CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, April 16, 2015

Croatian -- Benjamin Fulford: 15. travnja 2015Bivši direktor Nacionalne obavještajne službe SAD-a Dennis Blair radi za japanske gangstere

15. travnja 2015
Ponekad morate vidjeti stvari da bi im vjerovali. Danas sam dobio vizitku od Dennisa Blaira, bivšeg direktora Nacionalne obavještajne službe SAD-a (nadzire sve američke obavještajne agencije) i bivšeg vrhovnog zapovjednika američkih Pacifičkih snaga. Po njoj se vidi da je on sada predsjednik uprave i glavni izvršni direktor Sasakawa Peace Foundation USA. Drugim riječima, on radi za Yohei Sasagawa, čovjeka za kojeg su mnogi izvori Yakuza gangstera rekli ovom piscu da je on kolega gangster. Ovdje je link za nekad tajno izvješće CIA-e o njegovom ocu Ryoichi Sasagawa:


Ovdje je citat iz dobro proučene knjige o Yakuza.


Tako da to imate, američki visoko pozicionirani umirovljenik u Yakuza redovima. Blair je govorio u Foreign Correspondents’ Club of Japan gdje je pokorno provodio sadašnju Washingtonsku stranačku liniju za propagandni korporativni tisak. Ovom piscu je više puta bila uskraćena prilika da postavi pitanje Blairu, tako da ćemo postaviti naše pitanje ovdje:

"Gosp. Blair, vi radite za Yohei Sasagawu, čovjeka koji stvara novac iz ničega, lažno tvrdeći da je poduprt legendarnim blagom skrivenim u indonezijskim i filipinskim  špiljama. Nažalost, vaši europski saveznici i većina ostatka svijeta više ne vjeruju pričama Sasagawe i njegovim kolegama gangsterima i stvaraju alternativni financijski sustav.

Moje pitanje za vas je, u kojoj ste vi poziciji da ljudi prihvatite realnost i pristanu pregovarati o međunarodnoj geopolitičkoj i financijskoj arhitekturi koja će reflektirati sadašnju svjetsku demografsku i ekonomsku realnost?"

Moje slijedeće pitanje bi bilo:

"Ustav Sjedinjenih Američkih Država kaže da ovlast za stvaranje novca pripada vladi naroda Sjedinjenih Američkih Država, pa tako, do koje točke će američka vojska održati svoju zakletvu da štiti ustav nacionalizirajući Federalne Rezerve i oslobodi američki narod od dužničkog ropstva?"

Činjenica da mi nije dana mogućnost da postavim ta pitanja podsjetila me još jednom da jedna od suptilnih taktika koju koristi kabala da kontrolira takve priređene događaje kao što su konferencije za tisak je da osiguraju da samo novinarima koji slijede liniju stranke je dozvoljeno postavljati pitanja.

U svakom slučaju, slušanje stranačke linije kao što je izražava Blair pruža neke važne uvide u ono što se događa režimu u Washingtonu i njegovoj japanskoj ovisnoj podružnici. Najvažnija stvar koju je Blair rekao bila je da nedavni govor u američkom Kongresu i Senatu izraelskog premijera Netanyahua "nije lijep prizor" i da se on "pokušavao miješati" u unutarnje poslove SAD-a.

Javni komentari ove prirode, pogotovo o Izraelu, na korporativnoj tiskovnoj konferenciji predstavljaju vrlo snažan jezik. Blair je tako potvrdio ono što su ovom piscu izvori iz Pentagona i agencija govorili, a to je da se provodi zajednička kampanja za uklanjanje Netanyahua i režima Saudijske Arabije.

Saudijski režim je tražio da mu Egipat, Pakistan i ostale muslimanske zemlje pomognu, ali svi su odbili. Pentagonovi izvori kažu da Kina, Rusija pa čak i same pristaše Netanyahua izvrću mu ruku pokušavajući ga pridobiti da okonča cionističku noćnu moru, plan da se pokrene Treći svjetski rat.

Saudijskom režimu i mnogim članovima režima biti će suđeno kao ratnim zločincima na kraju svega toga, obećavaju izvori iz Pentagona. Osim toga, oni će biti prisiljeni platiti golemu novčanu naknadu, kažu izvori.

Tako, dok je američki vojno industrijski kompleks sada okrenuo leđa cionistima i Saudijcima, također je jasno da sadašnje vodstvo misli vrlo malo i kratkoročno o budućnosti.

Vraćamo se svijetu kakvog je opisao Blair, on spominje da najbolji prijatelj vlade SAD-a je Japan, ili kako je rekao, "Japan je jedna od rijetkih zemalja u sinkronizaciji" sa SAD-om. Američka strana vrši pritisak na Japan da donese zakone koji će u stvari omogućiti Pentagonu da integrira svoje snage s japanskom vojskom kao bitnog dijela njihovog "stožera za Aziju".

Podređeni japanski premijer Shinzo Abe posjetiti će SAD krajem ovog mjeseca, gdje će čitati govor na zajedničkoj sjednici Kongresa, koji će biti pažljivo pripremljen od strane njegovih američkih i Yakuza rukovoditelja. U njemu, on će pokušati najaviti poboljšani američko-japanski savez kao ključ za veliki potez za protubalans Kini. Oni će također pokušati pridobiti Abea da najavi konačni sporazum o Trans Pacific Economic Partnership Agreement (TPP).

Nažalost, za Abea i njegove američke rukovoditelje, činjenica da su Velika Britanija, Njemačka, Francuska, Italija i Švicarska među 50 zemalja koje su se željele pridružiti kineskoj predloženoj Asian Infrasrukture Invest Bank znači da cijeli scenarij kojim se želi predstaviti marionetu Abea kao moćnog azijskog lidera i alternativu Kini je promašaj.

Sada je činjenica da su se Europljani javno odrekli američkog rukovodstva u svjetskoj financijskoj arhitekturi. Abe je samo japanski Obama, ne-bijelo lice za uobičajene Washingtonske lutkarske majstore (minus cionisti) da se skrivaju iza njega.

Fašistički japanski moćni brokeri poput Yohei Sasagawa, i u americi stacionirano podlo japansko rukovodstvo koje stoji iza Abea, ali ne govore da se susreću s promjenom paradigme, ne samo u poslu kao obično, s nekoliko promjena. Čak i ako Abe ode u Washington i pročita govor njegovih rukovoditelja tamo okupljenim marionetama, on više nije relevantan jer Washington više nije centar svjetske pozornice.

Još jedna stvar koju treba napomenuti je da Blair, za koga nam je rečeno da predstavlja oštricu američkog vojno industrijskog kompleksa, očito iskreno vjeruje neprikrivenim statističkim lažima da se američko gospodarstvo oporavlja, umjesto da ide slobodnim padom. Puste želje ne bi nikada trebale biti dio ozbiljnog obavještajnog rada.

Druga stvar koja je naučena gledajući javnu izvedbu vrha birokrata vojno industrijskog kompleksa bila je koliko oni ne razumiju kako je internet totalno uništio stari vatrozid između onog što oni znaju i što je pušteno u javnost. Čini se da on vjeruje da javni govor još uvijek može biti kontroliran putem laži o stvarima kao što je pravo stanje u gospodarstvu napravljeno za korporativne novinare ispranih mozgova kada, u stvari, mreža daje najviše o razmišljanjima javnih obavještajnih brifinga toliko dobro ili bolje nego što on dobiva.

Jedna stvar koju je Blair rekao je da vrijedno spomena da je Kina ukrala oko 300 milijardi dolara i 200 milijardi dolara vrijednih poslovnih tajni, odnosno iz SAD-a i Japana u 2013 godini. Ono što to pokazuje je da se internet pretvara u noosferu globalne svijesti gdje su sve informacije vidljive i dostupne.

U takvom svijetu u kojem stari mentaliteti pokušavaju kontrolirati druge kroz propagandu, tajne tehnologije i vojnu silu postaje nevažan. Kinezi već proizvode 11 puta više čelika nego SAD i imaju prilično otvoren pristup njihovom intelektualnom vlasništvu, tako, da su željeli stvoriti divovsku modernu vojsku bi je stvorili ali, oni su izabrali da neće. U takvim okolnostima bolje ih je pretvoriti u partnera nego neprijatelja. 

U tom smislu, Društvo Bijelog Zmaja napravilo je prošlog tjedna prijedlog za upravljačke strukture predložene svjetske ekonomske agencije za planiranje. Prijedlog poziva za davanje 20% udjela glasovanja Kini, po 17% Europi i sjevernoj Americi, 14% Japanu plus Koreja (Južna i Sjeverna) i 32% za druge zemlje. To bi stavilo Istok i Zapad pod jednake uvjete s 34% glasova svaki i davanje odlučujućeg glasa Jugu. Azijska infrastrukturna investicijska banka mogla bi postojati kao zasebna ustanova po ovom prijedlogu, ali bi trebala proširiti svoje horizonte i ciljati da bude svjetska infrastrukturna investicijska banka.

U svakom slučaju, vijest se prilično sporo širila tijekom prošlog tjedna zbog zatišja u tajnim pregovorima o tome kako ažurirati postojeću globalnu infrastrukturu. Grčka kriza može se šutnuti niz cestu do svibnja zbog toga. Stvari treba ponovno pokupiti pred kraj mjeseca.

Izvor:Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers