bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Sunday, May 10, 2015

ROMÂNĂ -- BENJAMIN FULFORD:05:05:2015

În Statele-Unite domneste haosul, în timp ce falimentul international al Rezervei Federale americane patrunde în rîndurile lor.

5.5.15    
Autor: Benjamin Fulford
Se intensifica haosul în Statele-Unite în timp ce grupul Consiliului de administratie a Reservei Federale controlat de catre Khazarzii americani, continua sa faca sa fuga cea mai mare parte din lume. Ca raspuns Khazarzii încearca în mod disperat sa provoace revolte rasiale, sau sa incite cetatenii americani înarmati sa lupte împotriva fortelor de ordine si a politiei. In paralel fortele militare si serviciile de informatii americane ataca Israelul si reprezentantii lor khazarzi stabiliti în Statele-Unite, în special familia criminala a lui Bush/Clinton/Rockefeller.

Ceea ce sursele Pentagonului califica de mesaj direct adresat familiei Rockefeller, este Dave Goldberg, Directorul general al lui Facebook, care a murit saptamîna trecuta in circumstante misterioase, la vîrsta de 47 de ani.


Facebook, este proprietatea nepotului lui David Rockefeller, Mark Zuckerberg. Sursele Pentagonului sustin ca este vorba despre un mesaj al armatei, adresat oligarhilor din Silicon Valley, indicînd faptul ca începînd de acum, industria high-tech electrónica, va fi sub controlul armatei.

Pentru a întelege lupta frenética pentru putere, care are loc chiar în acest moment în Statele-Unite, merita sa aruncam o privire în dosul istoriei secrete care se ascunde în spatele prabusirii actuale a guvernuui privat american. Sa descoperit un pic mai mult saptamîna trecuta, cu ocazia unei întîlniri între Societatea Dragonului Alb (WDS) si membrii familiei regale chineze. Acestia ultimii, au prezentat dovezi, documente suport, care vor duce la o reviziea istoriei secolului XX. Aceste documente arata acordurile secrete între presedintii americani Franklin Roosevelt si Harry Truman, liderul Chinei Nationaliste Ciang Kai-Sek (Jian Jieshi), si membrii familiei regale Manchu.

Documentele arata ca Roosevelt, Truman si Secretarul de Stat George C. Marshall, în mod progresiv au încarcat si îndrumat catre Statele-Unite, 20 de vapoare cu aur Mandchu, si în mod fraudulos au folosit lingourile pentru a finanta programul New Deal al lui F. Roosevelt, si planul lor Marshall. Potrivit surselor familiei regale, lingourile au fost transferate începînd din anii 1930, cu promisiunea ca vor servi dezvoltarii Asiei de Est, cuprinzînd crearea unei fedratii cu Mandchuria, China, Coreea si Japonia. Americanii au dat deasemenea Mandciurienilor, placi pentru a le permite imprimarea valutelor în dolari americani.

Cei doi mostenitori actuali ai averii în aurul mandchu, sunt Kim Young Hee (金英姫) si  Zhang Sheng Zhi (張勝植). Ei afirma ca au fost obiectul de numeroase tentative de omor, cu scopul de a fi înlocuiti de catre sosii, prin urmare, din motive de securitate, ei au cerut ca fotografiile lor sa fie publicate mai jos :


Kim Young Hee and Zhang Sheng Zhi  
Pentru siguranta lor, fotografii ale urechilor lor, au fot deasemenea luate ca masura  de precautie suplementara. Motivul pentru care aceste doua persoane pretind a fi urmarite, este pentru ca ei detin drepturi legitime asupra a aproximativ 30.000 de miliarde de dolari.

În realitate, cee ce se petrece la cel mai inalt nível al finantei mondiale, este faptul ca documentele de hîrtie si cifrele înscrise pe computerele bancilor, nu sunt acreditate ca moneda. De acum înainte, se cere actionarilor bancii americane ai Rezervei Federale (Bush/Clinton/Rockefeller,etc.) sa-si pateasca datoriile lor, restului lumii în aur masiv. Deci, ei pretind în mod disperat sa-si însuseasca drepturile în aur Mandchu, pe care ei l-au furat în dealungul acestor ani ( si l-au cheltuit de mut timp). Ei nu vor reusi sa scape, pentru ca lumea întreaga nu-i mai suporta, din cauza activitatilor lor criminale ancestrale.

De fapt, privind la lume cu ochelari de aur, permite o noua lumina asupra multor evenimente istorice recente. În primul rînd, socul de la banca Lehman Brother în 2008, sa produs deoarece guvernul privat al Statelor Unite a fost incapabil sa onoreze un termen de plata în aur masiv. Aceasta a condus la o întrerupere temporara  a comertului american. Guvernul privat american a reusit apoi sa obtina un împrumut important de la o parte a Dinastiei Ming în Asia, cu promisisunea ca Barak Obama sa devina presedinte, si ca Statele-Unite trebuiau sa se reformeze din interior.


Dupa ce actiunile lui Obama au dovedit ca el nu era mai bun decît George Bush Jr., aurul Ming a secat. Loviturile montate organizate dupa aceea de catre cabala americana nu au avut alt obiectiv decît de a recupera rezervele de aur masiv si sursele de finantare.

Revolta camasilor rosii în Tailanda de exemplu, nu a avut decît unicul scop de asi permite conservarea drepturilor asupra enormelor rezerve a familiei regale tailandeze. « Primaverile arabe » în Tunisia si în alte tari ale Magrebului, aveau deasemenea ca scop sa-si însuseasca rezervele de aur a acestor tari. Invaziunea Mali, a fost organizata pentru asi însusi drepturile de exploatare asupra minelor de aur ale tarii. Tsunami si cutremurul de pamint din Haiti erau atacuri la tinta, pentru a obtine drepturile de explotare a minelor de aur. Invaziunea Libiei a fost o tentativa abortata de a jefui aurul colonelului Mouammar Kadhafi. Tsunami din 11 martie 2011 si cutremurul de pamînt, au fot atacuri teroriste împotriva Japoniei, vizînd de asemenea extorsiunea aurului imperial. Deci pe viitor, acei apartinînd cabalei vor urmari în mod continuu familile regale care detin comori istorice. Motivul pentru care regimul Obama a dat lustru brusc si viguros pompelor din Iran, provine de la fatul ca rezervele de aur istorice persane, sunt evaluate la 46.000 miliarde de dolari, conform mostenitorului actual al tronului persan. Iranienii au reactionat la acest comportament linge-cizme a Americanilor, acuzînd public guvernul american de a fi comis atentatele din 11 Septembrie, si revelînd alte adevaruri. În orice caz, mostenitorii averei persane, au dat de înteles în mod perfect cabalei americane, ca ei nu vor pune mîna niciodata pe rezervelor lor de aur.  

Un nou índex recent, demonstrînd un boicot mondial împotriva cabalei khazarzilor stabiliti în Statele-Unite, apare într-un raport al Asociatiei Nationale de Manageri de credit în intreprindere. Acesta arata ca cererile de credite acordate Statelor-Unite, scazusera mai mult de 40% într-un an, la sfîrsitul lunii Martie. Scaderea sa datorat în întregime, încetarii creditelor asupra schimburilor comerciale internationale a intreprinderilor, conform asocierii. Guvernul american ia fortat apoi sa « revina » asupra acestui trist adevar.


Cu toate acestea, mai mult de 6.000 de  magazine de vînzare cu amanuntul, au fost închise în SUA recent, si aceasta ilustreaza bine ca guvernul privat al Statelor-Unite si sclavii lor de creanta, nu mai pot împrumuta bani pentru a cumpara gadgetu-ri restului lumii. Mai multe informatii asupra colapsarii economice americane, mai importante decît Lehman Bros, pot fi gasite aici:


Prin urmare, provocatori sunt angajati si platiti cu bani din Rezerva Federala, pentru a crea revolte rasiale în Ferguson, Baltimore, Seattle între altele. Acei care apartin Bancii Rezervei Federale, spera sa utilizeze dezordinile economice pentru a provoca un razboi civil si în acest mod sa distraga atentia asupra propriilor lor probleme.

A avut loc deasemenea o tentativa importanta pe internet, pentru a utiliza site-urile internet controlate de catre cabala, si atfel sa promoveze « Jade Helm » (Cîrma lui Jade), o operatie de razboi psicologic împotriva poporului american si armatei Statelor-Unite. Pe deasupra sa produs ceea ce se aseamana cu o forma de regres de credibilitate, fata de blog-uri si de emisiunile de radio a opozitiei, total dezacreditate, prin organizarea de peudo-tentative e omor împotriva a doi din coordonatorii lor: Stew Webb si Jeff Rense.


Exact înaintea aparentei agresiuni asupra D-lui Webb, cineva ma contactat pentru a-mi spune ca Webb (despre care nu auzisem vorbind niciodata), m-ar fi calomniat spunînd ca sunt un “agent de dezinformare”.

Raspunsul meu a fost în a cita un proverb arab: «cîinii latra, si caravana trece». Cu toate acestea, în retrospectiva se pare ca era vorba de o încercare de a ma face sa spun lucruri ostile împotriva D-lui Webb, exact înainte de el sa fie victima unei « agresiuni ». Jeff Rense, sa dezacreditat în mare parte deasemenea, cu toate absurditatile pe care le-a raspîndit despre Fukushima. Totusi, am încercat sa-l contactez pentru a sti daca el a fost obiectul unei agresiuni, si am descoperit ca nu aveam autorizatie sa-i trimit e-mailuri. Pe moment, ma bazez pe o multime de dovezi diferite, pentru a spune ca Dl. Rense este un paravan al familiei Bush, si numai daca nu va fi demonstrat contrariul, aceasta va fi atitudinea pe care o voi adopta în consecinta. Cu toate acestea, ca jurrnalist, vazînd un numar semnificativ de colegi disparînd, si altii care au supravietuit cîtorva tentative de asasinat, va asigur ca m-am opus în mod puternic uciderilor jurnalistilor, si chiar acelora care fac propaganda.

Aceste doua « tentative de omor », spunînd in trecere, au avut loc aproximativ în momentul unei interventii din partea mea, cu ocazia unei emisiuni importante de radio americana numit « Caravana spre Miezul noptii », care a fost anulata în ultimul minut datorita unui « important atac al server-ului ».

În orice caz, încercarile din ce în ce mai stîngace a agentilor cabalei pentru a începe revoltele rasiale, organizînd atacuri împotriva armatei si în a raspîndi confuzia în mass-media alternativa, toate sunt semne ale disperarii lor.

Acest lucru devine palpabil în prezent, din cauza la ceea ce se petrece în Arabia Saudita, una din utimele surse de finantare a factiunilor khazarzilor americani. Pentagonul si Iranienii au fortat noul rege Salman sa înlature pe printul mostenitor Muqrin si Saud Al faisal (care fusese Ministrul Afacerilor Externe al Arabiei Saudite, în ultimii 40 de ani). Ei au fost înlaturati pentru a scapa de influenta lui Bush asupra regimului saudit si cu scopul de a opri atacurile împotriva Yemen-ului, potrivit surselor Pentagonului. Acesti ultimii afirma ca ei se gîndesc în mod sérios sa se alieze yemenitilor Houtis, pentru a provoca o schimbare completa de regim în Arabia Saudita.

Un alt regim sclav al cabalei care se gaseste în pericol, este guvernul lui Shinzo Abe din Japonia. Asa cum era de asteptat, acesta a citit un discurs umilitor în fata Congresului american saptamîna trecuta, ceea ce arata ca el nu a fost un Prim-Ministru al Japoniei, evident, ci doar un actor platit de catre cabala americana pentru a citi discursul. Armata americana trebuie sa se grabeasca în a face curatenie în Japonia, sau ei risca sa piarda controlul Japoniei, în favoarea Chinezilor. Pentagonul stie cui sa se adreseze pentru a evita aceasta.


Benjamin Fulford ©


bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers