bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Thursday, April 30, 2015

Hvatski-- Benjamin Fulford: 28:04:2015


28. travnja 2015Stečaj Zapada ponovno je odgođen prošlog tjedna petljancijama računovodstva štiteći Washington i Grčku (dakle i EU) od neispunjenja obaveze, dok se nastavlja veliki interes za pregovore o novom financijskom sustavu. 

U cilju jačanja pozicije za pregovore, Pentagon poduzima neke velike poteze protiv Kine. Pentagonovi izvori kažu da je prošlotjedni potres u Nepalu bio izazvan koristeći visoke energetske elektronske valove. Cilj je bio poslati poruku Kini i Indiji prije predviđenog putovanja američkog ministra obrane Ashtona Cartera u Indiju slijedeći mjesec, kažu izvori. Osnovna poruka je bila "samo Pentagon može braniti Indiju od Kine". 

Ova demonstracija je bila dio koordiniranog pritiska Pentagona na Indiju, Rusiju, Kinu i Japan da vide nedavne kineske poteze u južnom kineskom moru kao dokaz da je Kina agresor kojeg treba zaustaviti. Kao dio ovog pritiska, Pentagon se sprema objaviti kraj embarga protiv Vijetnama i izgradnju 8 američkih vojnih baza na Filipinima, nastavio je izvor.


Izvori iz Pentagona kažu da duboki ruski strahovi od "žute pogibelji" opet izlaze na površinu i da će Rusija s njima vojno surađivati protiv Kine.

Pozadina svih ovih prijetnji je činjenica da Washington, sadašnji blagajnik, nije uspio izvršiti uplatu koju je bio dužan prema ostatku svijeta krajem ožujka (kao što je navedeno u ovom novostima prošlog tjedna). Sada su korporativni mediji i Ministarstvo financija SAD-a potvrdili da su se SAD pretvarale da se njihov dug prestao povećavati od 15. ožujka.


drugim riječima, oni kuhaju svoje knjige.

Isto vrijedi i za eurozonu gdje grčka kriza nastavlja gnjiti u ladici kako bi se spriječilo urušavanje eura. Pozadina toga su tekući strogo tajni pregovori između zapadnih i istočnih tajnih društava. U tim razgovorima, prema Društvu bijelog zmaja, američkim i azijskim izvorima, tu je puno komešanja i osnovni okvir koji se temelji na uspostavljanju nove meritokratske agencije za preuzmanje funkcija MMF-a i Svjetske banke također je dogovoren. Tu je još mnogo toga što se ne može otkriti javnosti kako bi se spriječila sabotaža pregovora. Međutim, britanski Commonwealth, Vatikan, Kinezi, Pentagon i BRICS zemlje slažu se s općim načelima. 

Potvrda toga može se sada vidjeti na mnogim razinama. Kao što je prošli tjedan spomenuto, Vatikan će raspravljati o tim pitanjima na forumu na visokoj razini koji počinje 28. travnja. Sada Alcuin and Flutterby, stranica za koju se vjeruje da je povezana s britanskom tajnom službom, izašla je s detaljnim esejom koji objašnjava kako je demokracija u SAD-u preuzeta od strane oligarhije i predlaže meritokraciju kao rješenje.


Sada su financijski dokumenti visoke razine i rukom pisane bilješke usvojeni zajedno sa strogo analognom osnovom u pripremama za najavu ove nove organizacije i sustava. Analogna komunikacija, međutim, dok je na sigurnom za oči njiškala, također je spora, tako da je još uvijek prerano odrediti točan datum kada će sve to postati javno.

U međuvremenu, Pentagonova stranica Veteran's today pružila je vrlo detaljno i dosljedno složene materijale obavještajnih službi o Khazarskoj mafijskoj oligarhiji koja je ukrala Republiku Sjedinjene Američke Države od njezinih ljudi.


Khazari se stoga bore za svoje živote, tako da, sada postoji više nepobitnih dokaza o civilnom ratu unutar Vojno industrijskog kompleksa SAD-a. To su primijetili i Pentagon i Rusi. Postoje frakcije američke vojske koje se bore za i protiv Sirijske vlade, na primjer, u skladu s oba izvora. Sada Egipat, kojemu je Pentagon naredio da ne brani Saudijsku Arabiju, priprema se da napadne Libiju, prema izvorima iz Mosada.

Europljani su ponudili Egipćanima kontrolu nad libijskim naftnim poljima u zamjenu za dobivanje njihove pomoći da afričke izbjeglice od velikih poplava ne uđu u Europu s ljubaznim dopuštenjem ISISa.

Onda, u Iraku, i dalje se odvija složena igra sa zapadnim plaćenicima koji se bore za i protiv posredničke izraelsko-saudijske ISIS vojske.

Očekuje se da će kraj igre biti umjerena Sufi muslimanska federacija na Bliskom istoku i kraj drevne sunitske/šiitske podjele. Ova podjela, usput, uglavnom je riješena do 20-tog stoljeća kada su Khazari počeli dirati stare rane kako bi podijelili i osvojili Bliski istok.

Ovaj tjedan ćemo biti svjedoci nastupa japanskog premijera Shinzo Abea u Washingtonu. On je pozvan da govori na zajedničkoj sjednici Senata i Kongresa od strane istih Khazarskih lutkarskih majstora koji su ovdje organizirali nedavni govor izraelskog premijera Benjamina Netanyahua. Abe je pozvan da čita govor (napisan od njegovih lutkarskih majstora Michaela Greena, Richarda Armitragea, Gerald Gurtisa i dr.) kao nagradu za krađu novca iz japanskog Nacionalnog mirovinskog fonda, Poštanske štedionice i Poljoprivredne banke (Norinchukin) s ciljem da bi se spriječio stečaj Khazarskih gospodara.

Međutim, čujemo da je Abe bio onemogućen od strane japanskih nacionalista da se potpuno odrekne japanskog suvereniteta složivši se da stavi od oligarhije kontrolirani sud iznad japanske vlade kako je određeno TPP sporazumom koji Khazari pokušavaju nametnuti Japanu. Drugim riječima, Abeova posjeta biti će visoka po učinku, a niska po sadržaju.

Južna Koreja, u međuvremenu, kreće se daleko odlučnije protiv Khazara nego što je to spremna učiniti Abeova japanska robovska vlada. Bilo je tu više od pukih financijskih interesa (kineski novac) iza njihove odluke da prkose SAD-u i pridruže se Kini koja vodi Azijsku Infrastrukturnu Investicijsku Banku. 16. travnja bila je prva godišnjica od trajektne nesreće koja je dovela do nestanka blizu 300 elitnih korejskih visokoškolskih studenata. Izvori korejske kraljevske obitelji tvrde da nijedno tijelo nije izvučeno iz trajekta. Ako se prisjetimo incidenta, rana izvješća su rekla da je potonuće započelo s eksplozijom. Kasnija izvješća su to propustila spomenuti.

Nadalje, bilo je izvješća o nepoznatim podmornicama u tom području u to vrijeme. Poznato je da su nacisti zadržali svjetsku mrežu podmornica nakon Drugog svjetskog rata. Nacisti su čak odveli nekoliko tisuća znanstvenika i mnoge žene plavuše između 16 i 24 godine na neko tajno mjesto u južnoj hemisferi tijekom Drugog svjetskog rata.

Ono što slijedi su nagađanja, ali postoji dobra šansa da su ti mladi Koreanci bili oteti za rasplodne svrhe nacista. To bi imalo smisla, jer izvorna nacistička opsesija "čiste arijevske krvi" bi dovela do križanja i genetskog propadanja. Jednog dana sve to treba doći na vidjelo.

Postoji još jedan incident tipa Dosje-X koji se dogodio prošlog tjedna u sjedinjenim Američkim Državama. Prema ovom članku


policija u Coloradu izvijestila je da je čovjek "ubio" svoj kompjuter. Ovaj članak može biti podvala, ali, činjenica je da je u ovoj točki razvoja policajac mogao dobro razmotriti da pucanje u kompjuter je ekvivalent za "ubiti ga". Drugim riječima ulazimo u jedan nepoznati etički svijet dok se bavimo odnosima između ljudi i sve više nalik ljudskoj umjetnoj inteligenciji. U kojem trenutku će zlostavljanje robota ili seks sa lutkom biti stavljeno na istu pravnu razinu kao i zlostavljanje životinja? Kada će se smatrati ubojstvo pucanje u kompjuter?To su pitanja koja trebamo uzeti ozbiljno, jer kompjuteri će početi preticati ljude na sve više i više razine.

Kinezi su također nedavno ušli u dosad tabu zonu kada su, po prvi put, pokušali promijeniti gene ljudskog embrija. Dok kompjuteri udvostručuju snagu procesora svake dvije godine, ljudima je zabranjeno poboljšanje vlastitog genoma. Ako Kinezi počnu proizvoditi super genijalce u velikim količinama genetskim inženjeringom, hoćemo li mi ostali biti osuđeni slijediti sudbinu neandertalaca i biti zamijenjeni genetički poboljšanim homo sapiensom?

Svijet treba brzo doći do nove organizacijske strukture koja bi se bavila s nepoznatim novim svijetom u koji ulazimo, dok stari sustav nastavlja sa svojim neizbježnim kolapsom.. To su neke vrste pitanja s kojima bi se meritokracija mogla nositi, ali naš sadašnji sustav ne može.

Izvor:Preveo: Fredibruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers