bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Thursday, November 5, 2015

Hellenic -- BENJAMIN FULFORD: 02:11:2015


Συνεχίζονται υψηλού επιπέδου μυστικές διαπραγματεύσεις  καθώς ο στρατός του βάρβαρου κράτους τουΙσραήλ τίθεται υπό εναέριο και θαλάσσιο αποκλεισμό


2 Νοεμβρίου 2015


Το βάρβαρο κράτος του Ισραήλ έχει τεθεί κάτω από μια «ηλεκτρομαγνητική απομόνωση», που σημαίνει ότι τα στρατιωτικά αεροπλάνα του είναι καθηλωμένα και τα πολεμικά πλοία του δεν μπορούν να αποπλεύσουν, σύμφωνα με αξιωματούχους του Πενταγώνου. Ο αποκλεισμός έχει τώρα ενταθεί, διότι πηγές του αμερικανικού στρατού και της ρωσικής κυβέρνησης συμφωνούν, πως ένα ισραηλινό μαχητικό F-16, που απογειώθηκε από την αεροπορική βάση Ramon, κατέρριψε ένα ρωσικό επιβατηγό στην έρημο του Σινά κατά την ημέρα του Halloween, σκοτώνοντας 224 ανθρώπους. «Τώρα το Ισραήλ έχει κολλήσει στην άμμο και μπορεί μόνο να βομβαρδίζει  τη Γάζα ή να καταρρίπτει αεροπλάνα», πρόσθεσε ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου. Επίσης, η κατάρριψη του αεροσκάφους έχει πλέον ανοίξει νόμιμα τον δρόμο για ρωσικές επιθέσεις εναντίον του ίδιου του Ισραήλ, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.
Αυτή η κλιμάκωση γεγονότων ώθησε την οικογένεια Rothschild, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, τους γνωστικούς Ιλλουμινάτους, το Πεντάγωνο και άλλους να στείλουν εκπροσώπους, να διαπραγματευθούν με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, λένε πηγές της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου. Περισσότερα γι’ αυτό παρακάτω, αλλά, αρκεί να πούμε, ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχουν φτάσει σε κανένα αποτέλεσμα,  καθώς αυτό το άρθρο πηγαίνει στο τυπογραφείο.
Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Rothschild πήγε για τελευταία φορά  να διαπραγματευτεί με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου αμέσως μετά την πυρηνική τρομοκρατική επίθεση και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011 εναντίον της Ιαπωνίας. Εξέφρασε έκπληξη που η επίθεση είχε αποτύχει, όπως προβλεπόταν, να αναγκάσει την απομάκρυνση σαράντα εκατομμυρίων ανθρώπων από την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο. Είπε επίσης ότι, παρά τις φήμες που προκλήθηκαν από τα βέλη με τους αριθμούς 11.3 και 11.5 στο εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου του ελεγχόμενου από τους Rothschild περιοδικού Economist, οι Rothschild δεν σχεδίαζαν οποιοδήποτε περιστατικό είτε στις 3 είτε στις 5 Νοεμβρίου. Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου είπε, ότι, ανεξάρτητα από αυτό, οι Rothschild θα πρέπει να καταβάλουν αποζημίωση για τον ρόλο τους στις επιθέσεις της 11ης Μαρτίου, ει δ' άλλως θα αντιμετωπίσουν «σοβαρές συνέπειες».
Ο αντιπρόσωπος των Γνωστικών Ιλλουμινάτων, με το όνομα «Alexander Romanov», επικοινώνησε επίσης με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου. Είπε ότι οι Ιλλουμινάτοι έχουν ακούσει ότι μια «σημαντική τρομοκρατική επίθεση» είχε προγραμματιστεί για την 4η Νοεμβρίου. Ο Romanov είχε εισαχθεί διά της βίας σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο μετά την ειδοποίηση που έδωσε πριν από το γεγονός της 11ης Μαρτίου, ότι η Ιαπωνία επρόκειτο να χτυπηθεί με πυρηνικό τρόμο. Η πιο πιθανή τοποθεσία για τη νέα επίθεση, είπε, ήταν το Τέξας. Μια καλή εικασία θα ήταν μια επίθεση κατά του εργοστασίου επανεπεξεργασίας πυρηνικών των Bush/Ναζιστών στο Αμαρίλο του Τέξας, σύμφωνα με πηγές της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6. Μπορεί επίσης να αναφερόταν σε μια κίνηση «μια κι έξω» αποκεφαλισμού της μαφίας Bush/Ναζιστών.
Οι άνθρωποι στο Πεντάγωνο και στις υπηρεσίες, εν τω μεταξύ, λένε, ότι κάθε νέο σημαντικό περιστατικό μαζικής τρομοκρατικής δολοφονίας θα ήταν το σήμα για μια ολομέτωπη επίθεση εναντίον όλων των πρακτόρων και των οικογενειών της συμμορίας.
Εν τω μεταξύ, η πίεση θα συνεχίσει να κλιμακώνεται εναντίον των επιχειρήσεων της χαζαρικής μαφίας σε όλον τον κόσμο, μέχρι να είναι εξασφαλισμένη η τελική της παράδοση και η απελευθέρωση της ανθρωπότητας.
Οι Ρώσοι έχουν ήδη πάρει άδεια από την αιγυπτιακή κυβέρνηση να χρησιμοποιήσουν βάσεις στην Αίγυπτο, για να επιτεθούν στις ισραηλινές δυνάμεις μεσολάβησης στην έρημο του Σινά και στη Λιβύη, είπαν. Υπάρχει επίσης μια πραγματική πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα εναντίον του Ισραήλ και του μεσολαβητικού του στρατού του ISIS σε αντίποινα για την χρήση πυρηνικών όπλων από τους Ισραηλινούς και τους Σαουδάραβες στην Ιαπωνία, στην Υεμένη και στην Ουκρανία, είπαν.
Η σύλληψη στον Λίβανο ενός Σαουδάραβα πρίγκιπα, που μετέφερε δυο τόνους κοκαΐνης και αμφεταμινών την περασμένη εβδομάδα


οδήγησε σε ξέφρενες κλήσεις του βασιλιά Salman της Σαουδικής Αραβίας προς τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Vladimir Putin και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της CIA David Cohen. Ο Cohen, ο οποίος περιγράφεται από το Πεντάγωνο ως η πραγματική κεφαλή του ISIS, πέταξε στον Λίβανο για να τον απελευθερώσει, αλλά απέτυχε. Ήταν επίσης ανίκανος να καταφέρει την απελευθέρωση του ισραηλινού στρατηγού, που συνελήφθη ενώ διοικούσε τις δυνάμεις του ISIS στη Συρία.
Αυτή η αποτυχία της απελευθέρωσης του πρίγκιπα ενίσχυσε το ηθικό της συμμαχίας μεταξύ Ρωσίας, Χεζμπολάχ, Πενταγώνου, Ιράν, Συρίας, Ιράκι, Υεμένης και τώρα της Αιγύπτου, που έχει ταχθεί κατά του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.
Οι Σαουδάραβες έχουν προσλάβει Κολομβιανούς, Γάλλους και άλλους μισθοφόρους για να δώσουν μάχες γι' αυτούς, αλλά αυτές οι δυνάμεις δεν θα είναι σε θέση να σταματήσουν την Ρωσία, το Πεντάγωνο και τους συμμάχους τους από το να εξωθήσουν αυτό το απάνθρωπο κράτος σε ήττα και παράδοση. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Recep Erdogan πρέπει να το καταλάβει αυτό αν θέλει να μείνει.
Οι δυνάμεις του Πενταγώνου και της Ρωσίας, που επιβάλλουν τον αποκλεισμό του Ισραήλ, επιμένουν ότι αυτό το αναιδές έθνος πρέπει να εγκαταλείψει όλα τα εδάφη που παράνομα έχει αρπάξει και να καταβάλει τεράστιες αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.
Η Κοινότητα Του Λευκού Δράκου είχε ένα παρόμοιο μήνυμα για τον εκπρόσωπο της οικογένειας Rothschild αναφορικά με τον πλούτο όλου του κόσμου, που αυτή η οικογένεια έχει κλέψει  μέσω του δόλιου συστήματος της δουλείας του χρέους των ιδιόκτητων κεντρικών τραπεζών της. Σε κάθε περίπτωση, με περισσότερες από τις μισές των συναλλαγών ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων και με αρνητικά επιτόκια και με τις πραγματικές οικονομίες της Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών να καταρρέουν, είναι μόνο θέμα χρόνου προτού αποτύχει το σύστημα αυτό.
Οι Ευρωπαίοι στρέφονται προς την Κίνα, με την ελπίδα να βρουν υποστήριξη για το καταρρέον σύστημά τους. Οι Γάλλοι, οι Γερμανοί και οι Βρετανοί είχαν όλοι, ή θα έχουν σύντομα, συναντήσεις κορυφής με τους Κινέζους την περασμένη εβδομάδα με αυτό κατά νου.


Οι Ευρωπαίοι ελπίζουν να αποστασιοποιηθούν από την κατάρρευση της ελεγχόμενης από την χαζαρική μαφία Federal Reserve στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνδέοντας τα χρηματοπιστωτικά τους συστήματα με το κινεζικό γουάν.
Για να αντισταθμίσει την κινεζοευρωπαϊκή προσέγγιση, το Πεντάγωνο έχει αρχίσει να συνεργάζεται με τους Ρώσους και άλλους για να εξασφαλίσει ότι οι Κινέζοι δεν θα αποκτήσουν τον στρατιωτικό έλεγχο της Ασίας.
Για τον σκοπό αυτό, στο Βιετνάμ έχουν χορηγηθεί πυρηνικά όπλα και προηγμένος εξοπλισμός, προκειμένου να του δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσει την Κίνα σε ζητήματα αμφισβητούμενων περιοχών στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, είπαν πηγές του Πενταγώνου. Η αποστολή ενός πολεμικού πλοίου των ΗΠΑ σε ύδατα που διεκδικούν οι Κινέζοι, ήταν μια κίνηση του Πενταγώνου για να πείσει τις ασιατικές χώρες γύρω από την Κίνα, ότι είναι έτοιμο να τις υπερασπιστεί, παρά τις όποιες οικονομικές συμφωνίες μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Κίνας, είπαν διάφορες πηγές.
Οι Κινέζοι, από την πλευρά τους, έστειλαν έναν εκπρόσωπο για να συζητήσει τα θέματα αυτά με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου. Ειπώθηκε στους Κινέζους να σταματήσουν να χειραγωγούνται από τους Χαζάρους στο να μάχονται εναντίον Ασιατών γειτόνων για ιστορικές διαφορές. Οι Κινέζοι επαναδιαβεβαίωσαν επίσης την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου, πως δεν είχαν φιλοδοξίες να πάρουν τη σκυτάλη από τις ΗΠΑ ως μόνη παγκόσμια υπερδύναμη. Αντί αυτού είπαν, ευλόγως, ότι, εφόσον οι Κινέζοι αντιπροσωπεύουν το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού, θα πρέπει να έχουν το 20% του ελέγχου επί των διεθνών θεσμών και της εξουσίας.
Η συνάντηση αυτή ακολουθήθηκε από μια σύνοδο κορυφής μεταξύ Νότιας Κορέας, Κίνας και Ιαπωνίας στη Νότια Κορέα την περασμένη εβδομάδα, όπου ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Shinzo Abe φάνηκε να είναι ένας αναγεννημένος ειρηνιστής. Αυτό μοιάζει τώρα σαν να πρόκειται τα χρόνια κατασκευασμένων περιστατικών και προκλήσεων γύρω από θέματα όπως «οι γυναίκες αναψυχής», τα μικρά αμφισβητούμενα νησιά και άλλα τέτοια πράγματα, να οδηγηθούν τελικά σε κουκούλωμα. Ο Πρόεδρος της Νότιας Κορέας Park Gyeun Hye, επίσης, φαινόταν να έχει αποκηρύξει την χαζαρικής έμπνευσης χρήση δολωμάτων κατά της Ιαπωνίας γύρω από τέτοια θέματα. Οι τρεις χώρες έχουν πλέον συμφωνήσει να κοιτάξουν προς τα εμπρός και όχι προς τα πίσω σε ό,τι αφορά τις σχέσεις τους.
Η ξαφνική αλλαγή στους τόνους του Abe και του Park μπορεί να συνδέεται με την επίσκεψη στη Νότια Κορέα του νέου επί κεφαλής του Πενταγώνου Joseph Dunford, ο οποίος κατέστησε σαφές, ότι οι ασήμαντες λογομαχίες, που προκαλούνται από αλλότριους, πρέπει να τελειώσουν.
Το νέο ύφος του Abe μπορεί επίσης να συνδέεται με το γεγονός, ότι ο Dunford πρόκειται να επισκεφθεί την Ιαπωνία, όπου θα δει από κοντά τι ακριβώς έχουν κάνει εδώ ο Richard Armitage, ο Dick Cheney και άλλοι. Πηγές του Πενταγώνου υπόσχονται πως ο Armitage θα «τακτοποιηθεί». Μέρος από αυτό έχει ήδη αρχίσει, καθώς η επιχείρηση ηρωίνης του Armitage στο Αφγανιστάν συνεχίζει να αποσυναρμολογείται. Φαίνεται τώρα, ότι το νοσοκομείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, που βομβαρδίστηκε στο Αφγανιστάν, ήταν ένα κέντρο διανομής ηρωίνης. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα πετάχτηκαν έξω από την ανατολική Ουκρανία, επειδή ήταν διακινητές ναρκωτικών.


Φαίνεται πως η προφανής δολοφονία με αεροπορικό δυστύχημα του Richard Rockefeller ήταν μέρος μιας κίνησης της μαφίας των Bush να αναλάβει την οργάνωσή του Γιατροί Χωρίς Σύνορα και να την χρησιμοποιήσει ως μέτωπο. Πηγές της οικογένειας Rockefeller λένε, ότι ο Richard σκοτώθηκε επειδή ήταν έτοιμος να δώσει πληροφορίες για απόπειρες από τον Bush και τους συναδέλφους του Ναζί Χαζάρους, να εξαπολύσουν μια επιδημία Έμπολα. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά τώρα φαίνεται, πως αυτή η κάποτε ευγενής οργάνωση έχει καταληφθεί από την σκοτεινή πλευρά.
Εν τω μεταξύ, πηγές της Νότιας Αφρικής έχουν επισημάνει, ότι υπάρχει ένας Maurice Armitage, ο οποίος είναι υποψήφιος για δήμαρχος της πόλης Cali, ακριβώς στο κέντρο της περιοχής παραγωγής κοκαΐνης της Κολομβίας.


Σίγουρα μοιάζει πολύ με τον Richard Armitage, έτσι, αν και δεν το έχουμε επιβεβαιώσει, φαίνεται πολύ πιθανό ο Richard να διοικούσε την πλευρά της ηρωίνης της επιχείρησης ναρκωτικών του Bush , ενώ ο Maurice χειριζόταν την πλευρά της κοκαΐνης.
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μια συντονισμένη εκστρατεία σε εξέλιξη για κόψιμο των χρημάτων από την ηρωίνη, την κοκαΐνη και τις αμφεταμίνες, που  χρηματοδοτούν τη ναζιστική φατρία του Bush του όχλου των Χαζάρων. Η σύλληψη του Σαουδάραβα πρίγκιπα με τους δυο τόνους αμφεταμινών ήταν ένα σαφές παράδειγμα αυτού. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η προεκλογική εκστρατεία του Jeb Bush ξεμένει από χρήματα.
Υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει, αλλά όποιος παρακολουθεί τις ειδήσεις ​​σε όλον τον κόσμο δεν μπορεί να αρνηθεί τώρα, ότι οι Ναζιστές χάνουν δύναμη. Παραβάλλοντας με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η κατάσταση τώρα μοιάζει πολύ με το 1944, που η ήττα των Ναζί ήταν αναπόφευκτη, αλλά πολλές μάχες απέμεναν ακόμη να γίνουν. Αν όλοι πιέσουμε δυνατά, μπορούμε να αποτελειώσουμε μόνιμα αυτούς τους Ναζιστές εγκληματίες μέσα στο 2016.


Πηγή:Αναρτήθηκε από Hipknowsys

Translator: Nikos


PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA