FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, November 26, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 24:11:2015November 24, 2015Omdat we vorige week gehacked werden door Khazariaanse agenten, vragen we onze abonnees om alsjeblieft het gebruikelijke donderdag embargo te negeren en om het gehele verslag van deze week op zo veel mogelijk sites als mogelijk is te plaatsen.

Het is niet langer goed genoeg om passief te bloggen over de massa moordende fascistische cabal die de macht grijpt in het Westen, het is tijd om directe actie te ondernemen. Deze schrijver voegt het woord bij de daad door op 24 november 2015, midden op de dag, volgens Japanse standaard tijd, senior Khazariaanse kabbalistische massa moordenaars Richard Armitage, Michael Green en Kurt Campbell te confronteren.

Deze moordenaars zullen opdagen bij de Nikkei Hall in de binnenstad van Tokyo waar ze orders zullen geven aan hun Japanse slaven politici en zullen aansturen op oorlog. We zullen live uitzenden op het internet terwijl we proberen deze criminelen ter verantwoording te roepen voor hun misdaden tegenover het wereldpubliek. Het wordt tijd om het onmogelijk te maken voor leden van de Khazariaanse maffia om publiekelijk te verschijnen zonder geconfronteerd te worden met hun misdaden en leugens.


Campbell, Green en Armitage zijn allemaal medeplichtig aan de moord op meer dan 15.786 onschuldige Japanse burgers op 11 maart 2011. Zoals deze schrijver eerder heeft beschreven, is Armitage een heroïnehandelaar die ook verantwoordelijk is voor de moord op talloze staatshoofden, inclusief Ferdinand Marcos van de Filippijnen en Noboru Takeshita van Japan. Kurt Campbell werd op band opgenomen terwijl hij probeerde Japans politicus Ichiro Ozawa om te kopen met een monopolie op zeoliet, een opruimingsmiddel voor straling, vlak voor de 311 nucleaire en tsunami massamoord terreur aanval. Campbell was in die tijd het hoofd van Aziatische zaken voor het Staatsdepartement van de VS. Michael Green, hoofd van de Mossad in Japan, heeft deze schrijver belasterd en Japanse politici gedwongen om essays te publiceren waarin stond dat de Japanse bevolking Joden moest gehoorzamen.

Deze mensen bieden nu koopsommen, met een waarde van verschillende miljarden, aan de politicus van de oppositie Tooro Hashimoto in een poging om een oppositie verbond te coöpteren dat waarschijnlijk het slavenregiem omverwerpt van Eerste Minister Shinzo Abe. Bronnen dicht bij Abe zeggen ondertussen dat er een systematische moord campagne gaande is tegen mensen in Abe’s onmiddellijke kring die beginnen geïrriteerd te raken door de orders die door Armitage en zijn Khazariaanse gangstermaatjes gegeven worden.

We moedigen alle lezers aan om te bellen naar de onderstaande plaatsen om een arrestatie van deze criminelen te eisen omdat we immers precies tijd en plaats weten waar ze zullen verschijnen:

Witte Huis van de Verenigde Staten:    1-202-456-1414
Japanse Ambassade in Washington:     1-202-238-6700
Departement van Defensie van de VS: 1-703-571-3343
Departement van Justitie van de VS:     1-202-514-2000
FBI                                                                  1-202-324-3000

Als aanvulling vragen we lezers die niet uit de VS komen om hun eigen regeringen te bellen en te ze te vragen om ook de arrestatie van deze criminelen te eisen.

Alle lezers worden verder aangemoedigd om gelijksoortige acties te organiseren wanneer senior kabbalisten en bekende oorlogscriminelen als Henry Kissinger, George Bush Sr., George Bush Jr., Donald Rumsfeld, Dick Cheney, Nicholas Sarkozy, Tony Blair enz. verschijnen op een openbare plaats. Mensen als Janet Yellen van de Federale Reserve Raad, Mario Draghi van de Europese Centrale Bank en Haruhiko Kuroda van de Bank van Japan, die dit soort mensen ondersteunen, moeten ook elke keer als ze in het openbaar verschijnen ondervraagd worden over het door hen drukken van geld voor gangsters. Deze mensen moeten bij naam worden genoemd, tot schande worden gebracht en gearresteerd worden. Genoeg is genoeg. Bedenk niemand staat boven de wet en dit zijn allemaal bewezen massamoordenaars. Ze moeten uit het openbaar verwijderd worden en in de gevangenis worden gezet waar ze thuis horen.

Oké, en nu gaan we naar de rest van het nieuws. De machtstrijd in de wereld wordt nu steeds intenser door een nu openbaar gemaakte en niet te ontkennen militaire blokkade van Israël en zijn proxies in het Midden Oosten. Dit wordt zelfs toegegeven op websites als DEBKA die gelinkt zijn aan de Mossad, geheime dienst van Israël. DEBKA zegt dat Iranese vliegtuigen aanvallen uitvoeren dicht bij de Syrische/Israëlische grens terwijl de Israëlische luchtmacht hulpeloos op de grond staat.

Een Russische, Franse en Amerikaanse vloot opereert nu buiten de kust van Israël als deel van een campagne om de schurkenstaat te dwingen om de onophoudelijke promotie van terrorisme en oorlog te stoppen. De Russen en hun bondgenoten, inclusief het Pentagon van de VS en nu de Fransen, bestoken nu ook de grote bedrijven als Exxon Mobil, Haliburton en BP plus hun eigenaren Rockefeller, Rothschild, Bush families enz., zeggen bronnen bij het Pentagon. Vooral Exxon Mobil en BP werden geïdentificeerd als de werkelijke controleurs van Katar en Saudi Arabië welke om de beurt de hoofdsponsors zijn van ISIS, Pentagon, Franse en Russische bronnen zijn het hierover eens.

De Russen hebben kortgeleden opzettelijk informatie laten uitlekken over een nucleaire torpedo. Ze hebben ook kruisraketten afgevuurd vanaf een onderzeeër in de Middellandse Zee. Russische nucleair bewapende bommenwerpers patrouilleren ook in het luchtruim rondom de grenzen van Israël bijgestaan door Iranese gevechtsvliegtuigen. De boodschap die wordt uitgezonden is dat de oliebedrijven kolonie van gehersenspoelde Europeanen, bekend als Israël “bestookt kunnen worden met kernbommen, tsunami’s en EMP’s, en naar de vergetelheid gestuurd kunnen worden in een mum van tijd,” dit melden ambtenaren bij het Pentagon.

Oorlogscrimineel en massamoordenaar Eerste Minister Benjamin Netanyahu van Israël belde, terwijl hij vreest voor vergeldingsmaatregelen, Ruslands President Vladimir Poetin om hem te smeken om genade als een antwoord op deze acties, zeggen ambtenaren bij het Pentagon.

Echter, de legers van Rusland, Frankrijk en de VS zijn niet in de stemming voor verzoening. De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties passeerde unaniem een resolutie waarin ISIS veroordeeld wordt, wat betekent dat alle belangrijke machten, inclusief China, tegen ISIS in opstand komen.

Aangezien ISIS een front is voor de Khazariaanse maffia betekent dit dat al hun proxies nu lamgelegd zijn. In het bijzonder worden aan de Mossad gelinkte bedrijven verwijderd uit banen gerelateerd aan veiligheid op vliegvelden, energiecentrales enz.

Bedrijven als BP en Exxon die olie van ISIS hebben gekocht zullen waarschijnlijk ook sancties tegemoet zien zelfs wanneer hun senior aandelenhouders worden opgejaagd, zeggen bronnen bij het Pentagon en de CIA.

Ter toevoeging, maatregelen worden genomen om te voorkomen dat de in scene gezette Syrische vluchtelingencrisis gebruikt wordt om saboteurs en geheime agenten uit het Midden Oosten en elders te laten infiltreren in Europa en de VS.

Frans journalist Thierry Meysson, de man die als eerste leugens meldde die in het officiële verhaal over 911 stonden, identificeerde ook het hedge fonds KKR en natuurlijk het huurlingen opleidingscentrum als de belangrijkste spelers in de nep Islamitische en terreur drukte. Held Meysson heeft kortgeleden een baanbrekend verslag gepubliceerd over wat er werkelijk gebeurde tijdens het "bloedbad" op vrijdag de 13e.

Wat ook de werkelijke motieven van de Franse aanval zijn, Franse autoriteiten gebruiken het als een excuus om een staat van beleg uit te roepen en om allerlei  columnisten in hun land af te kunnen kraken.

In ieder geval, heeft de Franse regering andere redenen om een staat van beleg te willen. Het hoofd van een groot Frans bedrijf die het Franse leger bevoorraad nam contact op met deze schrijver vorige week om te zeggen dat hij meer dan 8 maanden niet uitbetaald werd door de Franse regering voor zijn diensten. Als gevolg hiervan moest hij 400 werknemers ontslaan, zei hij.

Als we terugkijken, het oorspronkelijke vrijdag de 13e bloedbad in oktober 1307 werd gebruikt al een een voorwendsel door de failliete Franse koning om de tegoeden van de Tempeliers in te pikken. In dit geval, waren de Tempeliers de Rothschilds en hun bankiermaatjes.

Andere Europese landen, vooral de PIIGS (Portugal, Ierland, Italië, Griekenland en Spanje) zien ook een faillissement tegemoet dus is er een toenemende druk om naar fondsen te grijpen die op een frauduleuze manier werden afgenomen van de bevolking door centrale banken die in privé bezit zijn. De gnostische illuminatie zien dit als een gouden gelegenheid om actie te ondernemen tegen de door inteelt voortgebrachte Europese bloedlijnen bankiersfamilies.
De Verenigde Staten zijn ook failliet dus is daar ook een sterke stimulans om te grijpen naar op frauduleuze wijze verkregen activa van de families die de Federale Reserve Raad bezitten. Een recent teken van een VS faillissement is een 70% daling in vrachtkosten van de VS naar Azië tijdens de afgelopen drie weken.

Dit is een sterke aanwijzing dat de Amerikanen dit jaar niet in staat zijn om voor Kerstmis te betalen voor de goederen die uit China komen.

Een ander recent teken is het openlijk toegegeven faillissement van de VS half-staat Puerto Rico.

Dan is er het feit dat belasting accountants melden dat de inkomens van hun cliënten omlaag gaan, wat het overduidelijk maakt voor iedereen dat de regering liegt over de staat waarin de economie verkeerd.

Het antwoord, voor vele, vooral eerlijke slecht betaalde leden van de politie en militaire beroepen, is om op wettige manier te zoeken naar het teruggeven van fondsen die gestolen werden door de families die de Federale Reserve Raad bezitten.

Senior Khazariaanse agenten als George Soros, Hilliary Clinton, John McCain en anderen zien ook al “serieuze consequenties” tegemoet in de VS vanwege hun antisociale activiteiten. Bronnen bij het Pentagon zeggen dat Hillary Clinton spoedig criminele aanklachten tegemoet ziet en de activa van de Clinton Foundation worden misschien spoedig in beslag genomen.

In wat waarschijnlijk een gerelateerd actie is, bood een Senior Chinese agent in Japan deze week $100 miljard waarde van door Clinton uitgegeven “Kenney aandelen,”  aan de White Dragon Foundation, vermoedelijk als een manier om het verwachte onderzoek naar de eigenaren van activa te omzeilen.

De White Dragon Society heeft liever dat forensische accountants de mensen achter de stichtingen die het meeste van de wereldaandelenmarkten controleren bekend maken en hen dwingen de fondsen terug te geven die ze stalen op een frauduleuze manier via banken misdaad (gebakken lucht geld).

De White Dragon Foundation is ook bereid te accepteren dat de fondsen worden gebruikt voor de oprichting van een meritocratisch bestuurd, transparant planbureau gericht op het creëren van het Paradijs op aarde.

Het is tijd om voor altijd de massa moordende Khazariaanse maffia tirannie te beëindigen.

Ook, omdat we vorige week werden gehacked door de Khazariaanse agenten, vragen we onze abonnees om alsjeblieft het gewoonlijke donderdagembargo te negeren en het totale verslag van deze week te plaatsen op zo veel mogelijk sites.

 Webpage: Antimatrix.org

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers