CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, April 28, 2016

Croatian -- Benjamin Fulford: 26:04:2016

Hibridni rat se nastavlja udarom na japanske podzemne vojne baze dok je kazarska mafija pod napadom diljem planeta


26. travnja 2016.Bitka za planet Zemlju napravila je dramatični zaokret s uništenjem triju glavnih japanskih podzemnih baza, ubrzani lov na oligarhe kazarske mafije, visoki ulog u finacijskim pregovorima između vojnog industrijskog kompleksa i azijskih tajnih društava i drugo.

Prvo o potresima: na japanskim internet chat zajednicama dano je da su u nedavnom valu potresa u južnom Japanu svi bili umjetni potresi. Prikazani dokazi pokazuju da su svi seizmogrami sličili zemljotresima izazvanim eksplozijama s iznenadnim ogromnim udarom nakon čega se udari stalno smanjuju. Vidi linkove ispod za dokaz ovoga:


Tu su također izvještaji o glasnim eksplozijama, poput zvukova kad su se potresi dogodili. Osim toga, svi potresi su imali izuzetno plitke epicentre koji ne idu dublje od 10 kilometara, što je vrlo rijetko kod prirodnih potresa. Osim toga, centar za predviđanja zemljotresa japanske vlade, rekao je da je odustao od predviđanja zemljotresa jer se oni ne uklapaju u bilo koji poznati prirodni uzorak zemljotresa. Glavni argument je, međutim, da su epicentri sva tri velika potresa bili na lokacijama japanskih vojnih baza.

Ako stavite 1812 Oyatsu, Mashiki, Kumamoto Prefecture na Google Earth možete vidjeti vojne baze kod epicentra prvog zemljotresa. Tu je nekoliko neobičnih struktura koje se tamo vide da se čini kao da su ulazi u podzemne baze. 


Također je vrijedno podsjetiti da je japanski ministar financija Taro Aso nedavno izjavio američkom ekonomistu Paulu Krugmanu nešto o tome da je japanska vlada u potrazi za okidačem za početak 3. svjetskog rata kako bi se spasilo gospodarstvo.


Kineski vladini izvori u Pekingu nedavno su izjavili ovom piscu da su zapazili neobično intenzivno gomilanje vojnog materijala od strane japanske vlade u posljednjih nekoliko mjeseci. 

Sve pogođene baze smještene su blizu Korejskog poluotoka gdje bi bilo lako prebaciti veliki broj vojnika na azijsko kopno za rat s Kinom. Tako izgleda da je tamo bio preventivni napad, od nepoznatih snaga, kako bi se spriječio svaki pokušaj Japanaca da započnu 3. svjetski rat.

Priopćenje Sjeverne Koreje da su imali podmornice opremljene balističkim raketama  u stvarnosti je bila japanska reakcija na napad na njihove podzemne baze. Poruka je bila da Japan još uvijek ima netaknutu sposobnost odmazde nuklearnim udarom putem svojih Sjevernokorejskih proxyja. Oni ne trebaju brinuti jer nitko ne planira invaziju na Japan. 

Tu je bila i neka vrsta ratnog stanja prošlog tjedna u vezi azijskih spremišta zlata u Indoneziji. Dužnosnici CIA-e sa sjedištem u Singapuru prošlog tjedna su upozorili Kineze da ako pokušaju koristiti svoju potrošnju od nekoliko desetaka milijardi dolara u Indoneziji kao dobivanje političke kontrole tamo, Amerikanci će "napraviti potez". 

Također, u odgovoru na kinesku ponudu da isporuči zlato uz popust od 13%, Amerikanci u Indoneziji i Singapuru tvrde da ga oni ne trebaju, jer oni kontroliraju veliko spremište zlata blizu američkog veleposlanstva u Jakarti, rekli su agenti CIA-e u Indoneziji. Indonezijska vlada sa svoje strane, polaže zahtjev na 4000 tona japanskog zlata koje se nalazi u spomeniku ekvatoru. Izgleda da je indonezijski zaključak nakon tajnog posjeta potpredsjednika Jusufa Kalla SAD-u, Japanu i Kini, a predsjednik Joko Widodo posjetio je Belgiju, Nizozemsku i Veliku Britaniju. Ako netko želi osporiti ovu tvrdnju, on će se morati pripremiti za rat s Indonezijom, kažu  izvori CIA-e. Međutim, dokazi o postojanju tog zlata ostaju neuhvatljivi. Fotografije na stranici samo su pokazale građevinske radove, ne zlato.

Kinezi, sa svoje strane, gube strpljenje sa Zapadom, posebnmo Amerikancima koji se ne mogu odlučiti o njihovoj ponudi da zajednički osnuju buduću agenciju za planiranje i da "mogu povući crtu u pijesku", kažu kineski dužnosnici sa sjedištem u Japanu. Najvjerojatniji scenarij je da će Kinezi jednostavno prestati prihvaćati američke dolare nakon određenog datuma. Svijetu će biti ponuđen juan sa zlatnom podlogom kao alternativa, kažu kineski vladini izvori.

Kinezi nisu jedini narod koji ima sve manje strpljenja s kazarskom kabalom. U Brazilu, vojska, umorna od gledanja potkupljenih političara koji pokušavaju izvesti državni udar protiv predsjednika Dilma Rousseffa, sprema se poslati tenkove na zgradu kongresa, kažu izvori američke obavještajne agencije obrane. Vatikan se također bavi slučajem kako bi osigurao ne dođe do kazarskog državnog udara u Brazilu organiziranjem narodnih snaga, također istiću. Nadalje, brazilski milijarder i kazarski honco Joseph Safra, najbogatiji svjetski bankar, optužen je za korupciju. Optužbe su dio istrage brazilske policije pod nazivom "Operacija Zealots", koja se provodi nakon podmićivanja političara, prema više izvještaja na vijestima. 


U Europi, Nijemcima je također svega dosta i donijeli su odluku da se sada "okrenu Istoku", prema Pentagonovim izvorima. Pokušaj izvlačenja novca od Volkswagena, NSA špijuniranje, odbijanje Odbora Federalnih rezervi da vrati njemačko zlato i sankcije protiv Rusije, sve to je doprinijelo ovoj njemačkoj odluci, kažu.

Također u Europi, "Francuska oporba i brexit čarolija znače kraj TTIP (trgovinski sporazum) koji zagovaraju kabalini razbojnici Goldman Sachs i Monsanto", dodao je jedan izvor. U istočnoj Europi, Rusi su napravili velike poteze protiv kabalinog režima u Ukrajini. Predsjednik Petro Poroshenko nestao je iz vidokruga tjedan dana, a kad se ponovno pojavio, promijenio je premijera i iznenada postao ozbiljan u provedbi mirovnog sporazuma iz Minska s Rusijom. Kao pozadina toga, ukrajinskom power brokeru, kazarskom oligahu i izraelskom agentu Valeriyovychu Olomoyskyiju oduzeta je imovina a on sam "može biti cilj", kažu ruski izvori. 

Na Bliskom istoku, američki top general Joseph Dunford posjetio je Egipat da pomogne predsjedniku Abdel Sisi-ju "slomiti ISIS na Sinajskom poluotoku i u Libiji", kažu Pentagonovi izvori. Implikacija je, naravno, da je SAD odlučio da je Egipat najracionalnija i pouzdana sunitska vlada na Bliskom istoku i američka vojska i agencije, zajedno s Rusima, pomoći će im da imaju veći utjecaj u regiji. Budući da je ISIS proxy za Tursku, Izrael i zaljevske monarhije, izgleda da će Egipat, Rusija, Sirija, Iran i američka vojska raditi zajedno da dovedu mir i racionalnost u tu problematičnu regiju. 

Činjenica da je američki predsjednik Obama odlučio objaviti barem saudijski dio 28 klasificiranih stranica o 9/11 izvještaju jasno pokazuje da je SAD odlučio da se odvoji od tog režima. FBI i Pentagon također planiraju osigurati da svatko u svijetu čuje o "studentima umjetnosti" nađenih kako radosno plešu snimajući  9/11 rušenje, što jasno pokazuje da je Izrael također imao veliku ulogu u tom incidentu masovnog ubojstva.

Tu su također istrage FBI koje se provode u otkrivanju korupcije kazarske mafije uključujući Policijsku upravu New Yorka i ured gradonačelnika New Yorka, kažu izvori. Američki korporativni mediji također izvještavaju o pokušajima kazarskog sotonističkog mafijaša Hillary Clinton da se sama prevarom izabere, kao što se može vidjeti u ovom naslovu New York Posta: "Israga u New Yorku o neregularnosti glasovanja pokrenuta je nakon neuspjele predsjednčke kampanje."

Onda imamo američki nacionalni MccLatchy Newspaper lanac i mnoga druga korporativna medijska izdanja koja izvještavaju o Clintonovim Panama Papers poveznicama s naslovima poput: "Pozadina Panama Papers: mnogostruka Clintonova povezanost". 

Takva otvorena medijska izloženost  njihove korupcije i više istraga o njihovim kriminalnim aktivnostima su znak da su Clintonovi u osnovi na tostu, što znači da će njihove pristaše poput George Sorosa, Rockefellerovih, Bushovih itd također će biti na tostu.

O kolapsu velikih banaka u vlasništvu Odbora federalnih rezervi koji je u tijeku, raspravlja se u američkoj vojsci i agencijama kao pitanje nacionalne sigurnosti od najveće važnosti. Ono što visoki časnici trebaju shvatiti je da su Sjedinjene Američke Države daleko najzaduženija zemlja u povijesti ovog planeta. Korporacija Sjedinjene Američke Države je u stečaju. Republika Američkih Država ne mora preuzeti njihove dugove ako bude obnovljena.

Američki vjerovnici, uglavnom Azijci, ponudili su obnovljenoj Republici ogromne količine zlata u zamjenu za papir. Uvjet je da se dogovore o osnivanju buduće agencije za planiranje s meritokratskim osobljem pod jednakom Istok-Zapad kontrolom. Azijci čekaju odgovor, ali ako se nitko ne nastupi, kako je već spomenuto, oni će djelovati samostalno. U tom slučaju, matematički je sigurno da će se američko gospodarstvo urušiti. 

Također, čovjek koji može staviti definitivan kraj preuzimanju SAD-a od strane kazarske mafije ostaje general Joseph Dunford. Generale Dunford, hoćete li uhvatiti rogove sudbine i pomoći spasiti planet, ili ćete ući u povijest kao čovjek koji je propustio svoju priliku da stvara povijest?


izvor:Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers