FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, March 26, 2015

Czech -- Benjamina Fullforda: 17:03:2015


Vyznamna verejna prohlaseni a informativni udalosti popisuji velmi jasne, ze nadvlada kabaly konci.

Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka“.

Nemuzou uz byt zadne pochybnosti o tom, ze chazarsky svetovy kriminalni syndikat je pomalu rozebiran po kouskach “Bilymi Klobouky” ve Spojenych Statech a v Evrope, kteri spolupracuji ruku v ruce se svylmi spojenci s BRICS. To se muze videt v mnoha vyznamnych a zcela vyjimecnych udalostech, ktere se udaly jak na verejnosti, tak i za oponou svetoveho deni.

Snad tou nejvetsi znamkou, ze se neco zmenilo a zaroven nejslozitesji negovat je to, ze se britska vlada rozhodla spojit s “Asijskou Infrasturkturni a Investicni Bankou”, ktera byla iniciovana Cinou, jako jeji zakladajici clen. To tedy znamena, ze britove se svym financnim okrskem “The City” v Londyne prerusili styky s oligarchii Spojenych Statu, kteri jsou vlastniky Federalnich Rezerv, MMF a Svetove Banky. Dalsim tematem je, ze od 20. brezna britske banky postoupily denni kontrolu cen zlata regulatorum, kteri tak upravuji cesticky pro kontrolu zlatych trhu, ktere bude provadet BRICS. Znamena to proste to, ze financni trhy, ktere jsou soucasti Londyna, Singapuru a Hongkongu se pohnuly ve smeru prijeti noveho financniho systemu. Takze to zanechava pouze dva z hlavnich svetovych financnich trhu v rukou chazaru – Tokio a New York. Ale jak uvidime nasledujici zpravy, budeme videt, ze Tokio je take na hrane osvobozeni se.

Nemci se uz otevrene separovali od NATO i od Spojenych Statu co se tyce ukrajinskeho tematu. Navic byla nejaka verejna prohlaseni o tom, ze MMF da Ukrajine penize na zaplaceni svych faktur za plyn Rusku. Nicmene, podle japonske vojenske rozvedky, byli to Cinane, nikoliv delikventi z New Yorku ani Washingtonu, kdo nabidl Ukrajine tyto penize. To znamena, ze stejne tak francouzsti tak i nemecti oligarchove ze zakladny ve Frankfurtu se take oddelili od chazarskych mafianu se zakladnou v New Yorku a Washingtonu. Jinymi slovy, Evropa se spojila s BRICS.

Dalsi velmi dulezitou zmenou je pravdepodobne jedno prohlaseni, ktere ucinil Papez Frantisek v minulem tydnu, ze bude nutne ustanovit kazdorocni svatek od 8. prosince. Toto vyroci bude, podle Frantiska, “urceno milosrdenstvi”.

To muze byt urcita petice na omluvu obycejnym lidem, kteri se jednou dozvedi o obrovskych zlocinech, kterych se na nich dopustila chazarska kabala. Nicmene zdroje z Loze P2 ve Vatikanu nam rikaji, ze tento svatek take znamena zruseni vsech dluhu na celosvetove urovni a redistribuce aktiv, kterych se kabala zmocnila.

Taktez stoji za to zminit, ze minuly patek, 13, publikoval Vatikan dokumenty, ktere byly potlacovany celych 700 let, ktere ukazuji, ze Templarsti Rytiri jsou nevinni. Patek 13 se povazuje za nestastny den prave od te doby, kdy ve stejny den, 13. dubna 1307, naridili kral Filip IV, francouzsky s Papezem Clementem zadrzet a uveznit stovky templaru.

A jeste byla jedna udalost – zmizeni prezidenta Putina behem 10 dni, ktere se skoncilo presne, kdyz vychazel tento bulletin. Zmizeni zapricinila nezavisla obvineni proti nemu. Prvni byl dukaz, ktery poskytla kontrarozvedka americkeho ministrestva obrany a ktery dokazoval, ze izraelsky premier Benjamin Netanjahu je rusky agent. To by znamenalo, ze sefem nuklearniho teroristickeho utoku tsunami 11-3-11 (Fukushima), ktery naridil Netanjahu byl Putin. Take podporovala dukazy namitek Iluminatskeho velmistra “Alexandra Romanova”, ze Putin byl za timto utokem tsunami 11-3-11. Rusove byli tedy pozadani, aby odpovedeli na takova obvineni a oni rekli, ze se poskytne odpoved skrze americky konzulat v San Francisku. Ocekavame s netrpelivosti odpoved. V kazdem pripade tento pisatel, stejne jako velke mnozstvi osob v celem svete citili ulehceni, ze Vladimir Putin je jeste porad s nami. To je pouze urcita spekulace, ale muzeme klidne predpovedet, ze Vladimir Putin byl vysetrovan z obvineni ze spachani 11-3-11 a ukazalo se, ze je nevinny.

Ve Spojenych Statech pokracuje velmi rychlym tempem velka cistka kabalistu. Zatimco korporatni media Spojenych Statu trvaji na tom, ze Hillary Clinton “pouziva elektronickou schranku ve svem dome”, nebo neco takoveho zcela obycejneho, pravda je takova, ze je vysetrovana ze zlocinu masovych vrazd. Take z toho vychazi, ze Clintonovu bratru se dalo povoleni k tezbe ve zlatych dolech na Haiti presne po te, co byla tato zeme zasazena zemetresenim a tsunami, ktere zabilo viz jak 220.000 osob.

Paul Laine z kontrarozvedky Pentagonu rekl uz pred casem tomuto pisateli, ze tsunami a zemetreseni na Haiti bylo vyvolano nuklearnimi zbranemi, ktere byly umisteny na morskem dne. Takze ted mame motiv tohoto utoku: vydirani skrze poveleni k tezbe zlata. Toto je typicky priklad kriminalni mentality, ktera funguje v cerne stoce – Washigtonu DC.
A kdyz uz mluvime o kriminalnicke mentalite, podle nasich zdroju z Pentagonu, obvineni, ktera se predlozila americkemu senatoru Johnovi Menendezovi jsou opravdu urcena hlavne k tomu, aby byl jeho kriminalnicky spolecnik Jebb Bush zavren do vezeni. Bushove utikaji zcela vydeseni, a podle nejnovejsich zprav z rozvedky ministerstva obrany US uz zpivaji jako ptacci. To co v zakladu rikaji, je to, ze: “byli jsme spatni, ale bylo by to mnohem horsi, kdyby byl v r. 2000 zvolen Al Gore.”. Podle nich byl sionisticky komlot pripraven tak, ze v momente, kdy by se Al Gore stal prezidentem, Joe Lieberman by byl vicepresidentem. Po 11/9 WTC by byl Al Gore zavrazden a Lieberman by se stal presidentem Spojenych Statu a senator John McCain by byl vicepresidentem. Tahle skupina by ze vsech barbarit obvinila Iran a zacala by takovou nuklearni valku s Ruskem, ktera by byla nasmerovana tak, aby se Spojene Staty vytratily. Jinymi slovy, podle nacisticke frakce sio-nacistu, to, ze Bush Jr. ukradl volebnim podvodem volby a byl instalovan sio-nacisticky rezim bylo to mensi zlo.

V kazdem pripade, podle nasich zdroju z Pentagonu, 47 senatoru, kteri pracovali pro sefa cele hry Sheldona Adelsona, ktery jeste ted obhajuje valku proti Iranu, uz je vysetrovano pro velezradu.

Pentagon take uvolnil rozlicne informace na ruznych webovych strankach, kde jsou urcite skutecnosti o osobe Benjamina Netanjahua z Izraele, ktery byl dlouhou dobu vysokym sefem stranicke frakce, ktera chtela valku s Iranem. Tady je neco co nahrali ohledne teto zalezitosti a jeho planu v r. 1990:

“Jestli nas chyti, nebudeme uz moci jmenovat osoby stejneho (naseho) typu. Takze neni dulezite, co delas. Amerika je zlata krava a my ji vycucame do sucha, rozkouskujeme ji a prodame kousek po kousku az nezbyde vubec nic, ale pouze stat blahobytu nejvetsi na svete, ktery budeme vytvaret a kontrolovat. Proc? Vzhledem k vuli Bozi, a Amerika je dostatecne velika na to, aby vydrzela prevrat a rany, a prezila, a my to muzeme udelat znovu a znovu. To je to co udelame zemim, ktere nenavidime, znicime je pekne pomalu, a tem, ktere se nenechaji zotrocit, zpusobime utrpeni."

Netanjahu a jeho kriminalni spolecnici musi pochopit, ze priliv se zmenil v odliv a jejich osud je nyni neodvratny.  Zide budou mit moznost zbavit se svych sio-nacistickych mafianskych panu behem voleb tento patek. To by ukoncilo tisicilete otroctvi zidu zrudnymi uctivaci hiksoskeho (chazarskeho) Satana.

I kdyz se rozhodnou udrzet u vlady Netanjahua, dny sionacistu jsou uz spocitany hlavne vsak kvuli tomu, ze jejich zdroje penez jiz byly preruseny. Minuly tyden mi volal jeden zniceny kabalista a v panice mi sdeloval, ze representuje “Brettonwoodske dohody” (cim je receno povalecnou financni kabalu), a ze byly zmrazeny financni fondy Saudske Arabie. To muze take vysvetlovat, proc vlada Spojenych Statu prave uzavrela vsechny svoje ambasady a konzulaty v zemi (p.pr.: take se mnozi utoky na americke pracovniky v ropnem prumyslu v SA).

Je to dobra uvaha, ze pro chazarskou saudskou rodinu prave zacala doba plateb za sve zapojeni do 11-S a take za financovani pseudo-islamskeho teroru v celem svete. Muzete si byt jisti, ze jako minimum budou urcite platit vyznamne castky penez jako odskodneni za sve zlociny. To nejpravdepodobnejsi je, ze tento nemocny rezim prave konci. Taktez budeme moci overit, kdo je presne ten, o kom saudsky princ mluvil (uz jsme o tom referovali) s timto pisatelem, kdyz rikal, ze ho : “posloucha uz mnoho let”.
Sio-naciste uz jsou take v bode, kdy budou nuceni odejit z Japonska, jejich dalsi podporovatelske banky. Minuly patek, 13. brezna bylo verejne slyseni u Nejvyssiho soudu v Tokiu. Strana Nezavislosti Japonska a predstavitele dalsich 10 skupin aktivistu predlozili soudci 300 stranek, ktere dokazuji, ze vlada Shinzo Abeho byla implantovana skrze volebni podvody.

Trem z deseti zadatelu se povolilo cist predlozene a pripravene deklarace. Nicmene soudce velmi brzy prerusil tretiho zadatele uprostred vety a zamitnul zadost tribunalu, coz vyprovokovalo nepokoje v ulicce tribunalu, kde cekali stovky osob na precteni rozsudku. To co bylo velmi zvlastni na tomto soudu bylo to, ze se neoznamil vysledek soudu bezprostredne, jako se to delo v minulosti, ale soudce sdelil, ze se vyjadri 19. brezna. Proc se posunuje jeho rozhodnuti na obdobi skryte, krvave Luny prave v tomto obdobi? To je take den, kdy banky v Londyne predavaji sve trhy se zlatem regulatorum. Vi snad neco, co my nevime?

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers