CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, April 28, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 20 april 2015


"Verenigde Staten van Amerika op 17 april failliet gegaan."

Maandag 27 april 2015, 21:55 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist en als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime ordes.


"Volgens de Chinese regering en CIA bronnen was het bestuur van de Verenigde Staten van Amerika, gevestigd in Washington D.C., een enclave die niet onderworpen is aan de rechtspraak in de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika, niet in staat om op 31 maart een betaling te doen, zelfs niet na uitstel tot 17 april. Om deze reden is de institutionele regering failliet gegaan, zeggen de bronnen. Echter de mensen in Washington zijn niet van plan om stilletjes te vertrekken en vechten nog steeds om te overleven.
Dit wordt bevestigd in de in de wereld rondgaande bestuurlijke propaganda en het regeringsnieuws dat staat in rapporten van vergaderingen van de Washington DC IMF/Wereld Bank, vergaderingen die plaatsvinden van 16-18 april. De nieuwsrapporten aan het gewone publiek gebruiken het woord faillissement niet maar zeggen liever dingen als 19 van de 20 G20 landen zijn boos omdat de VS zijn veto over de Wereld Bank en IMF niet wil opgeven. Met andere woorden de Regering van de VS is publiekelijk verstoten door leiders van 19 van de 20 top economieën.

De huidige VS situatie doet denken aan een oude grap die mijn moeder me vertelde over een vrouw die naar een militaire parade keek en trots riep: ”Kijk mijn zoon is de enige die in de maat loopt.”
Onder de oppervlakte is ook veel spionagefilm-achtig van gekonkel gaande dat handelt over belangrijke obligaties, identiteitsdiefstal, moord en geheime onderhandelingen terwijl verschillende spelers zich op een plaats proberen te manoeuvreren in het opkomende nieuwe financiële systeem
Een nieuwe set van vergaderingen tussen de White Dragon Society en de vertegenwoordigers van de Chinese communistische regering eindigden vorige week met een basis overeenkomst dat China een 20% stemdeel krijgt in het nieuwe systeem en dat China geen wereldoverheersing zal gaan nastreven. Er werden een hoop andere zaken besproken die nog niet publiek gemaakt kunnen worden vanwege veiligheidsredenen maar ze impliceren een plan om de overgrote meerderheid van de mensheid serieus te helpen.
Er waren ook onderhandelingen die de WDS impliceerden en vertegenwoordigers van Iranese, Chinese, Japanse en Koreaanse Koninklijke families. In elk geval vertelden, de onvervalste erfgenamen van historische fortuinen aan goud, de WDS dat velen van hun familieleden werden vermoord en dat zij ook vreesden voor hun levens. Volgens de Japanse militaire inlichtingen dienst en andere bronnen, werden in verschillende gevallen de leden van de cabal betrapt terwijl ze zichzelf voordeden als de Koreaanse, Perzische, Chinese enz. koninklijken.
Een vertegenwoordiger van de Japanse keizer, Akihiko Yamaguchi, werd op valse gronden gearresteerd in Chiasso, Italië en er werden miljarden dollars aan obligaties van hem gestolen. Hij vertelde ook ooit aan deze schrijver dat tenminste 4 verschillende mensen opgepakt werden terwijl ze hem probeerden te imiteren bij financiële instituten.
Het verhaal dat al deze verschillende bronnen vertellen is dat Khazariaanse gangsters de rechten van verschillende Koninklijke families uit de hele wereld hebben verworven om hun goud als onderpand te gebruiken voor hoge waardebepaling van financiële documenten. Zoals al eerder in deze nieuwsbrief is gezegd, besprak Lord Blackheath zo een geval in detail in The House of Lords in Engeland in 2012. Voor degenen van jullie die dit bericht nog niet hebben gelezen, gebruik alsjeblieft 11 minuten van je tijd en kijk er naar via deze link:
Wat Lord Blackheath bespreekt is het gebruik van 700 ton goud dat het bezit was van een Indochinees, koninklijk persoon en dat gebruikt werd om door goud gewaarborgde certificaten te fabriceren met een waarde van 750.000 ton goud die weer werden gebruikt om $ 15 biljoen te fabriceren dat werd gebruikt om de Federal Reserve Board uit te kopen na de Lehman crisis in 2008
Nu komen andere Koninklijken uit de kast met hun papieren certificaten die in theorie biljoenen dollars waard zijn en die aan hen werden uitgereikt door dezelfde Khazariaanse of Federal Reserve Board oplichters zoals Lord Blackheath het noemt.
De Perzische/Iranese Koninklijke erfgenaam claimt $ 45 biljoen van zulke obligaties te bezitten. Deze Koninklijke erfgenaam beweert dat twee van zijn broers, zijn ouders en vele andere familieleden zijn vermoord door de Khazarianen om te voorkomen dat ze de obligaties wilden inwisselen of om te voorkomen dat ze hun rechten wilden claimen op het dynastie goud dat deze obligaties onderschrijft.
Nog ter toevoeging; een Manchuriaanse/Koreaanse/Chinese Koninklijke familie heeft gedetailleerd, gedocumenteerd bewijs gepresenteerd dat het hun goud heeft overhandigd aan de Amerikanen voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog in ruil voor een belofte dat het gebruikt zou worden om een Koreaanse, Manchuriaanse, Chinese federatie op te richten. In plaats daarvan is het goud gebruikt voor de ondersteuning van het naoorlogse Marshall Plan dat Europa en Japan opbouwde maar ieder ander in de kou liet staan.
Met andere woorden, de naoorlogse welvaart van de VS en Europa werd gefinancierd met goud dat frauduleus werd verkregen van oude, meest niet Europese Koninklijke families. Deze families hebben hun goud terug gevraagd en het was het onvermogen om dit goud te produceren dat leidde tot het bankroet van het bestuur van de VS op 17 april. De Europese Koninklijke families hebben op hun beurt een schikking afgesproken met hun tegenstanders in de rest van de wereld en dat is waarom Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland enz. zijn overeengekomen om de tegenspraak van de gezamenlijke regeringen van de VS te negeren en zich aan te sluiten bij China’s voorgestelde Aziatische Infrastructuur Investerings Bank
We hebben ook een opname van een publiekelijke bevestiging van het hoofd van het IMF, Christine Lagarde, waarin wordt beweerd dat er een groot bedrag aan geld op het punt staat vrijgegeven te worden. Hier is wat ze vorige week zei tijdens de laatste vergadering van het IMF in Washington: “De Aziatische infrastructurele Investeringsbank is…de nieuweling doordat hij werkelijk reageerde op een enorme behoefte die daarbuiten is, namelijk infrastructurele financiering. Men spreekt niet van miljarden maar van biljoenen die nodig zijn om de infrastructuur van Azië te financieren.
“Dus als dat instituut er is om vitale behoeften te financieren, die groei zullen bevorderen….en kunnen we samenwerken. Wanneer we samen kunnen werken, is dat geweldig nieuws. We ondersteunen dit vooruitzicht zeer, en we willen graag meewerken en bijdragen aan het omvangrijke nut van dit nieuwe instituut.” Met andere woorden, het water loopt uit haar mond bij het vooruitzicht van de IMF die een deel krijgt van de “biljoenen“ die bijna vrij komen. Het hoofd van de Wereld Bank Jim Yong Kim kwijlde ook bij het vooruitzicht dat de Wereld Bank betrokken raakt bij wat van de te verwachten nieuwe actie die zal komen wanneer deze biljoenen terug zijn gekeerd naar hun rechtmatige eigenaars.
Met dit als achtergrond kunnen we begrijpen waarom er de laatste tijd zo veel radicalisme plaats heeft gevonden in de VS. Een dergelijk verhaal gaat over het plan, aangekondigd door het NORAD militair commando om de in de mottenballen verkerende Cheyenne militaire basis onder de Rocky Mountains te heropenen om voorbereid te zijn op een elektromagnetische pulse aanval.”
Het feit dat ze publiekelijk hebben aangekondigd dat ze deze basis opnieuw willen openen bevestigt dat de nieuwere ondergrondse bases gebouwd vlakbij Denver, Colorado, Washington D.C. en elders in bezit genomen zijn door de witte hoeden en van de cabal zijn afgenomen.
Er is ook een hoop speculatie geweest over waarom een stelletje Wal-Mart winkels, gevestigd vlakbij militaire bases van de VS opeens werden gesloten.
CIA bronnen beweren dat er ondergrondse bunkers worden gebouwd onder deze winkels voor de elite om te schuilen. Hoewel, een bron in het Pentagon zegt dat de Walmarts worden klaargemaakt om te dienen als distributiecentrums voor voedsel en andere noodzakelijke producten ter voorbereiding van een sluiting en herstart van het banksysteem. De tijd zal leren welke van deze twee bronnen de waarheid vertelt
De andere vreemde gebeurtenis is het plan van de Federale Reserve Raad van New York om de meeste van zijn noodzakelijke functies te verhuizen naar Chicago. We hebben opgemerkt dat de Feds van Chicago hun ramen hebben opgevuld met beton. We hebben ook opgemerkt dat het departement van financiën van de VS waterzuiveringsinstallaties heeft ingeslagen, noodvoedsel voorraden, eerste hulp dekens enz. Dit is nauwelijks het soort materiaal dat nodig is tijdens een gewone financiële crisis. Hoewel, wordt alsjeblieft niet paranoïde alleen maar omdat de Feds dat zijn, dit is niet het einde van de wereld maar eerder het einde van de wereld van het goedgekeurde frauduleuze geld. Voor de 99,99% van ons mensen, zal dit een tijd zijn van grootse bevrijding van een oude Hyksos schulden slavernij
Het Vaticaan, bijvoorbeeld, zal op 28 april een speciale vergadering van deskundigen beleggen om het einde hiervan en andere vormen van slavernij te bespreken.
Als toevoeging aan dit publieke forum, zal er later deze maand geheime ontmoetingen worden gehouden om positieve zaken te bespreken. Wat in het bijzonder wordt besproken zullen gedetailleerde mechanismen zijn om de biljoenen dollars te beveiligen die op het punt staan te worden vrijgegeven en om te voorkomen dat ze in rook op gaan en ook daadwerkelijk worden gebruikt voor werkelijke verbeteringen in de echte wereld. Wat dat in werkelijkheid zal betekenen is dat er in plaats van een plotseling enorme aankondiging er een kleine sneeuwbal zal zijn welke langzaam maar exponentieel groter begint te worden.
Ten eerste zullen er miljoenen dollars gebruikt worden voor het werven van topfunctionarissen, dan zullen er honderden miljoenen worden besteed aan het zoeken van personeel en hoofdkwartieren die worden opgezet, dan worden er miljarden gestoken in experimentele projecten en alleen dan zullen de biljoenen beginnen te stromen.
Het belangrijke ding om voor ogen te houden is dat wat we ons ten doel stellen is het scheppen van de hemel op aarde niet het scheppen van een nieuwe hel door op zoek te zijn naar wraak. Wraak zoeken voor begane misdaden zal alleen leiden naar een nieuwe set van negatieve spiralen van vendetta. De Khazariaanse maffia moet er ook aan worden herinnerd dat een gratievolle overgave hun beste optie is."

Bron: Benjaminfulford.net, vertaling: Lia.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers