FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, May 21, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford. 18:05:2015

18 mei 2015

Autheur: Benjamin Fulford



Een vertegenwoordiger van de G7 groep werd door de gemeenschap van Khazariaanse  Maffia bankiers benaderd met een voorstel om zogenaamd hun fondsen op te offeren voor het welzijn van de mensheid, in ruil voor amnestie voor zekere Joodse bankiers. De bron vermelde dat Rusland en “zekere stichtingen” betrokken zouden zijn bij dit plan.

De achtergrond voor dit aanbod wordt misschien gevonden in een artikel in de Japanse editie van Reuters News Wire dat claimde dat Reuters documenten had verkregen die aantoonden dat de Federal Reserve Board eventuele plannen heeft gemaakt voor het failliet van de Verenigde Staten van Amerika.

We waren niet in staat om een Engelstalige versie van dit artikel te bemachtigen maar de Japanse versie zegt dat de documenten werden verkregen van Jeb Hensarling, het Hoofd van het US House Financial Services Committee. De documenten pleiten voor het vertragen van betalingen op obligaties die werden uitgegeven door regering van de VS en voor het voorrang geven aan zekere obligatie bezitters ter terugbetaling.


Verdere bevestiging dat de dingen niet normaal verlopen in Washington D.C. komt van het recente bezoek van de VS Secretaris van Staten John “stal het Heinz fortuin” Kerry aan Rusland, waar hij aankondigde dat hij de vredesovereenkomst van Minsk ondersteunde, een 180 graden verandering van politiek. Dit gebeurde tijdens een bezoek aan Rusland dat direct begon nadat Kerry, de Russische 9 mei parade ter viering van de Russische overwinning over de Nazi’s in de grote patriottische oorlog (De Tweede Wereldoorlog), met de nek aankeek. Het feit dat het Chinese en Indische leger beiden mee marcheerden in die parade schijnt de gangsters in Washington DC door elkaar geschud te hebben.

Het is ook geen toeval dat Kerry’s ommekeer opnieuw samenvalt met het opnieuw kopen van VS regering obligaties door de Chinese regering die zo opnieuw Japan overtroffen om de grootste bezitter te worden van deze cabal schulden papieren. De Chinezen vertelden de Amerikanen duidelijk: “Als je wilt dat wij jullie rekeningen betalen moeten jullie stoppen met een stoute jongen te zijn in de Oekraïne.”

Er was ook een ongewoon luidruchtige wedstrijd in propaganda geschreeuw dat het Kerry bezoek volgde. Hier zijn twee grote koppen die na deze ontmoeting verschenen.

“Poroshenko zegt: "er is geen alternatief om Minsk overeenkomsten op een bevredigende manier uit te voeren."

 “Poroshenko zegt: “De valse vredesovereenkomsten van Minsk verklaren te vechten tot de laatste druppel bloed.”


De belangrijkste krantenkop gaat over het officiële nieuwsbureau van de regering TASS en heeft als URL einde in .ru, wat betekent dat het gevestigd is in Rusland. De oorlog verspreidende kop komt uit Rusland. Tegenwoordig is het een nieuws site met een a .com domein wat betekent dat het niet in Rusland is gevestigd. Deze stuntelige propaganda kop heeft RT als een modern westers nieuws agentschap ontmaskerd dat net doet alsof het in Rusland is gevestigd.

Tussen twee haakjes, een andere nieuwsdienst welke pretendeert Russisch te zijn, is Whatdoesitmean.com dat gewoonlijk zijn artikelen begint met “volgens informatie van het Kremlin”, of zo iets dergelijks. Hoewel de sporen van zijn server leiden naar het CIA hoofdkwartier in Virginia.

In ieder geval, alle propaganda terzijde, ernstig heimelijk vechten door cabal is nog een ander teken dat de zaken niet lopen als gewoonlijk. Een cabal ingewijde vertelde aan deze schrijver dat de Lehman Shock van 2008 in werkelijkheid een gevecht was tussen David Rockefeller en zijn neef J. Rockefeller. Deze bron zegt dat David Rockefeller in werkelijk het jongste lid van de derde generatie van de Rockefeller familie is, welke toegang heeft op top niveau tot elke Japanse Eerste Minister sinds de 70er jaren.

Hij zegt dat het originele testament van John Rockefeller de 1ste, luidde dat zijn dynastie geleid zou worden via het recht van de eerstgeborene. Hoewel, David probeerde dat te veranderen door de leiding over te geven aan zijn eigen zonen. Met andere woorden, volgens deze bron was John “J” Rockefeller de vierde de aangewezen persoon om de familie bezittingen over te nemen en David probeerde dit te voorkomen. Hij zegt dat om deze reden, twee van Davids belangrijkste bedrijven, Lehman Brother en Citibank, werden failliet verklaard door toedoen van J. Rockefeller’s Goldman Sachs.
Dit mag wel waar zijn maar de situatie heeft zich nu ver voorbij een gevecht tussen mogelijke erfgod koningen van de schapen ontwikkeld. Het probleem is nu zouden we deze mensen de amnestie moeten geven, waar ze nu om vragen, of moeten ze aan de dichtstbijzijnde lantaarnpaal worden opgehangen, zoals de vermaarde George Bush Sr. voorspelde dat zou gebeuren “als het Amerikaanse volk er ooit achter zou komen wat we ze hebben aangedaan.”

In feite, deze mensen voeren aan de aasgieren is een vermoedelijk meer waarschijnlijke mogelijkheid dan amnestie of ze ophangen aan een lantaarnpaal. Grote advocaten firma’s bereiden zich ter vergelding voor op een agressieve groepsaanval tegen de VS tak van het Federal Reserve Board misdaad syndicaat.

Hier zijn twee suggesties aan grote advocatenfirma’s om te vervolgen. De eerste is om achter General Electric en Westinghouse aan te gaan voor hun rol in de tsunami van 11 maart en de nucleaire terreur aanval tegen Japan. GE en Westinghouse verkochten hun nucleaire krachtcentrales respectievelijk aan Japans Hitachi en aan Toshiba in de jaren voor de 311 aanvallen.

Sindsdien werden na 311 alle Japanse kernreactors gesloten en de wereldwijde atoomcentrale business heeft een flinke klap gekregen. Als ik Hitachi en Toshiba was, zou ik werelds beste advocaten inhuren om te zien of het niet een vooropgezet plan was om deze zaken te dumpen voordat de sabotage plaatsvond.

De andere plek waar slimme ambitieuze advocaten naar zouden moeten kijken is DuPont en de totale ozonlaag zwendel. Volgens bronnen bij de Japanse ijskasten en air-condition fabrikanten, stond DuPonts patent op het Freon gas dat gebruikt werd in ijskasten in de hele wereld op het punt te verlopen. Waarmee een enorme handel werd bedreigd.

Het verhaal over Freon dat de ozonlaag aantast werd bedacht zodat DuPont Freon op tijd verbannen zag worden, net op tijd voordat het patent was verlopen. Het kwam goed uit dat DuPont een vers patent had op HFC, de vervanging voor Freon, het was niets waard wanneer al de paniekzaaierij koppen over de ozonlaag vernietigd werden en verdwenen terwijl het HFC zaakje opstartte. Iemand kan DuPont hier enorm over onder druk zetten.

Dit soort van openbaring zal over vele andere zaken en regeringen naar buiten komen nu de Khazariaanse maffia een wereldwijde nederlaag tegemoet ziet.

Bronnen bij de Aziatische Development Bank vertellen dat het recht om VS dollars te produceren al is afgenomen van deze maffia familie. De internationale dollar van de VS wordt nu gecontroleerd door een combinatie van de Chinese regering, Koninklijke families uit Azië en Europese Koninklijke families. Hij zegt dat de dollars nu in omloop worden gebracht door het Treasury Department.

Een andere aanwijzing dat de machtstructuur van de VS veranderd is werd vorige week gezien toen de president van de VS Barack Obama de hoofden van de Gulf Cooperation Council uitnodigde voor een topconferentie in de VS. Alleen twee van de hoofden van staten namen de moeite om ook te verschijnen. Tijdens het foto moment aan het einde van de topconferentie werd deze foto gemaakt.

Volgens diplomatiek protocol was dit een ongekende onheuse bejegening. De boodschap was helder: “geen oliegeld voor jou.”

Er zijn ook recente indicaties dat de Griekse crisis het einde zal betekenen van de Euro. De aankondiging vorige week dat Griekenland afstevent op een bankroet doordat ze IMF geld gebruikten om geld terug te betalen aan het IMF, was werkelijk bizar. Dit is niets meer dan een vertragingstactiek. De Chinezen bieden aan om beiden te ondersteunen, de Duitse Mark en de Griekse Drachme, met goud wanneer ze de door de cabal gecontroleerde euro dumpen. Een hint kan gezien worden op deze site wanneer je klikt op de foto´s van de Duitse Mark en de Drachme rekeningen:

De boodschap luidt: “sluit je aan bij de BRICS en jullie financiële problemen zullen stoppen omdat jullie geld gedekt zal zijn door goud. “

Helder hoewel, zolang de media bedrijven in de VS die het eigendom zijn van de Khazarians door gaan met het uitbraken van krantenkoppen over Jeb Bush en Hillary Clinton alsof deze twee wereldwijd niet geliefde karakters de enige keuze zijn voor het presidentschap van de VS in 2016, dan is de strijd nog niet voorbij. Wanneer we ze aangeklaagd voor moord in handboeien afgevoerd zien worden zullen we weten dat de strijd voorbij is.

In deze omstandigheden is het voor het militaire industriële complex nodig om dringend actie te ondernemen om een totale nederlaag van het Westen te voorkomen. De sleutel is om een meritocratische wereld federatie er door te drukken als een alternatief voor het verruilen van Khazariaanse overwicht voor een Chinees overwicht.

In militaire termen, is het eerste wat ze nodig hebben om Egypte, Turkije, Saudi Arabië enz. onder druk te zetten een einde maken aan het Khazariaanse, heimelijk provocerende vechten in de regio. Dit kan enkele nauwkeurige militaire operaties betekenen die dienen om Khazariaanse agenten provocateurs op sleutelposities te verwijderen. Vorige week waren er aanwijzingen dat dit precies is wat er gaande is met de VS aanvallen tegen ISIS in Syrië en met het buit maken van gedetailleerde informatie over hun financiering. De VS moet dan samenwerken met Rusland en China en toezien op de stichting van een moderne Soennitische/Sjiitischen federatie in het Midden Oosten.

Het andere ding dat ze moeten doen is het laatste, door de Khazarians gecontroleerde netwerk in Japan opruimen. Mensen, dicht bij de in slavernij verkerende Eerste Minister Shinzo Abe, benaderden de White Dragon Society vorige week met net zo een plan. Verwijder Michael Green, Abraham Cooper en Richard Armitage en ga door met Gerald Courtis wanneer je Japan te vriend wil houden met het militaire industriële complex. De driebenige kraai, de Yakuza en andere Japanse machtsgroeperingen zullen dan samenwerken met de herstelde Republiek van de VS.



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers