FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, November 11, 2015

Romîna -- BENJAMIN FULFORD: 10:11.2015

Regimul israelo-sionazist alearga dupa pierzanie în timp ce Führer-ul Bush negociaza predarea sa


10 noiembrie 2015

George Bush Sr.(senior), si factiunea lui sionazista este în curs de a negocia predarea lor, potrivit unor surse CIA. Regimul sionazist al lui Benyamin Netanyahu este de asemenea condamnat, precum si complicii sai sauditi.
Potopul de informatii turnate prin Internet, noua tipografie moderna a lui Gutenberg, a creat o masa critica de oameni, care sunt informati despre crimele enorme ale lui George Bush Sr. si cohortele sale de Sionazisti. Consecinta a fost ca la vîsta de 91 de ani, Bush, care a afirmat ca se retrasese din afaceri, si nu mai vorbea cu presa, sa simtit obligat sa faca sa elibereze o noua autobiografie, în care el încearca sa faca de vina pe acolitii sai, cum ar fi fostul Secretar al Apararii, Donald Rumsfeld si fostul Vice-presedinte Dick Cheney, încercînd sa-i încarce cu excesele regimului lui George Bush Jr.(junior).


Cu atentatul sau în Halloween a unui avion de linie rus, regimul israelian sa condamnat de asemenea pe el însusi, prin atacarea cu aroganta a celor trei puteri care sunt, Rusia (Airbus Metrojet), China (atacul nuclear de la Tianjin) si Statele Unite (11 septembrie). Consecinta este ca Israelul este victima unei blocade militare complete, care nu se va termina decît atunci cînd Netanyahou si complicii lui criminali de razboi, vor face act de predare neconditionata, potrivit unor surse din China, Rusia si Pentagon. Asa-numita lor optiune Samson, pentru a permite prabusirea mondiala în spatele lor, a fost acum neutralizata, potrivit unor surse de la Pentagon.

George Bush Sr. a început sa negocieze predarea lui, deoarece el a recunoscut ca este pus în sah-mat, potrivit surselor Societatii Dragonului Alb (WDS). Principalul locotenent al lui Bush în Asia, Richard Armitage, l-a turnat pe Bush saptamîna trecuta cînd a fost interogat de catre functionari ai lui Joseph Dunford, noul comandant sef al armatei americane, potrivit unor surse de la Pentgon. În timpul interogatoriului, Armitage a recunoscut ca el a regizat o parte din traficul de heroina al afacerilor mafiei lui Bush, spun ei. În plus, putem confirma acum, prin sursele noastre sud-americane, ca Maurice Armitage, primarul din Cali în Columbia, regiza la rîndul lui, cealalta parte a traficului de cocaina.

Nou acord de pace în Columbia, între rebelii lui FARC si guvernul Columbian, a secat banii de droguri ale cartelului din Sinaloa,  legat lui Bush, într-o asemenea masura, ca sute de acoliti au trebuit sa plece în Arabia Saudita, pentru a obtine angajarea ca mercenari în razboiul împotriva Yemen-ului, conform surselor Pentagonului. Inititivele Mexic-ului, pentru depenalizarea drogurilor, este un alt factor care a secat fondurile mafiei lui Bush, potrivit acelorasi surse. Consecinta a fost ca finantarea campaniei pentru prezidentialele lui Jeb Bush, a ramas scurta de bani. George Bush Sr., el însusi în curînd nu va mai putea sa-si permita enorma prezenta a garzilor de corp personale, care-l împiedica sa fie spînzurat ca un tradator.

Reteaua petrolului si a drogurilor lui Bush, condusa de armata mercenara sionazista a Statului Islamic în Orientul-Mijlociu este de asemenea în curs de a fi demontata în mod sistematic.

Agentul de la CIA al lui Bush, Ahmed Chalabi a fost victima unui atac de cord saptamîna trecuta, pentru ca el se opunea razboiului secret al Iranienilor/Rusilor/Pentagonului în Irak, împotriva armatei mercenare sionaziste a Statului Islamic, potrivit surselor Pentagonului.

Aceasra a secat fluxul de venituri ale petrolului furat de Bush si complicii sai, în cursul invaziei ilegale în Irak. Acest lucru înseamna ca mercenarii lui EI nu mai primesc plata lor, si nu mai sunt dispusi sa lupte. În afara de Irak, de asemenea situatia în Orientul-Mijlociu a ajuns la capat cu ofensiva finala a Rusilor, Irakienilor si a Pentagonului, care a schimbat complet situatia politica si strategica în regiune. Cîmpurile petroliere saudite în apropierea frontierei yemenite, sunt în prezent invadate de fortele yemenite sustinute de Iranieni, Rusi si armata SUA.

În consecinta, fluxul de bani din petrolul din Orientul-Milociu pentru familia Rothschild a fost de asemenea întrerupt. Familia Rothschild a reactionat la aceasta situatie, prin ceea ce am putea numi, o initiativa de sinucidere, cînd au ordonat sa fie atins avionul liniei ruse în Halloween. Ce a urmat este un act care se aseamana cu o marturisire a crimei lor, sarbatorind masacrul prin caricaturi de prost gust în revista lor, Charlie Hebdo.

Atentatul împotriva avionului a fost în mod evident un act vizînd pedepsirea Egiptul din cauza apropiatei sale colaborari cu Rusii, dat fiind ca acest lucru a oprit zborurile turistice catre Egipt, si au pus în pericol 70% din veniturile turismului în Egipt.

Cu toate acestea, Rusia si Egiptul au raspuns cu o initiativa în Libia, intrerupînd astfel banii din petrol pe care família Rothschild i-au furat ca urmare a rasturnarii regimului lui Mouammar Kadhafi. Sursele ruse mi-au trimis un e-mail, ne-verificat înca, afirmînd ca Jacov Rothschild si David Rockefeller, au fost deja ucisi în represalii. Acest lucru ar putea fi informatiile intox, deoarece acelasi e-mail de asemenea spune, în cazul în care una din aceste persoane ar aparea în public, acesta va fi un impostor si nu originalul. Timpul va spune, în tot cazul, daca asi fi un Rothschild responsabil pentru aceasta atrocitate, nu as dormi bine noaptea.  În orice caz, poporul evreu se trezeste în cele din urma la faptul ca Israel asa cum este  condus în prezent, este un stat neo-nazist, si nu un stat evreu. Liderul celui mai important grup evreiesc în Statele Unite, Rabinul Rick Jacobs apartinînd Uniunii Judaismului reformat, sa ridicat în mod public saptamîna trecuta împotriva actelor oribile comise de regimul lui Netanyahu.

Criminalul de razboi Benyamin Netanyahu este asteptat la Washington DC pentru a întîlni  pe purtatorul de cuvînt al guvernului privat american, Barack Obama. El va cauta sprijin pentru regimul sau, dar fara succes. Surse interne ale misterioasei familii a Dragonului, afirma ca Israelul va termina prin a deveni o zona evreiasca autonoma, în milocul unei entitati regionale mai vaste. Ramîne de hotarît ce va deveni Orientul-Mijlociu în ansamblul sau. Fie ca Orientul-Mijlociu va deveni o federatie musulmana cu legaturi libere între toate statele din regiune, sau se va împarti în doua sfere de influenta corespunzînd unui imperiu neo-otoman, si unui imperiu neo-persan. La nível superior, aceasta chestiune va fi rezolvata cu ocazia reuniunii asupra încalzirii climatice prevazuta în Paris la sfîrsitul lunii, si care cuprinde o suta de tari.

Aceasta întîlnire care este programata de la 30 noiembrie, pîna la 11 decembrie, va reuni clideri ai tarilor europene, precum si Rusia, Statele Unite, China si India. Dat fiind ca încalzirea globala este un subiect pseudo-stiintific, se pariaza mult ca se va discuta în principal asupra problemei mai generale, a  modului de a gestiona planeta. În timp ce Rusia face valuri mari în Orientul-Mijlociu, exista cîteva passaje foarte interessante de arme, care au loc în prezent între Statele Unite si China. Asa cum am raportat recent, armata SUA a preluat în mîini activitatile Consiliului de administratie al Rezervei Federale în interiorul Statelor Unite. Acest lucru nu i-ar conveni prea bine Chinei, care s-ar aranja cu Europenii, pentru a profita de activitatile internationale ale dolarului merican. Aceasta lupta titânica poate fi confirmata prin indicii de transport international, care nu pot fi manipulate de super-computerele bancilor. Noi am asistat asupra indicelui Baltic Dry, care masoara pretul materiilor prime transportate, la o scadere de nivel record, chiar daca indicele transportului de marfa în containerele din Shanghai (Shanghai Containerized Freight Index), care masoara valoarea produselor finite exportate de China. Un alt indice care a atins cel mai jos record, este rata americana a produselor transportate rutier (US load to truck ratio), care masoara cantitatea de produse încarcate în camioane, plecînd de la port-containerele. Toate aceste indicii ar fi trebuit sa fie în crestere pentru sezonul de Craciun american. Faptul ca el are recorduri scazute, implica faptul ca exista o oprire a fluxului de produse între China si Statele Unite. Un alt mod de a exprima acest lucru, asa cum spun Chinezii Americanilor, este faptul ca ei nu vor mai accepta datoriile lor.

Rusii, la rîndul lor, le-au spus Chinezilor, ca nu se mai preocupau cu rupturile eventuale în petrol în Orientul-Mijlociu. Faptul ca Pentagonul si-a retras ultimul sau portavion din Orientul-Mijlociu, cu luni în urma, arata în mod clar, ca el nu mai este preocupat de aprovizionarea cu petrol pentru beneficiul mafiei Khazariene. Cu toate acestea, marina americana a lansat saptamîna trecuta uo racheta nucleara tridente neînarmata de la Los Angeles, spre Rusia si China. Mesajul pare a fi urmatorul: noi suntem pregatiti sa tragem rachete balistice, daca suntem obligati. Aceasta se numeste tocmeala la cel mai înalt nível.

La un nível mai esoteric, începem sa îvedem ceea ce pare a fi mîna misterioasei familii a Dragonului. Primul Ministru chinez Li Keqiang si Presedintele chinez Xi Jinping, amîndoi au facut recent o vizita Reginei Elizabeth, care le-a aratat documentele familiei Dragonului, potrivit unor surse ale Societatii Dragonului Alb (WDS). Crearea acestor documente a fost organizata de filiala sud-asiatica a familiei Dragonului, cu ocazia unei întîlniri secrete la Singapore. Ei au actionat ca intermediari între familiile regale europene, familiile regale asiatice, Societatea Dragonului Alb, Partidul Comunist Chinez, si Pentagonul. Rezultatul vizibil a fost saptamîna trecuta, o prima reuniune dupa 66 de ani, între sefii de stat din Taïwan(Formosa), si China, la Singapore. Dupa aceasta reuniune, Taïwan a fost recompensat pentru rolul sau activ ca intermediar între familiile regale asiatice si europene, cu o invitatie de a se alatura Bancii Asiatice pentru Investitie în Infrastructura (AIIB), condus de China. Tema de baza a tuturor evenimentelor descrise mai sus, este faptul ca umanitatea se trezeste la faptul ca procesul de decizie psihologic asupra ceea ce vom face în viitor, fusese furat de gangsteri. Omenirea propune acum, modalitati care vor permite oamenilor sa aleaga ce model de viitor vor sa creeze. Este scopul tuturor acestor reuniuni si a acestor intrigi la nível înalt.

Sclavia babiloniana a datoriei ajunge la sfîrsitul sau, libertatea este în mers. Sursa numarul Unu a mafiei khazariene jesuite sionaziste fasciste, este industria medicala si farmacêutica, care a înregistrat o cifra record de 3 090 miliarde de $ în 2014, si 3 570 miliarde de $ prevazuti în 2017, doar în Statele Unite. Noi putem sa contribuim sa învingem Cabala întunecata, evitînd medicamentele, prin prevenirea împotriva oricarui atac viral si orice pânica, stiind cum sa construim propriul nostru sistem imunitar antiviral complet.

© Benjamin Fulford

Translator : Light Journalist


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers