FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, November 12, 2015

Romîna -- Benjamin Fulford: 02:11:2015




Negocierile secrete la nível înalt continua, în timp ce armata statului delicvent Irael, este supusa unui blocaj aerian si maritim


2 Noiembrie, 2015
Benjamin Fulford

Statul delicvent al Israelului a fost supus unui „ cordon sanitar electromagnetic”, ceea ce înseamna ca avioanele sale militare sunt conectate la pamînt, si navele sale de razboi nu pot parasi porturile lor, potrivit functionarilor de la Pentagon. Blocajul a fost intensificat datorita faptului ca militarii Statelor Unite si sursele guvernamentale ruse, sunt de acord ca a fost un avion de lupta F-16 israelian, care a iesit de la baza aeriana din Ramon, cel care a doborît avionul rusesc în desertul din Sinai în Halloween, omorînd 224 de persoane. ”Israel este acum prins în cutia lui de nisip, si poate sa bombardeze doar Gaza sau sa traga în avioane”, a adaugat un functionar al Pentagonului. Doborîrea avionului de pasageri, a deschis de asemenea acum, calea legala pentru atacurile rusesti în Israel în sine, au declarat agentii.

Aceasta escaladare a evenimentelor, a facut ca familia Rothschild, Partidul Comunist Chinez, Illuminati gnostici, Pentagonul si ceillti, sa trimita reprezentanti care sa negocieze cu Societatea Dragonului Alb, spun surse ale SDB. Voi vorbi mai mult despre acest lucru mai tîrziu, însa este suficient de spus ca aceste negocieri sunt în curs de desfasurare, si nu sa ajuns la nici o concluzie, înainte ca acest articol sa fi aparut în presa.

Ultima data cînd reprezentantul familiei Rothschild a mers sa negocieze cu SDB, a fost imediat dupa atacul terorist nuclear si tsunami-ul din 11 Martie, 2011, împotriva Japoniei. El si-a exprimat surprinderea ca atacul a esuat, o data ce se cauta pentru a forta  evacuarea a 40 de milioane de persoane din Tokio si împrejurimi. El mai spus ca, în ciuda speculatiei generate de sagetile cu numerele 11.3 si 11.5 pe coperta editiei din Ianuarie a revistei cotrolate de Rothschild, ”The Economist”, familia Rothschild nu planuiau nici un incident, nici în ziua 3 nici în ziua 5. SDB, a spus ca, indiferent de acest lucru, familia Rothschild va trebui sa plateasca despagubiri pentru rolul saur în atacurile din 11-3-11, sau va trebui sa înfrunte ”consecinte grave”.  


Reprezentantul Illuminati gnostic, care raspunde la numele de „Alexander Romanov”, a contactat de asemenea cu SDB. El a spus ca Illuminati au auzit vorbind de un”atac terorist important”, care era programat pentru 4 noiembrie. Romanov, a fost internat cu forta într-un spital psichiatric dupa ce avertizase în prealabil despre 11-3-11, referitor la faptul ca Japonia se gasea pe cale de a fi atacata printr-un act de terorism nuclear. Locul cel mai probabil al noului atac, a spus el, era Texas. O buna conjectura ar fi un atac la uzina de reprocesare nucleara Bush/nazista în Amarillo, Texas, potrivit unor  surse secrete britanice MI6. De asemenea ar fi putut sa se refere la o miscare pentru a decapita dintr-o lovitura mafia Bush/nazisionista.

Persoanele în Pentagon si agentiile, din partea lor, spun ca orice atac terorist nou sau important, cu asasinate în masa, va fi semnalul pentru un atac total împotriva tuturor agentilor si familiilor apartinînd Cabalei.

Între timp, se va mentine presiunea tot mai mare fat de  operatiunilor mafiei khazare la nivel mondial, pîna la livrarea sa finala si eliberarea umanitatii care va fi asigurata.

Guvernul egiptean a dat deja permisiune rusilor sa foloseasca bazele din Egipt, pentru a ataca fortele mercenare israeliene în desertul din Sinai si în Libia, a spus. De asemenea exista o posibilitate reala de a fi folosite arme nucleare împotriva Israelului si a armatei sale mercenare ISIS, ca represalie pentru folosirea armelor nucleare din Israel si Arabia, în Japonia, Yemen si Ucraina, au spus.

Captura în Liban a unui print saudit care transporta 2 tone de anfetamine si cocaina, saptamîna trecuta,

a condus la apeluri frenetice atît primului ministru rus Vladimir Putin, cît si directorului adjunct al CIA David Cohen, din partea regelui Salman al Arabiei Saudite. Cohen, care este descris de Pentagon ca fiind seful real al lui ISIS, a calatorit în Liban, pentru a obtine eliberarea sa, însa nu a reusit. De asemenea a fost incapabil sa obtina eliberarea generalului israelian capturat la comanda fortelor ISIS din Siria.

Aceasta imposibilitate de a obtine libertatea printului, a consolidat moralul aliantei Rusiei, Hezbollah, Pentagonul, Iran, Siria, Irak, Yemen si acum Egiptul, organizata împotriva Isrelului, Arabiei Saudite si Qatar.

Sauditii, au angajat mercenari columbieni, francezi si altii, sa lupte pentru ei, însa aceste forte nu vor fi capabile sa evite ca Rusia, Pentagonul si aliatii lor, sa forteze înfrîngerea si capitularea fortelor acestui Stat delicvent. Presedintele turc, Recep Erdogan, trebuie sa înteleaga acest lucru, daca vrea sa ramîna.

Pentagonul si fortele ruse care au blocat Israelul, insista ca aceasta natiune delicventa trebuie sa renunte la tot teritoriul pe care la confiscat ilegal, si sa plateasca o despagubiri masive pentru crimele pe care le-a comis.

SDB avea un mesaj similar pentru reprezentantii familiei Rothschild, în raport cu toata bogatia pe care familia a jefuit-o lumii, cu ajutorul sistemului de sclavagism al datoriilor, a bancilor centrale de proprietate privata fraudulenta. În orice caz, cu mai mult de jumatate din obligatiunile guvernelor Europeene la rate de dobînde  negative, si cu economia reala a Japoniei si a Statelor Unite implozionate, este doar o chestiune de timp, înainte de a da faliment sistemul.

Europenii se îndreapta spre China cu speranta de a obtine sprijin, pentru sistemul lor „colapsant”. Francezii, germanii si britanicii, toti au avut saptamîna trecuta, sau vor avea în curînd, reuniuni la nivel înalt, cu acest gînd în minte.

Europenii, spera sa se distanteze de implozia controlului mafiei khazariene asupra Consiliului Rezervei Federale din Statele Unite, prin conectarea sistemelor lor financiare, cu Yuanu-l chinez.

Pentru a contracara apropierea chino / europeana, Pentagonul a fost ocupat lucrînd cu rusii si altii, pentru a se asigura ca chinezii, nu vor obtine controlul militar asupra Asiei.

În acest scop, i sa fuirnizat Vietnamului, arme nucleare si armamente avansate, pentru a le permite dsa raspunda Chinei,, la disputele teritoriale în Marea de Sud a Chinei, au declarat surse de la Pentagon. Trimiterea unei nave de razboi a Statelor Unite, în apele reclamate de catre chinezi, a fost o miscare a Pentagonului, pentru a convinge natiunile asiatice din jurul Chinei, ca erau dispusi sa-i apere, în ciuda acordurilor financiare între Washington si China, au spus mai multe surse.

Chinezii, între timp, au trimis un reprezentant, pentru a discuta aceste probleme cu Societatea Dragonului Alb. Li sa spus chinezilor, sa înceteze sa fie manipulati de khazarieni, pentru a lupta împotriva vecinilor sai asiatici, asupra diferentelor istorice. Chinezii au asigurat de asemenea SDB-ului, ca nu aveau ambitia de a prelua relieful Statelor Unite, ca unica superputere mondiala. În schimb, în mod razonabil, au spus ca o data ce China reprezinta 20% din populatia mondiala, ar trebui sa detina controlul de 20% asupra institutiilor si puterii internationale.

Aceasta întîlnire a fost urmata de o reuniune la nivel înalt, între Coreea de Sud, China si Japonia, în Coreea de Sud saptamîna trecuta, unde primul ministru al Japoniei, Shinzo abe, parea a fi un pacifist convins. Acum se pare ca incidente si provocari asupra chestiunilor manufacturate, cum ar fi „femei de reconfortare”, mici insule în dlitigiu, si alte lucruri vor fi în cele din urma terminate. Presedintele sud-coreean, Park Gyeun Hye, se parea ca a abandonat de asemenea lupta împotriva Japoniei, inspirata de khazarieni, asupra unor probleme asemanatoare. Cele trei tari au acordat în prezent, sa priveasca înainte si nu înapoi, în relatiile lor.

Schimbarea brusca de ton între Abe si Park, poate fi conectata cu vizita în Coreea de Sud de catre noul sef al Pentagonului, Joseph Dunford, care a facut clar ca disputele meschine cauzate de straini trebuiau sa se încheie.

Noul ton al lui Abe, se poate conecta cu faptul ca Dunford se gaseste pe punctul de a vizita Japonia, unde va arunca o privire atenta la ceea ce Richard Armitage, Dick Cheney si altii, au facut aici exact. Sursele Pentagonului promit ca Armitage va fi „tratat”. Parte din acest lucru, a început deja, o data ce negotul de heroina al lui Armitage în Afganistan, continua demontat. Acum, se pare ca spitalul Medicilor Fara Frontiere, care a fost bombardat în Afganistan, a fost un centru de distributie de heroina. Potrivit agentiei de stiri Tass din Rusia, Medicii Fara Frontiere, au fost expulsi din Ucraina orientala, pentru ca traficau cu droguri.

Aparent, probabilul asasinat prin accident de avion al lui Richard Rockefeller ,a fost parte dintr-o miscare a mafiei lui Bush pentru a controla organizatia sa Medicii Fara Frontiere, si pentru a o folosi ca o acoperire. Surse ale familiei rockefeller spun ca Richard a fost asasinat pentru ca era pe punctul de a da alarma asupra încercarilor lui Bush, si a colegilor sai nazisti khazarieni, de a face sa explodeze o epidemie de Ebola. Timpul o va spune, însa acum se pare ca aceasta nobila organizatie a fost posedata de partea întunecata. Între timp, sursele din America de Sud au semnalat ca exista un Maurice Armitage, care este candidat ca primar al orasului Cali, în centrul regiunii producatoare de cocaina din Columbia.

Desigur, este la fel ca Richard Armitage, asa ca, cu toate ca nu l-am confirmat, se pare ca Richard a controlat negotul de heroina al grupului Bush, în timp ce Maurice sa ocupat de grupul cocainei.

În orice caz, exista o campanie coordonata de a începe sa se taie banii heroinei, cocainei si al anfetaminei, care finanteaza factiunea Bush nazisionosta a mafiei khazariene. Arestarea printului saudit cu 2 tone de anfetamine a fost un clar exemplu al acestui lucru. Nu este de admirat faptul ca, campania prezidentiala a lui Jeb Bush se gaseste fara bani.

Exista înca multa munca de facut, dar oricine care urmareste stirile din toata lumea, nu poate nega faptul ca acum nazisionistii pierd puterea. Pentru a folosi metafora celui de al Doilea Razboi mondial, situatia actuala este foarte similara cu 1944, cînd înfrîngerea nazista era inevitabila, dar tot ramîneau înca o multime de lupte de terminat. Daca cu totii împingem din greu, putem termina cu acesti criminali nazisionisti, permanent pentru 2016.

Webpage: Antimatrix.org



Translator: The Light Journalist

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers