bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


HELSINKI

FOX NEWS

Wednesday, May 6, 2015

Croatian -- Benjamin Fulford: 05:05:2015


Kaos u SAD-u dok stečaj Fed-a sve je bliže


5. svibnja 2015Kaos je sve veći u Sjedinjenim Američkim Državama dok frakciju  Federalnih Rezervi kontroliranih od strane američkih Khazara i dalje nastavlja izbjegavati većina svijeta. Kao odgovor na to, Khazari očajnički pokušavaju izazvati rasne nerede ili da na neki drugi način američki građani se dohvate oružja i krenu u borbu protiv američkih oružanih snaga i policije. U isto vrijeme, američke oružane snage i agencije pokreću se protiv Izraela i njihovih američkih zastupnika Khazara, osobito Bush/Clinton/Rockefelleer zločinačkih obitelji. 

U onome što izvori iz Pentagona kažu da je prošli tjedan bio izravna poruka obitelji Rockefeller; Dave Goldberg, glavni operativni direktor Facebooka, poginuo je u misterioznim okolnostima u dobi od 47 godina.


Facebook je u vlasništvu Mark Zuckerberga, unuka Davida Rockefellera. Pentagonovi izvori kažu da je to bila poruka oligarhima iz Silicon Valleya (Silikonske doline) od strane oružanih snaga, da će od sada high-tech industrija u Kaliforniji biti pod kontrolom vojske. 

Da bi shvatili frenetičnu snažnu borbu koja se sada odvija u SAD-u, vrijedi baciti još jedan pogled na tajnu povijest iza stečaja američke korporativne vlade koji je u tijeku. Više o tome je otkriveno na prošlotjednom sastanku predstavnika Društva Bijelog Zmaja i članova kineske kraljevske obitelji. Kineska kraljevska obitelj predstavila je dokumentirane dokaze koji će prisiliti promjenu načina na koji je napisana povijest 20-tog stoljeća. Dokumenti opisuju tajne ugovore između američkih predsjednika Franklina Roosevelta i Harry Trumana, kineskog nacionalističkog vladara Chang Kaisheka i članova Mandžurske kraljevske obitelji. Dokumenti pokazuju kako su Roosvelt, Truman i američki državni tajnik George C. Marshall, tijekom vremena, odvezli 20 brodova natovarenih s Mandžurskim zlatom u SAD i prevarom koristili zlatne poluge za financiranje Roosveltovog New Deal (Novi ugovor) i Marshallovog plana.


Zlato je bilo odnešeno u SAD početkom 1930-tih pod obećanjem da će se koristiti za financiranje razvoja istočne Azije i stvaranja federacije koja bi uključivala Mandžuriju, Kinu, Koreju i Japan, kažu izvori kineske kraljevske obitelji. Amerikanci su također dali Mandžurcima matrice kako bi im omogućili tiskanje američkih dolara.

Dva sadašnja nasljednika Mandžurskog zlata su Kim Young Hee (金英姫) i Zhang Sheng Zhi? (張勝植). Oni tvrde da je bilo brojnih pokušaja da ih se ubije i zamijeni ih se s dvojnicima tako da su, iz sigurnosnih razloga, molili da njihove slike budu objavljene kao što se vidi u nastavku:


                                                       (click for high-res)


Fotografije njihovih ušiju također su napravljene kao dodatna predostrožnost.

Razlog zašto ove dvije osobe tvrde da su proganjane je taj da oni imaju zakonska prava na zlato u vrijednosti od oko 30 trilijuna dolara. 

Ono što se događa je da, na najvišoj razini globalnih financija, papiri i brojevi napisani u računalima banke nisu prihvaćeni kao sredstvo plaćanja. Od vlasnika američkog ogranka Odbora Federalnih Rezervi (Bush/Clinton/Rockefeller i dr.) zatraženo je da plate dugove prema ostatku svijeta u zlatu. Iz tog razloga oni su očajni pa pokušavaju lažno svojatati Mandžursko zlato koje su krali sve te godine (i odavno su ga koristili). Oni ga neće dobiti, jer cijeli svijet je umoran od njihovih kriminalnih budalaština.

U stvari, pogled kroz zlatni objektiv baca potpuno novo svjetlo na mnoge povijesne događaje. Prije svega, Leman šok 2008 godine došao je zato što korporativna vlada SAD-a nije uspjela izvršiti isplatu u zlatu koju je trebala. To je dovelo do privremenog pada na američkom tržištu. Tada je američka korporativna vlada uspjela dobiti veliki kredit u zlatu od frakcije Ming dinastije u Aziji na obećanje da će Barack Obama postati predsjednik i da će SAD reformirati.

Nakon Obaminih akcija koje su pokazale da nije bio bolji od Georga Busha mlađeg, Ming zlato je presušilo. Američka kabala od tada je organizirala događaje koji su svi bili u potrazi za zlatom i financiranjem.


Crveno košuljaški pokret u Tajlandu, na primjer, bio je stvarno usmjeren na dobivanje čuvanja ogromnih povijesnih tajlandskih kraljevskih zaliha zlata. "Arapska proljeća" u tunisu i drugim arapskim zemljama također su bila usmjerena na zlatne rezerve koje su te zemlje imale. Invazija Malija priređena je za oduzmanje tamošnjih rudnika zlata. Napad tsunamijem i potresom na Haiti bio je također usmjeren na stjecanje prava na rudnike zlata. Invazija Libije bila je neuspješni pokušaj krađe zlata pukovnika Muamera Gadafija. Napad tsunamijem i potresom na Japan također je bio usmjeren na iznuđivanje japanskog carskog zlata.

Tako sada kabalisti grčevito love kraljevske obitelji sa zahtjevom da pronađu povijesno zlato. Razlog zašto se Obamin režim iznenada odjurio do Irana tako snažno je razlog da Perzijsko povijesno blago u zlatu vrijedi 46 trilijuna dolara, prema trenutnom nasljedniku perzijskog prijestolja. Iranci su odgovorili na ovo američko ljubljenje nogu javno optužujući američku vladu za 9/11, iznoseći i druge istine. U svakom slučaju, nasljednici perzijskog blaga jasno su pokazali da američki kabalisti nikad neće staviti prste na njihovo zlato.

Najveći pokazatelj svjetskog bojkota protiv Khazarskih kabalista sa sjedištem u SAD-u bilo je izvješće National Association of Credit Managers da su američki zahtijevi za kredit koji su imali uspjeha, počevši od kraja ožujka smanjile su se više od 40% na godišnjoj razini. Pad je u cijelosti zbog obustave trgovinskih kredita, prema toj udruzi. Američka vlada ih je prisilila da "revidiraju" ovu ružnu istinu.


Međutim, činjenica da je preko 6.000 američkih trgovina na malo nedavno zatvoreno pokazuje kako američka korporativna vlada i njihovi američki robovi dugova više ne mogu posuditi novac za kupnju drangulija od ostatka svijeta. Više dokaza većih od američkog Leman ekonomskog kolapsa može se pronći ovdje:


To je razlog zašto se iznajmljena rulja plaća s Federalnim smiješnim novcem da bi se pokušali pokrenuti rasni ratovi u Fergusonu, Baltimoru, Seattleu i drugdje. Federalci se nadaju da će iskoristiti nerede da izazovu građanski rat s ciljem da odvrate pozornost od vlastitih problema.

Tu je bio također i veliki pritisak na internet za korištenje web stranica koje kontrolira kabala da bi pogurali "Jade Helm", psihološku ratnu operaciju protiv američkog naroda i američke vojske. Tu je dalje bilo ono što se čini da je pokušaj dati neki kredibilitet široko diskreditiranim lažnim blogovima opozicije i radio emisijama insceniranjem, kako se čini, da su postojali pokušaji ubojstva protiv dvojice njih: Stew Webba i Jeff Rensea.


Upravo prije očitog napada na Webba, netko je kontaktirao ovog pisca i rekao mi je da me je Webb (za kojeg nikad nisam čuo) oklevetao nazvavši me "agent za dezinformacije". Moj odgovor je bio da citiram arapsku uzrečicu "psi laju, ali karavan ide dalje". Međutim, osvrnuvši se na to sada, čini se da je to bio pokušaj da kažem nešto neprijateljsko o Webbu neposredno prije "napada" na njega. Jeff Rense se također jako diskreditirao sa svim glupostima koje je izbljuvao o Fukushimi. Ipak, pokušao sam ga kontaktirati da potvrdi da je stvarno bio napadnut samo da bi saznao da mi nije više bilo dopušteno da mu pošaljem e-mail. Po mom shvaćanju, na temelju puno različitih dokaza, da je Rense paravan za obitelj Bush i, sve dok od njega ne čujem drugačije, to je linija koju ću uzeti. Ipak, kao novinar koji je imao mnogo ubijenih kolega i koji je osobno doživio više pokušaja atentata, možete biti sigurni da se žestoko protivim ubojstvima novinara, pa čak i propagandista.

Ta dva "pokušaja ubojstva" usput, došla su otprilike u isto vrijeme kada je zakazana velika američka radio emisija o meni u emisiji "Karavan do ponoći" bila otkazana u posljednjem trenutku zbog "velikog napada na server".

U svakom slučaju, ti sve nespretniji pokušaji atentata kabale da započnu rasne nerede, promoviranje napada na vojsku i širenje konfuzije u alternativnim medijima su znakovi očaja.

Očaj postaje sada opipljiv zbog onoga što se upravo dogodilo u Saudijskoj Arabiji, jednom od posljednjih izvora novca Khazarske frakcije. Pentagon i Iranci prisilili su novog saudijskog kralja Salmana da otpusti prestolonasljednika Muqrina i Saud Al Faisala (koji je bio saudijski ministar vanjskih poslova u posljednjih 40 godina). Oni su otpušteni kako bi se uklonilo Bushov utjecaj iz saudijskog režima i da se prisili na okončanje napada na Jemen, kažu izvori iz Pentagona. Pentagonovi izvori kažu da oni još uvijek ozbiljno razmišljaju o savezništvu s jemenskim Houthima kako bi proveli potpunu promjenu režima u Saudijskoj Arabiji.

Drugi kabalin robovski režim koji je u nevolji je vlada premijera Shinzo Abea u Japanu. Kao što je bilo i predviđeno, Abe je čitao ponižavajući govor prošlog tjedna pred američkim Kongresom i Senatom čime je jasno pokazao da on nije japanski premijer nego samo kabalin plaćeni glumac koji čita tekst. Američka vojska mora se požuriti i očistiti njegovo djelovanje u Japanu, inače će režim pasti pod kinesku kontrolu. Pentagon zna koga kontaktirati da se to spriječi.

Izvor:Preveo: Fredi

bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers