bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Thursday, November 19, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 17:11:2015


Parijs, psychologische operaties maken deel uit van de huidige bewegingen naar Wereld Regering


17 november 2015


De enorme psychologische oorlogsoperatie, waarbij “ISIS terroristen” zogezegd meer dan honderd mensen vermoordden in Parijs, op vrijdag de 13e, november 2015, maakte deel uit van de voortgaande paardenhandel richting een wereldregering.

Laten we om dit te begrijpen eens kijken naar enkele strategische gebeurtenissen rondom de gebeurtenissen in Parijs.

Ten eerste, het feit dat duizenden getuigen die allemaal telefoons met videobij zich hadden niet in staat waren de gebeurtenissen van die dag vast te leggen bewijst dat het gewoon een enorme propaganda gebeurtenis was, NSA en andere bronnen zijn het hiermee eens. Ter toevoeging, alle 8 veiligheidscamera’s die gericht waren op de gebieden waar de veronderstelde bloedbaden plaatsvonden waren uitgeschakeld, wat doet vermoeden dat het gaat om een samenwerking op hoog niveau met de Franse geheime politie, zeggen bronnen bij de CIA.

Laten we vervolgens kijken naar het resultaat van deze gebeurtenis. Frankrijk heeft de staat van oorlog uitgeroepen en zijn grenzen gesloten. Dit is klassieke Gladio strategie een gefabriceerd terreur incident wordt gebruikt om een militaire regering in werking te zetten.

Verder, de Fransen hebben hun proxy Christine Lagarde, hoofd van het IMF onder druk gezet om de VS dollar te vervangen met de IMF’s SDR. Dit is besloten tijdens een bijeenkomst op 30 november.


30 november is ook de dag waarop ongeveer 120 wereldleiders, inclusief degenen uit Rusland, de VS en China, bijeen zullen komen in Parijs om “globale opwarming” te bespreken. Zoals iedereen die de werkelijke feiten checkt weet, heeft “globale opwarming” niets te maken met wetenschappelijke waarheid en alles te doen met de vorming van een wereldregering. Het idee is deze wereldregering te financieren met een globale “koolstof belasting.” De wereld zelf warmt niet op en zelfs als dit zo was is het te wijten aan zonnecyclussen en niet aan CO2.

Echter, de gebeurtenis in Parijs en niet gerapporteerde maar zelfs meer dramatische gebeurtenissen in het Midden Oosten zijn, niettemin, deel van wat serieus invechten van verschillende facties is welke worstelen om de wereldregering waarover onderhandeld wordt te domineren

Er is ook tegenstrijdig bewijs over wie precies de gebeurtenissen in Parijs en anderen gelijksoortige psy-ops, die met een toenemende regelmaat plaatsvinden, heeft geregisseerd

De Russen, nog steeds woedend over het neerschieten van hun vliegtuig op Halloween (31 oktober), zeggen dat het dezelfde mensen waren die achter de gebeurtenis in Parijs zitten. De President van Rusland, Vladimir Poetin, zegt dat hij “niet wil onderhandelen met de hond die hem gebeten heeft, het is de eigenaar van de hond die verantwoordelijk wordt gehouden.”

Volgens de Russen is de eigenaar van deze bijzondere “hond,” de Vanguard Corporation en hun dochtermaatschappij Raytheon. De eigenaren van deze collectieve holding maatschappij worden systematisch door de Russen uitgeschakeld.

Net als dit, is er nu een Chinese, Russische, Iranese en Pentagon operatie onderweg in het Midden Oosten die de voornaamste machtsbasis van de Khazariaanse maffia en hun Israëlische slavenregiem vernietigt. De enorme nederlagen die de Khazarianen en hun ISIS helpers in het Midden Oosten onder ogen zien zijn van een historische betekenis.

De Russen zeggen “’Poetin’ bombardeerde verschillende ISIS olie producerende bedrijven en een autocolonne die olie vervoerde welke al door ISIS zakenpartners gekocht was, en ‘maniak Poetin’ bombardeerde ISIL raffinaderijen.” Met andere woorden ze zijn begonnen met de eigenaren van ISIS aan te vallen in hun portemonnee, waar het echt pijn doet. Ze zeggen dat dit nog maar het begin is.

Bronnen bij het Pentagon en CIA zijn het met de Russen eens dat de Khazariaanse maffia en hun proxy Israël wankelen onder niet eerder vertoonde aanvallen. In Syrië, hebben regeringsstrijdmachten Aleppo opnieuw veroverd, de op een na grootste stad in dat land. Ter toevoeging, ISIS heeft de stad Ramadi en de stad Sinjar in Irak verloren.

Bovendien, voeren de Russen luchtaanvallen uit op Khazariaanse proxy strijdkrachten in Libanon terwijl de Amerikanen ze in Libië aanvallen. Dit heeft tot gevolg dat hun olie en drugsinkomen wordt afgesneden.

Bovenop het feit dat Israël onder een economische blokkade ligt. Hebben de wapenproducenten van Israël 50% van hun verkoop verloren sinds 2012 door een wapenembargo.

Israël blijft ook onder een Chinese, Russische en Pentagon militaire blokkade die niet wordt opgeheven totdat ze zich terugtrekken uit alle illegaal bezette gebieden. Zelfs het lobbyen van Israël om de Golan Hoogvlakte te behouden werd afgewezen.

Zowel het Pentagon als de Russen geloven dat de Khazariaanse bende en hun ISIS proxies achter de aanvallen in Parijs zitten als een wraakactie op deze tegenslagen. Pentagon bronnen zeggen dat de aanvallen een mislukte poging waren om de NATO te laten vechten voor Israël in Syrië. In plaats daarvan, zijn de G20 naties tijdens een bijeenkomst in Turkije overeen gekomen dat Israël en hun omgekochte politici in de Verenigde Staten de voornaamste oorzaak waren van terrorisme.

De Russen zeggen, op hun beurt, ook dat Frankrijk het doel was omdat de Fransen en de Duitsers probeerden de distributie van valse “super-k” dollars in de Oekraïne door de Khazariaanse bende te stoppen

De vluchtelingencrisis wordt door de Russen ook gezien als een strafmaatregel voor de Europeanen. De Russen zeggen dat ze op forensische manier alle twitter accounts, welke vluchtelingen aansporen naar Europa te gaan, hebben nagespoord tot aan San Francisco in de Verenigde Staten.

Er is niettemin misschien een onderliggende agenda aan het werk. Op een manier heeft de vluchtelingencrisis de meeste landen in de EU gedwongen om grenscontroles weer in te voeren. Tegelijkertijd vraagt een opkomend socialistische regering in Portugal om een reductie van de schuldenlast, waarschijnlijk hiermee de in Griekenland langzaam wegebbende schuldencrisis weer oplaaiend. Als ze een verlaging van schuldenbetaling krijgen dan zullen Spanje, Italië en Griekenland vragen om hetzelfde daarmee de Euro bedreigend.

Bedenk dat de constructie van het Europese Parlement vele jaren geleden werd ontworpen om te lijken op de Toren van Babel. De Toren van Babel stortte in het was een mislukt wonder net als het Euro Parlement van het begin af aan gedoemd was om in te storten.

Denk vervolgens aan de cover van het januari nummer van het door de Rothchilds bezeten tijdschrift waarop twee pijlen stonden met de getallen 115 en 113, een bijna overeenkomst met 15/11/13 (13-12-15), de datum van de aanvallen in Parijs. Rechts naast de pijlen in de foto staat Alice van Alice in Wonderland die staart naar het portret van Da Vinci dat in het Louvre in Parijs hangt.

Webpage: Antimatrix.org


Vertaling: Lia

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA