FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, November 5, 2015

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 02:11:2015


2 november 2015


De schurkenstaat Israël is onder een “elektromagnetisch cordon sanitaire” gezet, wat betekent dat zijn militaire vliegtuigen vast staan op de grond en dat zijn oorlogsschepen niet in staat zijn om hun havens te verlaten, volgens beambten bij het Pentagon. De blokkade is nu geïntensiveerd omdat het leger van de VS en de Russische regeringsbronnen het eens zijn dat een Israëlische F16 straaljager die vertrok vanaf Ramon luchtmachtbases een Russisch lijnvliegtuig heeft neergeschoten in de Sinaï woestijn tijdens Halloween, waarbij 224 mensen werden gedood.”Israel zit nu vast in zijn zandbak en kan alleen de Gaza strook bombarderen of lijnvliegtuigen neerschieten,” voegde een beambte van het Pentagon toe. Het neerstorten van het lijnvliegtuig heeft ook de wettelijk toegestane weg geopend voor gepaste Russische aanvallen op Israël, zeiden de beambten.

Deze escalatie van gebeurtenissen bracht de Rothschild familie in beweging, de Chinese communistische partij, de gnostische illuminatie, het Pentagon en anderen door vertegenwoordigers te sturen om te onderhandelen met de White Dragon Society, zeggen WDS bronnen. Meer hierover volgt hieronder maar, het volstaat te zeggen dat deze onderhandelingen aan de gang zijn en dat er nog geen conclusie was bereikt toen dit artikel werd uitgegeven.

De vertegenwoordiger van de Rothschild familie kwam als laatste onderhandelen met de WDS onmiddellijk na de nucleaire en tsunami terreur aanval tegen Japan op 11 maart 2011. Hij uitte zijn verrassing over het feit dat de aanval mislukt was, tenminste als hij bedoeld was, om de evacuatie af te dwingen van 40 miljoen mensen van het vooraanstaande Tokyo. Hij zei ook dat, ondanks de speculatie ontstaan door de pijlen met de getallen 11.3 en 11.5 op de omslag van het januari nummer van het door de Rothschild gecontroleerde Economist tijdschrift, dat de Rothschilds geen incidenten planden op 3 november of 5 november. De WDS zei dat de Rothschilds hoe dan ook compensatie zouden moeten betalen voor hun rol bij de 311 aanvallen of anders “serieuze consequenties” onder ogen moeten zien.

De gnostische illuminatie vertegenwoordiger met de naam “Alexander Romanov” heeft ook contact opgenomen met de WDS. Hij zei dat de illuminatie hadden gehoord dat een “grote terreur aanval” was gepland voor 4 november. Romanov werd onder dwang in een psychiatrisch ziekenhuis geplaatst nadat hij op voorhand gewaarschuwd had voor 311, dat Japan op het punt stond geraakt te worden door nucleaire terreur. De meest waarschijnlijke locatie voor de nieuwe aanval, zei hij, was Texas. Een goede gok zou zijn een aanval op de Bush/Nazi nucleaire opwerkingsfabriek in Amarillo, Texas, volgens de Britse MI6 geheime dienst. Hij heeft misschien ook verwezen naar een actie die voor eens en altijd de Bush/Nazionistische maffia lam legt.

De mensen in het Pentagon en de regeringsbureaus, zeggen ondertussen dat een groot nieuw terroristisch massa moord incident een signaal zou zijn voor een grootscheepse aanval op alle cabal agenten en families.

Ondertussen, zal de druk worden verhoogd op de Khazariaanse maffia operaties over de hele wereld tot hun uiteindelijke overgave en de vrijheid voor de mensheid verzekerd is.

De Russen hebben nu toestemming gekregen van de Egyptische regering om de bases in Egypte te gebruiken voor de aanval op de Israëlische proxy strijdkrachten in de Sinai woestijn en in Libië, zeiden ze. Er bestaat ook een reële mogelijkheid dat nucleaire wapens worden gebruikt tegen Israël en hun ISIS proxy leger als vergelding voor het Israëlische en Saudische gebruik van nucleaire wapens in Japan, Jemen en de Oekraïne, zeiden ze.

De gevangenneming in Libanon van de Saudische Prins die vorige week 2 ton amfetamines en cocaïne vervoerde

resulteerde in verwoede telefoongesprekken door Koning Salman van Saudi Arabië met zowel Russisch Eerste minister Vladimir Poetin en CIA onderdirecteur David Cohen. Cohen, die beschreven wordt door het Pentagon als het werkelijke hoofd van ISIS, vloog naar Libanon om hem vrij te krijgen maar slaagde daar niet in. Hij was ook niet in staat om de Israëlische generaal vrij te krijgen die gevangen genomen werd tijdens het aanvoeren van ISIS strijdkrachten in Syrië

Deze mislukking om de vrijheid te verkrijgen van de prins heeft de moraal gesterkt van de Russische, Hezbollah, Pentagon, Iranese, Syrische, Irakese, Jemenitische en nu Egyptische alliantie die op een lijn staan tegen Israël, Saudi Arabië en Katar.

De Saudis hebben Colombiaanse, Franse en andere huurlingen ingehuurd om voor hen te vechten maar deze strijdkrachten zullen niet in staat zijn om Rusland, het Pentagon en hun bondgenoten tegen te houden om deze schurkenstaat te dwingen tot een nederlaag en overgave. Turkse President Recep Erdogan moet dit begrijpen als hij aan wil blijven.
Het Pentagon en Russische strijdkrachten staan er op terwijl ze Israël blokkeren dat deze schurkenstaat al het gebied moet opgeven dat ze onwettig hebben ingelijfd en dat ze een enorme compensatie betalen voor de misdaden die ze hebben gepleegd.

De WDS had een gelijksoortige boodschap voor de vertegenwoordiger van de Rothschild familie over de wereld rijkdommen die de familie gestolen heeft door zijn frauduleuze private centrale bank schuldenslavernij systeem. In ieder geval, met meer dan de helft van de Europese regeringsobligaties handel en minus rentetarieven en met de werkelijke economieën van Japan en de Verenigde Staten die imploderen is het slechts een kwestie van tijd voordat dit systeem faalt.

De Europeanen richten zich op China in de hoop daar steun te krijgen voor hun in elkaar stortende systeem. De Fransen, Duitsers en Britten hebben vorige week allemaal top ontmoetingen gehad of zullen ze spoedig hebben met de Chinezen of met dit in gedachte.

De Europeanen hopen afstand te kunnen nemen van de implosie van de Khazariaanse maffia controle over de Federale Reserve Raad in de Verenigde Staten door hun financiële systemen te verbinden aan de Chinese Yuan.

Als tegenzet voor de Chinese/Europese toenadering, is het Pentagon druk geweest met samenwerken met de Russen en anderen om zeker te zijn dat de Chinezen niet de militaire controle krijgen over Azië.

Tot dit moment, werd Vietnam voorzien van nucleaire wapens en geavanceerde oorlogstuig met de bedoeling hen de mogelijkheid te geven opgewassen te zijn tegen China bij territoriale disputen in de Zuid Chinese Zee, zeiden bronnen bij het Pentagon. De zending van een VS oorlogsschip naar de door de Chinezen geclaimde wateren was een actie van het Pentagon om de Aziatische Naties rondom China er van te overtuigen dat ze klaar stonden om ze te verdedigen ondanks enige financiële overeenkomsten tussen Washington en China, zeiden verschillende bronnen.

De Chinezen stuurden op hun beurt een vertegenwoordiger om deze zaken te bespreken met de White Dragon Society. Het werd de Chinezen verteld te stoppen met zich te laten manipuleren door de Khazarianen tijdens een gevecht met Aziatische buren over historische verschillen. De Chinezen verzekerden de WDS ook dat ze de ambities van de VS om wereld supermacht te worden niet over wilden nemen. In plaats daarvan zeiden ze, dat, omdat de Chinezen 20% van de wereldbevolking uitmaakten ze redelijkerwijze 20% controle zouden moeten hebben over de internationale instellingen en macht.

Deze ontmoeting werd vorige week gevolgd door een Zuid Koreaanse, Chinese en Japanse top ontmoeting in Zuid Korea waar de Japanse eerste minister Shinzo Abe verscheen als een herboren pacifist. Het lijkt er nu op dat jaren van gefabriceerde incidenten en provocaties over zulke zaken als “troost meisjes,” kleine eilandjes waarover geschillen waren en andere zulk soort dingen eindelijk opnieuw worden bekeken. Zuid Koreaanse president Park Gyeun Hye lijkt ook Khazariaans geïnspireerd ophitsen van Japan over dit soort zaken, te hebben laten vallen. De drie naties zijn nu overeen gekomen om bij hun relaties naar de toekomst te kijken en niet naar het verleden.

De plotselinge verandering in Abe’s en Parks toontje is misschien verbonden aan het bezoek aan Zuid Korea van de Nieuwe Pentagon chef Joseph Dunford die het duidelijk maakte dat kleingeestig gekibbel teweeg gebracht door buitenstaanders op moest houden.

Abe’s nieuwe toontje is misschien ook verbonden aan het feit dat Dunford op het punt staat Japan te bezoeken waar hij eens wil bekijken wat Richard Armitage, Dick Cheney en anderen daar gedaan hebben. Pentagon bronnen beloven dat Armitage “onder handen wordt genomen.” Een deel hiervan is al begonnen omdat de heroïnehandel van Armitage in Afghanistan verder wordt ontmanteld. Het lijkt er nu op dat het Artsen Zonder Grenzen ziekenhuis dat werd gebombardeerd in Afghanistan een distributiecentrum voor heroïne was. Volgens het Russische nieuwsbureau Tass, werden de Artsen Zonder Grenzen uit Oost Oekraïne geschopt omdat ze in drugs handelden.

Het lijkt er op dat de vermoedelijke moord door een vliegtuigcrash op Richard Rockefeller deel uitmaakte van een Bush maffia actie om de Dokters Zonder Grenzen organisatie over te nemen en het te gebruiken als een front. Rockefeller familiebronnen zeggen dat Richard werd vermoord omdat hij uit de school wilde klappen over de pogingen van Bush en zijn Khazariaanse Nazi maatjes om een Ebola epidemie te veroorzaken. De tijd zal het leren maar het lijkt er nu op dat een eens nobele organisatie overgenomen is door de duistere kant.

Ondertussen, hebben Zuid Amerikaanse bronnen naar voren gebracht dat er een Maurice Armitage is die campagne voert om burgemeester van Cali te worden, dit ligt precies in de regio van het centrum van Columbia’s cocaïne productie.

Hij lijkt zeker veel op Richard Armitage dus, hoewel we dit niet bevestigd hebben gekregen, lijkt het er veel op dat Richard de heroïne kant beheert van de Bush drugshandel terwijl Maurice de afhandeling van cocaïne regelt.

In ieder geval, is er een gecoördineerde campagne gaande om de heroïne, cocaïne en amfetamine gelden gebruikt voor financiering van de Bush Nazionistische factie van de Khazariaanse bende af te snijden. De arrestatie van de Saudi prins met 2 ton amfetamines was een duidelijk voorbeeld hiervan. Geen wonder dat de Jeb Bush presidentiële campagne zonder geld begint te raken.

Er is nog steeds een hoop werk te doen maar iedereen die het wereldnieuws volgt kan niet ontkennen dat de Nazionisten macht verliezen. Om de metafoor uit De Tweede Wereldoorlog te gebruiken, de situatie is nu dezelfde als in 1944 toen de Nazi nederlaag onvermijdelijk was maar er nog veel uitgevochten moest worden. Als we er allemaal aan trekken, kunnen we tegen 2016 voorgoed een einde maken aan deze Nazionistische criminelen.

Webpagina: Antimatrix.org

Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers