FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, November 26, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 24:11:2015



Η πτώση της χαζαρικής μαφίας επιταχύνεται, καθιστώντας την επικίνδυνα απελπισμένη

24 Νοεμβρίου 2015



Δεν είναι πλέον αρκετά καλό να αρθρογραφούμε παθητικά για τη  φασιστική συμμορία των μαζικών δολοφονιών, που αρπάζει την εξουσία στη Δύση. Είναι καιρός να αναλάβουμε άμεση δράση. Ο γράφων πρόκειται να ταυτίσει τη ζωή του με τον λόγο του, πηγαίνοντας το μεσημέρι της 24ης Νοεμβρίου 2015, ώρα Ιαπωνίας, να αντιμετωπίσει τους ανώτερους μαζικούς δολοφόνους της χαζαρικής συμμορίας Richard Armitage, Michael Green και Kurt Campbell.
Αυτοί οι δολοφόνοι θα εμφανιστούν στο Nikkei Hall, στο κέντρο του Τόκιο, όπου θα δώσουν εντολές στους σκλάβος τους Ιάπωνες πολιτικούς και θα παρακινήσουν σε πόλεμο. Θα έχουμε ζωντανή αναμετάδοση στο διαδίκτυο, καθώς θα προσπαθούμε να αναγκάσουμε αυτούς τους εγκληματίες να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους στο παγκόσμιο κοινό. Είναι καιρός να καταστήσουμε αδύνατο για τα μέλη της χαζαρικής μαφίας να εμφανίζονται δημόσια, χωρίς να αντιμετωπίζονται για τα εγκλήματα και τα ψέματά τους.

Ο Campbell, ο Green και ο Armitage είναι όλοι εξαρτήματα στη δολοφονία περισσοτέρων από 15.786 αθώων Ιαπώνων πολιτών στις 11 Μαρτίου 2011. Όπως ο γράφων έχει ξαναγράψει στο παρελθόν, ο Armitage είναι ένας έμπορος ηρωίνης, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για τη δολοφονία πολλών αρχηγών κρατών, συμπεριλαμβανομένων των Ferdinand Marcos των Φιλιππίνων και Noboru Takeshita της Ιαπωνίας. Ο Kurt Campbell μαγνητοφωνήθηκε ενώ προσπαθούσε να δωροδοκήσει τον Ιάπωνα πολιτικό Ichiro Ozawa με το μονοπώλιο ζεολίθου, ένα μέσον καθαρισμού ακτινοβολίας, αμέσως πριν από την μαζική δολοφονία της πυρηνικής τρομοκρατικής επίθεσης και του τσουνάμι της 11ης Μαρτίου. Ο Campbell ήταν επικεφαλής των Ασιατικών Υποθέσεων για το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εκείνη την εποχή. Ο Michael Green, επικεφαλής της Μοσάντ στην Ιαπωνία, έχει συκοφαντήσει τον γράφοντα και έχει εξαναγκάσει Ιάπωνες πολιτικούς να δημοσιεύσουν δοκίμια, που να λένε, ότι οι Ιάπωνες έπρεπε να υπακούουν τους Εβραίους.
Αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν τώρα δωροδοκίες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στον πολιτικό της αντιπολίτευσης Tooru Hashimoto, προκειμένου να συγκροτήσει μια αντιπολιτευτική συμμαχία, που θα είναι πιθανό να ανατρέψει το καθεστώς σκλάβο του Πρωθυπουργού Shinzo Abe. Πηγές προσκείμενες στον Abe, εν τω μεταξύ, λένε, ότι υπάρχει μια συστηματική εκστρατεία δολοφονιών σε εξέλιξη εναντίον ανθρώπων του άμεσου κύκλου του Abe, που αρχίζουν να εξοργίζονται με τις εντολές, που δίνονται από τον Armitage και τους συναδέλφους του Χαζάρους γκάνγκστερς.
Ενθαρρύνουμε όλους τους αναγνώστες να τηλεφωνήσουν στις ακόλουθες θέσεις και να απαιτήσουν την σύλληψη αυτών των εγκληματιών, δεδομένου ότι γνωρίζουμε έναν ακριβή χρόνο και τόπο που αυτοί θα εμφανιστούν:

Λευκός Οίκος ΗΠΑ: 1-202-456-1414
Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον: 1-202-238-6700
Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ: 1-703-571-3343
Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ: 1-202-514-2000
FBI: 1-202- 324-3000.


Επιπροσθέτως, ζητάμε από τους εκτός ΗΠΑ αναγνώστες να τηλεφωνήσουν στις  κυβερνήσεις τους και να τους ζητήσουν να απαιτήσουν επίσης τη σύλληψη αυτών των εγκληματιών.
Όλοι οι αναγνώστες ενθαρρύνονται περεταίρω να διοργανώσουν παρόμοια δραστηριότητα, οποτεδήποτε ανώτερα μέλη της συμμορίας και γνωστοί εγκληματίες πολέμου, όπως ο Henry Kissinger, ο George Bush ο πρεσβύτερος, George Bush ο νεώτερος, ο Donald Rumsfeld, ο Dick Cheney, ο Nicholas Sarkozy, ο Tony Blair κλπ εμφανιστούν σε δημόσιο χώρο. Δημόσιοι παράγοντες που παρέχουν δυνατότητες σε αυτούς τους εγκληματίες, όπως η Janet Yellen του Federal Reserve Board, Mario Draghi της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και Haruhiko Kuroda της Τράπεζας της Ιαπωνίας, πρέπει επίσης να έχουν την κατάλληλη αντιμετώπιση κάθε φορά που εμφανίζονται δημόσια, για το τύπωμα χρήματος για γκάνγκστερς. Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να κατομαστούν, να ντροπιαστούν και να συλληφθούν. Φτάνει πια. Θυμηθείτε ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και όλοι αυτοί είναι αποδεδειγμένα μαζικοί δολοφόνοι. Πρέπει να απομακρυνθούν από τη δημόσια θέα και να μπουν στη φυλακή, όπου ανήκουν.
Εντάξει, και τώρα οι υπόλοιπες ειδήσεις. Ο αγώνας για την παγκόσμια εξουσία εντείνεται με έναν δημόσιο τώρα και αναμφισβήτητο στρατιωτικό αποκλεισμό του Ισραήλ και των πληρεξουσίων του στη Μέση Ανατολή. Αυτό γίνεται παραδεκτό ακόμα και σε ιστότοπους, όπως ο DEBKA, που συνδέονται με την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ. Ο DEBKA λέει, ότι ιρανικά αεροπλάνα επιτίθενται κοντά στα σύνορα Συρίας / Ισραήλ, ενώ η καθηλωμένη ισραηλινή αεροπορία παρακολουθεί χωρίς να βοηθάει.


Ένας στόλος Ρώσων, Γάλλων και Αμερικανών επιχειρεί τώρα στα ανοικτά των ακτών του Ισραήλ, ως μέρος μιας εκστρατείας εξαναγκασμού αυτού του κακοποιού κράτους να πάψει την αδιάκοπη προώθηση της τρομοκρατίας και του πολέμου. Οι Ρώσοι και οι σύμμαχοί τους, συμπεριλαμβανομένων του Πενταγώνου των ΗΠΑ  και τώρα των Γάλλων, στοχεύουν επίσης τις μεγάλες εταιρείες όπως η Exxon Mobil, η BP και η Haliburton συν τους ιδιοκτήτες τους Rockefeller, Rothschild, Bush κ.λπ. οικογένειες, λένε πηγές του Πενταγώνου. Ειδικότερα, η Exxon Mobil και η BP έχουν αναγνωριστεί ως οι πραγματικοί ελεγκτές του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, που είναι, με τη σειρά τους, οι κύριοι χορηγοί του ISIS, συμφωνούν πηγές του Πενταγώνου, των Γάλλων και των Ρώσων.
Οι Ρώσοι σκόπιμα διέδωσαν πρόσφατα πληροφορίες σχετικά με μια πυρηνική τορπίλη. Εκτόξευσαν επίσης πυραύλους Κρουζ από ένα υποβρύχιο στη Μεσόγειο. Ρωσικά βομβαρδιστικά με πυρηνικό οπλισμό περιπολούν επίσης στον εναέριο χώρο γύρω από τα ισραηλινά σύνορα με τη συνοδεία ιρανικών μαχητικών αεροσκαφών. Το μήνυμα που στέλνεται είναι, ότι η αποικία πετρελαϊκών εταιρειών των εγκεφαλοπλυμένων Ευρωπαίων γνωστή ως Ισραήλ, μπορεί «να χτυπηθεί με πυρηνικά, με τσουνάμι και με ηλεκτρομαγνητικό παλμό μέχρι αφανισμού με μια εντολή της στιγμής» σημείωσαν αξιωματούχοι του Πενταγώνου.
Ο εγκληματίας πολέμου και κατά συρροή δολοφόνος Πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, φοβούμενος αντίποινα, κάλεσε τον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin για να ικετεύσει για έλεος, ως αντίδραση σε αυτές τις κινήσεις, είπαν αξιωματούχοι του Πενταγώνου.
Ωστόσο, οι στρατοί της Ρωσίας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ δεν έχουν καμία διάθεση για κατευνασμό. Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα, που καταδικάζει τον ISIS, πράγμα που σημαίνει, ότι όλες οι μεγάλες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, κινούνται εναντίον του.
Δοθέντος ότι ο ISIS είναι ένα μέτωπο για την χαζαρική μαφία, αυτό σημαίνει, ότι όλοι οι πληρεξούσιοί του τώρα καταστέλλονται. Ειδικότερα, οι εταιρείες που συνδέονται με τη Μοσάντ απομακρύνονται από εργασίες που σχετίζονται με την ασφάλεια αεροδρομίων, σταθμών ενέργειας, κλπ
Εταιρείες όπως η BP και η Exxon, που αγοράζουν πετρέλαιο από τον ISIS, είναι επίσης πιθανό να αντιμετωπίσουν κυρώσεις, ακόμη και καθώς οι κυριώτεροι μέτοχοί τους τελούν υπό διωγμό, είπαν οι πηγές του Πενταγώνου και της CIA.
Επί πλέον, λαμβάνονται μέτρα για να αποτραπή η χρησιμοποίηση της κατασκευασμένης προσφυγικής κρίσης της Συρίας για την διείσδυση σαμποτέρ στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ από τη Μέση Ανατολή και αλλού.
Ο Γάλλος δημοσιογράφος Thierry Meysson, ο άνθρωπος που πρώτος δημοσίευσε τα ψέματα στην επίσημη ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου, έχει επίσης προσδιορίσει την KKR Hedge Funds και φυσικά την εταιρεία μισθοφόρων  Academi ως βασικούς παράγοντες στο στήσιμο της ψεύτικης ισλαμικής τρομοκρατίας. Ο ήρωας Meysson δημοσίευσε πρόσφατα μια πρωτοποριακή έκθεση σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη με τη «σφαγή» στο Παρίσι την Παρασκευή, 13 του μήνα.


Όποια και αν είναι τα αληθινά κίνητρα της γαλλικής επίθεσης, οι γαλλικές αρχές τη χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο και να πατάξουν όλους τους πεμπτοφαλαγγίτες αρθρογράφους στη χώρα τους.
Σε κάθε περίπτωση, η γαλλική κυβέρνηση έχει άλλους λόγους να επιθυμεί τον στρατιωτικό νόμο. Ο επί κεφαλής μιας μεγάλης γαλλικής εταιρείας εφοδιασμού του γαλλικού στρατού επικοινώνησε με τον γράφοντα την περασμένη εβδομάδα για να πει, ότι δεν είχε πληρωθεί από την γαλλική κυβέρνηση για τις υπηρεσίες του για πάνω από οκτώ μήνες. Ως αποτέλεσμα αυτού έπρεπε να απολύσει τετρακόσιους εργαζόμενους, λέει.
Αν θυμηθούμε, η αρχική σφαγή της Παρασκευής και 13 του Οκτωβρίου του 1307 χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα από τον πτωχευμένο Γάλλο βασιλιά για να αρπάξει τα περιουσιακά στοιχεία των Ναϊτών. Στην προκειμένη περίπτωση, οι Ναΐτες θα μπορούσαν να είναι οι Rothschilds και οι τραπεζίτες φίλοι τους.
Άλλες χώρες της Ευρώπης, και ιδίως οι PIIGS (Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία) βρίσκονται επίσης αντιμέτωπες με πτώχευση, οπότε υπάρχει και εκεί αυξανόμενη πίεση για την κατάσχεση των κεφαλαίων που με δόλο αφαιρέθηκαν από τους ανθρώπους από τις ιδιόκτητες κεντρικές τράπεζες. Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτοι βλέπουν αυτό ως μια χρυσή ευκαιρία για να κάνουν την κίνησή τους ενάντια στις εγγενείς, ευρωπαϊκών γραμμών αίματος, τραπεζικές οικογένειες.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι επίσης σε πτώχευση, οπότε υπάρχει και εκεί ένα ισχυρό κίνητρο για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων που κερδίθηκαν με δόλο από τις οικογένειες που κατέχουν την Federal Reserve. Ένα πρόσφατο σημάδι της πτώχευσης των ΗΠΑ είναι μια πτώση κατά 70% στη χρέωση μεταφοράς από τις ΗΠΑ στην Ασία τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.


Αυτή είναι μια καλή ένδειξη, ότι αυτή τη χρονιά οι Αμερικανοί δεν είναι σε θέση να πληρώσουν για τα χριστουγεννιάτικα καλούδια τους από την Κίνα.
Ένα άλλο πρόσφατο σημάδι είναι η δημόσια παραδοχή της πτώχευσης του αμερικανικού ημι-κράτος του Πουέρτο Ρίκο.


Στη συνέχεια, υπάρχει το γεγονός, ότι οι φορολογικοί ελεγκτές αναφέρουν, πως το εισόδημα των πελατών τους συρρικνώνεται, γεγονός που καθιστά φανερό σε όλους, ότι η κυβέρνηση ψεύδεται σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας.


Η απάντηση, για πολλούς, ειδικά για τα έντιμα χαμηλόμισθα μέλη των αστυνομικών και στρατιωτικών επαγγελμάτων, είναι να ζητήσουν νομικά την επιστροφή των κεφαλαίων, που έχουν κλαπεί από τις οικογένειες που κατέχουν την Federal Reserve.
Ήδη, ανώτεροι Χαζάροι παράγοντες, όπως ο George Soros, η Hillary Clinton, ο John McCain και άλλοι, βρίσκονται επίσης αντιμέτωποι με «σοβαρές συνέπειες» στις ΗΠΑ για τις αντικοινωνικές δραστηριότητές τους. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι η Hillary Clinton θα αντιμετωπίσει σύντομα ποινικές διώξεις και τα περιουσιακά στοιχεία του Ιδρύματος Clinton μπορεί σύντομα να κατασχεθούν.
Σε μια  κίνηση που είναι πιθανώς σχετική, ένας ανώτερος Κινέζος πράκτορας στην Ιαπωνία προσφέρθηκε αυτή την εβδομάδα να δωρίσει στο Ίδρυμα Του Λευκού Δράκου «ομόλογα Kennedy» έκδοσης Clinton, αξίας εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων, πιθανώς σαν ένα τρόπο να παρακαμφθεί η αναμενόμενη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων.
Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου προτιμά να προσδιορίσουν οι ορκωτοί λογιστές τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα ιδρύματα, τα οποία ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος των χρηματιστηριακών αγορών παγκοσμίως και να τους αναγκάσουν να επιστρέψουν τα κεφάλαια που έκλεψαν μέσω του τραπεζικού εγκλήματος του απατηλού, ψεύτικου (από το πουθενά) χρήματος.
Το Ίδρυμα Του Λευκού Δράκου είναι επίσης πρόθυμο να δεχθεί κεφάλαια, που θα προορίζονται για τη θέσπιση μιάς αξιοκρατικά στελεχωμένης, με διαφάνεια διοικούμενης υπηρεσίας μελλοντικού σχεδιασμού, αφιερωμένης στη δημιουργία ενός παραδείσου επί της γης.
Είναι καιρός να τερματιστεί για πάντα η τυραννία της μαφίας των κατά συρροήν δολοφόνων Χαζάρων.
Επίσης, επειδή την περασμένη εβδομάδα δεχθήκαμε χτύπημα κυβερνοπειρατίας [hacking] από Χαζάρους πράκτορες, ζητάμε από τους συνδρομητές μας να αγνοήσουν τον συνήθη αποκλεισμό της Πέμπτης και να δημοσιεύσουν ολόκληρη την έκθεση αυτής της εβδομάδας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ιστότοπους.

Webpage: Antimatrix.com
Translator: Nikos


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers