FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, March 10, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 04-03-15

Benjamin Fulford: 04-03-15



Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka“.

Zatimco se priblizuje financni kolaps, na nejvyssich mocenskych mistech zemi G-7 muzeme videt nebezpecne chybejici vedeni. To co prijde, jestli nebude uplne restartovan system, bude naprosty ekonomicky kolaps, obrovsky hladomor, anarchie a obcanska valka. Na druhe strane jestlize se system restartuje, tak se uroven zivota ve vsech zemich muze zdvojnasobit pouze v obdobi jednoho roku. Klicove je ted osvobodit vsechny narody sveta z otroctvi Babylonskeho dluhu. Pro ty, kteri nerozumi teto skutecnosti, at se podivaji na tento odkaz:

a potom na tento, aby videli grandiozni zotroceni narodu skrze svetove statni dluhy:

S ustanovenim jednoho vyroci a svatku, ve kterem se zrusi jednou pro vzdy vsechny svetove statni dluhy, jak verejne, tak soukrome by se mohla uroven lidskeho zivota v ramci jednoho roku skutecne duplikovat. Klic k dosazeni tohoto je vsak neustaly tlak na rodinou sionacistickou, chazarskou (en kazasskou) mafii, ktera kontroluje system.


Ve Spojenych Statech Americkych se blizi konec hry, ktera je klicova pro osvobozeni celeho lidstva obecne. Kdyz se tento tyden ve Washingtonu objevil sionacisticky mafiansky sef a masovy vrah Benjamin Netanjahu (neni zid!) proto, aby tlacil na Kongres US, aby deklaroval 3. svetovou valku, je to pro nas skutecne zlata prilezitost, aby se s tim skocilo jednou provzdy. Je to jen zurivy a nebezpecny pes, ktery by mel byt dan do karanteny nebo zlikvidovan.

Jak jsem informovali v bulletinu minuly tyden, armada Spojenych Statu konecne ukazala patriotismus a hrdinstvi, kdyz skoncovala se sionacistickou Bushovou frakci CIA, ktera byla zodpovedna za nejvic valecnych konfliktu na svete. Minuly tyden ukazaly jak oficialni ruske, tak take cinske vladni weby dukazy, ze Ministrestvo Vnitrni Bezpcnosti (Homeland Security) stejne jako sionacisticka CIA byly podrizeny kontrole Pentagonu. Citujeme zde Russia Today:

“Reditel Narodni vyzvedne agentury (National Inteligence), James Clapper, a reditel Narodni obranne vyzvedne agentury, generalporucik Vicente Stewart (USMC), informovali o prehodnoceni aktualnich i potencialnich ohrozeni pro bezpecnost a zajmy Spojenych Statu.”

Pentagon ted muze konecne dokoncit to, co zacal a uveznit tak konspiratora 11/9 a masoveho vraha Netanjahua, a zaroven pozadovat totalni a bezpodminecnou kapitulaci sionacisticke mafie, vcetne vlad Izraele a Saudske Arabie. Zidovsky lid by tak byl totuto akci vysvobozen z tisicileteho otroctvi. Svet se take osvobodi od toho, co je odedavna pricinou terorismu, valek a utrpeni zde na Zemi.

Zbytek sveta se uz dal do akce s pevnym rozhodnutim jit proti sionacistickym gangsterum.

Na Strednim Vychode spolupracuje francouzska valecna lod General De Gaulle se skupinou americkych letadlovych lodi na likvidaci armady ISIS, ktera je ve skutecnosti loutkovou armadou Izraele. ISIS uz byla take vyhnana z jihu Syrie a poslana zpet do Izraele (p.pr.: dzihadiste IS maji plnou zdravotni peci v izraelskych nemocnicich!). Na druhe strane namisto toho, aby zidovsky lid bral vazne Netanjahuovy vyhruzky o vypusteni 400 jadernych hlavic a spachal tak narodni sebevrazdu, stalo se to, ze se zacinaji lide v Izraeli masove probouzet ze systemu neonacistickeho zotroceni do ktereho jsou uvrzeni a nechteji spachat dalsi Masadu (p.pr.: http://cs.wikipedia.org/wiki/Masada). Mossad pro zmenu uz poskytnul dostatecne mnozstvi dukazu o tom, ze Netanjahu vytvoril dukazy “iranskeho jaderneho nebezpeci” jenom proto, aby zapocal 3. svetovou valku. Jinymi slovy. Stredni Vychod uz je na hrane opravdovych cistek od anti-semitu (semitska skupina zahrnuje take araby!) hiksoskych, sionacistickych uctivacu Satanase.

V Evrope zase tlaci jedna skupina Nemcu na to, aby se Evropa spojila jako “Spojena Evropa od Atlantiku az po Kamcatku (Pacifik)”. Tyto osoby jsou v pozadi sblizeni Francouzu a Nemcu s ruskym Vladimirem Putinem. Tyto osoby deklaruji zcela jasne, ze jim nejde o zadnou neo-sovetskou strukturu, ktera by byla kontrolovana jako monolit, ale o Evropu, ktera by byla spise “Evropou narodu, ktere spolecne rostou a jsou vzajemne sladeny”.

Britove take cini urcite prislusne kroky, aby tak eliminovali sionacistickou kontrolu. Princ William z Britanie byl minuly tyden na jedne navsteve prijat s velkymi fanfarami a slavou, jak v Cine, tak take v Japonsku. William sem prijel - podle nasich zdroju z MI5 - hlavne proto, aby podepsal dohody o integraci financniho systemu se zakladnou v Londyne do financniho asijskeho systemu, podlozeneho zlatem. Navic, podle jednoho zdroje z japonske kralovske rodiny: “Princ William prijel do Japonska jako naslednik britskeho trunu proto, aby pozdravil cisare, proc by Charles nemohl byt kralem.” Cinske zdroje take rikaji, ze byl zadat penize, kterych se mu dostane. Cinane take ukazali, ze znaji britske cile v ochrane zivotniho prostredi v tom smyslu, ze zakazali import slonove kosti.

Zatimco tedy byl William v Asii, nekdo vyskocil nahy oknem v Buckinghamskem palaci v Londyne.

Podle MI5 se tento incident nestal ve vlastnim palaci, ale spise v “sekci koni”. Ale je evidentni, ze osoby, ktere se maji starat o bezpecnostni otazky palace posilaji kralovske rodine vzkaz, ktery se zda byt: “zavrete vsechny pedofily a dejte do poradku financni system, nebo...”.

Politicka situace v Japonsku jde take smerem ke stretu, ktery je paralelni tomu, ktery se nyni deje ve Spojenych Statech. Podle zdrju z japonske kralovske rodiny je na jedne strane frakce spojena s prezidentem Obamou, americkou velvyslankyni v Japonsku Carolin Kennedyovou a Jacobem Rothschildem. Tato skupina chce, aby Ichiro Ozawa byl pristim japonskym premierem, stejne jako postupnou redukci americke vojenske pritomnosti v teto oblasti. Na druhe strane je sionacisticka skupina, ktera je vedena Bushovymi chranenci, Richardem Armitagem a Michaelem Greenem, kteri kontroluji jejich soucasnou loutku, premiera Shinzo Abeho. Nase zdroje nam rikaji, ze: “Abe je tak vydeseny z toho, ze by ho zabili, ze tajtrdlikuje jak mu rikaji”.

13. brezna ma byt v Japonsku soudni slyseni pozadavku Strany nezavisleho Japonska, ktere by melo ukazat, ze se Abe dosadil k moc prostrednictvim volebniho podvodu. Jeden zdroj z japonske vojenske policie mi rikal, ze Abe byl programovan na politicky sestrel nejak v rozashu tri mesicu kvuli skandalu, ktery vyvolalo jeho usili vybudovat v Japonska jedno kasino. Gangster Netanjahu behem sve soucasne navstevy Japonska prihodil tucny uplatek pro sefa sionacistickeho kasina a poskoka republikanske strany Spojenych Statu Sheldona Adelsona.

Podle japonske vojenske policie.
Japonske policejni urady se uz take probouzeji k tomu, ze Abe zdimal japonskou ekonomiku jen aby mohl udrzovat nad vodou sve sionacisticke pany. Poslednim dukazem o tom byla data o vydajich domacnosti v lednu, ktere padaly 5.1% rok za rokem, a to i kdyz index Nikkei, coz je vlastnictvi sionacistu stoupal pokazde vyse. Valutove trhy v Japonsku, Spojenychy Statech a Evrope jsou nyni uz jen manipulovane mechanismy pro prani penez sionacistickych gangsteru, ktere byly ukradeny otrokum dluhu.

Diky temto okolnostem by mohl byt Richard Koshimizu, ktery sefuje Stranu nezavisleho Japonska, tim kandidatem “cernym konem”, ktery by nahradil loutku, Shinzo Abeho. SNJ by zachovaly sily Pentagonu v Japonsku a pracovali by smerem k pomoci amricanum a zbytku celeho sveta, aby se osvobodil od sionacistickeho otroctvi.

Uz jsou tady signaly, ze to bude Pentagon, ktery dokonci svou praci prvni. Obrazky, ktere ukazuje odkaz dole, ukazuji na neco, co by mohlo byt pokracujicim dulezitym rozvinutim vojenskych sil uvnitr Spojenych Statu.

Vojenska akce uvnitr Spojenych Statu, ktera bude vedena proti sionacistum by take zahrnovala docasne uzavreni financniho systemu a mozna take internetu. V takovem pripade by bylo nezbytne vetsi logisticke usili, aby se zajistila plynula distribuce potravin, tepla, benzinu a jinych zakladnich produktu dulezitych pro populaci do te doby, nez se system restartuje To by nebyla predehra k fasisticke vlade nebo genocide, protoze armada se sklada z prumernych americanu, kteri vedi, ze jejich povinnosti je chranit prumerne americany od vsech nepratel jak vnejsich, tak vnitrnich. Byla by to jednoduse jedna policejni operace pro odstraneni gangsteru, kteri uzurpovali moc a navraceni teto moc zpet obycejnym lidem. Toto by take zahrnovalo ukonceni otroctvi dluhu a navraceni vsem lidem na svete jejich pravc na vytvareni a distribuci vlastnich penez a tak rozhodovat o sve vlastni budoucnosti.

A zatimco tedy se vetsina zemi, zvlaste nejvetsi veritele na svete, dohodnou, aby ustavili agenturu na planovani budoucnosti s personalem meritokraticky vybranymj, vojaci Spojenych Statu, kteri operuji v celem svete by byly nadale vyplaceni a hlavne by se jim dal novy ukol. Ten by byl v ochrane zivych bytosti na plenete Zemi a vesmirnem vyzkumu.

Klicova vec na zapamatovani je ta, ze v tomto momente je stara ekonomicka struktura Zapadu – matematicky vzato – na hrane kolapsu. Musime jednat prave nyni, aby nebylo prilis pozde, nebo zazijeme horor padu Zapadni civilizace.


Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers