bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Thursday, May 28, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 26:05:2015

26 Mei 2015Het lijkt erop dat nieuws zichzelf soms herhaalt. Het lijkt erop dat nieuws zichzelf soms herhaalt. Wanneer dit klinkt als een herhaling is het een herhaling. Dat is omdat vele recente nieuwsgebeurtenissen samengevat kunnen worden in een paar herhalingspatronen: Griekenland dreigt in gebreke te blijven, de VS zit opnieuw bijna zonder geld, er is opnieuw een massale valse schietpartij in de VS (deze keer is het Waco) China en Japan beweren een beetje verschillende dingen over elkaars geschiedenis en dan vliegen militaire piloten naar obscure eilanden en wijzen ze elkaar aan als dader, Sjiieten, Soennieten, Joden en westerse huurlingen die zich voordoen als Moslim extremisten doen slechte dingen of zijn slachtoffers van slechte dingen, Noord Korea schiet een raket af, enz., enz.


In de alternatieve nieuwswereld zien we iets soortgelijks: er dreigen massa arrestaties van leden van de westerse kabbalistische elite, het nieuwe financiële systeem is aangekondigd en je rekening zit bij de post, Ufo’s zijn geland, het einde van de wereld is nabij, President Obama is een buitenaardse, tijdreizende Moslim enz.

Alles bij elkaar is het begrijpelijk dat veel mensen zich afvragen of we ooit enige werkelijke verandering zullen zien.

Het is niettemin een feit dat we een vertragende maar tektonische verschuiving doormaken in de manier waarop deze planeet draait. Kijken naar het instorten van het oude systeem is kijken naar spul dat door een afvoer wegloopt, het draait rond en rond schijnbaar voor altijd maar plotseling is het verdwenen. Denk aan de val van de Sovjet Unie, het leek zich in slow motion af te spelen op dat moment maar wanneer je erop terug kijkt lijkt het in een nachtje te zijn gebeurd.

De Griekse situatie is een typisch geval, deadline na deadline komt en gaat en toch blijft alles hetzelfde doorgaan. De Oekraïne is niet in staat om zijn gasrekening te betalen en toch koken de huisvrouwen nog steeds op hun gasfornuis. Deze situaties zullen uiteindelijk tot een climax komen maar, waarschijnlijk, niet voor de herfst omdat de consequenties (instorting van het Westerse financiële systeem) zo enorm zullen zijn dat al het mogelijke wordt gedaan om dit uit te stellen.

Tegelijkertijd vinden er steeds weer geheime besprekingen op top niveau plaats om te proberen een oplossing op lange termijn te vinden voor dit en andere hardnekkige problemen. Vorige week vonden er verschillende van dit soort ontmoetingen plaats. Een was tussen vertegenwoordigers van genootschappen van de Rode Draak en de Witte Draak. Een ander tussen de WDS en een vertegenwoordiger van de Rothschild familie.

De vertegenwoordiger van de Rode Draak kwam met concrete voorstellen voor drie nieuwe soorten van energie technologie. De details van deze technologie kunnen op dit moment niet openlijk genoemd worden vanwege geheimhoudingsafspraken. Wat we kunnen zeggen is dat de ene warmte betrof, een ander had te maken met de zon en de laatste was nucleair. Ze kunnen allemaal ALS ze ECHT zijn voor grote veranderingen zorgen.

Er werd opnieuw niets tastbaars gedemonstreerd en dus, totdat Japanse fabrikanten met iets tastbaars over de brug komen, moeten we concluderen dat het holle frasen zijn en zien is pas geloven. Leden van de Rode Draak wilden ook fondsen en er werd gezegd dat deze zouden komen wanneer de technologie werd aangetoond, ze werken hier nu aan.

De gesprekken met de vertegenwoordiger van de Rothchilds waren gedetailleerder en concreter en hadden betrekking op hun voorstel om de Japanse Rockefeller slaaf, eerste minister, Shinzo Abe te vervangen door Ichiro Ozawa. Ozawa is een oudgediende politicus die na de eerste golfoorlog een akkevietje had met de Rockefellers Een Japanse radicaal nam onafhankelijk contact op met de WDS om te vertellen dat de Chinezen Ozawa ook ondersteunden. Beide bronnen zeggen dat eerste minister Abe Ozawa persoonlijk heeft voorgedragen als zijn vervanger.

De WDS zei dat ze een Ozawa regering zouden ondersteunen als aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

1) Nationaliseren van de Bank van Japan en beginnen met de uitgave van regeringsvaluta.
2) In een keer alle Japanse schulden afschrijven, publieke en privé.
3) Teruggave van alle Japanse bezittingen die op onrechtmatige wijze door de cabal werden          verkregen.
4) Verwijderen van alle kankerverwekkende en onvruchtbaarheidveroorzakende stoffen uit de alledaagse consumenten producten
5) Akkoord gaan met een internationaal opgezet planbureau en dit ondersteunen met de privé en publieke buitenlandse aandelen die een waarde vertegenwoordigen van $7 biljoen.

De Ozawa regering zou er ook mee akkoord gaan om Japans militair verbond met het Pentagon voort te zetten en zelfs te verstevigen en de VS instanties stelden als voorwaarde dat de VS zich verontschuldigt voor oorlogsmisdaden tegen de Japanners en Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog (alleen de verliezers hebben zich tot dusverre verontschuldigd voor hun misdaden.)

In ieder geval, er zijn al vele tekenen dat de eerste minister slaaf, Abe een nieuw stel trainers heeft. De belangrijkste aanwijzing hiervoor is de plotselinge verschuiving in de Japanse politiek tegen China. Een delegatie van 3000 Japanse hoogwaardigheidsbekleders, inclusief locale en nationale politici, industriëlen enz. zijn vorige week vrijdag in China gearriveerd voor het belangrijkste bezoek aan China van de laatste 15 jaar. Ze werden warm begroet door de Chinese president Xi Jinping.

Ondanks Khazariaanse pogingen om regionale, historische en territoriale zere plekken op te rakelen is er duidelijk iets fundamenteels veranderd tussen Japan en China.

Het leger van de VS stelt zich nog steeds agressief op tegen Chinese pogingen om een regionale bullebak te worden en heeft de steun van de meeste landen rondom China die er allemaal belang bij hebben dat China beleefd blijft. Echter, zo lang als de VS faalt om de Federal Reserve Board te nationaliseren en schatkistdollars uitgeeft om de niet langer Amerikaanse dollars te vervangen, moet het leger zich realiseren dat het onmogelijk is om een serieus gevecht met China aan te gaan terwijl ze tegelijkertijd betaald worden door China.

China deed vorige week ook een grote zet in Zuid Amerika, de vroegere achtertuin van de VS, toen XI Jinping opdook in Brazilië met meer dan 50 miljard aan gelden. In de regio verspreide Chinese infrastructuur projecten worden liever gezien door de Zuid Amerikaanse regeringen dan de opgestookte rellen en staatsgrepen van de VS.

De Amerikanen proberen zich tegen de Chinese invloed in Zuid Amerika te verweren door de relatie met Cuba te herstellen maar de Zuid Amerikaanse landen beginnen de mantra van Aziatische barmeisjes te leren: “geen geld, geen schatje.”

Zelfs nog meer verontrustend voor de VS dan de gebeurtenissen in Zuid Amerika en Japan is de groeiende onafhankelijkheidsbeweging van de Sandwich Eilanden, beter bekend als Hawaï. Op 11 mei bracht een VN lid uit Pakistan voor het eerst het punt naar voren dat Hawaï eigenlijk nooit ervoor gestemd had om lid te worden van de Verenigde Staten en eigenlijk technisch gezien een illegaal bezette kolonie was. Het leger van de VS heeft belangrijke bases op deze eilanden en zou er goed aan doen de Hawaïaanse onafhankelijkheidsbeweging te steunen met als voorwaarde dat de VS bases daar kunnen blijven.

Ook in Europa heeft de Khazariaanse cabal een andere enorme nederlaag geleden. Polen heeft zojuist een president gekozen die deel uitmaakte van een factie die waarschijnlijk werd uitgemoord door de Khazariaanse cabal tijdens een vliegtuigongeluk in 2010. Hier is wat Wikipedia te zeggen heeft over dit ongeluk: “De president van Polen Lech Kaczyński en zijn vrouw Maria, de voormalige president van Polen in ballingschap Ryszard Kaczorowski, de chef van de Poolse Algehele Raad en de andere senior Poolse militaire officieren, de president van de Poolse Nationale Bank, de plaatsvervangend minister van buitenlandse zaken, Poolse regeringsleiders, 18 leden van het Poolse parlement, senior leden van de Poolse geestelijkheid, en familieleden van slachtoffers van het Katyn bloedbad. Ze waren onderweg vanuit Warschau om een gebeurtenis bij te wonen ter nagedachtenis van de 70e verjaardag van het bloedbad.”

Deze mensen kwamen allemaal om in een tijd dat de Poolse regering zich hard opstelde tegen de Euro en de devaluatie van de Poolse Zloty plande. Dit beleid veranderde na het ongeluk dat leidde naar een verandering van regering.

De nieuw gekozen Poolse President Adnrzej Duda was een wettige assistent van de president die stierf tijdens dat vliegtuigongeluk. Duda verteld hoe de president hem twee dagen voor die noodlottige vlucht aankondigde dat een complete verandering op komst was en dat voortaan Duda en zijn maten de verantwoordelijkheid voor de toekomst van het land op zich zouden nemen.
De nieuw gekozen Poolse President Adnrzej Duda

Het lijkt er op dat een nieuw assertief Polen Griekenland en de Oekraïne zal vergezellen in de whirlpool van krantenkoppen die we in de komende weken en maanden gaan zien.

In tussentijd veroorzaken de Khazariaanse maffioso nog steeds problemen in het Midden Oosten en hun bedreigingen en retoriek escaleren. In de afgelopen week hebben ze ermee gedreigd dat hun ISIS pseudo Moslim leger de onschatbaar waardevolle culturele relieken van Palmyra in Syrië zouden vernietigen. Voordat ze hun bedreiging introkken, nadat hen gezegd werd dat Tel Aviv als vergelding vernietigd zou worden, hebben ze ook gedreigd om de Iranese ambassade in Syrië op te blazen.

Het Pentagon herinnerde de Israëliërs er aan dat hun arsenaal van 200 nucleaire wapens niet genoeg was om de wereld te vernietigen maar dat er maar één kernkop nodig was om Israel te vernietigen.

De Khazariaanse pogingen om burgeroorlog of massale onrusten in de VS te starten falen ook op een spectaculaire manier. De meest recente gebeurtenis was de overduidelijk in scene gezette motorrijders schietpartij in Waco Texas. Al de motorrijders hadden splinternieuwe uniformen en splinternieuwe motoren. Ik weet niet hoe het met jou is maar alle echte motorrijders die ik gezien heb zagen er niet totaal brandschoon uit alsof ze net uit een kledingzaak kwamen met een nieuwe plunje. Misschien moeten deze crisis acteur troepen niet uit de kast komen maar beginnen om entree te heffen voor hun straattheater optredens.

Zoals jullie kunnen zien werd het toilet van de geschiedenis doorgetrokken.

Bron:bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers