Thursday, May 21, 2015

Romanian -- Benjamin Fulford: 18:05:2015Mafia Khazariana vrea sa doneze fonduri pentru umanitate în schimbul amnistiei 


18:05:2015Un reprezentant al grupului de natiuni G7 a fost abordat cu o propunere din partea mafiosilor comunitatii bancare Khazariene, pentru a ‘’redirectiona recursurile sale în beneficiul omenirii’’, în schimbul ‘’amnistiei pentru anumiti bancheri evrei’’. Rusia si ‘’anumite fundatii’’ ar fi amestecate în acest plan, a spus sursa.

Fundalul pentru aceasta oferta poate fi gasit într-un articol în Reuters News Wire, editia în limba japoneza, care a pretins ca Reuters a obtinut documente care arata ca, Consiliul Rezervei Federale, a facut planuri de urgente pentru falimentul Statelor Unite ale Americii.Nu am fost capabili sa gasim o versiune al acestui articol în limba engleza, însa versiunea japoneza spune ca documentele au fost obtinute de catre Jeb Hensarling, Cheful Comitetului Serviciilor Finantelor din SUA. Documentele avertizeaza de o întîrziere de plata a obligatiunilor emise de catre  guvernul Statelor Unite, si pentru a da prioritate unor detinatori de obligatiuni asupra altora, în rambursare.

O alta confirmare ca lucrurile nu functioneaza în mod normal în Washington DC, a venit de la recenta vizita a secretarului  Statelor John ‘’ care a furat averea lui Heinz’’ Kerry, în Rusia, unde el a anuntat ca sprijinea acordurile de pace de la Minsk : o schimbare de 180 de grade în politica. Aceasa a aparut într-o vizita în Rusia, care a început imediat dupa ce Kerry  a ironizat parada Rusiei de pe 09 mai, în comemorarea victoriei Rusiei asupra nazistilor în marele razboi patriotic (al 2-lea Razboi Mondial). Faptul ca armatele chineze si indiene, ambele au marsaluit în parada, se pare ca a scuturat gangsterii din Washington DC.

De asemenea nu este o coincidenta ca aceasta turnura a lui Kerry, în acelasi timp în care guvernul chinez a început din nou sa cumpere obligatiunile guvernului Statelor Unite, si înca o data a depasit Japonia pentru a deveni cel mai mare titular al acestor titluri de creanta a datoriei cabalei. În mod clar chinezii au spus americanilor : ‘’ daca voi vreti sa va platim facturile voastre, trebuie sa încetati sa fiti acel Bad Boy în Ucraina.’’

A existat de asemenea, o competitie zgomotoasa de strigate de propaganda extrem de flagrante, care au urmat vizitei lui Kerry. Aici sunt doua tilturi care au aparut dupa aceasta reuniune :

‘’Porosenko spune ca nu exista nici o modalitate de a satisface acordurile de la Minsk’’


‘’Porosenko spune ca acordul de la Minsk este o ‘pseudo-pace’, si promite sa lupte pîna la ultima picatura de sînge’’


Titlul de vîrf este al lui Tass News Service, agentia oficiala a guvernului Rus, si are un URL care se termin în .ru, ceea ce înseamna ca este localizata în Rusia. Titlul razboiului-factor, vine de la site-ul Russia Today, un site de stiri, cu un dominiu .com, ceea ce înseamna ca nu este localizat în Rusia. Acest stîngaci titlu de propaganda al Russia Today, este o agentie sofisticata pe care o executa serviciile de stiri occidentale, pretinzînd ca se gaseste localizata în Rusia.

Alt serviciu de stiri care pretinde a fi rus, de exemplu este Whatdoesitmean.com, care, ca de obicei îsi începe articolele cu ‘’ potrivit informatiilor de la Kremlin’’ sau ceva în acest gen, chiar daca server-ul sau este descoperit ca fiind localizat la sediul CIA , în Virginia. In orice caz, lasînd la o parte propaganda, severele lupte interne ale Cabalei, sunt înca un alt semn ca lucrurile nu mai sunt ca mai înainte. O sursa a cabalei a decarat acestui scriitor, ca criza Lehmann 2008 a fost într-adevar o lupta între David Rockefeller si nepotul sau J. Rockefeller. David Rockefeller este de fapt cel mai tînar membru a celei de-a treia generatii a familiei Rockefeller, a spus aceasta sursa, care a avut acces la nivel înalt cu fiecare Prim-Ministru Japonez, începînd din 1970.

El spune ca vointa originala a lui John Rockefeller, 1-ul., care a stipulat ca dinastia lui trebuia sa fi fost controlata prin primogenitura. Cu toate acestea, David a încercat sa schimbe asta, pentru a oferi controlul, propriilor lui copii. Cu alte cuvinte, John ‘’J’’ Rockefeller, al patru-lea, trebuia sa ia controlul fundatiilor de familie, si David încerca sa evite acest lucru, în conformitate cu aceasta sursa. Din acest motiv, doua intreprinderi emblematice ale lui David, Lehman Brothers si Citibank, au dat faliment prin actiunea lui J. Rockefeller Goldman Sachs, spune el.

Asta poate fi foarte bine adevarat, însa, situatia a evoluat mult mai departe de o lupta între acei ce puteau sa fie regii dumnezei mostenitori ai oilor. Problema  acum este, trebuie noi sa le dam acestor persoane amnistie, asa cum cer ei acum, sau ei ar trebui sa fie ‘’ legati la stîlpul cel mai apropiat(stîlpul infamiei)’’, asa cum George Bush tatal, în mod faimos a prevazut ca avea sa se întîmple ‘’ daca poporul american nu va descoperi nici o data ceea ce am facut pentru ei.’’

În adevar, a da aceste persoane ca aliment pentru vulturi, este probabil un rezultat mult mai probabil decît o amnistie, sau legîndu-i de stîlpii de lumina. Mari gabinete de advocatura se pregatesc într-un frenezi de razbunare împotriva ramului sindicatului crimei US Federal Reserve Board.

Aici sunt doua sugestii de urmat, pentru marile gabinete de advocatura. Prima este, de mers dupa General Electric si Westinghouse, din cauza rolului lor în Tsunami din 11 martie, si atacul terorist nuclear împotriva Japoniei. GE si Westinhouse si-au vîndut diviziunile lor de energie nucleara, respectiv, lui Hitachi si lui Toshiba din Japonia, în anii care au antecedat atacurilor din 3/11.

O data ce, toate reactoarele nucleare japoneze fusesera închise dupa 3/11 si negotul uzinelor nucleare fuses atins în mod greu, daca eu as fi facut parte din Hitachi si din Toshiba, as fi contactat cei mai buni advocati din lume, pentru a vedea daca asta nu a fost o mare actiune pentru a goli aceste intreprinderi înainte ca sa se întîmple sabotajul.

Un alt loc unde advocatii inteigenti si ambitiosi ar trebui sa se uite, este asupra DuPont si toata farsa stratului de ozon. Potrivit unor surse ale fabricantilor de frigidere si aparatele de aer conditionat japoneze, brevetul DuPont pe gaz Freon utilizate pentru refrigerare în toata lumea, era pe cale sa expire, amenintînd o afacere mare.

Povestea ca gazul Freon distrugea stratul de ozon, a fost creata  pentru ca DuPont sa poata sa faca gazul freon interzis, exact cînd brevetul avea sa expire. În mod convenabil DuPont are un nou brevet asupra HFC, care înlocuieste gazul Freon. Este demn de remarcat faptul ca toate titlurile care intimidau pe toti, cã stratul de ozon era în curs de distrugere, au disparut imediat ce afacerea cu HFC a început. Oricine poate constata marile momente ale lui DuPont, dupa aceea.

Acest tip de revelatie va prolifera în multe companii si guverne, acum ca mafia Khazariana înfrunta deruta sa în toata lumea.

Surse ale Bancii Asiatice de Dezvoltare spun ca dreptul de a produce dolari, a fost scos din mafia familiara. Dolarul international al SUA, este acum controlat de o combinatie între guvernul chinez, familiile regale din Asia si familiile regale Europene. Dolarii americani emisi în Statele Unite sunt acum emisi de catre Departamentul Trezoreriei, spun ei.

Un alt indiciu ca structura puterii din SUA sa schimbat a fost vazut saptamîna trecuta cînd ‘’presedintele interin’’ al SUA, Barak Obama, a invitat liderii Consiliului de Cooperare al Golfului, la un summit în SUA. Doar doi dintre sefii de stat sau deranjat sa apara. La sfîrsitul acestui eveniment mediatic, a fot publicata aceasta fotografie : 


În ceea ce priveste protocolul diplomatic, aceasta a fost un afront fara precedent. Mesajul a fost clar: ’’ fara bani de petrol pentru tine.’’


Exista de asemenea, indicatii proaspete ca criza greceassca va însemna sfîsitul euro. Anuntul de saptamîna trecuta ca Grecia a evitat falimentul cu ajutorul banilor FMI, pentru a plati banii pe care îi datora lui FMI, a fost în mod clar bizar. Acest lucru nu este altceva decît o tactica de întîrziere. Chinezii ofera atît revenirea Deutschemark german, cît si a Drahmei grecesti cu aur, daca ei evacueaza cabala care controleaza Eurou-l. Un sfat poate fi vazut în acest site daca faceti clic pe fotografiile contului Deutschemark si al Drahmei :


Mesajul este ’’ alaturati-va la BRIC si pprblemele voastre financiare se vor termina, pentru ca banii vostrii vor fi sustinuti de catre aur.’’

În mod evident, cu toate acestea, în timp ce societatile de mass-media apartinînd Khazarienilor , continua sa vomite titluri despre Jeb Bush si Hillary Clinton, ca si cum aceste doua personaje foarte detestate ar fi fost singura optiune reala pentru presedintele Statelor Unite în 2016, batalia continua înca. Cînd îi vom vedea fiind tîrîti si încatusati sub acuzatia de crima în masã, atunci vom sti ca sa terminat.

În aceste conditii, complexul industrial militar necesita sa ia masuri urgente pentru a evita derocada totala Occidentala. Cheia este, de a presiona pentru o federatie mondiala meritocratica, ca o alternativa la negocierile între hegemonia Khazariana si hegemonia Chineza.

În termeni militari, primul lucru care trebuie facut, este sa fie rasucite bratele Egiptului, Turciei, Arabiei Saudite, etc., pentru a pune capat luptelor provocate de Khazarieni în regiune. Aceasta ar putea însemna cîteva operatiuni militare specifice, pentru a elimina agentii cheie provocatori ai Khazarienilor. Saptamîna trecuta, existau indicii ca acest lucru era exact ceea ce se întîmpla cu atacurile SUA împotriva ISIS în Siria, cu capturarea de informatii detaliate despre finantarea lor. SUA trebuie sa se coordoneze cu Rusia si China, pentru a supraveghea crearea unei federatii moderate Sunita/Shiita, pentru a unifica Orientul Mijlociu.

Un alt lucru pe care au nevoie sa-l faca, este scoaterea ultimei grile de control a Khazarienilor din Japonia. Persoanele apropiate Primului-Ministro sclav Shinzo Abe, au abordat Societatea Dragonului Alb, saptamîna trecuta, cu un plan. Scoateti-i pe: Michael Green, Abraham Cooper si Richard Armitage, si treceti la Gerald Courtis, daca doriti sa mentineti Japonia prietenoasa, fata de complexul militar industrial. Cele trei picioare ale corbului, Yakuza, si a altor grupuri ale puterii japoneze, atunci, vor coopera cu Republica restaurata a Statelor Unite.
Translator:
Light JournalistNo comments:

Post a Comment

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers