FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Friday, November 27, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford: 24:11:2015

Uciderea Mafiei khazar se accelereaza, si ea reactioneaza cu energia disperarii 


 24:11: 2015


Nu este suficient sa alimentezi pasiv bloguri-le despre Cabala fascista, criminalii în serie care au preluat puterea în Occident; este timpul sa se treaca la ctiune. Voi pune actele mele în concordanta cu cuvintele mele, si aceasta dupa-amiaza, ora Japoniei, 24 noiembrie, 2015, voi confrunta criminalii în serie cabalistii khazari, Richard Armitage, Michael Green si Kurt Capmbell.

Acesti criminali se vor arata în sala Nikkei, în centrul orasului Tokyo, unde vor da instructiuni sclavilor lor politicienii, cu scopul de a fomenta razboiul. Noi vom fi în direct pe internet, pentru a încerca sa obligam pe acesti criminali sa raspunda pentru crimele lor, publicului mondial. Este timpul sa se interzica membrilor mafiei khazar sa apara în public, fara a fi confruntati cu crimele lor si minciunile lor.

Campbell, Green si Armitage, cu totii sunt complici în uciderea a mai mult de 15 786 de cetateni japonezi inocenti pe data de 11 martie, 2011 (Fukushima). Asa cum am scris mai devreme, Armitage este un traficant mare de heroina, care este de asemenea responsabil pentru uciderea a mai multi lideri straini, inclusiv Ferdinand Marcos din Filipine si Noboru Takeshita din Japonia. Kurt Campbell a fost înregistrat cînd încerca sa corupa pe politicianul japonez Ichiro Ozawa oferindu-i monopolul asupra xeolitului, un agent decontaminant al radiatiilor, imediat dupa atentatul terorist ucigator al tsunami-ului si al centralei nucleare din 11 martie 2011. Campbell se afla în acel timp, în fruntea biroului asiatic al Departamentului de Stat american. Michael Green, reprezentantul Mossad-ului în Japonia, m-a defaimat, si a fortat politicienii japonezi sa publice articole sustinînd ca Japonezii ar trebui sa-i asculte pe Evrei.

Aceleasi persoane vor oferi acum milioane de dolari de mila, politicianului de opozitie Tooru Hashimoto, pentru a încerca sa construiasca o alianta a opozitiei politice, destinata sa rastoarne regimul sclav al Primului Ministru Shinzo Abe. Surse apropiate de  Abe, spun ca între timp  a fost preparata o campanie sistematica de asasinate sistematice, împotriva anturajului imediat al lui Abe, care se va declansa la ordinele lui Armitage, si a prietenilor sai gangsterii khazari.

Încurajam pe toti cititorii, sa apeleze la numerele urmatoare, pentru a cere arestarea acestor criminali, pentru ca stim, momentul si locul aparitiei lor.


Casa Alba la Washington :             1-202-456-1414
Ambasada Japoniei la Washington :   1-202-238-6700
Departamentul american al Apararii :          1-703-571-3343
Departamentul american de Justitie : 1-202-514-2000
FBI :                                                               1-202-324-3000

În plus, cerem cititorilor nostrii ne-americani, sa apeleze la guvernele lor, pentru a le cere, de asemenea, sa ceara arestarea acestor criminali.

În plus, încurajam pe toti cititorii nostrii, sa organizeze actiuni similare împotriva liderilor cabalei si a altor criminali de razboi notorii, ca Henry Kissinger, George Bush Sr., George Bush Jr., Donald Rumsfeld, Dick Cheney, Nicolas Sarkozy, Tony Blair, etc., atunci cînd fac o aparitie publica. Executantii publici ai acestor criminali, cum ar fi Janet Yellen a Consiliului Bancii Rezervei Federale, Mario Draghi al Bancii Centrale Europene si Haruhiko Kuroda al Bancii Japoniei, trebuie de asemenea sa raspunda asupra faptului ca ei imprima banii pentru acesti gangsteri, de fiecare data cînd ei apar în public. Aceste persoane, trebuie sa fie denuntate si anume, biciuite si arestate. Este suficient. Amintiti-va ca nimeni nu este mai presus de lege, si ca sunt cu totii criminali în serie, notorii. Ei trebuie sa fie plasati în afara publicului, si pusi la închisoare, acolo unde este locul lor.

Ei bine, sa trecem acum la restul actualitatii. Lupta pentru puterea la nivel mondial se intensifica cu blocada militara acum publica si de netagaduit a Israelului si a complicilor sai în Orientul- Mijlociu. Faptul este acum recunoscut chiar si pe site-urile internet ca DEBKA, care sunt legate de serviciul de informatie israelian Mossad. DEBKA afirma ca avioanele iraniene efectueaza lovituri lînga granita siriana-israeliana, în timp ce aviatia israeliana este sortita impotentei.

O flota aeriana rusa, franceza si americana opereaza în prezent în largul coastei israeliene, în cadrul unei ofensive destinata sa forteze acest stat-necinstit sa înceteze orice încurajare a terorismului si a razboiului. Rusii si aliatii lor, inclusiv Pentagonul, si acum francezii, vizeaza de asemenea marile companii multinationale, cum ar fi Exxon Mobil, Haliburton si BP, precum si actionarii lor : familiile Rockefeller, Rothschild, Bush, etc., potrivit unor surse ale Pentagonului. În special, Exxon Mobil si BP, care au fost identificate ca adevaratii controlori ai Qatar-ului si ai Arabiei Saudite, care sunt la rîndul lor, cei mai mari financiari ai EIIL, potrivit surselor concordante ale Pentagonului, franceze si ruse.

Rusii au organizat în mod deliberat o fuga de informatie cu privire la o torpila nucleara. De asemenea, ei au tras rachete de croaziera de la un submarin, în Marea Mediterana. Bombardiere ruse dotate cu arme nucleare, patruleaza de asemenea spatiul aerian de-alungul frontierelor israeliene, escortate de avioane de lupta iraniene. Mesajul care este trimis, înseamna ca, colonia petroliera a Europenilor, victime ale unei spalari a creierului, desemnat cu numele de Israel, poate fi distrusa « de bombe nucleare, un tsumani sau socuri electromagnetice în orice moment», conform reprezentantilor Pentagonului.

Criminalul de razboi, ucigas în serie si Primul Ministru al Israelului Benyamin Netanyahu, de teama represaliilor, i-a cerut Presedintelui rus Vladimir Putin, pentru a implora mila lui, ca raspuns la aceste amenintari, potrivit reprezentantilor Pentagonului.
Cu toate acestea, armata rusa, franceza si americana, nu sunt dispusi la conciliere. Consiliul de securitate al Natiunilor Unite a adoptat în unanimitate o rezolutie care condamna EIIL, ceea ce înseamna ca toate marile puteri, inclusiv China, au de gînd sa-l atace.
Avînd în vedere ca EIIL nu este decît fatada mafiei khazariene, acest lucru înseamna ca toti intermediarii acestora, vor fi eliminati. În special, toate societatile legate de Mossad, sunt evacuate din misiunile relative la securitatea aeroporturilor, centralelor energetice, etc. Companiile petroliere precum BP si Exxon, care au cumparat petrol de la Statul Islamic, sunt de asemenea susceptibile sa fie obiectul unor sanctiuni, chiar daca actionarii lor principali sunt deja supusi urmaririi penale, potrivit unor surse din Pentagon si CIA.

În plus, sunt luate masuri pentru a evita ca criza refugiatilor sirieni, fabricata din toate bucatile, sa fie folosita pentru a infiltra sabotori si agenti în Europa si în Statele Unite, cu provenienta din Orientul-Milociu sau din alta parte.

Jurnalistul francez Thierry Meyssan, omul care a fost primul care a denuntat minciunile versiunii oficiale ale lui 11 septembrie, de asemenea a identificat fondurile de investitii KKR si bineînteles, societatea de mercenari Academi (fosta Blackwater), ca fiind principalii actori ai rachetei falsului terorism islamic. Eroul T. Meyssan, a publicat recent un reportaj senzational despre ceea ce sa întîmplat de fapt în timpul « masacrului » de vineri 13 de la Paris.

Oricare ar fi motivele atentatului împotriva Frantei (la Paris), autoritatile franceze le folosesc ca un pretext pentru a declara starea de urgenta, si pentru a ataca toti membrii celei de-a cincea Coloane, în tara lor.

În orice caz, guvernul francez are alte motive pentru care doreste o stare de urgenta. Liderul unei mari societati, care furnizeaza armata franceza, ma contactat saptamîna trecuta, si mi-a spus ca serviciile sale nu fusesera platite de serviciile franceze timp de 8 luni. Prin urmare a trebuit sa concedieze 400 de angajati.

Daca ne amintim bine istoria noastra, masacrul initial de Vineri 13 Octombrie 1307, a servit de pretext regelui Frantei în faliment (Filip cel Frumos), pentru a intra în posesia bunurilor Cavalerilor Templieri. În acest caz, Templierii sunt înlocuiti de bancherii Rothschild si acolitii lor bancherii.

Alte tari europene, în special PIIGS (Portugalia, Irlanda, Italia, Grecia si Spania), sunt de asemenea amenintate de faliment, deci ele se gasesc sub o presiune tot mai mare pentru a profita de fondurile pe care bancile centrale private le-au colectat în mod fraudulos de la cetatenii lor. Illuminati Gnostici, considera acest lucru ca fiind o ocazie de aur pentru a ataca familiile bancare consangvinizate în Europa.

Statele Unite, sunt de asemenea în stare de faliment, deci ei sunt de asemenea încurajati sa profite de bunurile cîstigate fraudulos, de familiile care detin Consiliul Rezervei Federale. Un indiciu recent al falimentului din Statele Unite, este scaderea de 70% a costurilor de transport, din Statele Unite spre Asia, în cursul ultimelor trei saptamîni.

Acesta este un bun indicator, ca americanii nu mai au mijloacele necesare pentru a plati darurile lor de Craciun, în provenienta din China în acest an.
Un alt índice recent este falimentul public recunoscut al teritoriului semi-stat american, din Porto Rico.

Apoi, exista faptul ca contabilii si auditorii informeaza ca veniturile clientilor lor se prabusesc, ceea ce arata tuturor pe fata, ca guvernul lor minte asupra starii economiei.

Reactia mai multor persoane, în special a persoanelor oneste, rau platite, în profesiuni de mentinere a ordinei (politia) si militarii, este de a cere rambursarea fondurilor jefuite de familiile care detin Consiliul Rezervei federale.

Deja, agentii khazari lideri, cum ar fi, George Soros, Hillary Clinton, John McCain si altii, risca «serioase consecinte», pentru activitatile lor anti-sociale în Statele Unite. Surse ale Pentagonului ne indica, ca Hillary Clinton va fi în curînd acuzata de crime, si ca activele Fundatiei Clinton, vor fi confiscate în curînd.

Fiind vorba de o initiativa care nu are legatura cu ceea ce precede, un agent si líder chinez în Japonia, a propus aceasta saptamîna sa doneze 100 de miliarde de $ de «obligatiuni Kennedy» emise de Clinton, Fundatiei Dragonului Alb, probabil pentru a evita confiscarea activelor sale. 

Societatea Dragonului Alb (WDS), prefera ca expertii sai în cercetare financiara, sa identifice oamenii care se ascund în spatele fundatiilor care controleaza cea mai mare parte a pietelor bursiere, pentru ai forta sa restituie fondurile pe care ei le-au dobîndit prin manipulari si alte excrocherii bancare ( crearea de bani din nimic).

Fundatia Dragonului Alb, doreste de asemenea sa accepte fondurile afectate la înfiintarea unui departament de planificare viitor, echipat cu un personal care merita si gestionat în mod transparent, dedicat pentru a crea un rai pe Pamînt.

Este timpul sa se puna un punct final si definitiv tiraniei mafiei genocide khazariene.

Datorita faptului ca am fost piratati saptamîna trecuta, cerem de asemenea abonatilor nostrii, sa uite timpul fortat de joi, si sa publice întregul articol în aceasta saptamîna, pe cît mai multe site-uri posibile.

© Benjamin Fulford Translator: Light Journalist

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers