bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Thursday, May 21, 2015

Croatian -- Benjamin Fulford. 18:05:2015


Khazarska mafija želi donirati   sredstva čovječanstvu u zamjenu za amnestiju

May 18, 201518. svibnja 2015Predstavnik G7 skupine zemalja pojavio se s prijedlogom Khazarskog mafijskog bankarskog udruženja da "prenamjene njihova sredstva za dobrobit čovječanstva" u zamjenu za "amnestiju određenih židovskih bankara". Rusija i "neke fondacije" bile bi uključene u ovaj plan, rekao je izvor. 

Pozadinu ovih ponuda može se naći u jednom članku u izdanju Reuters News Wire na japanskom jeziku koji tvrdi da je Reuters dobio dokumente koji pokazuju da je Federal Reserve Board napravio planove za stečaj sjedinjenih Američkih Država.


Nismo uspjeli pronaći englesku varijantu ovog članka, ali japanska verzija kaže da su dokumenti dobiveni od Jeb Hensarlinga, voditelja US House Financial Services Committee. Dokumenti pozivaju na odgađanje plaćanja obveznica koje je izdala američka vlada i davanje prioriteta određenim vlasnicima obveznica nad drugima u otplati.


Slijedeća potvrda da se stvari ne odvijaju normalno u Washingtonu dolaze iz nedavnog posjeta američkog tajnika država Johna "kradljivca Heinzovog bogatstva" Kerryja Rusiji, gdje je najavio da podupire mirovne sporazume iz Minska: za 180 stupnjeva promjena politike. Ovaj je došao u posjet Rusiji odmah nakon što je Kerry ignorirao 9-t0 svibanjsku paradu u proslavi ruske pobjede nad nacistima u Velikom domovinskom ratu (Drugi svjetski rat). Činjenica da su kineska i indijska vojska marširale u toj paradi, čini se da je zdrmalo Washingstonske gangstere.  

Također nije slučajno da se Kerryjev zaokret dogodio u isto vrijeme kada je kineska vlada još jednom pretekla Japan i postala najveći nositelj tih kabalinih zabilježbi duga. Jasno je da su Kinezi rekli Amerikancima: "ako želite da mi platimo vaše račune, morate prestati biti loši dečki u Ukrajini."

Također je bila neobično napadna propaganda o živoj razmjeni mišljenja koja je uslijedila nakon Kerryjeve posjete. Ovdje su dva naslova koja su se pojavila nakon ovog susreta:

"Poroshenko je rekao da nema alternative za dovršetak ispunjenja sporazuma iz Minska"


"Poroshenko je rekao da dogovor iz Minska o "lažnom miru", obećava borbu do zadnje kapi krvi"


Top naslov iz službene ruske vladine novinske agencije Tass ima URL koji završava s .ru što znači da se zasniva na Rusiji. Naslov koji raspiruje rat dolazi od Russia Today novinske stranice s .com domenom što znači da nije utemeljen u Rusiji. Ovaj nespretni propagandni naslov deklarirao je Russia Today kao sofisticiranu zapadnu novinsku agenciju koja se predstavlja da ima sjedište u Rusiji.

Druga novinska agencija koja se pretvara da je ruska, po načinu je Whatdoesitmean.com da obično počinje svoje članke s "prema informacijama iz Kremlja" ili nešto slično tome, iako njegov poslužitelj dovodi do sjedišta CIA-e u Virginiji.

U svakom slučaju, propagandu na stranu, žestoka kabalina zakulisna borba pokazuje da to nije posao kao i obično. Kabalin insajder rekao je ovom piscu da je Lehman šok iz 2008 godine bio zapravo borba između Davida Rockefellera i njegovog nećaka J. Rockefellera. David Rockefeller stvarno je najmlađi član treće generacije obitelji Rockefeller, kaže ovaj izvor, koji je imao najveću razinu pristupa svim japanskim premijerima od 1970-tih godina. On kaže da je izvorna volja Johna Rockefellera prvo, uvjetovati da njegova dinastija bude kontrolirana preko primogeniture. Međutim, David je pokušavao promijeniti to predajom kontrole vlastitim sinovima. Drugim riječima John "J" Rockefeller četvrti trebao je preuzeti obiteljske fondacije a David je nastojao to spriječiti, prema ovom izvoru. Zbog toga, dvije od Davidovih vodećih tvrtki, Lehman Brothers i Citibankbile dovedene su do bankrota od strane J. Rockefellerovog Goldman Sachsa, kaže on.

To može biti istina, ali, situacija se sada razvila daleko izvan borbe između onih koji će biti nasljedni bog kraljeva ljudi-ovaca. Pitanje je sada trebamo li dati tim ljudima amnestiju, kako oni sada traže, ili trebaju biti "obješeni na najbližu banderu" kako je George Bush stariji slavno predvidio da će se dogoditi "ako američki narod ikada sazna što smo im radili."

U stvari, dati te ljude lešinarima za hranu je mnogo vjerojatniji ishod nego amnestija ili njihovo vješanje za bandere. Velike odvjetničke tvrtke spremaju se za hranjenje bijesa u odmazdi protiv američkog ogranka kriminalne skupine Federal Reserve Boarda.

Tu su dva prijedloga koje velike odvjetničke tvrtke trebaju slijediti: Prvo je da idu iza General Electric i Westinghouse zbog njihove uloge u 11. ožujskom tsunami i nuklearnim terorističkim napadom protiv Japana. General Electric i Westinghouse prodali su svoje udjele vlasti japanskom Hitachiju i Toshibi u godinama prije 3/11 napada. Budući da su svi japanski nuklearni reaktori ugašeni nakon 3/11 i nuklearne elektrane u svijetu teško pogođene, da sam ja Hitachi ili Toshiba, zaposlio bih najbolje svjetske odvjetnike da se vidi da to nije bio veliki insajderski posao da se izbaci ovaj biznis prije nego se dogodila sabotaža.

Na drugom mjestu, pametni i ambiciozni odvjetnici trebali bi pogledati je li DuPont i cijeli ozonski sloj prevara. Prema izvorima kod japanskih proizvođača rashladnih i klima uređaja, DuPontov patent za freon plin koji se koristi za hlađenje u svijetu uskoro će isteći, prijeteći velikom biznisu. Priča o freonu koji uništava ozonski sloj bila je stvorena tako da bi DuPont mogao dobiti zabranu za freon upravo u vrijeme isteka patenta za freon. Ništa ne vrijedi to što svi ti naslovi koji raspiruju paniku o tome da će ozonski omotač biti uništen nestali su odmah nakon što je HFC posao krenuo. Netko može pogoditi DuPont-ovo veliko vrijeme zbog ovoga.

Ovakva vrsta otkrića će izaći i za mnoge druge tvrtke i vlade sada kada se Khazarska mafija suočava s porazom u cijelom svijetu.

Izvori u Asian Development Bank kažu da pravo na proizvodnju dolara već oduzeto ovoj obiteljskoj mafiji. Međunarodni američki dolar sada je kontroliran kombinacijom kineske vlade, azijske kraljevske obitelji i europskih kraljevskih obitelji. Američke dolare izdane u Sjedinjenim Američkim Državama sada izdaje Ministarstvo financija, rekli su.

Još jedan pokazatelj da se američka struktura vlasti promijenila viđen je prošlog tjedna kada je američki "aktivni predsjednik" Barack Obama pozvao šefove država Vijeća za suradnju zemalja Zaljeva na sastanak na vrhu u SAD-u. Samo dva od šefova država su se potrudila pojaviti. U medijskom foto događaju na kraju sastanka, postavljena je ova fotografija:


U smislu diplomatskog protokola, ovo je bilo ignoriranje bez presedana. Poruka je jasna: "nema novca od nafte za vas."

Tu su i svježe indicije da će grčka kriza značiti kraj eura. Prošlotjedna objava da je Grčka spriječila stečaj koristeći MMF-ov novac da plati novac koji duguje MMF-u bilo je očito bizarno. To je ništa više nego taktika odgađanja. Kinezi nude da podupru njemačku marku i grčku drahmu sa zlatom ako oni bace u smeće od kabale kontrolirani euro. Nagovještaj se može vidjeti na ovoj stranici ako kliknete na slike novčanica njemačke marke i drahme:


Poruka je: "pridružite se BRICS-u i vaši financijski problemi će završiti jer vaš novac će biti sa zlatnom podlogom:"

Jasno je da, dok god medijske korporacije u Khazarskom vlasništvu u SAD-u nastavljaju izbacivati naslove o Jeb Bushu i Hillary Clinton, kao da su ta dva naširoko nepoželjna lika jedini pravi izbor za američkog predsjednika 2016-te godine, onda bitka nije gotova. Kad ih budemo vidjeli kako ih odvode u lisicama na temelju optužbi za masovna ubojstva, onda ćemo znati da je gotovo.

U tim okolnostima vojno industrijski kompleks treba početi poduzimati hitne mjere za sprečavanje totalnog poraza Zapada. Ključ je da se zalažu za meritokratsku svjetsku federaciju kao alternativu za zamjenu khazarske hegemonije za kinesku hegemoniju.

U vojnom smislu, prva stvar koju trebaju učiniti je okrenuti oružje u Egiptu, Turskoj, Saudijskoj Arabiji itd da se okončaju sukobi u regiji koje su izazvali Khazari. To bi moglo podrazumijevati neke točno usmjerene vojne operacije za uklanjanje ključnih khazarskih agenata provokatora. Prošli tjedan bilo je naznaka da je to upravo ono što se događa s američkim napadima na ISIS u Siriji i pribavljanje detaljnih informacija o njihovom financiranju. Sjedinjene Američke Države zatim trebaju koordinirati s Rusijom i Kinom za nadgledanje stvaranja moderne sunitske-šiitske federacije za ujedinjenje Bliskog istoka.

Druga stvar koju trebaju učiniti je uklanjanje posljednje khazarske mreže kontrole u Japanu. Ljudi bliski premijeru marioneti Shinzo Abeu došli su do Društva Bijelog Zmaja prošlog tjedna s baš takvim planom. Ukloniti Michaela Greena, Abrahama Coopera i Richarda Armitragea i proći kroz Gerald Courtis ako želite da Japan ostane prijateljski s vojno industrijskim kompleksom. Vrana s tri noge, Yukaza i druge japanske moćne grupe tada će surađivati s obnovljenom Republikom Sjedinjenih Država.Preveo: Fredi


PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA