bf pic
Pigeon's comment: I'm very lucky to have the chance to meet my leader
 ...


índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Tuesday, November 10, 2015

Hellenic -- BENJAMIN FULFORD: 10:11.2015

Το ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς είναι καταδικασμένοκαθώς ο Φύρερ Bush διαπραγματεύεται το πώς θα παραδοθεί

9 Νοεμβρίου 2015Ο George Bush Sr. [ο πρεσβύτερος] και η ναζιστική φατρία του βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την παράδοσή τους, σύμφωνα με πηγές της CIA. Το ναζιστικό καθεστώς του Benyamin Netanyahu είναι επίσης καταδικασμένο, όπως και οι Σαουδάραβες εκπρόσωποί του.
Η καταιγίδα των πληροφοριών που διαδίδονται από το Διαδίκτυο, το νέο τυπογραφείο του Γουτεμβέργιου, έχει δημιουργήσει μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων πληροφορημένων για τα τεράστια εγκλήματα του George Bush Sr. και των ναζιστικών ομάδων του. Το αποτέλεσμα είναι ότι, σε ηλικία ενενήντα ενός ετών, ο Bush, ο οποίος είπε ότι είχε αποσυρθεί και δεν μιλάει πλέον στον Τύπο, αισθάνθηκε υποχρεωμένος να εκδώσει μια νέα αυτοβιογραφία, όπου προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τους μπράβους, όπως ο πρώην υπουργός Άμυνας Donald Rumsfeld και ο πρώην Αντιπρόεδρος Dick Cheney, σαν εξιλαστήρια θύματα, ουσιαστικά προσπαθώντας να τους κατηγορήσει για τις υπερβολές του καθεστώτος George Bush Jr. [του νεωτέρου]


Με την επίθεσή του κατά την ημέρα του Halloween εναντίον ενός ρωσικού επιβατηγού αεροσκάφους, το ισραηλινό καθεστώς έχει επίσης καταδικάσει τον εαυτό του, επιτιθέμενο αλαζονικά κατά των τριών μεγάλων δυνάμεων, της Ρωσίας, της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Το αποτέλεσμα είναι, ότι το Ισραήλ βρίσκεται υπό πλήρη στρατιωτικό αποκλεισμό, που δεν θα τελειώσει, ώσπου ο Netanyahu και οι συνάδελφοί του εγκληματίες πολέμου προβούν σε μια άνευ όρων παράδοση, σύμφωνα με πηγές της Κίνας, της Ρωσίας και του Πενταγώνου. Η λεγόμενη επιλογή τους «Σαμψών», της συμπαράσυρσης του κόσμου στην καταστροφή τους, έχει τώρα εξουδετερωθεί, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.
Ο George Bush Sr. άρχισε να διαπραγματεύεται την παράδοσή του, επειδή αναγνώρισε την κατάσταση check-mate στην οποία βρέθηκε, λένε οι πηγές της Κοινότητες Του Λευκού Δράκου. Ο κορυφαίος λοχαγός του Bush στην Ασία, ο Richard Armitage, κάρφωσε τον Bush την περασμένη εβδομάδα, όταν ρωτήθηκε από τους αξιωματούχους που συνδέονται με τον Joseph Dunford, τον νέο κορυφαίο στρατιωτικό διοικητή των ΗΠΑ, είπαν πηγές του Πενταγώνου. Ανακρινόμενος ο Armitage παραδέχθηκε, ότι διοικούσε την πλευρά της ηρωίνης της επιχείρησης της μαφίας Bush, είπαν. Επιπροσθέτως, μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε από πηγές της Νότιας Αμερικής, ότι ο Maurice Armitage, ο δήμαρχος της Cali, στην Κολομβία, διοικούσε την πλευρά της κοκαΐνης της επιχείρησης**.

Η νέα συμφωνία ειρήνης στην Κολομβία μεταξύ των ανταρτών του FARC και της Κολομβιανής κυβέρνησης έχει περικόψει τη χρηματοδότηση των ναρκωτικών προς το καρτέλ Σιναλόα, που συνδέεται με τον Bush, σε τέτοιο βαθμό, ώστε εκατοντάδες από τους μπράβους τους χρειάστηκε να πετάξουν στην Σαουδική Αραβία, προκειμένου να βρουν δουλειά ως μισθοφόροι στον πόλεμο εναντίον της Υεμένης, είπαν οι πηγές του Πενταγώνου. Η κίνηση του Μεξικού να αποποινικοποιήσει τα ναρκωτικά είναι ένας άλλος παράγοντας περικοπής της χρηματοδότησης για τη μαφία του Bush, λένε οι πηγές. Το αποτέλεσμα είναι ότι η καμπάνια του Jeb Bush έχει ξεμείνει από χρήματα. Ο ίδιος ο George Bush ο Πρεσβύτερος μπορεί σύντομα να μην είναι πλέον σε θέση να αντέξει τη μεγάλη παρουσία σωματοφυλάκων που χρειάζεται για να προστατέψει τον εαυτό του από το να κρεμαστεί ως προδότης.
Το δίκτυο πετρελαίου και ναρκωτικών του Bush, που διοικείται από τον ναζιστικό μεσολαβητικό στρατό του ISIS στη Μέση Ανατολή, υφίσταται επίσης συστηματική αποδιοργάνωση.
Το περιουσιακό στοιχείο της CIA του Bush Ahmed Chalabi έπαθε καρδιακή προσβολή την περασμένη εβδομάδα


επειδή ήταν αντίθετος προς τον μυστικό πόλεμο του Ιράν, της Ρωσίας και του Πενταγώνου στο Ιράκ εναντίον του ναζιστικού στρατού μεσολάβησης του ISIS, είπαν οι πηγές του Πενταγώνου. Αυτό κόβει τη ροή του χρήματος από το πετρέλαιο, που έκλεψαν ο Bush και οι πληρεξούσιοί του κατά την παράνομη εισβολή στο Ιράκ. Αυτό σημαίνει, ότι οι μισθοφόροι τους του ISIS  δεν παίρνουν πλέον τον μισθό τους και έτσι δεν είναι πλέον πρόθυμοι να πολεμήσουν.
Έξω από το Ιράκ, επίσης, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή φτάνει τώρα σε μια κορύφωση, με την επιθετική τακτική της Ρωσίας, του Ιράν και του Πενταγώνου να αλλάζει εντελώς τον πολιτικό και τον στρατηγικό χάρτη της περιοχής.
Οι αραβικές πετρελαιοπηγές κοντά στα σύνορα της Υεμένης καταλαμβάνονται τώρα από τις δυνάμεις της Υεμένης, που υποστηρίζονται από τον στρατό του Ιράν, της Ρωσίας και των ΗΠΑ.


Το αποτέλεσμα είναι ότι η ροή του χρήματος από το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής προς την οικογένεια Rothschild επίσης αποκόπτεται.
Οι Rothschilds αντέδρασαν σε αυτήν την κατάσταση με κάτι που μόνο ως μια κίνηση αυτοκτονίας μπορεί να περιγραφεί, όταν διέταξαν την κατάρριψη του ρωσικού επιβατηγού αεροσκάφους κατά την ημέρα του Halloween. Σ' αυτό έδωσαν συνέχεια με κάτι που ισοδυναμεί με ομολογία του εγκλήματος, με το να γιορτάσουν τη σφαγή με ανούσια καρτούνς στο περιοδικό τους Charlie Hebdo.


Η κατάρριψη του αεροσκάφους ήταν προφανώς μια προσπάθεια να τιμωρήσουν την Αίγυπτο για την πολύ στενή συνεργασία της με τους Ρώσους, αφού αυτή έχει σταματήσει τις τουριστικές πτήσεις πρός την Αίγυπτο και έχει βάλει σε κίνδυνο το 70% των τουριστικών εσόδων της Αιγύπτου.Ωστόσο, η Ρωσία και η Αίγυπτος αντέδρασαν κάνοντας μια κίνηση μέσα στη Λιβύη, κόβοντας έτσι τα χρήματα του πετρελαίου, που έκλεψαν οι Rothschilds, αφού ανέτρεψαν το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι.
Ρωσικές πηγές έστειλαν στον γράφοντα ένα e-mail, ανεπιβεβαίωτο ακόμα, που υποστηρίζει ότι ο Jacob Rothschild και ο David Rockefeller έχουν ήδη δολοφονηθεί σε αντίποινα. Αυτό μπορεί να είναι παραπληροφόρηση, γιατί το ίδιο e-mail αναφέρει, επίσης, ότι εάν κάποιο από αυτά τα άτομα εμφανιστεί δημοσίως, θα είναι ένα ομοίωμα και όχι το πραγματικό. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν εγώ ήμουν ένας Rothschild, υπεύθυνος γι' αυτή την ακρότητα, δεν θα κοιμόμουν καλά το βράδυ.
Σε κάθε περίπτωση, ο εβραϊκός λαός επιτέλους ξυπνάει απέναντι στο γεγονός, ότι το Ισραήλ, όπως διοικείται σήμερα, είναι ένα ναζιστικό και όχι ένα εβραϊκό κράτος. Ο επί κεφαλής της μεγαλύτερης εβραϊκής ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ραβίνος Rick Jacobs του Συλλόγου «Αναμορφώστε τον Ιουδαϊσμο», εκδηλώθηκε δημοσίως την περασμένη εβδομάδα κατά των φρικτών ενεργειών του καθεστώτος Νετανιάχου.


Ο εγκληματίας πολέμου Benyamin Netanyahu πρόκειται να πάει στην Ουάσιγκτον σήμερα για να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο της αμερικανικής εταιρικής κυβέρνησης Barack Obama. Θα ζητήσει υποστήριξη για το καθεστώς του, αλλά αυτή δεν θα έρθει.
Πηγές στη μυστηριώδη Οικογένεια Του Δράκου λένε, ότι το Ισραήλ θα καταλήξει ως εβραϊκή αυτόνομη ζώνη μέσα σε μια μεγαλύτερη περιφερειακή οντότητα. Αυτό που μένει να αποφασιστεί είναι τι θα συμβεί στη Μέση Ανατολή ως σύνολο. Είτε η Μέση Ανατολή θα γίνει μια χαλαρή Μουσουλμανική Ομοσπονδία αποτελούμενη από όλα τα κράτη της περιοχής ή θα ενοποιηθεί σε νεο-οθωμανικές και νεο-περσικές αυτοκρατορικές σφαίρες επιρροής.
Σε υψηλότερο επίπεδο, το θέμα αυτό πρόκειται να διευθετηθεί σε μια συνάντηση εκατό εθνών για την «υπερθέρμανση του πλανήτη» προγραμματισμένη για το τέλος αυτού του μήνα στο Παρίσι.


Η συνάντηση αυτή, διάρκειας από 30 Νοεμβρίου ως 11 Δεκεμβρίου, θα περιλαμβάνει τους ηγέτες των ευρωπαϊκών εθνών, καθώς και τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και την Ινδία. Δεδομένου ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ψευδο-επιστήμη, είναι ένα καλό στοίχημα ότι θα μιλήσουν για το γενικότερο ζήτημα του πώς μεταχειριζόμαστε αυτόν τον πλανήτη.
Ενώ η Ρωσία κάνει μια μεγάλη βουτιά στη Μέση Ανατολή, μερικά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια εξουσίας διεξάγονται επίσης τώρα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας. Όπως αναφέραμε πρόσφατα, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αναλάβει τις λειτουργίες της Federal Reserve στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό δεν το είδε με καλό μάτι η Κίνα, η οποία, σε συντονισμό με τους Ευρωπαίους, έκανε τη δική της κίνηση, προκειμένου να αναλάβει τις διεθνείς δραστηριότητες του δολαρίου ΗΠΑ.
Αυτή η τιτάνια μάχη μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω των δεικτών της ναυτιλίας, που δεν μπορούν να χειραγωγηθούν από τους τραπεζικούς υπερ-υπολογιστές. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι, ότι ο δείκτης Baltic Dry, η τιμή διακίνησης εμπορευμάτων, έχει πέσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα. Το ίδιο χαμηλά έχει πέσει ο Δείκτης Shanghai Containerized Freight [Δείκτης φορτίων σε εμπορευματοκιβώτια της Σαγκάης], η τιμή της αποστολής τελικών προϊόντων από την Κίνα. Ένας άλλος δείκτης, που έχει χτυπήσει ιστορικό χαμηλό, είναι ο αμερικανικός λόγος φορτίο προς φορτηγό, που σημαίνει την ποσότητα των αγαθών που φορτώνονται σε φορτηγά από τα πλοία. Όλοι αυτοί οι δείκτες θα έπρεπε να έχουν σημειώσει άνοδο τις παραμονές της εποχής των Χριστουγέννων για τις ΗΠΑ. Το γεγονός ότι βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ, σημαίνει μια στάση στην ροή εμπορευμάτων από την Κίνα στις ΗΠΑ. Με άλλα λόγια, οι Κινέζοι είπαν «δεν θα δεχόμαστε πλέον τα χρεόγραφά σας».


Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, είπαν στους Κινέζους, ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως κοπεί το πετρέλαιό τους από τη Μέση Ανατολή. Το γεγονός ότι το Πεντάγωνο απέσυρε και το τελευταίο αεροπλανοφόρο του από τη Μέση Ανατολή εδώ και μήνες, καθιστά σαφές, ότι δεν μετέχει πλέον στην επιχείρηση διακοπής της διακίνησης πετρελαίου προς όφελος της χαζαρικής μαφίας.
Ωστόσο, το Ναυτικό των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα εκτόξευσε έναν μη οπλισμένο, πυρηνικών δυνατοτήτων, πύραυλο τύπου Trident από την ακτή του Λος Άντζελες προς τη Ρωσία και την Κίνα*. Το μήνυμα φαίνεται να είναι, «είμαστε έτοιμοι να κάνουμε χρήση βαλλιστικών όπλων, αν χρειαστεί». Πρόκειται για παζάρεμα υψίστου επιπέδου.
Σε πιο απόκρυφο επίπεδο, αρχίζουμε να βλέπουμε αυτό που φαίνεται να είναι το χέρι της μυστηριώδους Οικογένειας Του  Δράκου. Ο Κινέζος Πρωθυπουργός Li Keqiang και ο Πρόεδρος Xi Jinping επισκέφθηκαν αμφότεροι προσφάτως την βασίλισσα Ελισάβετ, όπου τους έδειξαν έγγραφα της Οικογένειας Του Δράκου, σύμφωνα με πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου. Η δημιουργία αυτών των εγγράφων οργανώθηκε  από τον κλάδο Νοτιοανατολικής Ασίας της Οικογένειας Του Δράκου, σε μια μυστική συνάντηση στη Σιγκαπούρη. Ενήργησαν ως μεσάζοντες μεταξύ των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, των βασιλικών οικογενειών της Ασίας, της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου, του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και του Πενταγώνου.
Ένα ορατό αποτέλεσμα από την περασμένη εβδομάδα ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ των αρχηγών των κρατών της Ταϊβάν και της Κίνας σε εξηνταέξι χρόνια. Μετά τη συνάντηση, η Ταϊβάν βραβεύτηκε για τον ρόλο που έπαιξε, ενεργώντας ως μεσάζων μεταξύ των ασιατικών και ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών, με μια πρόσκληση να ενταχθεί στην διοικούμενη από την Κίνα Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών.
Το κρυφό θέμα πίσω από όλα τα γεγονότα, που περιγράφονται παραπάνω είναι, ότι η ανθρωπότητα αφυπνίζεται απέναντι στο γεγονός, πως η ψυχολογική διεργασία της λήψης αποφάσεων για το τι θα κάνουμε στο μέλλον, έχει κλαπεί από γκάνγκστερς. Η ανθρωπότητα εμφανίζει τώρα διαδικασίες, που θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να επιλέγουν τι είδους μέλλον θέλουμε να δημιουργήσουμε. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που συμβαίνουν όλες αυτές οι συναντήσεις υψηλού επιπέδου και οι δολοπλοκίες. Η βαβυλωνιακή σκλαβιά του χρέους τελειώνει, η ελευθερία έρχεται.


Πηγή:Αναρτήθηκε από Hipknowsys


** «Οι δυνάμεις που είχαν τον έλεγχο αυτής της υπόθεσης αποφάσισαν, ένα μέσον χρηματοδότησης του προγράμματος των εξωγήινων να είναι η απόκτηση του ελέγχου της παράνομης αγοράς των ναρκωτικών. Προσεγγίστηκε ένα νεαρό φιλόδοξο μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Το όνομά του είναι Τζωρτζ Χέρμπερτ Γουώκερ Μπους, ο οποίος εκείνο τον καιρό ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Zapata Oil Company, που είχε έδρα το Τέξας. Η Zapata Oil πειραματιζόταν με εκτός ακτογραμμής πετρελαϊκές γεωτρήσεις και κανονίστηκε να στέλνονται τα ναρκωτικά από τη Νότια Αμερική στις εκτός ακτογραμμής πλατφόρμες με ψαροκάικα και στη συνέχεια να μεταφέρονται στις ακτές των Η.Π.Α. με κανονική μεταφορική διαδικασία, αποφεύγοντας έτσι τον έλεγχο των τελωνειακών πρακτόρων. Το σχέδιο δούλεψε καλύτερα απ' όσο οποιοσδήποτε προσδοκούσε και σήμερα η CIA ελέγχει ΟΛΕΣ τις παράνομες αγορές ναρκωτικών στον κόσμο.
»Το κοινό πρέπει να ενημερωθεί, ότι ήταν ο Τζωρτζ Χέρμπερτ Γουώκερ Μπους (ο πατέρας του Ντούμπγια(1)) εκείνος που πρωτοάρχισε την πώληση ναρκωτικών στα παιδιά μας. Τα χρήματα από τα ναρκωτικά χρησιμοποιούνταν (και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται) για τις οικονομικές ανάγκες των υπόγειων εξωγήινων βάσεων
[Από το άρθρο ALIEN INVASION AND FAKE RAPTURE (Εξωγήινη εισβολή και ψεύτικη αναταραχή), που δημοσιεύτηκε στις 8 και 11 Αυγούστου 2009 από τον ιστότοπο fourwinds10.com - http://www.fourwinds10.com/siterun_data/space/ufo_and_aliens_orbs/news.php?q=1249754788 Πλήρης μετάφραση του άρθρου στη διεύθυνση 

https://docs.google.com/document/d/1L9bZPBBygG4ei0PZ9FWp1Fx6bGq9ouq-CI5tRMVjAew/edit

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA