CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, November 19, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 17:11:2015


Parijs, psychologische operaties maken deel uit van de huidige bewegingen naar Wereld Regering


17 november 2015


De enorme psychologische oorlogsoperatie, waarbij “ISIS terroristen” zogezegd meer dan honderd mensen vermoordden in Parijs, op vrijdag de 13e, november 2015, maakte deel uit van de voortgaande paardenhandel richting een wereldregering.

Laten we om dit te begrijpen eens kijken naar enkele strategische gebeurtenissen rondom de gebeurtenissen in Parijs.

Ten eerste, het feit dat duizenden getuigen die allemaal telefoons met videobij zich hadden niet in staat waren de gebeurtenissen van die dag vast te leggen bewijst dat het gewoon een enorme propaganda gebeurtenis was, NSA en andere bronnen zijn het hiermee eens. Ter toevoeging, alle 8 veiligheidscamera’s die gericht waren op de gebieden waar de veronderstelde bloedbaden plaatsvonden waren uitgeschakeld, wat doet vermoeden dat het gaat om een samenwerking op hoog niveau met de Franse geheime politie, zeggen bronnen bij de CIA.

Laten we vervolgens kijken naar het resultaat van deze gebeurtenis. Frankrijk heeft de staat van oorlog uitgeroepen en zijn grenzen gesloten. Dit is klassieke Gladio strategie een gefabriceerd terreur incident wordt gebruikt om een militaire regering in werking te zetten.

Verder, de Fransen hebben hun proxy Christine Lagarde, hoofd van het IMF onder druk gezet om de VS dollar te vervangen met de IMF’s SDR. Dit is besloten tijdens een bijeenkomst op 30 november.


30 november is ook de dag waarop ongeveer 120 wereldleiders, inclusief degenen uit Rusland, de VS en China, bijeen zullen komen in Parijs om “globale opwarming” te bespreken. Zoals iedereen die de werkelijke feiten checkt weet, heeft “globale opwarming” niets te maken met wetenschappelijke waarheid en alles te doen met de vorming van een wereldregering. Het idee is deze wereldregering te financieren met een globale “koolstof belasting.” De wereld zelf warmt niet op en zelfs als dit zo was is het te wijten aan zonnecyclussen en niet aan CO2.

Echter, de gebeurtenis in Parijs en niet gerapporteerde maar zelfs meer dramatische gebeurtenissen in het Midden Oosten zijn, niettemin, deel van wat serieus invechten van verschillende facties is welke worstelen om de wereldregering waarover onderhandeld wordt te domineren

Er is ook tegenstrijdig bewijs over wie precies de gebeurtenissen in Parijs en anderen gelijksoortige psy-ops, die met een toenemende regelmaat plaatsvinden, heeft geregisseerd

De Russen, nog steeds woedend over het neerschieten van hun vliegtuig op Halloween (31 oktober), zeggen dat het dezelfde mensen waren die achter de gebeurtenis in Parijs zitten. De President van Rusland, Vladimir Poetin, zegt dat hij “niet wil onderhandelen met de hond die hem gebeten heeft, het is de eigenaar van de hond die verantwoordelijk wordt gehouden.”

Volgens de Russen is de eigenaar van deze bijzondere “hond,” de Vanguard Corporation en hun dochtermaatschappij Raytheon. De eigenaren van deze collectieve holding maatschappij worden systematisch door de Russen uitgeschakeld.

Net als dit, is er nu een Chinese, Russische, Iranese en Pentagon operatie onderweg in het Midden Oosten die de voornaamste machtsbasis van de Khazariaanse maffia en hun Israëlische slavenregiem vernietigt. De enorme nederlagen die de Khazarianen en hun ISIS helpers in het Midden Oosten onder ogen zien zijn van een historische betekenis.

De Russen zeggen “’Poetin’ bombardeerde verschillende ISIS olie producerende bedrijven en een autocolonne die olie vervoerde welke al door ISIS zakenpartners gekocht was, en ‘maniak Poetin’ bombardeerde ISIL raffinaderijen.” Met andere woorden ze zijn begonnen met de eigenaren van ISIS aan te vallen in hun portemonnee, waar het echt pijn doet. Ze zeggen dat dit nog maar het begin is.

Bronnen bij het Pentagon en CIA zijn het met de Russen eens dat de Khazariaanse maffia en hun proxy Israël wankelen onder niet eerder vertoonde aanvallen. In Syrië, hebben regeringsstrijdmachten Aleppo opnieuw veroverd, de op een na grootste stad in dat land. Ter toevoeging, ISIS heeft de stad Ramadi en de stad Sinjar in Irak verloren.

Bovendien, voeren de Russen luchtaanvallen uit op Khazariaanse proxy strijdkrachten in Libanon terwijl de Amerikanen ze in Libië aanvallen. Dit heeft tot gevolg dat hun olie en drugsinkomen wordt afgesneden.

Bovenop het feit dat Israël onder een economische blokkade ligt. Hebben de wapenproducenten van Israël 50% van hun verkoop verloren sinds 2012 door een wapenembargo.

Israël blijft ook onder een Chinese, Russische en Pentagon militaire blokkade die niet wordt opgeheven totdat ze zich terugtrekken uit alle illegaal bezette gebieden. Zelfs het lobbyen van Israël om de Golan Hoogvlakte te behouden werd afgewezen.

Zowel het Pentagon als de Russen geloven dat de Khazariaanse bende en hun ISIS proxies achter de aanvallen in Parijs zitten als een wraakactie op deze tegenslagen. Pentagon bronnen zeggen dat de aanvallen een mislukte poging waren om de NATO te laten vechten voor Israël in Syrië. In plaats daarvan, zijn de G20 naties tijdens een bijeenkomst in Turkije overeen gekomen dat Israël en hun omgekochte politici in de Verenigde Staten de voornaamste oorzaak waren van terrorisme.

De Russen zeggen, op hun beurt, ook dat Frankrijk het doel was omdat de Fransen en de Duitsers probeerden de distributie van valse “super-k” dollars in de Oekraïne door de Khazariaanse bende te stoppen

De vluchtelingencrisis wordt door de Russen ook gezien als een strafmaatregel voor de Europeanen. De Russen zeggen dat ze op forensische manier alle twitter accounts, welke vluchtelingen aansporen naar Europa te gaan, hebben nagespoord tot aan San Francisco in de Verenigde Staten.

Er is niettemin misschien een onderliggende agenda aan het werk. Op een manier heeft de vluchtelingencrisis de meeste landen in de EU gedwongen om grenscontroles weer in te voeren. Tegelijkertijd vraagt een opkomend socialistische regering in Portugal om een reductie van de schuldenlast, waarschijnlijk hiermee de in Griekenland langzaam wegebbende schuldencrisis weer oplaaiend. Als ze een verlaging van schuldenbetaling krijgen dan zullen Spanje, Italië en Griekenland vragen om hetzelfde daarmee de Euro bedreigend.

Bedenk dat de constructie van het Europese Parlement vele jaren geleden werd ontworpen om te lijken op de Toren van Babel. De Toren van Babel stortte in het was een mislukt wonder net als het Euro Parlement van het begin af aan gedoemd was om in te storten.

Denk vervolgens aan de cover van het januari nummer van het door de Rothchilds bezeten tijdschrift waarop twee pijlen stonden met de getallen 115 en 113, een bijna overeenkomst met 15/11/13 (13-12-15), de datum van de aanvallen in Parijs. Rechts naast de pijlen in de foto staat Alice van Alice in Wonderland die staart naar het portret van Da Vinci dat in het Louvre in Parijs hangt.

Webpage: Antimatrix.org


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers