FREE JULIAN ASSANGE

Monday, March 23, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 16 Μαρτίου 2015




Μεγάλες δημόσιες ανακοινώσεις και ειδησεογραφικά γεγονότα κάνουν σαφές ότι η εξουσία των Χαζάρων παίρνει τέλος


Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία πλέον, ότι το παγκόσμιο εγκληματικό συνδικάτο των Χαζάρων αποσυντίθεται από τα λευκά καπέλα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη και τους συμμάχους τους των BRICS. Αυτό μπορεί να το δει κάνεις στα πολλά ιδιαίτερου χαρακτήρα γεγονότα, που συμβαίνουν τόσο δημόσια όσο και μυστικά.

Ίσως η μεγαλύτερη ένδειξη, και που δυσκολότερα μπορεί να αρνηθεί κανείς, ότι κάτι έχει αλλάξει, ήταν η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να ενταχθεί στην κινεζικής πρωτοβουλίας Ασιατική Τράπεζα Υποδομών Και Επενδύσεων ως ιδρυτικό μέλος. Αυτό σημαίνει ότι οι Βρετανοί, και το City του Λονδίνου, έχουν χωρίσει με τους οικονομικούς ολιγάρχες των ΗΠΑ, οι οποίοι κατέχουν το Federal Reserve Board, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Το άλλο θέμα είναι, ότι, ξεκινώντας από τις 20 Μαρτίου, οι βρετανικές τράπεζες πολύτιμων μετάλλων θα παραχωρήσουν τον έλεγχο του καθημερινού προσδιορισμού της τιμής του χρυσού σε ρυθμιστικές αρχές, ανοίγοντας το δρόμο για τον έλεγχο της αγοράς χρυσού από τις χώρες BRICS. Αυτό σημαίνει ότι οι χρηματοοικονομικές αγορές του Λονδίνου, της Σιγκαπούρης και του Χονγκ Κονγκ μετακινούνται στο νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αυτό αφήνει μόνο δύο από τις σημαντικές χρηματοοικονομικές αγορές του κόσμου, το Τόκιο και τη Νέα Υόρκη, υπό τον έλεγχο των Χαζάρων. Όπως θα δείτε παρακάτω, το Τόκιο, επίσης, πρόκειται σύντομα να  ελευθερωθεί.


Οι Γερμανοί έχουν επίσης ανοιχτά χωρίσει με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ σε ότι αφορά στην Ουκρανία. Επί πλέον, υπήρξαν δημόσιες ανακοινώσεις την περασμένη εβδομάδα, ότι το ΔΝΤ έδινε χρήματα στην Ουκρανία για να πληρώνει τους λογαριασμούς της φυσικού αερίου στη Ρωσία. Ωστόσο, είναι οι Κινέζοι, όχι οι απατεώνες στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, εκείνοι που έδιναν τα χρήματα, σύμφωνα με την στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Ιαπωνίας. Αυτό σημαίνει, ότι οι Γάλλοι και οι εδρεύοντες στην Φρανκφούρτη Γερμανοί οικονομικοί ολιγάρχες έχουν επίσης χωριστεί από τους Χαζάρους μαφιόζους της Νέας Υόρκης και της Ουάσινγκτον. Με άλλα λόγια, η Ευρώπη έχει ενωθεί με τις χώρες BRICS.


Μια άλλη, ίσως εξίσου μεγάλη αλλαγή, ήταν η ανακοίνωση από τον Πάπα Φραγκίσκο την περασμένη εβδομάδα, ότι θα υπάρξει ένα έτος ιωβηλαίου, που θα αρχίσει στις 8 Δεκεμβρίου. Το ιωβηλαίο θα είναι «αφιερωμένο στην έλεος», σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο.


Αυτό φαίνεται να είναι ένα αίτημα για συγχώρεση από μέρους των απλών ανθρώπων, από τη στιγμή που θα μάθουν για τα τεράστια εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον τους από την συμμορία των Χαζάρων. Ωστόσο, πηγές της Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ρ2 του Βατικανού λένε, ότι αυτό το ιωβηλαίο θα περιλαμβάνει επίσης την ακύρωση του χρέους σε όλον τον κόσμο και μια αναδιανομή των παράνομα αποκτηθέντων περιουσιακών στοιχείων της συμμορίας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι την περασμένη Παρασκευή, 13 του μήνα, το Βατικανό δημοσίευσε έγγραφα, που παρέμεναν σε απαγόρευση για 700 χρόνια, τα οποία δείχνουν ότι οι Ναΐτες Ιππότες ήταν αθώοι. Η Παρασκευή και 13 έχει θεωρηθεί σαν κακότυχη μέρα από τότε που ο βασιλιάς Φίλιππος Δ' της Γαλλίας και ο Πάπας Κλήμης Ε’ διέταξαν την σύλληψη και φυλάκιση εκατοντάδων Ναϊτών, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307.

Ένα ακόμη μεγάλο γεγονός ήταν η δεκαήμερη εξαφάνιση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν , που έληξε ακριβώς όταν ετοιμαζόταν αυτό το ενημερωτικό δελτίο. Η εξαφάνιση συνέπεσε με ισχυρισμούς, που διατυπώθηκαν εναντίον του, από δύο ξεχωριστές πηγές. Η πρώτη ήταν στοιχεία που παρασχέθηκαν από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ, που δείχνουν ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ήταν ένας Ρώσος κατάσκοπος. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει, ότι προϊστάμενος του τρομοκράτη Νετανιάχου στα γεγονότα της 11ης Μαρτίου, με το τσουνάμι και τις πυρηνικές καταστροφές,  ήταν ο Πούτιν. Αυτό παρείχε υποστηρικτικά στοιχεία στους ισχυρισμούς του Μεγάλου Κυρίου των Ιλλουμινάτων "Αλέξανδρου Ρωμανόφ", ότι ο Πούτιν ήταν πίσω από τα γεγονότα της 11ης Μαρτίου. Οι Ρώσοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε αυτές τις κατηγορίες και είπαν ότι η απάντησή τους θα δοθεί μέσω του προξενείου τους στο Σαν Φρανσίσκο. Περιμένουμε με ανυπομονησία την απάντηση. Σε κάθε περίπτωση, ο γράφων, όπως και τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, είναι ανακουφισμένος βλέποντας ότι ο Πούτιν είναι ακόμα μαζί μας. Αυτό είναι μόνο μια υπόθεση, αλλά μπορούμε να εικάσουμε, ότι ο Πούτιν είχε τεθεί υπό διερεύνηση σχετικά με τις καταγγελίες για την 11η Μαρτίου και βρέθηκε αθώος.

Στις ΗΠΑ εν τω μεταξύ, η εκκαθάριση της συμμορίας συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς. Ενώ τα εταιρικά ΜΜΕ των ΗΠΑ μιλούν διαρκώς για την «κατ’ οίκον χρήση e-mail» της Hillary Clinton ή κάτι ασήμαντο σαν αυτό, η αλήθεια είναι ότι αυτή αποτελεί αντικείμενο έρευνας για μαζική δολοφονία. Αποδεικνύεται ότι δόθηκε άδεια στον αδελφό της Clinton για εξόρυξη χρυσού στην Αϊτή, αμέσως μετά το χτύπημα αυτής της χώρας από σεισμό και τσουνάμι, που σκότωσε πάνω από 220.000 ανθρώπους.


Ο Paul Laine από την Υπηρεσία Πληροφοριών του Πενταγώνου είπε προηγουμένως στον γράφοντα, ότι το τσουνάμι και ο σεισμός στην Αϊτή είχε προκληθεί από πυρηνικά όπλα τοποθετημένα στον πυθμένα της θάλασσας. Έτσι τώρα έχουμε το κίνητρο γι’ αυτή την επίθεση: τον εκβιασμό για χορήγηση των αδειών εξόρυξης χρυσού. Αυτό είναι το είδος του εγκληματικού μυαλού που έχει διοικήσει τον βόθρο στην Ουάσιγκτον.

Μιλώντας για εγκληματικά μυαλά, οι κατηγορίες που κατατίθενται εναντίον του γερουσιαστή των ΗΠΑ John Menendez αποσκοπούν στην πραγματικότητα στο να πάει ο συνεργάτης του στα εγκλήματα Jeb Bush στη φυλακή, λένε πηγές του Πενταγώνου. Οι Bush, τρέχοντας φοβισμένοι, έχουν ήδη αρχίσει να τραγουδούν σαν καναρίνια, σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας. Βασικά, λένε «ήμασταν κακοί, αλλά θα ήταν πολύ χειρότερα αν ο Al Gore είχε κερδίσει τις εκλογές το 2000». Σύμφωνα με αυτούς, η σιωνιστική συνωμοσία εκείνο τον καιρό ήταν να γίνει ο Gore πρόεδρος, με τον γερουσιαστή Joe Lieberman αντιπρόεδρο. Μετά από το συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου, ο Gore επρόκειτο να δολοφονηθεί και ο Lieberman να γίνει Πρόεδρος και ο γερουσιαστής John McCain θα γινόταν αντιπρόεδρος. Αυτή η ομάδα θα έριχνε τότε όλες τις ευθύνες στο Ιράν και θα άρχιζε έναν πόλεμο μαζί του, ο οποίος θα κλιμακωνόταν σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία, που θα στηνόταν έτσι, ώστε οι ΗΠΑ να χάσουν. Με άλλα λόγια, έχοντας κλέψει ο Bush Jr. τις εκλογές και έχοντας εγκαταστήσει ένα ναζιστικό καθεστώς στις ΗΠΑ, προέκυψε το μικρότερο από τα δύο κακά, σύμφωνα με τη ναζιστική φατρία των Σιωναζιστών.

Σε κάθε περίπτωση, οι σαρανταεπτά γερουσιαστές, που εργάζονται για το αφεντικό του τζόγου Sheldon Adelson, ο οποίος εξακολουθεί να υποστηρίζουν τον πόλεμο εναντίον του Ιράν, ελέγχονται για προδοσία, λένε οι πηγές του Πενταγώνου.
Το Πεντάγωνο έχει επίσης κυκλοφορήσει σε διάφορους ιστότοπους αληθινών ειδήσεων πληροφορίες, ότι ο Benyamin Netanyahu του Ισραήλ υπήρξε για πολύν καιρό ένα κορυφαίο αφεντικό της φατρίας υπέρ του πολέμου με το Ιράν. Εδώ είναι κάτι που τον κατέγραψαν να λέει σχετικά με την σκευωρία του, το 1990:

«Αν μας πιάσουν, θα μας αντικαταστήσουν απλώς με άτομα του ίδιου ενδύματος. Έτσι, δεν έχει σημασία τι θα κάνετε. Η Αμερική είναι η χρυσή αγελάδα και εμείς θα την ρουφήξουμε μέχρι να στεγνώσει, θα την τεμαχίσουμε και θα την εκποιήσουμε κομμάτι-κομμάτι ώσπου να μη μείνει τίποτα, παρά το μεγαλύτερο κράτος κοινωνικών παροχών στον κόσμο που εμείς θα δημιουργήσουμε και θα ελέγχουμε. Γιατί; Επειδή είναι θέλημα Θεού και η Αμερική είναι αρκετά μεγάλη για να δεχθεί το χτύπημα και να επιβιώσει, ώστε εμείς μπορούμε να το κάνουμε αυτό ξανά και ξανά και ξανά. Αυτό είναι εκείνο που κάνουμε σε χώρες που μισούμε, τις καταστρέφουμε πολύ αργά και κάνουμε τους ανθρώπους να υποφέρουν για την άρνησή τους να είναι σκλάβοι μας».

Ο Netanyahu και οι συνάδελφοί του εγκληματίες πρέπει να κατανοήσουν, ότι η παλίρροια έχει γυρίσει και η καταστροφή τους είναι πλέον αναπόφευκτη. Οι Εβραίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποτινάξουν τους γκάνγκστερς Σιωναζιστές αφέντες τους κατά τις ισραηλινές γενικές εκλογές αυτήν την Τρίτη. Αυτό θα έβαζε τέλος στα χιλιάδες χρόνια εβραϊκής δουλείας στα τέρατα, τους λάτρεις του Σατανά Υκσώς (Χαζάρους).
Ακόμα κι αν αποφασίσουν να διατηρήσουν αυτόν τον εγκληματία Νετανιάχου σαν ηγέτη του Ισραήλ, οι ημέρες των Σιωναζιστών είναι μετρημένες, επειδή η κύρια πηγή χρημάτων τους έχει αποκοπεί. Την περασμένη εβδομάδα, ένα πανικόβλητο μέλος της συμμορίας, που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την «Συμφωνία του Μπρέτον Γουντς» (δηλαδή ότι δημοσιεύει την οικονομική συμμορία του Β Παγκοσμίου Πολέμου) κάλεσε να πει, ότι τα κεφάλαια της Σαουδικής Αραβίας έχουν παγώσει. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ έκλεισε μόλις τις πρεσβείες και τα προξενεία της στη Σαουδική Αραβία.


Είναι μια καλή εικασία ότι ο χρόνος ανταπόδοσης έχει αρχίσει για την χαζάρικη Σαουδική βασιλική οικογένεια σχετικά με τη συμμετοχή της στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και την χρηματοδότηση της ψευδο-ισλαμικής τρομοκρατίας σε όλον τον κόσμο. Μπορείτε να είστε σίγουροι, τουλάχιστον, ότι θα αναγκαστούν να πληρώσουν πολύ σοβαρή χρηματική αποζημίωση για τα εγκλήματά τους. Το πιο πιθανό είναι ότι αυτό το άρρωστο εγκληματικό καθεστώς έχει τελειώσει. Ίσως τότε μπορέσουμε να ανακαλύψουμε ποιος ακριβώς είναι εκείνος, στον οποίον ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας είπε κάποτε στον γράφοντα, ότι «υπακούουν όλα αυτά τα χρόνια».

Επίσης επίκειται η αποκοπή των Σιωναζιστών από την Ιαπωνία, τον άλλο μεγάλο κουμπαρά τους. Την περασμένη Παρασκευή, 13 Μαρτίου, υπήρξε μια παρωδία δίκης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Τόκιο. Το Κόμμα Ανεξαρτησίας της Ιαπωνίας και εκπρόσωποι δέκα άλλων ακτιβιστικών ομάδων, παρέδωσαν στο δικαστήριο τριακόσιες σελίδες αναλυτικών στοιχείων, που αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση του Shinzo Abe τέθηκε στην εξουσία μέσα από νόθες εκλογές.

 Σε τρεις από τους δέκα ενάγοντες επετράπη να διαβάσουν σύντομες προετοιμασμένες δηλώσεις. Ωστόσο, ο δικαστής ξαφνικά σταμάτησε τον τρίτο ενάγοντα στα μισά της φράσης του και διέκοψε τη δίκη, προφασιζόμενος βίαιες ταραχές στον διάδρομο του δικαστηρίου, όπου εκατοντάδες άνθρωποι περίμεναν να ακούσουν την ετυμηγορία. Εκείνο πάντως που ήταν παράξενο σ’ αυτή τη δίκη, ήταν ότι, αντί να απορρίψει αμέσως την υπόθεση, όπως συνέβη και στο παρελθόν, ο δικαστής είπε ότι θα μεταθέσει την κρίση του στις 19 Μαρτίου. Γιατί καθυστέρησε την απόφασή του μέχρι την αποκρυφιστική ημερομηνία της 19ης Μαρτίου, της μεγάλης πανσελήνου και της αιματηρής σελήνης; Αυτή είναι επίσης η ημέρα που οι τράπεζες χρυσού του Λονδίνου θα παραδώσουν τον έλεγχο της αγοράς χρυσού στις ρυθμιστικές αρχές. Μήπως ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;




 Translator : Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers