FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, November 11, 2015

HRVATSKI -- BENJAMIN FULFORD: 10:11.2015

Izraelski nacionistički režim osuđen na propast dok führer Bush pregovara o predaji


10. studenog 2015George Bush stariji i njegova nacionistička frakcija pregovaraju o predaji, prema izvorima CIA-e. Nacionistički režim Benjamina Netanyahua također je osuđen na propast, kao i njegovi saudijski zastupnici.

Oluja informacija izlila se s interneta, novi Guttenberg Press, postigao je kritičnu masu ljudi svjesnih ogromnih zločina Georgea Busha starijeg i njegovih nacionističkih drugova. Rezultat toga je da, u dobi od 91 godine, Bush, koji je rekao da je u mirovini i da više ne razgovara s novinarima, osjetio se obveznim da objavi novu autobiografiju gdje je pokušao žrtvovati pristaše poput bivšeg ministra obrane Donalda Ramsfelda i bivšeg potpredsjednika Dicka Cheneya, uglavnom pokušavajući ih okriviti za neumjerenost režima Georgea Busha starijeg. 


Sa svojim napadom uoči blagdana Svisvetih na ruski putnički avion, izraelski režim također je osudio sam sebe arogantno napadajući tri velike sile: Rusiju, Kinu i Sjedinjene Američke Države. Rezultat toga je da je Izrael pod punom vojnom blokadom koja neće završiti sve dok se Netanyahu i njegove kolege ratni zločinci bezuvjetno ne predaju, prema kineskim, ruskim i Pentagonovim izvorima. Njihova takozvana Samson operacija da povuku za sobom svijet sada je neutralizirana, kažu Pentagonovi izvori.

George Bush stariji počeo je pregovarati o predaji jer je prepoznao šah-mat poziciju s kojom je suočen, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. Bushov namjesnik u Aziji, Richard Armitage, cinkao je Busha prošlog tjedna kad je bio ispitivan od strane dužnosnika povezanih s Josephom Dunfordom, novim zapovjednikom američke vojske, kažu izvori Pentagona. U istrazi, Armitage je priznao da je vodio heroinski ogranak biznisa Bushove mafije, rekli su. Uz to, sada možemo potvrditi iz južnoameričkih izvora da je Maurice Armitage, gradonačelnik Calija, u Kolumbiji, vodio kokainski ogranak biznisa.


Novi mirovni sporazum između FARC pobunjenika u Kolumbiji i kolumbijske vlade presjekao je financiranje novcem od droge s Bushom povezani Sinaloa kartel do te mjere da su stotine njihovih sileđija morali odletjeti u Saudijsku Arabiju kako bi našli posao kao plaćenici u ratu protiv Jemena, kažu Pentagonovi izvori. Potez Meksika za dekriminalizaciju droga još je jedan faktor prekida financiranja Bushove mafije, kažu izvori. Rezultat toga je da je kampanji Jeb Busha ponestalo novca. Sam George Bush stariji mogao bi uskoro biti u nemogućnosti priuštiti si veliku prisutnost tjelohranitelja koji ga trebaju čuvati da ne bude obješen kao izdajnik.

Bushova mreža za naftu i drogu kojom upravlja nacionistička ISIS srodna vojska na Bliskom istoku sustavno se razbija. 

Bushov oslonac u CIA-i, Ahmed Chalabi, imao je srčani udar prošlog tjedna


jer se usprotivio iranskom-ruskom-Pentagonovom ratu u Iraku protiv nacionističke ISIS proxy vojske, kažu Pentagonovi izvori. Ovo je presjecanje protoka novca od nafte koju su ukrali Bush i njegovi opunomoćenici tijekom ilegalne invazije na Irak. To znači da njegovi ISIS plaćenici više ne dobivaju svoje plaće i tako više nisu spremni da se bore.

Izvan Iraka, situacija na Bliskom istoku sada dolazi do vrhunca s ruskom, iranskom i Pentagonovom ofenzivom koja kompletno mijenja političku i stratešku kartu regije.

Saudijska naftna polja u blizini jemenske granice sada su zauzele jemenske snage potpomognute iranskom, ruskom i američkom vojskom.


Rezultat toga je da je protok bliskoistočnog novca od nafte obitelji Rotschild također odsječen.

Rotschildi su reagirali na ovu situaciju na način koji se samo može opisati kao suicidalni potez kad su naredili da se puca na ruski putnički avion uoči Svisvetih. To su popratili s onim što odgovara priznanju zločina slaveći pokolj s neukusnim crtićem u njihovom Charlie Hebdo časopisu.


Obaranje aviona bio je očito pokušaj da se kazni Egipat što blisko surađuje s Rusima, jer je to zaustavilo turističke letove u Egipat i ugrozilo 70% egipatskog prihoda od turizma.


Međutim, Rusija i Egipat su reagirali napravivši potez u Libiji, čime je presječen put novcu od ukradene nafte Rotschildima nakon njihovog svrgavanja režima Moamera Gadafija.

Ruski izvori poslali su ovom piscu e-mail, tvrdeći da su Jacob Rotschild i David Rockefeller već ubijeni u znak odmazde. Ovo može biti dezinformacija jer isti e-mail također kaže da, ako se ove osobe pojave u javnosti, to će biti slični, a ne pravi. Vrijeme će reći svoje, ali, u svakom slučaju, da sam ja Rotschild odgovoran za ovaj zločin, ne bih dobro spavao noću.

U svakom slučaju, židovski narod se konačno budi na činjenicu da Izrael kao što je danas vođen, nacionistička a ne židovska država. Čelnik najveće židovske skupine u Sjedinjenim Američkim Državama, rabin Rick Jacobs, iz Unije za reformu židovstva, izašao je u javnost prošlog tjedna protiveći se groznim akcijama Netanyahuovog režima.


Ratni zločinac Benjamin Netanyahu je danas u Washingtonu da se sastane s glasnogovornikom američke korporativne vlade, Barackom Obamom. On će moliti za potporu njegovom režimu, ali to neće biti na vidiku.

Izvori u tajanstvenoj Dragon obitelji kažu da će Izrael završiti kao židovska autonomna zona unutar većeg regionalnog entiteta. Ono što ostaje da se odluči je što će se dogoditi Bliskom istoku kao cjelini. Ili će Bliski istok postati labava muslimanska Federacija koja se satoji od svih država u regiji, ili će se objediniti u utjecajne sfere neo-otomanskog ili neo-perzijskog carstva.

Na višoj razini, to pitanje će rješavati 100 nacija na sastanku o "globalnom zatopljenju" koji je zakazan za kraj ovog mjeseca u Parizu.


Ovaj susret, do najkasnije od 30. studenog do 11. prosinca, uključit će lidere europskih zemalja kao i Rusiju, Sjedinjene Američke Države, Kinu i indiju. Budući da je globalno zatopljenje lažna znanost, dobro se kladiti da će se govoriti o općenitijim pitanjima kako upravljamo ovim planetom. 

Dok Rusija radi veliku senzaciju na Bliskom istoku, neke vrlo zanimljive igre moći sada se provode između SAD-a i Kine. Kao što smo nedavno izvijestili, vojska SAD-a preuzela je poslove Federalnih Rezervi u Sjedinjenim Američkim Državama. To ne ide dobro s Kinom, koja, u suradnji s europljanima, vuče svoje poteze da preuzme međunarodno poslovanje s američkim dolarom. 

Ova borba titana može se potvrditi putem teretnog indeksa (shipping index) kojim se ne može manipoulirati super-računalima banaka. Ono što vidimo ovdje je da je Baltic Dry Index, cijena prijevoza robe palla na rekordno nisku razinu. Tako je i Šangajski indeks kontejnerskog prijevoza tereta, cijena gotovih proizvoda iz Kine. Drugi indeks koji je pao na rekordno nisku razinu je američki ukrcaj kamionskog prijevoza, koji označava količinu robe koja se krca na kamione s brodova. Svi ovi indeksi bi trebali biti pokrenuti do američke božićne sezone. Činjenica da su na rekordno niskoj razini podrazumijeva zaustavljanje protoka robe iz Kine u SAD. Drugi način da se to  promijeni je da su Kinezi rekli "nećemo više prihvatiti vaš IOU (skraćenica fraze "I owe you", op. prev.)


Rusi su, sa svoje strane, rekli Kinezima da se ne moraju brinuti o njihovom uvozu nafte s Bliskog istoka da li će biti prekinut ili ne. Činjenica da je Pentagon povukao svoj posljednji nosač aviona s Bliskog istoka prije nekoliko mjeseci čini jasnim da više nisu uposleni u presjecanju nafte za korist kazarske mafije.

Međutim, američka mornarica ispalila je prošlog tjedna praznu nuklearnu Trident raketu s obale Los angelesa prema Rusiji i Kini. Čini se da je poruka: "mi smo spremni preći na balističke rakete ako budemo morali." Ovo je trgovanje konjima na najvišoj razini. 

Na više ezoteričnoj razini, počinjemo vidjeti ono što se čini da je ruka tajanstvene Dragon obitelji. Kineski premijer Li Kegiang i predsjednik Xi Jinping posjetili su nedavno kraljicu Elizabetu gdje su im pokazani dokumenti Dragon obitelji, prema izvorima Društva Bijelog Zmaja. Stvaranje tih dokumenata bilo je ugovoreno od strane jugoistočne azijske grane Dragon obitelji na tajnom sastanku u Singapuru. Oni su nastupali kao posrednici između kraljevskih obitelji iz Europe, kraljevskih obitelji Azije, Društva Bijelog Zmaja, kineske komunističke partije i pentagona. 

Vidljivi rezultat toga prošlog tjedna bio je prvi sastanak šefova Tajvana i Kine u 66 godina. Nakon sastanka, Tajvanu je priznata njegova uloga u posredovanju između azijskih i europskih kraljevskih obitelji s pozivom da se pridruže Kini koja vodi Azijsku infrastrukturnu investicijsku banku. 

Skrivena tema iza svih gore opisanih događaja je da se čovječanstvo budi na činjenicu da je psihološki proces odlučivanja koji ćemo raditi u budućnosti ukraden od strane gangstera. Čovječanstvo se sada pojavljuje s procesom da se omogući ljudima da odaberu kakvu budućnost žele stvoriti. To je ono što su zapravo svi ovi sastanci na vrhu i intrige. Babilonsko dužničko ropstvo završava, sloboda dolazi.

Web stranica: antimatrix.orgPreveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers