Tuesday, November 10, 2015

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 10:11.2015Israëlisch Nazionistisch regiem tot ondergang gedoemd terwijl fuhrer Bush onderhandelt over capitulatie


10 november 2015


George Bush Sr. en zijn Nazionische factie zijn aan het onderhandelen over capitulatie, volgens bronnen bij de CIA. Het Nazionistische regiem van Benyamin Netanyahu is ook gedoemd, net als hun Saudi proxies.

De overvloed aan informatie afkomstig van het internet, de nieuwe Guttenberg Press, heeft een kritieke hoeveelheid mensen bewust gemaakt van de enorme misdaden van George Bush Sr. en zijn Nazionistische trawanten. Het resultaat is dat, op een leeftijd van 91 Bush, die zei dat hij met pensioen was en niet langer tegen de pers sprak, zich verplicht voelde om een nieuwe autobiografie uit te geven waarin hij probeerde om volgelingen als voormalig Secretaris van Defensie Donald Rumsfeld en voormalig Vice President Dick Cheney onder de bus te gooien, om ze zo uiteindelijk de schuld te geven van de excessen van het George Bush Jr. regiem.

Met zijn aanval tijdens Halloween op een Russische lijnvlucht, heeft het Israëlische regiem zichzelf ook verdoemd door op een arrogante manier de drie grote machten van Rusland, China en de Verenigde Staten aan te vallen. Het resultaat is dat Israël onder een volledige militaire blokkade ligt die niet zal eindigen totdat Netanyahu en zijn mede oorlogsmisdadigers zich onvoorwaardelijk overgeven, volgens Chinese, Russische en Pentagon bronnen. Hun zogenaamde Samson optie om de wereld samen met hen te doen ondergaan is nu geneutraliseerd, zeggen de Pentagon bronnen.

George Bush Sr. begon te onderhandelen over overgave omdat hij de schaakmat situatie die hij tegemoet zag herkende, zeggen White Dragon Society bronnen. De top luitenant van Bush in Azië, Richard Armitage, klapte uit de school over Bush toen hij ondervraagd werd door ambtenaren verbonden aan Joseph Dunford, de nieuwe topaanvoerder van het leger van de VS, vertelden Pentagon bronnen. Tijdens de ondervraging gaf Armitage toe dat hij het heroïne gedeelte van de Bush maffia zaken runde, zeiden ze. Ter aanvulling, we kunnen nu door van Zuid Amerikaanse bronnen verkregen informatie bevestigen dat Maurice Armitage, de burgemeester van Cali in Colombia, de cocaïne kant van de zaak runde.

De nieuwe vredesovereenkomst in Colombia tussen FARC rebellen en de Colombiaanse regering heeft de financiering door drugsgelden van het aan Bush gelinkte Sinaloa kartel in zo een mate afgesneden dat honderden van hun uilskuikens naar Saudi Arabië moesten vluchten met de bedoeling om werk te vinden als huurlingen in de oorlog tegen Jemen, vertelden bronnen bij het Pentagon. De actie van Mexico om drugs te decriminaliseren is een andere factor die de financiën van de Bush maffia afsnijdt, zeggen de bronnen. Het resultaat is dat de campagne van Jeb Bush zonder geld is geraakt. George Bush Sr. zelf kan zich misschien binnenkort de enorme hoeveelheid  lijfwachten die hij nodig heeft om te voorkomen dat hij als een verrader wordt opgehangen, niet meer veroorloven.

Het Bush olie en drugs netwerk gerund door het Nazionistische ISIS proxy leger in het Midden Oosten wordt ook systematisch ontmanteld.

Bush CIA bezit Ahmes Chalabi kreeg vorige week een hartaanval.

omdat hij zich tegen de geheime Iranese/Russische/Pentagon oorlog in Irak tegen het ISIS Nazionistische proxy leger opstelde, zeiden bronnen bij het Pentagon. Dit snijdt de door Bush en zijn proxies, tijdens de illegale invasie in Irak gestolen stroom oliegelden af. Dit betekent dat hun ISIS huurlingen niet langer uitbetaald krijgen en dus niet meer zo bereidwillig zijn om te vechten.

Ook buiten Irak, komt de situatie in het Midden Oosten tot een soort climax door het Russische, Iranese, Pentagon offensief dat volledig de politieke en strategische kaart van de regio verandert.

De Saudische olievelden bij de Jemenitische grens worden nu bezet door Jemenitische strijdkrachten ondersteund door de Iraniërs, Russen en het leger van de VS.

Het resultaat is dat de stroom oliegelden vanuit het Midden Oosten naar de Rothschild familie ook wordt afgesneden.

De Rothschilds reageerden op deze situatie met wat alleen beschreven kan worden als een zelfmoordpoging toen ze bevalen om de Russische lijnvlucht neer te halen tijdens Halloween. Ze lieten dit volgen door wat een bekentenis lijkt van de misdaad door de massaslachting te vieren met smakeloze cartoons in hun Charlie Hebdo tijdschrift.

Het neerschieten van de lijnvlucht was overduidelijk een poging om Egypte te straffen voor het nauw samenwerken met de Russen, het heeft immers toeristenvluchten naar Egypte gestopt en heeft 70% van de inkomsten uit toerisme in gevaar gebracht.

Echter, Rusland en Egypte hebben gereageerd met een actie in Libië, aldus de oliegeldstroom afsnijdend die de Rothschilds stalen na hun omverwerping van het regiem van Muammar Gaddafi.

Russische bronnen stuurden deze schrijver een e-mail, nog ongeverifieerd, waarin ze claimden dat Jacob Rothschild en David Rockefeller al vermoord waren als vergelding. Dit kan valse informatie zijn omdat dezelfde e-mail ook zegt dat als een van deze individuen in het openbaar verschijnt, het een dubbelganger zal zijn en niet het origineel. De tijd zal het zeggen maar, in elk geval, als ik een Rothschild was verantwoordelijk voor deze wreedheid, zou ik niet rustig slapen ‘s nachts.

In ieder geval, wordt het Joodse volk eindelijk wakker voor het feit dat Israël, zoals het op dit moment wordt geregeerd, een Nazionistische staat is en niet een Joodse. Het hoofd van de grootste Joodse groepering in de Verenigde Staten, Rabbi Rick Jacobs van de Union of Reform Judaism, sprak zich vorige week publiekelijk uit tegen de afgrijselijke acties van het Netanyahu regiem.

Oorlogscrimineel Benyamin Netqanyahu wordt vandaag in Washington D.C. verwacht om de algemene regeringswoordvoerder Barack Obama te ontmoeten. Hij zal vragen om steun voor zijn regiem maar het zal niet gegeven worden.

Bronnen in de mysterieuze Dragon familie zeggen dat Israël zal eindigen als een Joodse autonome zone binnen een grotere regionale eenheid. Wat overblijft om over te beslissen is wat er zal gebeuren met het Midden Oosten in zijn geheel. Ofwel het Midden Oosten zal een vrije Moslim Federatie bestaande uit alle staten in de regio worden of het zal zich aaneensluiten in neo-Ottomaanse en neo-Perzische wereldse sferen van invloed.

Op een hoger niveau, wordt deze zaak geregeld tijdens een bijeenkomst van 100 naties die gaat over “globale opwarming,” in Parijs gepland voor het einde van deze maand.

Deze ontmoeting, die duurt van 30 november tot 11 december zal inclusief de leiders zijn van Europese naties zowel Rusland als de Verenigde Staten, China en India. Sinds globale opwarming pseudowetenschap is, is het een goede gok dat ze over de meer algemene zaken als hoe besturen we de planeet, zullen praten

Terwijl Rusland het voorpaginanieuws haalt door zijn acties in het Midden Oosten, zijn er wat erg interessante machtsspelletjes die worden uitgevoerd tussen de Verenigde Staten en ook China. Zoals we recentelijk rapporteerden, heeft het leger van de Verenigde Staten de operaties van de Federale Reserve Raad overgenomen binnen de Verenigde Staten. Dit viel niet zo goed bij China, welke, in samenwerking met de Europeanen zijn eigen actie ondernam door de internationale beursoperaties van de VS dollar over te nemen.

Deze strijd der titanen kan bevestigd worden door indexcijfers over scheepvaart die niet gemanipuleerd kunnen worden door enige super bankcomputers. Wat we hier zien is dat de Baltische Dry Index, de prijs voor scheepvaartproducten, gedaald is naar een record diepte. Net als het vervoer per container Freight Index, ofwel de prijs van afgewerkte scheepsgoederen uit China. Een andere index die een recorddiepte heeft bereikt is de VS vrachtwagenlading ratio, welke de hoeveelheid scheepsgoederen die met vrachtwagens worden vervoerd aangeeft. Al deze indexen zouden omhoog moeten zijn gegaan tegen het kerstseizoen in de VS. Het feit dat ze op een recorddiepte staan betekent een stop in de stroom van goederen vanuit China naar de VS. Met andere woorden de Chinezen hebben gezegd “we zullen jullie schuldbekentenissen niet meer accepteren.”

De Russen hebben op hun beurt de Chinezen verteld dat ze zich er niet ongerust over hoeven te maken dat hun olie uit het Midden Oosten ook wordt afgesneden. Het feit dat het Pentagon maanden geleden zijn laatste vliegdekschip uit het Midden Oosten heeft teruggetrokken, maakt het duidelijk dat ze niet meer bezig zijn om olie af te snijden ten behoeve van de Khazariaanse maffia.

Echter, de marine van de VS schoot vorige week een ongeladen capabele nucleaire drietand raket af vanaf de kust van Los Angeles richting Rusland en China. De boodschap lijkt te zijn: ”we zijn er klaar voor om te gaan schieten als we moeten.” Dit is paardenhandel op het hoogste niveau.

Op een meer esoterisch niveau, beginnen we te zien wat de hand lijkt te zijn van de mysterieuze Dragon familie. China’s Eerste minister Li Keqiang en President Xi Jinping brachten beiden kortgeleden een bezoek aan koningin Elizabeth waarbij ze documenten van de Dragon familie kregen te zien, volgens White Dragen Society bronnen. De creatie van deze documenten werd geregeld door de Zuid Oost Aziatische tak van de Dragon familie tijdens een geheime ontmoeting in Singapore. Ze traden op als tussenpersonen tussen de Koninklijke families van Europa, de Koninklijke families van Azië, de White Dragon Society, de Chinese Communistische Partij en het Pentagon
Een zichtbaar resultaat van de vorige week was de eerste ontmoeting tussen de hoofden van de staten Taiwan en China sinds 66 jaar. Na de ontmoeting werd Taiwan beloond voor zijn rol als acterend tussenpersoon tussen de Aziatische en Europese Koninklijke families samen met een uitnodiging om mee te doen met de door China geleide Asian Infratructure Investment Bank

Het verborgen thema achter al deze gebeurtenissen die hierboven beschreven werden is dat de mensheid aan het ontwaken is voor het feit dat het psychologische proces van: “beslissen wat we in de toekomst doen,” gestolen werd door gangsters. De mensheid komt nu met processen die de mensen toestaan te kiezen wat voor soort toekomst we willen creëren. Dat is waar al deze ontmoetingen op hoog niveau en intriges werkelijk over gaan. De Babylonische schuldenslavernij is op zijn eind, vrijheid is in zicht.

Webpagina: antimatrix.org


Vertaling: Lia

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers