστερα έχουμε ένα διαρρεύσαν e-mail από την Hillary Clinton, όπου αυτή γράφει για «μια θυσία ενός κοτόπουλου στον Μολώχ».

https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/14333

Ο Μολώχ, ένας άλλος συνονόματος του Σατανά, ήταν ένας θεός, που καίγονταν παιδιά σε θυσία προς αυτόν στην αρχαία Βαβυλωνία. Μια εικόνα μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/98/Moloch_the_god.gif

Στη συνέχεια έχουμε μια φωτογραφία της Γερμανίδας Καγκελαρίου Angela Merkel, να παίρνει selfie με έναν από τους τρομοκράτες, πριν από τον τρόμο που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο του Βελγίου, στις 22 Μαρτίου (322) ημέρα σατανιστικής θυσίας.

http://sputniknews.com/europe/20160326/1037012661/merkel-selfie-bomber.html

Η εταιρεία-βιτρίνα της Μοσάντ ICTS ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια στο αεροδρόμιο και η επίθεση δεν σκότωσε κανένα Χαζάρο, σημειώνουν πηγές του Πενταγώνου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ο αριθμός 322 βρίσκεται στο έμβλημα της γερμανικής προέλευσης κοινότητας «Κρανίο Και Οστά» [Skull and Bones], στο Πανεπιστήμιο του Yale. Η Skull and Bones είναι αφιερωμένη στη λατρεία του Σατανά, σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις. Στην κορυφή αυτού, έχουμε τον προεδρικό υποψήφιο των ΗΠΑ Ted Cruz να λέει στην τηλεόραση, ότι «ο Donald Trump μπορεί να είναι ένας αρουραίος, αλλά δεν έχω καμία επιθυμία να συνουσιαστώ μαζί του». Με άλλα λόγια, ο ίδιος λέει ότι «συνουσιάζεται με αρουραίους».
Μετά από αυτό, έχουμε τον Ιάπωνα Υπουργό Οικονομικών Taro Aso να λέει, ότι οι «Ηνωμένες Πολιτείες στη δεκαετία του 1930, όπως η Ιαπωνία τώρα, υπέφεραν από αποπληθωρισμό και ήταν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος αυτός που έβγαλε τις ΗΠΑ από αυτή την κατάσταση». Στη συνέχεια προσθέτει, «ψάχνουμε για τη σκανδάλη». Βλέπουμε, επομένως, το δόλια εκλεγμένο καθεστώς Abe να εκθέτει τώρα το αληθινό, φασιστικό πρόσωπό του.

http://www.zerohedge.com/news/2016-03-26/japans-finance-minister-accidentally-reveals-how-it-all-ends-war

Αρχίζετε να βλέπετε ένα σχήμα εδώ; Είτε αυτοί οι ισχυροί ηγέτες έχουν συλλογικά παραφρονήσει ή μια συστηματική εκστρατεία που θα τους εκθέσει ως αυτό που πραγματικά είναι, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η εικασία μου είναι ότι συμβαίνει το δεύτερο και ότι τα λευκά καπέλα της NSA και άλλων υπηρεσιών εκθέτουν αυτούς τους ανθρώπους, προκειμένου να βοηθήσουν στην ανατροπή τους.
Στην πραγματικότητα, σε μια σαφή ένδειξη ότι τα λευκά καπέλα βρίσκονται σε κίνηση, ο κορυφαίος στρατηγός των ΗΠΑ Joseph Dunford την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον επί κεφαλής της Google Eric Schmidt στο Πεντάγωνο, σύμφωνα με πηγές αμερικανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών. Κατά τη συνάντηση αυτή ο Dunford είπε στον Schmidt, ότι η Silicon Valley έχει τεθεί υπό τον έλεγχο του Πενταγώνου. Σαν για να υπογραμμιστεί αυτό, ο ιδρυτής της Intel, Ουγγροεβραίος και γηραιός ειδήμων της Silicon Valley Andrew Grove πέθανε «από μη αποκαλυφθείσες αιτίες», περίπου την ώρα που αυτή η συνάντηση βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο Grove ήταν υπεύθυνος για την τοποθέτηση μιας πίσω πόρτας σε όλα τα τσιπ υπολογιστών της Intel, για να επιτρέπεται η πλήρης πρόσβαση σε ό, τι βρίσκεται στον υπολογιστή του καθενός, λένε πηγές στην Oracle. Ο έλεγχος της Silicon Valley από το Πεντάγωνο είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα διακόψει δραστικά την ροή των πληροφοριών προς την χαζαρική μαφία.
Η κατάληψη αυτή μπορεί να είναι ο λόγος που το διαδίκτυο ξαφνικά γεμίζει με αποκαλύψεις για τις συνδέσεις με τον Σατανισμό των κορυφαίων Χαζάρων μεσιτών εξουσίας.
Σε μια σχετική κίνηση, το FBI αναγκάστηκε να αναστείλει την προσπάθειά του να αποκτήσει μια πίσω πόρτα στα i-phones «λόγω μαζικής αντίδρασης κατά της εισβολής στην ιδιωτική ζωή από πίσω πόρτες στα τηλέφωνα», λένε πηγές του Πενταγώνου.
Ο έλεγχος της Silicon Valley από το Πεντάγωνο θα πρέπει επίσης να κάνει πολύ πιο δύσκολη την ηλεκτρονική νοθεία των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ. Μια πρόσφατη σειρά αποτυχιών της Hillary Clinton μπορεί να αποτελεί ένδειξη, ότι η εκλογική νοθεία παίρνει τέλος.
Επίσης, στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, ο Donald Trump απογοήτευσε πολλούς ανθρώπους με ό,τι φάνηκε να είναι μια δουλοπρεπής ομιλία του στο εβραϊκό λόμπι AIPAC. Σε αυτή την ομιλία ο Trump, ο οποίος πάντα εκφράζει μόνο τον εαυτό του, διάβασε από ηλεκτρονικό υποβολέα [teleprompter] μια εκ των προτέρων ελεγμένη ομιλία, σημειώνουν διάφορες πηγές στις ΗΠΑ. Ο στόχος του προσκυνήματος του Trump προς το εβραϊκό λόμπι ήταν να αποτρέψει τη δολοφονία του, αλλά και να βοηθήσει τους Εβραίους να απελευθερωθούν από τον νοητικό έλεγχο της χαζαρικής μαφίας, λένε οι πηγές.
Σε κάθε περίπτωση, αμέσως μετά την ομιλία, ο Trump έδωσε συνεντεύξεις, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να παρέχουν δωρεάν στρατιωτική προστασία προς άλλες χώρες. Οι μεγαλύτεροι αποδέκτες αυτής της γενναιοδωρίας είναι το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ.
Τα σχόλια του Trump για το ΝΑΤΟ, το οποίο περιλαμβάνει την Τουρκία, ήταν επίσης στοχευμένα στην υπογράμμιση του γεγονότος, ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν θα αγωνιστεί για να προστατεύσει την Τουρκία από τη Ρωσία. Χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, ακόμη και με την Τουρκία, δεν θα έχει καμία δυνατότητα επιτυχίας κατά του στρατού της Ρωσίας.
Ο Trump, επίσης, πιστεύει λανθασμένα, ότι οι Ιάπωνες απολαμβάνουν μια δωρεάν άμυνα, ενώ στην πραγματικότητα πληρώνουν τους λογαριασμούς του στρατού των ΗΠΑ στην Ιαπωνία.
Σε μια άλλη σημαντική εξέλιξη, ο ιδρυτής της Blackwater (του αμερικανικού στρατού SS των Bush) Eric Prince έχει αναγκαστεί να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ, καθώς το Υπουργείο Δικαιοσύνης τον διώκει για ένα μεγάλο κατάλογο εγκλημάτων, όπως το ξέπλυμα χρήματος, δολοφονίες, λαθρεμπόριο όπλων και άλλα. Ο Prince είναι τώρα στο προπύργιο της χαζαρικής μαφίας, στην Τουρκία. Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Erdogan παραφρονεί και απομονώνεται και δεν θα είναι σε θέση είτε να παραμείνει στην εξουσία ή να παράσχει καταφύγιο στον Prince για πολύ ακόμη. Ο Prince προσπάθησε επίσης να πουλήσει τις υπηρεσίες του στους Κινέζους, για την προστασία των δραστηριοτήτων τους στην Αφρική, αλλά οι Κινέζοι προσποιήθηκαν μόνο ότι δείχνουν ενδιαφέρον, ώστε να μάθουν σχετικά με τις δραστηριότητές του, λένε κινεζικές κυβερνητικές πηγές.
Μιλώντας για την Κίνα, ο πλασιέ των Rockefeller Henry Kissinger πήγε εκεί στις 19 Μαρτίου, αλλά του επετράπη να συναντηθεί μόνο με τον Νο4 Στρατηγό Fang Fenghui. Ο Kissinger σχεδόν σίγουρα βρέθηκε εκεί για να συζητήσει για τον χρυσό και την κατάσταση στην Ινδονησία. Ο Kissinger, επίσης, ίσως έχει προσπαθήσει να εμποδίσει την συμφωνία για τους οκτώ χιλιάδες τόνους χρυσού, που έχει αναφερθεί σ’ αυτό το ενημερωτικό δελτίο. Είναι μια καλή εικασία ότι επέστρεψε χωρίς χρυσό, επειδή ο Πρόεδρος της Ινδονησίας Joko Widodo (Jokowi) έχει πάρει μια σταθερή απόφαση να σταματήσει να υποστηρίζει την χαζαρική συμμορία, σύμφωνα με πηγές της CIA στην Ασία. Η απόφαση αυτή του Jokowi εξαγρίωσε τους Χαζάρους, οι οποίοι άρχισαν αμέσως να πληρώνουν επαγγελματίες προβοκάτορες για να οργανώσουν ταραχές στην πρωτεύουσα Τζακάρτα, λένε οι πηγές.
Υπήρξε επίσης ένα περιστατικό την περασμένη εβδομάδα, κατά το οποίο η Ινδονησιακή ακτοφυλακή αντελήφθη ένα κινεζικό «αλιευτικό σκάφος» στα ύδατα της Ινδονησίας. Το «αλιευτικό σκάφος» ήταν γεμάτο μέχρι τα μπούνια με ηλεκτρονικό εξοπλισμό επιτήρησης και, καθώς ρυμουλκείτο από τους Ινδονήσιους, ένα σκάφος της κινεζικής ακτοφυλακής το διεμβόλισε και το βύθισε, λένε οι πηγές. Οι Ινδονήσιοι έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να δώσουν χρυσό για να διατηρήσουν ενεργό τον στρατό των ΗΠΑ γύρω από τα Στενά της Μαλάκα, προκειμένου να διασφαλιστεί, ότι δεν θα τεθούν υπό πλήρη κινεζικό έλεγχο, προσθέτουν.
Κινεζικές κυβερνητικές πηγές λένε από την πλευρά τους, ότι δεν τους ενδιαφέρει μια στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή μέχρι τώρα, αφού διατηρείται η ειρήνη και η ελευθερία της ναυσιπλοΐας. Λένε επίσης, ότι η αποικιοκρατία τους έχει στερήσει μεγάλο μέρος από τον παραδοσιακό τους έλεγχο επί των νησιών κοντά στην Κίνα και ότι η Κίνα θέλει να διεκδικήσει τα ιστορικά δικαιώματά της, έτσι, προφανώς, υπάρχει ακόμα να γίνει πολλή διαπραγμάτευση στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.
Εν τω μεταξύ στη Νότια Αμερική ο χαζαρικός όχλος αγωνίζεται απελπισμένα να πάρει τον έλεγχο της Βραζιλίας, ένα πρώην καταφύγιο των Ναζί. Για τον σκοπό αυτό, σαμποτάρισαν το σχέδιο του υπερασπιστή της αξιοκρατίας Roger Agnelli. Ο Agnelli ήταν επί κεφαλής της Vale, της μεγαλύτερης εταιρείας σιδηρομεταλλεύματος στον κόσμο. Ήταν επίσης ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του χαζαρικού όχλου στην περιοχή, λένε πηγές του Πενταγώνου. Παρά το γεγονός αυτό, η Βραζιλία δεν πρόκειται να αφήσει την εκστρατεία αποσταθεροποίησης εναντίον της κυβέρνησής της να πετύχει, συμφωνούν πολλές πηγές. Επίσης, στη Νότια Αμερική, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama αποχαρακτήρισε αρχεία σχετικά με τη συμμετοχή της κυβέρνησης των ΗΠΑ στον βρώμικο πόλεμο της Αργεντινής. Αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν εν μέρει για να «βοηθήσουν τον Ιησουίτη Πάπα [Φραγκίσκο] να συνταξιοδοτηθεί, αφού ήταν φιλικός με τη χούντα του [Jorge] Videla», λένε πηγές της CIA.
 Έτσι, εδώ έχουμε τη CIA να επιβεβαιώνει εν μέρει αυτό που λένε οι ρωσικές πηγές, και αυτό είναι, ότι ο Πάπας Φραγκίσκος πρόκειται να κάνει κάποια μεγάλη ανακοίνωση και να αποσυρθεί σύντομα.
Ελπίζουμε ότι η ανακοίνωση θα είναι για ένα ιωβηλαίο (παγκόσμια διαγραφή χρεών), την αναδιανομή των αγαθών και μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και τη λήξη της καταστροφής του περιβάλλοντος.
Υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι, που θέλουν να ακούσουν αποκαλύψεις σχετικά με τα UFOs και την εξωγήινη ζωή. Οι άνθρωποι της Στοάς Ρ2, που προΐστανται του Βατικανού, ισχυρίζονται ότι βρίσκονται σε τακτική επαφή με εξωγήινες οντότητες για χιλιάδες χρόνια. Αν είναι έτσι, τότε ας έχουμε όλοι μια ευκαιρία να τις δούμε, να ακούσουμε γι' αυτές και, ενδεχομένως, ακόμη και να τις συναντήσουμε. Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε εδώ, ότι οι Κινέζοι, μέσω των οικογενειών του Δράκου, ισχυρίζονται επίσης ότι εξωγήινες επαφές πηγαίνουν χιλιάδες χρόνια πίσω. Ίσως κι αυτοί αρχίσουν επίσης να λένε στο παγκόσμιο κοινό περισσότερα για το θέμα αυτό.


Ιστοσελίδα: Antimatrix.org
Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers