bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Wednesday, March 4, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 24 Φεβρουαρίου 2015

Η CIA έχει τεθεί σε αναστολή λειτουργίας από το Πεντάγωνο για να σταματήσει η πυρηνική τρομοκρατία, όμως παραμένουν οι θύλακες αντίστασης της συμμορίας

Αναρτήθηκε από τον Benjamin

24 Φεβρουαρίου 2015


Το σεληνιακό έτος του αλόγου τελείωσε με έναν κρότο την περασμένη εβδομάδα, με μια πρωτοφανή κίνηση του Πενταγώνου, να βάλει λουκέτο στο αρχηγείο της CIA στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια. Η επιδρομή κατά της CIA στόχευε «μεταξύ άλλων» στον εντοπισμό των τριών απαίσιων πυρηνικών, που οι Σιωναζιστές έχουν απειλήσει να πυροδοτήσουν στην Ουκρανία, λένε πηγές του Πενταγώνου. Επιπλέον, το πυρηνικό όπλο που προοριζόταν για τοStanlingrad (τώρα Volvograd) έχει κατασχεθεί από τους Ρώσους, λένε οι πηγές.

Υπήρξε επίσης μια έκρηξη κοντά σε ένα αεροδρόμιο, στην περιοχή του αρχηγείου της CIA στη Δυτική Βιρτζίνια, την περασμένη εβδομάδα. Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ περιγράφουν την έκρηξη ως αποτέλεσμα ενός «εκτροχιασμού τρένου», αλλά κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν, ότι έμοιαζε με πυρηνική έκρηξη. Πλάνα μπορεί να δει κανείς εδώ:


Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε, ότι κάποιος, προσπαθώντας να διαφύγει από την επιδρομή κατά της CIA, συναντήθηκε με έναν φλογερό θάνατο.

Η επιδρομή κατά της CIA ήρθε αμέσως μετά την ορκωμοσία του Άστον Κάρτερ ως νέου Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ. Δεν πέρασε απαρατήρητο, ότι ο Κάρτερ ορκίστηκε από τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν και όχι τον Μπαράκ Ομπάμα.

Η επιδρομή του Πενταγώνου κατά της CIA ήταν ένας όρος για τη διατήρηση στη ζωή της κυβέρνησης της Ουάσιγκτον, μετά την προθεσμία πληρωμής της 17ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με κινεζικές και ευρωπαϊκές πηγές. Η διακοπή της ναυτιλιακής δραστηριότητας στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ έχει επίσης τελειώσει τώρα, ως ανταπόκριση στην κίνηση του Πενταγώνου κατά της τρομοκρατικής φατρίας της CIA, των Μπους και των Ναζί, δήλωσαν οι πηγές.

Οι ευρωπαϊκές και κινεζικές πηγές λένε επίσης, ότι 200 χώρες έχουν πλέον συμφωνήσει σε ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στην παγκόσμια ειρήνη. Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι, μαζί με τους συμμάχους τους, έχουν προσχωρήσει στη συμμαχία BRICS, λένε πηγές και στις δύο αυτές χώρες.

Οι Έλληνες και οι Γερμανοί έχουν αναβάλει προσωρινά τη διαμάχη τους για το ελληνικό χρέος, εν αναμονή μιας επίσκεψης στην Ιαπωνία, στις αρχές Μαρτίου, της Γερμανίδας Καγκελαρίου Angela Merkel. Αναμένεται να φθάσει περίπου στον ίδιο χρόνο με τη Michelle Obama.

Το εμπόδιο για την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία είναι τώρα, σύμφωνα με ευρωπαϊκές και κινεζικές πηγές, το κατεστημένο των Σιωναζιστών της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, μαζί με φατρίες στο Λονδίνο και στο Βατικανό.

Η αντίδραση για την παγκόσμια ειρήνη στην Ιταλία έρχεται από το παλιό δίκτυο Gladio, που αποτελείται από τους μαφιόζους Ντραγκέτα, σε συνεργασία με τον ιταλικό κλάδο του ISIS των Σιωναζιστών, σύμφωνα με πηγές της ιταλικής Στοάς Ελευθεροτεκτόνων P2 και της MI5.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο Evelyn de Rothschild και οι υπηρέτες του, όπως ο Jeremy Heywood, ο DavidCameron και ο Tony Blair, που αποτελούν το πρόβλημα, σύμφωνα με την ΜΙ5. Γίνονται κινήσεις εναντίον αυτής της φατρίας στο εσωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Sir Malcolm Rifkin (πρώην Υπουργός Εξωτερικών), πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας στη Βουλή των Κοινοτήτων (μιας ισχυρής επιτροπής που επιβλέπει τις υπηρεσίες πληροφοριών), έχει πιαστεί από την εφημερίδα Daily Telegraph να πουλάει τις υπηρεσίες του για χρήμα. Ο Rifkin είναι μέλος της φράξιας Σιωναζιστών του Ηνωμένου Βασιλείου, που κρούει τα τύμπανα του πολέμου κατά της Ρωσίας.


Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ελεγχόμενο από τους Σιωναζιστές Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δεν είναι σε θέση να βρει χρηματοδότηση για μετά τον Φεβρουάριο. Έτσι, απειλεί με τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον εμπορικών κέντρων των ΗΠΑ και του Καναδά, αυτή τη φορά με «Σομαλούς» τρομοκράτες.

Ιθύνων νους σε αυτή την επιχείρηση είναι ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας Tony Blair, σύμφωνα με πηγές της MI5. «Πρόσφατες ενδείξεις δείχνουν, ότι ο Μπλερ (ο οποίος είναι σήμερα στο Βελιγράδι της Σερβίας) θα είναι πίσω από μια επίθεση στο Λονδίνο, χρησιμοποιώντας τους συνήθεις υπόπτους», και ότι ο Μέγας Κύριος των Γνωστικών Ιλλουμινάτων Αλέξανδρος Ρομανόφ θα παρουσιαστεί ως ένοχος ή «τουλάχιστον ως εμπλεκόμενος».

Ο Αλέξανδρος Ρομανόφ εμφανίστηκε στο σπίτι του γράφοντος την περασμένη εβδομάδα κακοποιημένες και μελανιασμένος. Είπε ότι πέρασε τη νύχτα προσπαθώντας να ξεφύγει από είκοσι ή περισσότερους αστυνομικούς, που προσπαθούσαν να τον συλλάβουν και να τον πάνε σε ψυχιατρείο. Αυτός είναι πλέον ασφαλής, αλλά ο υπολογιστής του έχει καταστραφεί (και πάλι) και θα πρέπει να μείνει στην αφάνεια για λίγο.

Σύμφωνα με τον Ρομανόφ, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι το πραγματικό μεγάλο αφεντικό πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Μαρτίου με τα πυρηνικά και το τσουνάμι εναντίον της Ιαπωνίας. Ωστόσο, είναι δύσκολο να δεις ένα κίνητρο για τον Πούτιν για να κάνει κάτι τέτοιο και οι δικές μας έρευνες δείχνουν κατ’ ευθείαν προς τον Tony Blair, τους Μπους, τους Ρότσιλντ και άλλες οικογένειες της συμμορίας.

Υπήρξαν επίσης απειλές για οργάνωση μιας τρομοκρατικής επίθεσης στην Ιαπωνία, ακόμη μεγαλύτερης από εκείνη της 11ης Μαρτίου. Πρόσφατα έχουν έρθει άνθρωποι σε δημόσιες εκδηλώσεις ομιλίας του γράφοντος και έχουν πει, ότι το πρωτοχρονιάτικο απόκρυφο εξώφυλλο του περιοδικού Economist περιείχε μια απειλή εναντίον της Ιαπωνίας.

Οι ερωτώντες, ή μήπως θα έπρεπε να πω οι πράκτορες των Rothschild, είπαν ότι τα δύο βέλη στην κάτω δεξιά πλευρά της εικόνας του εξωφύλλου με τους αριθμούς 115 και 113 σημαίνουν, ότι ίσως πραγματοποιηθεί μια νέα επίθεση στην Ιαπωνία στις 11 Μαΐου (511). Το εξώφυλλο μπορεί να το δει κανείς εδώ:


Οι ίδιοι πράκτορες είπαν επίσης, ότι ένας χάρτης της Ιαπωνίας, μείον την περιοχή Κίνκι (η μείζων Οσάκα), εμφανιζόταν στην έδρα των Ιαπώνων Ελευθεροτεκτόνων. Ο Economist είναι ιδιοκτησία των CadburyRothschild,SchroderAgnelli και άλλων οικογενειών της συμμορίας. Αυτοί θα θεωρηθούν υπόλογοι για κάθε νέα ακρότητα.

Ο Δρ Michael Van de Meer, άλλως Michael Meiring, είπε στον γράφοντα, ότι η τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας της 11ης Μαρτίου με το τσουνάμι και τα πυρηνικά, που σκότωσε 20.000 αθώων ανθρώπων, είχε ως στόχο να αναγκάσει την μετακίνηση 40 εκατομμυρίων ανθρώπων από το ευρύτερο Τόκιο στη Βόρεια Κορέα, όπου οιRothschilds θα μεταφέρουν τη νέα ασιατική οικονομική έδρα τους. Αυτό απέτυχε και τώρα ξέρουμε ποιες οικογένειες ήταν πίσω από αυτήν και πολλές άλλες φρικτές τρομοκρατικές επιθέσεις. Δεν θα τους επιτραπεί να επιτεθούν στην Οσάκα.

Η φατρία της Βόρειας Κορέας, που βοήθησε στην επίθεση της 11ης Μαρτίου εναντίον της Ιαπωνίας, έχει ήδη εκκαθαριστεί. Η επιρροή της συμμορίας στην Ιαπωνία είναι τώρα τόσο χαμηλή, ώστε το ανδρείκελο της συμμορίας Ραβίνος Abraham Cooper του διεφθαρμένου Simon Wiesenthal Center, έστειλε έναν πράκτορα της Μοσάντ να επισκεφθεί τον γράφοντα και να παρακαλέσει να μην κλειστεί ο Cooper στη φυλακή, γιατί αυτός «μόνο απαγόρευσε ένα» από τα βιβλία μου. Το γεγονός είναι ότι ο Cooper είναι ένοχος για δωροδοκία, εκβίαση και εκβιασμό (τουλάχιστον) και ανήκει στη φυλακή μαζί με πολλούς από τους συντρόφους του.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, ότι μια ενεργή εκστρατεία βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κίνα, για να αφαιρεθούν από αυτόν τον κόσμο οι συνδεόμενοι με την συμμορία μεγιστάνες. Στα πρόσφατα χρόνια, 76 Κινέζοι δισεκατομμυριούχοι έχουν πεθάνει με αφύσικο θάνατο, σύμφωνα με την China Daily. Από αυτούς «17 αυτοκτόνησαν, 16 δολοφονήθηκαν, 8 πέθαναν σε ατυχήματα, 16 εκτελέστηκαν και 19 πέθαναν από ασθένεια (με μέση ηλικία 48 ετών). Απομένουν τώρα μόνο 152 Κινέζοι δισεκατομμυριούχοι.

Κινεζικές κυβερνητικές πηγές λένε, ότι αυτό είναι μέρος μιας κάθαρσης των μαοϊκών. Ο Πρόεδρος Μάο ήταν ο πιο υψηλόβαθμος πράκτορας της συμμορίας απ’ όσους υπήρξαν ποτέ στην Κίνα. Όλοι οι σημαίνοντες Κινέζοι που συνδέονται με τους Σιωναζιστές Μπους και άλλες οικογένειες της Σιωναζιστικής φατρίας της συμμορίας, είναι στόχοι αυτής της κάθαρσης, λέει η πηγή.

Για τους λόγους αυτούς τα Σιωναζιστικά μέλη της συμμορίας είναι απίθανο να μπορούν να οργανώσουν άλλες πραγματικά εντυπωσιακές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ασία.

Αντί αυτού έχουν υποβαθμιστεί στο να διατυπώνουν απειλές εναντίον δυτικών εμπορικών κέντρων, χρησιμοποιώντας την τρομοκρατική οργάνωση «Al Shabaab», που οργάνωσε την πρόσφατη επίθεση στο εμπορικό κέντρο Westfield στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Το εμπορικό κέντρο Westfield ανήκε στον Frank Lowy, έναν Αυστραλό Εβραίο, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Larry Silverstein, γνωστού από το συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Ο Silverstein και ο Lowy έχουν κάνει μια περιουσία από «ασφάλειες έναντι τρομοκρατίας» μετά από την 11η Σεπτεμβρίου και μετά το περιστατικό στο Westfield.

Τώρα αυτή η Al- "Shambaab απειλεί το εμπορικό κέντρο Westfield στο Λονδίνο, που ανήκει επίσης στον Lowy. Το άλλο εμπορικό κέντρο που απειλούν είναι το Mall of America, που ανήκει στην ιρανική εβραϊκή οικογένειαGhermezian, στον Καναδά.


Περιττό να πούμε, ότι με τα εμπορικά κέντρα να υποφέρουν από την αδύναμη οικονομία και τον ανταγωνισμό του online λιανικού εμπορίου, από την σκοπιά του ιδιοκτήτη θα πρέπει να είναι μια μεγάλη στιγμή για την απάτη της ασφάλισης κατά της τρομοκρατίας.

Και φυσικά νέες τρομοκρατικές επιθέσεις θα ήταν μια σπουδαία δικαιολογία για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των Σιωναζιστών.

Εν πάση περιπτώσει, καθώς μεγάλα τμήματα της Ασίας είναι σε διακοπές αυτή την εβδομάδα, τα γεγονότα αναμένεται να επιβραδυνθούν προς το παρόν.

Τον Μάρτιο η εξελισσόμενη εκστρατεία για να σπάσει επιτέλους η ράχη της συμμορίας μια για πάντα, αναμένεται να συνεχιστεί με σθεναρότητα. Το έτος του προβάτου θα είναι καιρός αποπληρωμής και της δικαιοσύνης για τα «πρόβατα». Translator: Nikos

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA