bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Thursday, May 14, 2015

Hellenic -- BENJAMIN FULFORD: 11:05:2015


11 Μαΐου 2015


Ο κόσμος κατευθύνεται προς κάποια αναταραχή κατά τους επόμενους μήνες, ως μέρος της τελικής απομάκρυνσης της Χαζαρικής μαφίας από τον έλεγχο του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, λένε πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων της ιαπωνικής κυβέρνησης, της MI5 και αξιωματούχων του Πεντάγωνο. Ο κόσμος έχασε πρόσφατα ένα παράθυρο ευκαιρίας για μια ειρηνική διευθέτηση του οικονομικού πολέμου, είπαν. Ως αποτέλεσμα, μερικοί επίμονοι αισιόδοξοι της συμμορίας, όπως το Ισραήλ και τα ανδρείκελά του στην Ουάσινγκτον, θα χρειαστεί να απομακρυνθούν με πόλεμο και με μια κατασκευασμένη κατάρρευση των περισσότερων από τις μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρείες της συμμορίας, λένε οι πηγές.
Αυτό θα οδηγήσει σε χάος στην Ευρώπη και σε διάφορους  περιφερειακούς πολέμους, ιδίως στην κορεατική χερσόνησο, στη Μέση Ανατολή και στις ΗΠΑ.
Η κατάσταση στην Ευρώπη ίσως είναι η πρώτη που θα εκραγεί, ως αποτέλεσμα μιας οικονομικής  αλυσιδωτής αντίδρασης, που αναμένεται να προκληθεί από μια αναπόφευκτη ελληνική χρεοκοπία, συμφωνούν οι πηγές. Οι πρόσφατες επισκέψεις της Γερμανίδας καγκελαρίου Angela Merkel στην Κίνα και στην Ιαπωνία είχαν ως στόχο να πάρει χρήματα για να αποτρέψει την κατάρρευση του γερμανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, όταν η Ελλάδα χρεοκοπήσει. Επέστρεψε ως επί το πλείστον με άδεια χέρια, λένε οι ιαπωνικές και κινεζικές κυβερνητικές πηγές.

Ένας δείκτης του πόσο ασυνήθιστη είναι η κατάσταση ήταν μια κοινή δήλωση που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Junker και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που καλούσε για αύξηση των συντάξεων και των μισθών για τους Έλληνες. Με άλλα λόγια, έδειχνε αντίθεση προς την επιβεβλημένη από τις τράπεζες λιτότητα.


Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, από την πλευρά του, πρότεινε τη δημιουργία ενός νέου οργανισμού ανάπτυξης ή ενός οργανισμού οικονομικού σχεδιασμού, που θα αρχίσει την ανοικοδόμηση της ελληνικής οικονομίας. Για να καταστεί αυτό δυνατό, προτείνει την τοποθέτηση όλων των ελληνικών επισφαλών χρεών σε μια «κακή τράπεζα» ή μια τράπεζα σκουπιδοτενεκέ. Αυτό στην πραγματικότητα είναι μια πρόταση για χρεοκοπία.


Αν οι Έλληνες αποτύχουν στην εξυπηρέτηση του πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια χρέους τους, αυτό θα δημιουργήσει ένα φαινόμενο ντόμινο, που θα τραβήξει το χαλί από τα παράγωγα αξίας άνω των 500 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, που δημιουργούν την εμφάνιση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος ως αξιόχρεου, λένε πηγές της MI5 και άλλες.
Ένας Ιάπωνας ειδικός στη διευθέτηση προβληματικών καταστάσεων, υπεύθυνος για υψηλού επιπέδου οικονομικές συναλλαγές, και μια πηγή της MI5 είπαν και οι δυο, ότι η BIS [σ.τ.μ.: Bank for International Settlements, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών] ή η κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών στην Ελβετία, ήταν σε κατάρρευση και ανέβαζε τις τιμές των μετοχών στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, προσπαθώντας να συγκαλύψει το γεγονός. Ωστόσο, οι πηγές αναφέρουν, ότι το Ελληνικό ζήτημα ίσως παραταθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.
Οι Έλληνες έχουν επίσης συνεργαστεί στενά με τους Ρώσους και τους Κινέζους, προκειμένου να βεβαιωθούν, ότι θα έχουν νέα χρηματοδότηση από την Ανατολή σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμών προς το ΔΝΤ και τους Γερμανούς.
Αυτή η ελληνική κατάσταση είναι πιθανό να βάλει τέλος σε ένα διαφορετικό σενάριο, το οποίο κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον πρόσφατα επανεκλεγμένο πρωθυπουργό David Cameron και τους κυρίους του της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Το σενάριο που σχεδίασαν ήταν να χρησιμοποιήσουν τον μπαμπούλα  της ανεξαρτησίας της Σκωτίας για να επιβάλουν μεγαλύτερη ενσωμάτωση του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ και να βάλουν τέλος στη βρετανική κινητικότητα απομάκρυνσης από την ΕΕ. Είναι σαφές ότι ο Nigel Farage, επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, τέθηκε υπό κάποιο είδος απειλής, που θα τον ανάγκαζε να τραβήξει τις γροθιές του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής εκστρατείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πάντως, η ελληνική κατάσταση αναμένεται να κάνει όλο αυτό το σχέδιο άνευ αντικειμένου, διότι η ίδια η ΕΕ θα αγωνίζεται να επιβιώσει.
Πάντως, η βρετανική οικονομική ελίτ έχει ήδη συνδέσει το χρηματοπιστωτικό σύστημά της με την Κίνα και την Ασία, προκειμένου να απομονώσει τον εαυτό της από την επερχόμενη κατάρρευση Γερμανίας / Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμφωνούν ιαπωνικές, κινεζικές και βρετανικές πηγές.
Η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες επίσης κατευθύνεται προς περισσότερο χάος και ενδεχομένως ακόμη και προς εμφύλιο πόλεμο. Η σαφέστερη ένδειξη περί αυτού ήταν όλες οι μεγάλες εκρήξεις των αμαξοστοιχιών πετρελαίου, μονάδων παραγωγής ενέργειας, εργοστασίων και άλλων υποδομών σε όλες τις ΗΠΑ. Εδώ, για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από μια έκρηξη πυρηνικού σταθμού και μια φωτιά σε τρένο, που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα:Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι ένας εμφύλιος πόλεμος είναι πιθανός μεταξύ του στρατού των ΗΠΑ και μισθοφορικών στρατών, που πληρώνονται από την χαζαρική Μαφία. Η πρόσφατη συζήτηση στον τύπο της χαζαρικής προπαγάνδας για κάποια επιχείρηση με την ονομασία "Jade Helm" έχει ως στόχο να υποκινήσει τους Αμερικανούς να πιστέψουν, ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ είναι ο εχθρός τους. Επί πλέον, οι Χαζάροι λένε τώρα, ότι ο ISIS (Israeli Security Intelligence Service) [σ.τ.μ.: Ισραηλινή Υπηρεσία Πληροφοριών Ασφαλείας] είναι έτοιμος να ξεκινήσει φασαρίες στις ΗΠΑ.
Οι τελευταίοι οικονομικοί δείκτες δείχνουν περαιτέρω ότι η οικονομία των ΗΠΑ έχει πέσει από έναν γκρεμό, τον Απρίλιο, που είναι ακόμη μεγαλύτερος από εκείνον που φάνηκε μετά το σοκ του 2008 από την Lehman.


Η χαζαρική Μαφία εκδίδει επίσης έμμεσες απειλές πως θα "ανατινάξει" τις αναδυόμενες αγορές. Ο Timothy Adams, επί κεφαλής του Ινστιτούτου Διεθνούς Οικονομίας (Institute of International Finance), που αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, εξέδωσε αυτή την απειλή σε μια πρόσφατη έκθεση.


Ωστόσο, Αμερικανικές και Ασιατικές κυβερνητικές πηγές λένε, ότι οι περισσότερες από αυτές τις μεγάλες τράπεζες θα πρέπει να κλείσουν, παρά τις απειλές αυτές, επειδή αντιπροσωπεύουν το βαβυλωνιακό σύστημα δουλείας του χρέους, το οποίο αποσυναρμολογείται, προκειμένου να ελευθερωθεί η ανθρωπότητα.
Ένα ορατό σημάδι αυτής της αποσυναρμολόγησης παρατηρήθηκε επίσης στον Καναδά την περασμένη εβδομάδα. Εκεί, η Καναδική Ραδιοτηλεόραση μετέδωσε σε εθνικό επίπεδο ένα λεπτομερές πρόγραμμα για μια νικηφόρα, αλλά τώρα ασκούμενη αγωγή, που θα αναγκάσει την Τράπεζα του Καναδά να κόψει τους δεσμούς της με τους υπεράκτιους οικονομικούς ολιγάρχες και να επιστρέψει στην αρχική εντολή της για παροχή άτοκων χρημάτων στην κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, η Τράπεζα του Καναδά είναι πιθανό να γίνει και πάλι ένας κυβερνητικός οργανισμός και όχι ένα εργαλείο των Χαζάρων μαφιόζων.


Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή πηγαίνει επίσης πολύ άσχημα για την χαζαρική μαφία. Το πεντάγωνο ευθυγραμμίζεται με τους Ιρανούς ενάντια στο εκεί σιωναζιστικό χαζαρικό καθεστώς. Πηγές της ιαπωνικής υπηρεσίας πληροφοριών και του Πενταγώνου λένε και οι δύο, ότι κάποιου είδους τελική αναμέτρηση αναμένεται πριν η κατάσταση εκεί τελικά ηρεμήσει. Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, επίσης, ξυπνάει τώρα στη νέα πραγματικότητα και μπορεί να κόψει τη μυστική συμμαχία της με το Ισραήλ, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στην εξουσία, είπαν οι πηγές. Οι Ισραηλινοί και οι Σαουδάραβες έχουν ωστόσο χρησιμοποιήσει ήδη πυρηνικά όπλα εναντίον τόσο της Συρίας όσο και της Υεμένης, έτσι ένα είδος ανταπόδοσης είναι αναπόφευκτο. Η αναταραχή στην εν λόγω περιοχή αναμένεται να συνεχιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται, επίσης, να υπάρξει κάποια φασαρία στην κορεατική χερσόνησο, επειδή ένας από τους πιο επίμονους θιασώτες της συμμορίας είναι το καθεστώς της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με μια υψηλού επιπέδου πηγή της ιαπωνικής υπηρεσίας πληροφοριών. Η άρνησή τους να δεχθούν ειρηνική επανένωση της κορεατικής χερσονήσου σημαίνει, ότι ένας πόλεμος θα πρέπει να ξεκινήσει μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, είπε. Το σενάριο, που έχει εκπονηθεί μεταξύ της Κίνας, της Ρωσίας και του Πενταγώνου, περιλαμβάνει έκκληση για ρωσικές και κινεζικές απειλές ολοκληρωτικού πολέμου, προκειμένου να αποτραπούν οι δυνάμεις των ΗΠΑ, που σταθμεύουν στη Νότια Κορέα, από το να έρθουν σε ενίσχυση του Νότου κατά τη διάρκεια μιας σειράς πυραυλικών επιθέσεων στην Σεούλ.
Μετά από μερικές επιθέσεις αντιποίνων εναντίον της Πιονγιάνγκ, ένας πύραυλος πρόκειται να χτυπήσει την Ιαπωνία. Αυτός ο πύραυλος θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία από τον στρατό των ΗΠΑ προκειμένου να δράσει ως ειρηνοποιός και να επιβάλει την επανένωση της κορεατικής χερσονήσου, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Στο τέλος της ημέρας, ο ισχυρός άνδρας της Βόρειας Κορέας Kim Jong Nam, μεγαλύτερος αδελφός του Kim Jon Un, θα γίνει ο ηγέτης της ενωμένης κορεατικής χερσονήσου, είπε. Πηγές της κορεατικής βασιλικής οικογένειας συμφωνούν, ότι το καθεστώς στη Νότια Κορέα έχει αποχαλινωθεί και κατευθύνεται προς σοβαρές ταραχές.
Η κατάσταση στην Ιαπωνία, επίσης, πορεύεται προς μια ριζική αλλαγή, συμφωνούν πολλές πηγές. Ο πρωθυπουργός Abe διατηρείται στην εξουσία μόνο επειδή δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης. Ωστόσο, ο Abe έχει δηλητηριαστεί και μπορεί να φονευθεί ανά πάσα στιγμή, έτσι ο Abe θα διαβάσει οποιοδήποτε σενάριο τεθεί μπροστά του, προκειμένου να επιβιώσει, λένε πολλοί Ιάπωνες μεσίτες της εξουσία. Η πρόσφατη αηδιαστική παράστασή του στην Ουάσιγκτον, όμως, έχει οδηγήσει σε μια ανανεωμένη εκστρατεία για αντικατάσταση του Abe. Αυτό μπορεί να φανεί από το γεγονός, ότι έχουν μεταδοθεί σε εθνικό επίπεδο τηλεοπτικές εκπομπές, που είπαν ότι η πυρηνική καταστροφή και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου [σ.τ.μ.: του 2011] ήταν μια τρομοκρατική επίθεση στην Ιαπωνία.
Σε αντίποινα, η βάση υποβρυχίων των Σιωναζιστών στη Νέα Γουινέα, απ’ όπου συντονίστηκε η επίθεση της 11ης Μαρτίου, χτυπήθηκε τέσσερις φορές την περασμένη εβδομάδα με μεγάλες διατρητικές βόμβες, λένε πηγές του Πενταγώνου. Αυτό έχει αναφερθεί ως τέσσερις σεισμοί στον Τύπο της προπαγάνδας*.
Επί πλέον, οι εθνικές εφημερίδες έχουν αναφέρει, ότι ακόμη και στους Ιάπωνες βουλευτές επιτρέπεται τώρα να διαβάσουν τα έγγραφα της συμφωνίας Trans Pacific Partnership (TPP) [σ.τ.μ.: Εταιρική Σχέση του Ειρηνικού]. Το γεγονός ότι αυτό υπάρχει σε όλες τις εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές, καθιστά σαφές, ότι κανείς στην Ιαπωνία δεν πρόκειται να επιτρέψει στο δουλικό καθεστώς του Abe να επιβάλει στους Ιάπωνες την Εταιρική Σχέση του Ειρηνικού. Η οικογένεια Rockefeller έχει ήδη αποχωρήσει από την Ιαπωνία, που σημαίνει ότι τα ανδρείκελά τους, όπως ο Abe, δεν έχουν πλέον καμία πραγματική υποστήριξη. Αυτό μπορεί να φανεί από το γεγονός, ότι οι ιαπωνικές επιχειρήσεις της Citibank έχουν πωληθεί και οι πετρελαϊκές εταιρείες των Rockefeller έχουν επίσης αποχωρήσει από τη χώρα.
Τέλος, η Ρωσία οργάνωσε μια μεγάλη παρέλαση στις 9 Μαΐου για να γιορτάσει τη νίκη της στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο ενάντια στη ναζιστική Γερμανία. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον στον φετινό εορτασμό είναι, ότι στρατιώτες από την Κίνα, την Ινδία, τη Σερβία, το Καζακστάν, τη Λευκορωσία, τη Μογγολία, την Αρμενία, το Τατζικιστάν, την Κιργιζία και το Αζερμπαϊτζάν συμμετείχαν επίσης στην παρέλαση. Αυτό είναι ένα σαφές μήνυμα, ότι κάθε προσπάθεια να προκαλέσουν περισσότερο τη Ρωσία στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε πλήρη παγκόσμιο πόλεμο. Το Πεντάγωνο δεν είναι διατεθειμένο να αναλάβει αυτόν τον συνασπισμό για να βοηθήσει τους Ουκρανούς Σιωναζιστές.

Αναρτήθηκε από Hipknowsys στις 8:59 π.μ.


Πηγές:

*Αυτό έχει αναφερθεί ως τέσσερις σεισμοί στον Τύπο της προπαγάνδας
Από τον μεταφραστή του παραπάνω κειμένου:
Παρακαλώ τους αναγνώστες να μου δώσουν την άποψή τους για τις θέσεις του αρθρογράφου σχετικά με όσα αφορούν στην ελληνική πολιτική κατάσταση.
Ευχαριστώ
Νίκος Τσαουσάκης

bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers