Thursday, May 14, 2015

Romanian -- Benjamin Fulford: 11:05:2015


 Se profileaza colapsul planificat al sistemului financiar occidental 

11 Mai 2015

Benjamin FulfordLumea va cunoaste anumite turbulente în cursul lunilor care vor veni, cu motivul evacuarii definitive a mafiei Khazar, de la controlul sistemului financiar occidental, conform mai multor surse, în special a guvernului japonez, a lui MI5 si a conducatorilor Pentagonului. Lumea a pierdut recent o ocazie propicie unei rezolutii pacifice a razboiului financiar, au spus ei. În consecinta, mai multe obstacole obstinate ale cabalei, ca Israelul si slujitorii lor din Washington D.C., vor trebui sa fie evacuati cu forta prin razboi si colapsul planificat a majoritatii structurilor financiare ale cabalei, conform acelorasi surse.

Aceasta se va traduce printr-un anumit haos în Europa, si prin mai multe razboaie regionale, în special în península coreeana, Orientul Mijlociu si Statele-Unite.

Situatia în Europa ar putea fi prima de a exploda urmînd o reactie în lant, financiara, declansata de neplata datoriilor Greciei, potrivit mai multor surse. Recentele vizite ale Cancelarului german Angela Merkel în China si în Japonia, erau destinate sa asigure fonduri pentru a preveni colapsul sistemului financiar german, atunci cînd Grecia va fi în neplata. Ea a revenit practic cu mîinile goale, potrivit surselor guvernelor japoneze si chineze.


Nota: În acest context, este foarte interesant si chiar revelator de citit, declaratia ferma a lui V. Putin din 10 mai trecut, care se asemana unui ultimat înaintea unui razboi. Fie ca o faceti ACUM, sau dupa aceea … De abea se pot gasi cu greu asemenea declaratii atît de dure la Putin, unul dintre liderii politici cel mai atent si abil de pe planeta. Acesta nu este stilul sau. Putin nu vorbeste astfel. Iata o traducere a discursului sau:

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu ocazia unei întîlniri cu Angela Merkel Cancelarul German, a apelat la rezolutii pentru
problemele existente între Rusia si Germania. « Cu cît mai repede problemele vor înceta sa afecteze influenta negativa în dezvoltarea relatiilor, cu atît mai bine va fi» - a spus seful de stat.

În prezent, pentru ca Putin sa sfideze Germania, una dintre tarile majore ale Europei, si nu din cele mai mici, trebuie sa existe ceva urît care se pregateste, si nu este vorba de a astepta prea mult. Ori Germania are interesul sa-si pastreze angajamentele sale, ori se va întîmpla ceva, care pentru moment, ar putea sa însemne sfîrsitul a ceea ce este mentionat ca Uniunea Europeana, si mai ales Germania ea însasi. Este ceea ce reiese cel putin din tonul cuvintelor sale.

Ei bine, în acest caz aceasta poate indica, « fixati-va centurile» acum.


Indicele situatiei de neobisnuit care domneste, este declaratia comuna publicata saptamîna trecuta de catre Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker si Primul Ministru grec Alexis Tsipras, cerînd o marire a pensiilor si a salariilor Grecilor. Cu alte cuvinte, el a demonstrat o opozitie politica austeritatii impuse de catre banci.Ministrul finantelor grec Yanis Varoufakis, la rîndul sau, a propus crearea unei noi agentii de dezvoltare, sau a unei agentii de planificare economica, pentru a începe sa reconstruiasca economia Greciei. Pentru ca aceasta sa fie posibil, el propune sa izoleze orice datorie a Greciei într-o «banca putreda» sau banca gunoi. Aceasta echivaleaza a propune o neplata.
Daca Grecia face o neplata asupra a 300 miliarde $ de datorii ale sale, aceasta va antrena un efect dominou care va ridica voalul asupra a mai mult de 500 000 miliarde $ de produse derivate care creeaza aparenta unui sistem bancar european solvabil, conform MI5 si alte surse.

Un emitent japonez, care se ocupa de tranzactiile financiare la nivel înalt si o sursa a lui MI5, au sustinut amîndoi ca BRI, sau Banca Centrala a bancilor centrale din Elvetia, era în stare de faliment, si împingea la suirea pietelor de actiuni în Europa, Japonia si Statele-Unite, pentru a încerca sa camufleze situatia. Cutoate acestea, sursele afirma ca cratita greceasca va putea fi lansata în luna septembrie sau octombrie.

Grecii, deasemenea au lucrat îndeaproappe cu rusii si chinezii pentru a fi siguri ca vor beneficia de o noua finantare venita din Est, în eventualitatea unei neplati din partea a FMI si a Germanilor.

Situatia Greciei se va încheia probabil cu un alt scenariu, conceput în Marea Britanie, de catre Primul Ministru reales David Cameron, si stapînii sai europeni din Bruxel. Scenariul pe care îl prevazusera era de a folosi pretextul independentei Scotiene, pentru a încuraja o mai mare integrare a Marii-Britanii în UE, si de a pune capat impulsurilor de iesire din UE. Este evident ca Nigel Farage, liderul Partidului Independentei din Marea-Britanie (si în parlamentul European), a primit amenintari pentru a-si restringe atacurile, cu ocazia recentei campanii electorale. Cu toate acestea, situatia Greciei ar fi trebuit sa faca acest plan depasit, deoarece Unitatea Europeana va fi ea însasi obligata sa lupte pentru supravietuirea sa.

Elita financiara Britanica în orice caz, si-a legat deja sistemul sau financiar, Chinei si Asiei, cu scopul de a se proteja împotriva colapsului Germaniei/UE, conform surselor coroborate japoneze, chineze si britanice.

Situatia în Statele-Unite deasemenea devine din ce în ce mai haotica, si ar putea degenera chiar în razboi civil. Semnele cele mai evidente se refera la recentele explozii de trenuri cu containere petrolifere, centrale energetice, uzine si alte infrastructuri pe teritoriul Statelor-Unite. Aici de exemplu, puteti vedea imagini ale unei explozii, într-o centrala nucleara si incendiul unui tren, care au avut loc saptamîna trecuta :

Surse Pentagonului indica ca un razboi civil este posibil între militarii americani si armatele mercenare platite de catre Mafia Khazar. Dezbaterile recente din mass-media de propaganda Khazar referitoare la operatia numita « Jade Helm »sunt destinate sa convinga Americanii ca fortele armate americane sunt dusmanii lor. În plus, Khazarzii, afirma acum ca EI (ISIS – pentru Israeli Security Intelligence Service) sa implantat în Statele-Unite pentru a provoca incidente.

Cele mai recente indicatoare economice a economiei americane arata ca în luna aprilie ea este pe marginea prapastiei, fapt care este mai important decît acel care a urmat socul Lehman Brothers în 2008.Mafia Khazar deasemenea lanseaza amenintari voalate ca ea ar putea «face sa explodeze » pietele emergente. Timothy Adams, liderul Institutului Finantelor Internationale, care reprezinta cele mai mari banci din lume, a facut clara aceasta amenintare într-un raport recent.
Cu toate acestea, sursele guvernamentale americane si asiatice afirma ca aceste banci mari ar trebui sa închida în orice caz, pentru ca ele reprezinta sistemul de sclavie Babilonian, a datoriei care va trebui sa fie dezmembrata pentru a elibera omenirea.

Un index al acestei dezmembrari a fost constatat în Canada saptamîna trecuta. Acolo, Canadian Broadcastng Corporation (radiodifuzor public) a difuzat la nivel national un raport detaliat privind un proces cîstigat în prima instanta, dar acum în recurs pentru a forta Bank of Canada sa rupa legaturile cu oligarhii financiari straini, si a reveni la mandatul sau initial, care era de a oferi împrumuturi fara dobînda pentru guvern. Cu alte cuvinte, Bank of Canada va deveni probabil o institutie suverana si nu va mai fi instrumentul Mafiosilor Khazar.
Situatia din Orientul Mijlociu deasemenea devine acida pentru Mafia Khazar. Pentagonul se aliaza Iranienilor împotriva regimului Sionist Khazar regional. Surse ale serviciilor secrete japoneze si ale Pentagonului, spun amîndoua ca un fel de solutionare definitiva a conturilor este de asteptat înainte de a se calma situatia în cele din urma. Guvernul Arabiei Saudite este acum în curs de a deveni constient de noua realitate, si ar putea pune capat aliantei sale secrete cu Israelul, pentru a încerca sa-si pastreze puterea, au afirmat sursele. Israelienii si Sauditii, au folosit deja arme nucleare împotriva Siriei, precum si împotriva Yemenului, astfel încît un efect bumerang pare inevitabil. Este de asteptat ca turbulentele din aceasta regiune sa continue ceva timp.

Deasemenea se risca, de a exista înca dificultati în peninsula coreana, deoarece un obstacol, unul din cele mai încapatînate ale cabalei, se dovedeste a fi regimul Coreii de Sud, potrivit unei surse înalt plasata a serviciilor de informatii japoneze. Refuzul lor de a accepta o reunificare pasnica a Peninsulei Coreene, înseamna ca un razboi va fi dus între Corea de Sud si de Nord, a spus ea. Scenariul considerat în comun de catre China, Rusia si Pentagon, prevede amenintari din partea Rusiei si a Chinei, a unui razboi deschis, pentru a evita ca fortele americane stationate în Corea de Sud sa vina în ajutorul Sudului, cu ocazia unor serii de atacuri cu rachete asupra Seul-ului. Dupa cîteva atacuri de represalii împotriva Pyongyang-ului, o racheta va lovi Japonia. Aceasta racheta ar servi drept pretext armatei americane pentru a interveni ca forta de pace, si de a impune o reunificare a peninsulei coreene, a declarat sursa. În cele din urma, omul puternic al Coreii de Nord, fratele mai mare al lui Kim Jon Un, Kim Jong Nam, ar deveni liderul peninsulei coreene reunificate. Surse ale familiei regale coreene sunt de acord în a spune ca regimul Coreei de Sud, a devenit criminal si ca va fi nevoie sa se ocupe de incidente grave.

Situatia din Japonia se îndreapta deasemenea catre o schimbare drastica, porivit mai multor surse. Primul ministru japonez Abe, îsi pastreaza puterea deoarece nu si-a gasit înca un înlocuitor adecvat. Cu toate acestea,  Abe a fost otravit, si ar putea fi asasinat în orice moment, deci, el ar putea citi orice document, care i-ar fi prezentat, pentru a supravietui, în conformitate cu mai multe agentii de influenta japoneze. Cu toate acestea, cutremuratoarea performanta recenta a sa, la Washington, a condus la o noua campanie pentru înlocuirea acestuia. Acest lucru este vizibil prin faptul ca reportajele televiziunii nationale recent difuzate, sustin ca dezastrul nuclear si tsunami din 11 martie 2011, au fost un atac terorist împotriva Japoniei.

În represalii, baza militara submarina sionazista în Noua-Guine, de unde atacurile teroriste din 1 martie (Tsunami), au fost coordenate, a fost tinta a patru lovituri de bombe anti-bunker, conform surselor Pentagonului. Aceasta sa tradus prin articole în presa de propaganda, care au mentionat 4 cutremure de pamînt.

În plus, ziarele la audienta nationala, au indicat ca chiar deputatii parlamentului japonez au fost autorizati sa ia cunostinta de continutul acordului asupra Asocierii Transpacific (TPP). Faptul ca aceasta sa fi aparut în toate ziarele si emisiunile de televiziune, dovedeste în mod clar ca nimeni în Japonia, nu-i va permite lui Abe sa-i faca pe Japonezi, sa înghita cu forta acest acord. Familia Rockefeller sa retras déjà din Japonia, ceea ce însemna ca oamenii de paie ca Abe, nu mai au nici o garantie reala. Acesta poate fi constatat prin faptul ca filialele japoneze din Citibank, au fost vîndute, si ca companiile petrolifere ale lui Rockefeller, au parasit deasemenea tara.

Fapt ultim, Rusia, a organizat o mare parada militara pe 9 Mai, pentru a-si sarbatori victoria în Marele Razboi Patriotic împotriva Germaniei naziste. Ceea ce este interesant în comemorarea din acest an, este ca soldati veniti din China, din India, din Serbia, din Kazahstan, din Bielorusia, din Mongolia, din Armenia, din Tadjikistan si din Azerbaigian, au participat deasemenea la parada. Este un mesaj clar al Rusiei, ca în caz de tentativa de provocare fortata în Ucraina, aceasta se va traduce printr-un razboi mondial. Pentagonul nu va risca de a se freca de o asemenea coalitie, pentru a sustine pe Sionazistii ucrainieni.


Surse :
 http://antimatrix.org/Convert/Books/Benjamin_Fulford/Benjamin_Fulford_Reports.html#Engineered_collapse_2015_05_11Benjamin Fulford ©


Translator :
 Light Journalist
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers