bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Thursday, May 21, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 18:05:2015Η χαζαρική μαφία θέλει να δωρίσει κεφάλαια στην ανθρωπότητα με αντάλλαγμα την αμνηστία18 Μαΐου 2015


Ένας εκπρόσωπος της ομάδας εθνών G7 έχει προσεγγιστεί από την τραπεζική κοινότητα της χαζαρικής μαφίας, με μια πρόταση «αναπροσδιορισμού του σκοπού των κεφαλαίων τους για το καλό της ανθρωπότητας», με αντάλλαγμα την «αμνηστία για ορισμένους εβραίους τραπεζίτες». Η Ρωσία και «ορισμένα ιδρύματα» θα συμμετείχαν σε αυτό το σχέδιο, είπε η πηγή.

Το υπόβαθρο αυτής της προσφοράς μπορεί να βρεθεί σε ένα άρθρο στην ιαπωνική γλώσσα, έκδοση του Reuters News Wire, που ισχυρίστηκε ότι το Reuters είχε αποκτήσει έγγραφα, που δείχνουν ότι η Federal Reserve Board έχει εκπονήσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για την πτώχευση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.


Δεν μπορέσαμε να βρούμε μια έκδοση στην αγγλική γλώσσα αυτού του άρθρου, αλλά η ιαπωνική έκδοση λέει, ότι τα έγγραφα ελήφθησαν από τον Jeb Hensarling, επικεφαλής της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Αμερικανικής Βουλής. Τα έγγραφα καλούν σε καθυστέρηση των πληρωμών σε ομόλογα, που έχουν εκδοθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και παραχώρηση προτεραιότητας σε ορισμένους κατόχους ομολόγων έναντι άλλων στην επαναπληρωμή.

Περαιτέρω επιβεβαίωση ότι τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά στην Ουάσιγκτον ήλθε από την πρόσφατη επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών John «έκλεψε την περιουσία της Heinz» Kerry στη Ρωσία*, όπου ανακοίνωσε ότι υποστήριζε τις ειρηνευτικές συμφωνίες του Μινσκ: μια αλλαγή 180 μοιρών στην πολιτική. Αυτό συνέβη σε μια επίσκεψη στη Ρωσία, που ξεκίνησε αμέσως μετά την περιφρονητική στάση του Kerry προς τη ρωσική παρέλαση της 9ης του Μάη για τον εορτασμό της νίκης της Ρωσίας κατά των Ναζί στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο). Το γεγονός ότι ο κινεζικός και ο ινδικός στρατός πήραν και οι δύο μέρος στην εν λόγω παρέλαση, φαίνεται να έχει ταρακουνήσει τους γκάνγκστερς της Ουάσιγκτον.

Δεν πρόκειται επίσης για σύμπτωση το ότι η ανάκαμψη του Kerry την ίδια στιγμή που η κινεζική κυβέρνηση άρχισε και πάλι να αγοράζει κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ και για άλλη μια φορά ξεπέρασε την Ιαπωνία, καθιστάμενη ο μεγαλύτερος κάτοχος αυτών των χρεογράφων της συμμορίας. Είναι σαφές ότι οι Κινέζοι είπαν στους Αμερικανούς: «εάν θέλετε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς σας, θα πρέπει να σταματήσετε να είστε το κακό παιδί στην Ουκρανία».

Υπήρξε επίσης ένας ασυνήθιστα κραυγαλέος διαξιφισμός προπαγάνδας, που ακολούθησε την επίσκεψη Kerry. Εδώ είναι δύο τίτλοι ειδησεογραφίας, που εμφανίστηκαν μετά από αυτή τη συνάντηση:
«Ο Poroshenko λέει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για την πλήρη υλοποίηση των συμφωνιών του Μινσκ».


«Ο Poroshenko λέει ότι η «ψευδο-ειρήνη» της συμφωνίας του Μινσκ είναι όρκος για αγώνα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος».


Ο πρώτος τίτλος είναι από την επίσημη υπηρεσία ειδήσεων Tass News της ρωσικής κυβέρνησης και έχει μια διεύθυνση URL με κατάληξη .ru, που σημαίνει ότι προέρχεται από τη Ρωσία. Ο φιλοπόλεμος τίτλος προέρχεται από το Russia Today, ένα ειδησεογραφικό site με domain .com, που σημαίνει ότι δεν εδρεύει στη Ρωσία. Αυτός ο τίτλος της αδέξιας προπαγάνδας έχει αποκαλύψει, ότι το Russia Today είναι ένα έξυπνα στημένο πρακτορείο ειδήσεων διοικούμενο από δυτικές υπηρεσίες, που προσποιείται ότι εδρεύει στη Ρωσία.

Μια άλλη υπηρεσία ειδήσεων, που προσποιείται ότι είναι ρωσική, με την ευκαιρία, είναι η Whatdoesitmean.com που συνήθως ξεκινά τα άρθρα της με το «σύμφωνα με πληροφορίες από το Κρεμλίνο» ή κάτι τέτοιο, μολονότι ο server της έχει εντοπιστεί στο αρχηγείο της CIA στη Virginia.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως προπαγάνδας, η σοβαρή φαγωμάρα της συμμορίας είναι ένα ακόμη σημάδι, ότι δεν υφίσταται το μπίζνες ως συνήθως. Ένας πληροφοριοδότης από το εσωτερικό της συμμορίας είπε στον γράφοντα, ότι το σοκ της Lehman του 2008 ήταν στην πραγματικότητα μια διαμάχη μεταξύ του David Rockefeller και του ανιψιού του J. Rockefeller. Ο David Rockefeller είναι στην πραγματικότητα το νεώτερο μέλος της τρίτης γενιάς της οικογένειας Rockefeller, λέει αυτή η πηγή, που είχε πρόσβαση κορυφαίου επιπέδου σε κάθε Ιάπωνα πρωθυπουργό από τη δεκαετία του 1970. Λέει ότι η αρχική βούληση του John Rockefeller του πρώτου, που καθόρισε τη δυναστεία του, ήταν να ελέγχεται αυτή βάσει πρωτοτοκίας. Ωστόσο, ο David προσπαθούσε να το αλλάξει αυτό με την παράδοση του ελέγχου στους γιους του. Με άλλα λόγια, ο John "J" Rockefeller ο τέταρτος επρόκειτο να αναλάβει τους οργανισμούς της οικογένειας και ο David προσπαθούσε να αποτρέψει αυτό, σύμφωνα με αυτή την πηγή. Για τον λόγο αυτόν, δύο από τις ναυαρχίδες εταιρείες του David, η Lehman Brothers και η Citibank, οδηγήθηκαν σε χρεοκοπία από την Goldman Sachs του J. Rockefeller, λέει.

Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι αλήθεια, αλλά η κατάσταση έχει πλέον εξελιχθεί πολύ πέρα από μια διαμάχη μεταξύ των υποτιθέμενων κληρονομικών βασιλέων θεών του ποιμνίου. Το θέμα τώρα είναι, θα πρέπει εμείς να δώσουμε στους ανθρώπους αυτούς αμνηστία,  όπως τώρα την ζητούν, ή θα πρέπει να «κρεμαστούν από τον πλησιέστερο φανοστάτη», όπως εύστοχα είχε προβλέψει ότι θα συμβεί ο George Bush ο πρεσβύτερος «εάν ο αμερικανικός λαός μάθει ποτέ τι του κάναμε».
Στην πραγματικότητα, το να δώσουμε αυτούς τους ανθρώπους να τους φάνε οι γύπες είναι προφανώς μια πιο πιθανή κατάληξη, είτε από την αμνηστία είτε από το να τους κρεμάσουμε από τους στύλους φωτισμού. Μεγάλες νομικές εταιρείες ετοιμάζονται για μια μανιώδη επίθεση, σε αντίποινα εναντίον του αμερικανικού κλάδου του εγκληματικού συνδικάτου του Federal Reserve Board.

Να δύο περιπτώσεις δράσης μεγάλων νομικών εταιρειών. Η πρώτη πρόκειται να κυνηγήσει την General Electric και την Westinghouse για τον ρόλο τους στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Μαρτίου εναντίον της Ιαπωνίας, με το τσουνάμι και την πυρηνική καταστροφή. Η General Electric και η Westinghouse πούλησαν τις μονάδες τους πυρηνικής ενέργειας στην Hitachi και στην Toshiba της Ιαπωνίας, αντιστοίχως,  στα χρόνια που προηγήθηκαν των επιθέσεων της 11ης Μαρτίου. Δεδομένου ότι όλοι οι ιαπωνικοί πυρηνικοί αντιδραστήρες έκλεισαν μετά την 11η Μαρτίου και όλες οι επιχειρήσεις πυρηνικών σταθμών χτυπήθηκαν άσχημα σε όλον τον κόσμο, αν ήμουν η Hitachi και η Toshiba, θα προσλάμβανα τους καλύτερους δικηγόρους στον κόσμο για να δουν αν αυτό δεν ήταν μια μεγάλη σκευωρία, προκειμένου να ξεφορτωθούν αυτές τις επιχειρήσεις πριν από την πραγματοποίηση του σαμποτάζ.

Οι έξυπνοι και φιλόδοξοι δικηγόροι της άλλης περίπτωσης θα πρέπει να εξετάσουν την DuPont και την όλη απάτη για το στρώμα του όζοντος. Σύμφωνα με πηγές στους κατασκευαστές ιαπωνικών ψυγείων και κλιματιστικών, η πατέντα της DuPont για το αέριο φρέον, που χρησιμοποιείται για την ψύξη σε όλον τον κόσμο, επρόκειτο να λήξει, απειλώντας μια τεράστια επιχείρηση. Η ιστορία περί καταστροφής της στιβάδας του όζοντος από το φρέον δημιουργήθηκε, ώστε η DuPont να μπορέσει να επιτύχει την απαγόρευση του φρέον ακριβώς στον χρόνο λήξης της ισχύος της πατέντας. Με βολικό τρόπο, η DuPont έχει μια νέα πατέντα για το HFC, τον αντικαταστάτη του φρέον. Είναι αξιοσημείωτο, ότι όλοι οι τίτλοι της κινδυνολογίας για την καταστροφή του στρώματος του όζοντος εξαφανίστηκαν μόλις ξεκίνησε η δουλειά με το HFC. Κάποιος μπορεί να στραφεί κατά της σπουδαίας DuPont στη βάση αυτής της υπόθεσης.

Αυτού του είδους οι αποκαλύψεις πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια για πολλές άλλες επιχειρήσεις και κυβερνήσεις, τώρα που η χαζαρική μαφία αντιμετωπίζει μια παγκοσμίου επιπέδου ήττα.

Πηγή στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης λέει, ότι το δικαίωμα παραγωγής αμερικανικών δολαρίων έχει ήδη αποσπαστεί από αυτή την οικογενειακή μαφία. Το διεθνές αμερικανικό δολάριο ελέγχεται τώρα από ένα συνδυασμό της κινεζικής κυβέρνησης, των ασιατικών βασιλικών οικογενειών και των ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών. Τα αμερικανικά δολάρια που εκδίδονται στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, εκδίδονται τώρα από το Υπουργείο Οικονομικών, λέει.

Μια άλλη ένδειξη, ότι η δομή της εξουσίας των ΗΠΑ έχει αλλάξει, παρατηρήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Αμερικανός «εκτελών χρέη προέδρου» Barack Obama κάλεσε τους επί κεφαλής του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου σε μια σύνοδο κορυφής στις ΗΠΑ. Μόνο δύο από τους αρχηγούς κρατών μπήκαν στον κόπο να εμφανιστούν. Στο πλαίσιο της φωτογραφικής κάλυψης του γεγονότος από τα μέσα ενημέρωσης στο τέλος της συνόδου κορυφής, αναρτήθηκε αυτή η φωτογραφία:


Με όρους διπλωματικού πρωτοκόλλου, αυτό ήταν μια πρωτοφανής περιφρόνηση. Το μήνυμα ήταν σαφές, «όχι χρήματα του πετρελαίου για σένα».

Υπάρχουν επίσης φρέσκες ενδείξεις, ότι η ελληνική κρίση θα σημάνει το τέλος του ευρώ. Η ανακοίνωση, την περασμένη εβδομάδα, ότι η Ελλάδα απομάκρυνε την πτώχευση, χρησιμοποιώντας χρήματα του ΔΝΤ για να πληρώσει τα χρήματα που οφείλονταν στο ΔΝΤ, ήταν σαφώς περίεργη. Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια τακτική καθυστέρησης. Οι Κινέζοι προσφέρονται να υποστηρίξουν με χρυσό τόσο το γερμανικό μάρκο όσο και την ελληνική δραχμή, αν απορρίψουν το ελεγχόμενο από τη συμμορία Ευρώ. Μια έμμεση υπόδειξη μπορεί να δει κανείς σε αυτό το site, αν κάνει κλικ στις εικόνες του μάρκου και της δραχμής:


Το μήνυμα είναι «ενταχθείτε στους BRICS και τα οικονομικά προβλήματά σας θα τελειώσουν, επειδή το χρήμα σας θα υποστηρίζεται από χρυσό».

Σαφώς όμως, εφ' όσον οι χαζαρικές εταιρείες των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο εσωτερικό των ΗΠΑ εξακολουθούν να διασπείρουν πρωτοσέλιδα για τον Jeb Bush και την Hillary Clinton, σαν αυτοί οι δύο ευρέως αντιπαθείς χαρακτήρες να είναι η μόνη πραγματική επιλογή για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016, η μάχη δεν έχει τελειώσει. Όταν τους δούμε να απομακρύνονται συρόμενοι με χειροπέδες, με την κατηγορία της μαζικής δολοφονίας, τότε θα ξέρουμε ότι έχει λήξει.

Υπό τις συνθήκες αυτές το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα πρέπει να αρχίσει να αναλαμβάνει επείγουσα δράση για να αποτρέψει μια πλήρη Δυτική ήττα. Το κλειδί είναι να πιέσει για μια αξιοκρατική παγκόσμια ομοσπονδία, ως εναλλακτική λύση έναντι της ανταλλαγής της χαζαρικής ηγεμονίας με την κινεζική.

Σε στρατιωτικό επίπεδο, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνουν είναι να στρέψουν τα όπλα στην Αίγυπτο, στην Τουρκία, στη Σαουδική Αραβία κ.λπ., για να μπει τέλος στην προκληθείσα από τους Χαζάρους φαγωμάρα στην περιοχή. Αυτό μπορεί να σημαίνει κάποιες τοπικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, για να αφαιρεθούν σημαντικοί Χαζάροι προβοκάτορες. Την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν ενδείξεις, ότι αυτό είναι ακριβώς εκείνο που συνέβη με τις επιδρομές των ΗΠΑ κατά του ISIS στη Συρία και την κατάκτηση των λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με τη χρηματοδότησή τους. Οι ΗΠΑ θα πρέπει λοιπόν να συντονιστούν με τη Ρωσία και την Κίνα για να επιβλέψουν τη δημιουργία μιας μετριοπαθούς ομοσπονδίας σουνιτών / σιιτών  που θα ενοποιήσει τη Μέση Ανατολή.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι, να αφαιρέσουν αυτό το τελευταίο χαζαρικό πλέγμα ελέγχου στην Ιαπωνία. Άνθρωποι από το περιβάλλον του υπόδουλου πρωθυπουργού Shinzo Abe πλησίασαν την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου την περασμένη εβδομάδα με ένα τέτοιο ακριβώς σχέδιο. Διώξτε τους Michael GreenAbraham Cooper και Richard Armitage και εξετάστε την περίπτωση του Gerald Courtis αν θέλετε να κρατήσετε την Ιαπωνία φιλική προς το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα. Ο κόρακας με τα τρία πόδια, η Yakuza και άλλες ιαπωνικές ομάδες εξουσίας θα συνεργαστούν στη συνέχεια  με την αποκατασταθείσα Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών.


Πηγές:Αναρτήθηκε από Hipknowsys στις 08:04 π.μ.*Σ.τ.μ.: Σχετικά με τη φράση μέσα στα εισαγωγικά υπάρχει υλικό στο Διαδίκτυο, στην αγγλική γλώσσα, που το βρίσκει κανείς μέσω του λήμματος “john kerryheinz fortune”. Στην ελληνική γλώσσα εντοπίστηκε μόνο μια ιστοσελίδα, στη διεύθυνση http://www.paneliakos.com/2013/07/blog-post_8500.html

Translator: Nikos

bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers