Wednesday, March 18, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 10:03:2015

Benjamin Fulford: 10:03:2015

Επίκειται το ιστορικό γεγονός του Μαύρου Κύκνου

Αναρτήθηκε από τον Benjamin

10 Μαρτίου 2015


Υπάρχουν τώρα πολλές αναμφισβήτητες ενδείξεις ότι ένα ιστορικό γεγονός μαύρου κύκνου βρίσκεται στα πρόθυρα. Η ακριβής φύση αυτού του γεγονότος είναι αβέβαιη, αλλά περιλαμβάνει το τέλος ενός συστήματος διακυβέρνησης, που χρονολογείται από χιλιάδες χρόνια, και την εμφάνιση ενός νέου προτύπου για την ανθρωπότητα. Δεδομένου ότι η παγκόσμια αποκρυφιστική ηγεσία συνδέει τις μηχανορραφίες της με ουράνια γεγονότα, υπάρχει μια πιθανότητα ότι το γεγονός αυτό θα συνδεθεί με την υπερμεγέθη πανσέληνο της 19ης Μαρτίου και την ηλιακή έκλειψη της 20ης Μαρτίου.
Αυτό συνοδεύει τις εκλογές της 17ης Μαρτίου στο Ισραήλ, που αναμένεται να βάλουν τέλος στη διακυβέρνηση αυτού του έθνους από τους Σιωναζιστές. Η ταπείνωση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benyamin Netanyahu κατά τη διάρκεια της απρόσκλητης επίσκεψής του ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα ήταν μια σαφής ένδειξη γι’ αυτό. Η ομιλία του δεν μεταδόθηκε από τα κύρια δίκτυα ειδήσεων των ΗΠΑ και έγινε δεκτή με αντι- Netanyahu διαδηλώσεις από τους Εβραίους στη Νέα Υόρκη και το Ισραήλ. Σαν κορύφωση, ένας πρώην επικεφαλής της Μοσάντ τον κατηγόρησε για τα επίμονα ψέματά του σχετικά με τη λεγόμενη «Απειλή του Ιράν». Ακόμη είναι πιθανό ο Netanyahu να διατάχθηκε μυστικά να προβεί σε πολιτική αυτοκτονία με την εν λόγω ομιλία.
Η άλλη ένδειξη ότι δεν πρόκειται για "μπίζνες ως συνήθως" ήταν η αναδιοργάνωση της CIA, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η CIA είναι τώρα υπό τον έλεγχο της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας, σύμφωνα με πηγές της CIA που εδρεύουν στην Ασία. Τα περιεχόμενα της αναδιοργάνωσης και της νέας δήλωσης αποστολής αυτής της υπηρεσίας είναι όλα ευθυγραμμισμένα με τη σκέψη του Πενταγώνου. Δεν έχει γίνει γνωστό στο κοινό ποιοι ακριβώς εκκαθαρίστηκαν από την εν λόγω υπηρεσία, αλλά πηγές της CIA αναφέρουν, ότι τα ανώτερα κλιμάκια της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, που προηγουμένως ελέγχονταν από τον Μπους, έχουν αλλάξει. Αυτό έχει ανοίξει τον δρόμο για μια περαιτέρω εκκαθάριση του βόθρου της Ουάσιγκτον.

Μια ισχυρή επίθεση κατά του συνδικάτου του εγκλήματος Μπους / Κλίντον είναι ήδη σε εξέλιξη. Η σιωναζιστική πόρνη Γερουσιαστής Robert Menendez, πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις. Το ίδιο και ο σύμμαχος του Μπους, κυβερνήτης του New JerseyChris Christie. Τώρα τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης είναι γεμάτα από ιστορίες για την Hitlery Clinton και τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια, που εξαφανίστηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της θητείας της εκεί. Ο Bill Clinton αντιμετωπίζει καταγγελίες παιδεραστικής δραστηριότητας στο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο δισεκατομμυριούχος Jeffrey Epstein. Ο τελικός στόχος θα είναι η οικογένεια Μπους. Μόλις οι Bush απομακρυνθούν, θα είναι δυνατόν να δούμε αν αυτοί αποτελούν το μέτωπο για άλλους, πιο καλά κρυμμένους, αφέντες μαριονεττών.


Στο Ηνωμένο Βασίλειο, επίσης, μια βαριά επίθεση κατά των Σιωναζιστών σατανιστών εξακολουθεί να ξεδιπλώνεται. Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη είναι, ότι η πρώην πρωθυπουργός Margaret Thatcher και ο νυν πρωθυπουργός David Cameron είναι και οι δύο ένοχοι συγκάλυψης σκανδάλων παιδοφιλίας. Ο κορυφαίος γραφειοκράτης και μυστική εξουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ανώτατος Γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου Jeremy Heywood, συνδέεται επίσης με αυτή την συγκάλυψη.


Αυτό μοιάζει με μια παρτίδα σκάκι, όπου ξεκινάς αποβάλλοντας τα πιόνια του αντιπάλου, τα άλογα και τους αξιωματικούς, πριν στραφείς ενάντια στους πύργους, στη βασίλισσα και τελικά στον βασιλιά. Με την απομάκρυνση αυτών των ανθρώπων θα μπορούσε στη συνέχεια να είναι δυνατή η αφαίρεση της διπλωματικής ασυλίας που έχει χορηγηθεί στον Tony Blair. Αυτό θα καθιστούσε τον Tony Blair ανοιχτό σε δίωξη με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου. Τότε ο Tony Blair χωρίς αμφιβολία θα κελαηδούσε σαν καναρίνι για τους Ρότσιλντ, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την τελική λύση.
Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος, που την περασμένη εβδομάδα ο Jacob Rothschild είπε: «Οι επενδυτές αντιμετωπίζουν μια γεωπολιτική κατάσταση τόσο επικίνδυνη όσο οποιαδήποτε από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο».


Η οικογένεια Ρότσιλντ και οι σύμμαχοί τους έκαψαν πρόσφατα ιστορικά αρχεία, προκειμένου να καλύψουν τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκαν η Κοινωνία των Εθνών και τα Ηνωμένα Έθνη, σύμφωνα με πηγές της ρωσικής FSB. Η πρώτη ήταν μια πυρκαγιά σε μία βιβλιοθήκη στη Ρωσία στις 30 Ιανουαρίου, που περιείχε αρχαία ιστορικά σλαβικά έγγραφα. Η επόμενη, στη συνέχεια, ήταν σε μια αποθήκη εγγράφων στο Μπρούκλιν του New Jersey, στις 31 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τους Ρώσους, τα κατεστραμμένα έγγραφα περιείχαν αποδεικτικά στοιχεία, ότι ο τσάρος Νικόλαος ο Β' δώρισε χρυσό για να δημιουργηθεί το καταπίστευμα της Κοινωνίας Των Εθνών πριν αρχίσει ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ως αποτέλεσμα, η κυριότητα του 88,8% του χρυσού που κατέχει η Federal Reserve Board μπορεί να διαπιστωθεί ότι ανήκει στον Νικόλαο, ισχυρίζονται οι Ρώσοι. Λίγο μετά την δωρεά του χρυσού τους, ο Νικόλαος και η οικογένειά του φονεύθηκαν κατά τη διάρκεια της χρηματοδοτημένης από τους Ροκφέλερ ρωσικής επανάστασης. Ωστόσο, οι Ρώσοι ισχυρίζονται, ότι ο πρώην Ρώσος αξιωματούχος Alexei Kosygin ήταν στην πραγματικότητα γιος του Τσάρου Νικολάου του Β' και έτσι εξακολουθούν να υπάρχουν νόμιμοι διεκδικητές αυτού του χρυσού στη Ρωσία.
Η μόνη ανεξάρτητη επαλήθευση που μπορώ να επικαλεστώ γι' αυτές τις δηλώσεις των Ρώσων είναι κάποια έγγραφα που μου έδειξε ένας βιβλιοθηκάριος από την Τράπεζα της Ιαπωνίας, που δείχνουν ότι δέκα τόνοι ρωσικού ΧΡΥΣΟΥ μεταφέρθηκαν στην Ιαπωνία με ένα ιαπωνικό πολεμικό πλοίο κατά τη διάρκεια της επανάστασης των Μπολσεβίκων. Η Ιαπωνία δεν επέστρεψε ποτέ αυτόν τον χρυσό. Ίσως η ρωσική πρεσβεία στην Ιαπωνία θα πρέπει να κάνει κάποιες έρευνες.
Αν οι ρωσικοί ισχυρισμοί είναι αληθείς, μπορούν να εξηγήσουν την ξαφνική ανησυχία του Jacob Rothchild για την «ρωσική επιθετικότητα και επέκταση». Θα εξηγούσε επίσης την πρόσφατη υστερική επιθετικότητα κατά της Ρωσίας από τους υπαλλήλους του Rothschild, όπως ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας David Cameron.
Αυτό μπορεί επίσης να συνδέεται με ένα άλλο μυστήριο. Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος King World GOLD bug παρέθεσε φράσεις του Λονδρέζου μεταλλεμπόρου Andrew Maguire, που είπε ότι η HSBC θα κλείσει και τις επτά αποθήκες της ΧΡΥΣΟΥ στο Λονδίνο εντός δύο μηνών.


Το μυστήριο βέβαια, είναι ακριβώς τι συνέβη ή πρόκειται να συμβεί σε όλον αυτό τον χρυσό. Είναι πιθανόν ο χρυσός να έχει πωληθεί και τα χρήματα να νομιμοποιήθηκαν μέσω των χρηματιστηριακών αγορών των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας, προκειμένου να διαφύγει μέσω του χρήματος, πριν οι νόμιμοι ιδιοκτήτες κινηθούν νομικά για την επιστροφή του. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το γράφημα εδώ, που δείχνει πώς η τιμή του χρυσού και το χρηματιστήριο Nikkei έχουν κινηθεί σε παρόμοιες, αλλά αντίθετες, κατευθύνσεις. Κάποιος πωλούσε χρυσό και αγόραζε ιαπωνικές μετοχές.


Το μονοπάτι οδηγεί περαιτέρω, σύμφωνα με πηγές της ιαπωνικής Yakuza, στον Wilbur Ross τον νεώτερο, ο οποίος «πέρασε εικοσιπέντε χρόνια ως υπεύθυνος των πρακτικών πτώχευσης της Rothschild Inc». Ο Ross είναι «πρόεδρος της Ιαπωνικής Κοινότητας στη Νέα Υόρκη και του απονεμήθηκε η Τάξη του Ανατέλλοντος Ηλίου, Χρυσού και Αργύρου Αστέρα από την ιαπωνική κυβέρνηση τον Φεβρουάριο για τη συμβολή του στις σχέσεις ΗΠΑ-Ιαπωνίας».


Υπάρχει επίσης μια ισχυρή πιθανότητα όλος ο χρυσός να έχει καταλήξει στην Κίνα. Αυτό επειδή το κινεζικό Γουάν, το δολάριο ΗΠΑ και η τιμή του χρυσού έχουν κινηθεί παράλληλα μεταξύ τους μέσα στους τελευταίους μήνες έναντι των άλλων νομισμάτων στον κόσμο. Επί πλέον, οι Κινέζοι ανάρτησαν πρόσφατα μια πινακίδα κοντά στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, που παρουσιάζει μια εικόνα ενός χρυσού νομίσματος και αναγγέλλει το κινεζικό γουάν ως «νέο παγκόσμιο νόμισμα».


Το υπόδουλο στους Rothschild καθεστώς στην Ιαπωνία, εκπροσωπούμενο από τον Shinzo Abe και τον υποκριτικό θίασο του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, έχει επίσης διαπράξει κάποια δική του κλοπή. Σύμφωνα με έναν πληροφοριοδότη από την ιαπωνική αστυνομία ασφαλείας, ο Abe έχει κλέψει τουλάχιστον 200 τρισεκατομμύρια γεν από το ιαπωνικό εθνικό ταμείο συντάξεων, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το Αγροτικό Ταμιευτήριο (Norinchukin). Τα χρήματα αυτά έχουν σταλεί στο εξωτερικό για να υποστηρίξουν τράπεζες της Σιωναζιστικής συμμορίας, σύμφωνα με την πηγή. Σύμφωνα με τις εφημερίδες της κυβερνητικής προπαγάνδας της Ιαπωνίας, τα ιδρύματα αυτά «αυξάνουν τα επενδυτικά κονδύλια για ξένα ομόλογα, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις». Αυτό είναι καθαρή και απλή κλοπή και δεν πρόκειται να βοηθήσει στη διάσωση μιας μαθηματικά καταδικασμένης συμμορίας.
Ίσως επειδή έγραψα γι’ αυτή την κλοπή σε ένα άρθρο στην ιαπωνικό γλώσσα πήρα ένα τηλεφώνημα σήμερα από κάποιον σε αυτόν τον αριθμό: 81-(0)80-5242-0737, λέγοντας ότι «θα με σκοτώσουν απόψε». Σαφώς κάποιος τρέχει φοβισμένος και αυτός δεν είναι ο γράφων.
Το καθεστώς Abe φαίνεται επίσης να βιάζεται να εγκαθιδρύσει μια στρατιωτική κυβέρνηση. Πρόσφατες προτάσεις που διατυπώθηκαν από τον Abe περιλαμβάνουν την αφαίρεση του πολιτικού ελέγχου πάνω στις Ιαπωνικές Δυνάμεις Αυτοάμυνας και την εκ νέου εγκαθίδρυση μιας διεθνούς ιαπωνικής υπηρεσίας κατασκοπείας, στο πρότυπο της ΜΙ6 του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ίσως βιάζεται να εγκαθιδρύσει μια στρατιωτική κυβέρνηση, επειδή θα διεξαχθεί μια δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Τόκιο αυτή την Παρασκευή, 13 του μήνα, όπου θα υποβληθούν αποδεικτικά στοιχεία από το Κόμμα Ανεξαρτησίας της Ιαπωνίας, ότι το καθεστώς του Abe είχε τοποθετηθεί στην εξουσία μέσα από νόθες εκλογές. Όπως αναφέρθηκε πριν εδώ, οι «ψήφοι» που έθεσαν τον Abe στην εξουσία ήταν πάνω από 90% καταμετρημένες από τις μηχανές που κατασκευάστηκαν από την Mushashi Engineering. Η Mushashi Engineering ανήκει στην Fortess Asset Management. Η Fortess διευθύνεται από τον Peter L. Briger, ένα μέλος του Συμβουλίου του David Rockefeller στις Εξωτερικές Σχέσεις.
Η Ιαπωνία, μαζί με τη Σαουδική Αραβία και τις χώρες μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, είναι οι μόνες που τώρα στέκονται ανάμεσα στην σιωναζιστική συμμορία και την πτώχευση. Τα λευκά καπέλα του Πενταγώνου και της ιαπωνικής αστυνομίας και των Ιαπωνικών Δυνάμεων Αυτοάμυνας πρέπει να αναλάβουν την υπόθεση και να εκδιώξουν τους Σιωναζιστές σαν τον Ross και τον Briger από την Ιαπωνία.
Τέλος, όπως επαναλαμβάνεται τόσο συχνά εδώ, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία πρέπει αμφότερες να εθνικοποιήσουν τις κεντρικές τους τράπεζες και να δώσουν τη δύναμη για τη δημιουργία και διανομή χρήματος πίσω στους ανθρώπους και στους έντιμα εκλεγμένους (και μη δωροδοκούμενους) εκπροσώπους τους. Τα χρήματα που εκλάπησαν από τις ιδιόκτητες κεντρικές τράπεζες και τις οικογένειες που είχαν τον έλεγχό τους, θα μπορούν τότε να επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Έντιμες τοπικές τράπεζες, ενώσεις αποταμιεύσεων και γνήσιες επιχειρηματικές εταιρείες (σε αντίθεση με τις κλεπτοκρατικές) θα μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν σε ένα τέτοιο σύστημα. Όταν συμβεί αυτό, η ανθρωπότητα θα είναι ελεύθερη από τη βαβυλωνιακή σκλαβιά του χρέους για πρώτη φορά εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αυτό είναι το γεγονός του Μαύρου, ή μήπως θα έπρεπε να πω του Λευκού Κύκνου, που όλοι περιμένουμε. Ο χρόνος είναι ώριμος τώρα.
Translator: Nikos


No comments:

Post a Comment

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers