FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, March 26, 2015

Croatian -- Benjamin Fulford - 23. ožujka 2015


Khazarski sotonisti bijesno mašu rukama dok im kontrola financijskog sustava skliže iz ruku


Dogodila se neosporna promjena polova u međunarodnom financijskom sustavu koja je ostavila staru Khazarsku sotonističku kabalu izvan prstena. Ova promjena je formalizirana, kako je to bilo i predviđeno, 20-tog ožujka, poklapajući se s pomrčinom sunca, novim mjesecom super-mjeseca i proljetnim ekvinocijem koji su se tada dogodili. Nakon što je Velika Britanija raskinula sa Sjedinjenim Američkim Državama da bi se pridružila Kini koja je predložila Azijsku investicijsku banku za infrastrukturu, Njemačka, Francuska, Italija, Japan, Australija i drugi su je slijedili. Tada, prema izvorima iz Pentagona, američka korporativna vlada u Washingtonu nije uspjela ostvariti isporuku zlata i stvarno je otišla u stečaj. Kao rezultat toga, Republika Sjedinjene Države najavila je da će raditi s AIIB-om. U praksi to znači da su BIS, Svjetska banka i MMF svi prošli temeljitu promjenu menadžmenta.

"Ako bih morala izabrati samo dvije riječi koje ujedinjuju Kinu i svijet u ovom trenutku, to bi bila "strukturna reforma", bilo je kako je šef MMMF-a Christine Lagarde opisala situaciju. Govoreći u Beijingu (Peking) 22. ožujka, Lagarde je rekla da će MMF i Kina raditi zajedno na promicanju "dobrog upravljanja... anti-korupcijskog" i "očuvanja okoliša". Zaključila je svoje primjedbe rekavši: "MMF je ponosan time da bude partner u kineskim gospodarskim poduhvatima ovdje u kući (u Kini) i na svjetskoj sceni. Drugim riječima, ona je javno priznala da je ova ustanova, nekad kontrolirana od strane Washingtona, sada pod novom upravom.


Ono što će se sada dogoditi je da će se pregovori o stvaranju novih institucija i reforma starih nastaviti u narednim mjesecima. U tom kontekstu, zapadne zemlje i Japan trebaju napraviti mnogo više nego samo staviti stare strukture kabale poput MMF-a i Svjetske banke pod novu upravu.


Svjetski financijski sustav i ekonomske strukture suočavaju se s krizom koja se ne može izliječiti jednostavno vraćanjem "temeljne ravnoteže" (dakle, ne dodajući više duga onom kojeg već imate), i podizanjem tržišta dionica. 

Rješenje će morati uključiti povratak državnog novca (kao što ga ima Kina), otpis duga i preraspodjelu sredstava. Kako je već spomenuto, Zapad također treba zamijeniti dug nastao kod "banaka za razvoj" s imovinom koja se temelji na budućim agencijama za planiranje.

Dok kineski prijedlog za Azijsku investicijsku banku za infrastrukturu je dobar i koji je dobio zasluženu podršku, što je samo 50 milijardi dolara. Svijet može lako doći do 7 bilijardi (7.000.000.000.000) dolara godišnje za razvoj ako meritokratsko osoblje agencije za planiranje bude postavljeno. Postoji velika podrška ovoj ideji, a došlo je vrijeme da se to dogodi.

Također će biti potreba za nekom vrstom svjetske federacije. Svi mi dijelimo iste oceane, dišemo isti zrak i živimo na istom krhkom planetu. Ne možemo nastaviti s globalnom anarhijom i vladama kontroliranim od strane gangstera.

Kako je od mog oca generacija kanadskih političara i diplomata tvrdila, zajedno s liderima drugih zemalja koje tada nisu bile kontrolirane od strane kabale, moramo rješavati međunarodne probleme kroz sudske sporove i pregovore, ne ratovima i krađom resursa. To znači stvaranje svjetske zajednice seoskih starješina kako bi se osiguralo da se zajednički problemi rješavaju na win-win način. To nije ista stvar kao fašistički robovski logor Novog svjetskog poretka kako je kabala planirala. To bi bila vrlo labava i podupiruća struktura u kojoj bi svaka regija uživala svu svoju tradicionalnu slobodu i neovisnost. Već je došlo do tajnog sporazuma da će uvijek biti ravnoteža moći 50/50 između Istoka i Zapada u ovom novom sustavu.

Izvori u Pentagonu također žele podsjetiti Kineze da Rusija, Indija, Japan, Sjedinjene Američke Države i mnoge druge zemlje će se udružiti na bilo koji znak kineskog hegemonizma ili nasilničkog ponašanja.

Kinezi to znaju i često ponavljaju da oni samo žele svoj fer udio za svjetskim stolom, što im je bilo negirano tijekom 20-tog stoljeća.

Tako se čini da sada nema nikakve temeljne prepreke za stvaranje post-Khazarskog doba svjestkog mira i prosperiteta. Čovječanstvo će biti oslobođeno tisućljećnog robovanja uzgajivačima robova, štovateljima Sotone Hiksi (Khazari) obiteljima. Židovi, koji su bili prisiljeni proći ritualnu kastraciju (obrezivanje) kroz tisuće godina kao simbol njihovog robovskog statusa, biti će oslobođeni.

Khazarske obitelji obožavatelji Sotone, koje su korištene da kontroliraju svjetski financijski sustav, ne uzimaju ovo ležeći. Višestruki izvori kažu da postoje zajednički pokušaji da se započne Treći svjetski rat tijekom židovskog blagdana Pasha koji se održava od 3. travnja do 11. travnja ove godine. Već je "pokušaj Rothschilda da se započne nuklearni rat s Rusijom" zaustavljen, prema izvorima iz Pentagona. Ukupno šest nuklearnih oružja je spriječeno da budu ispaljena, kažu izvori.

Međutim, sve provokacije neće biti zaustavljene. Kad je ovaj izvještaj otišao u tisak, e-mailovi iz Pentagona otkrili su da su četiri Norveška aviona oborena, navodno od strane Rusa. Bez obzira na to što se događa, Rusi, Kinezi, Pentagon i druge svjetske oružane snage neće biti izazvane da pokrenu svjetski rat. TO SE NEĆE DOGODITI, bez obzira koliko čvrsto ti vjerski fanatici pokušavali.

Također će biti mnogih pokušaja da se natjeraju Židovi i drugi narodi na pokornost. U novinama koje su pod Khazarskom kontrolom vidimo mnoge znakove toga. Jedan od njih je upozorenje da će "europski Židovi" biti napadnuti. Te napade neće izvršiti "muslimanski fundamentalisti", nego razbojnici koje su angažirali Khazari koji su ljuti na svoje europske robove Židove koji postaju neposlušni.

Prijetnje smrću protiv američkog ambasadora u Japanu, Caroline Kennedy, bile su također dio Khazarske kampanje da se blokira financijski sustav koji nije pod kontrolom Khazara. Michelle Obama je bila u Japanu 20. ožujka baš u vrijeme kada je princ Charles bio u Washingtonu. Prilično je dobra pretpostavka da je ona dovedena ovdje kao taoc kako bi se osigurala sigurnost princa Charlesa dok potpisuje dokumente sporazuma u Washingtonu.

Također će biti potreban ekstremni oprez u narednim danima u staroj Khazarskoj domovini Ukrajini i Rusiji. Ono što najviše zabrinjava čini se da je zamjena predsjednika Putina s drugim čovjekom. U stvari, ruski FSB izvori su rekli ovom piscu da je ovaj najnoviji Putin zapravo treći Putin do sada. Ako odete do sredine članka na ovom linku


možete vidjeti tri fotografije "Putina". U svakom slučaju uši se jasno razlikuju, pokazujući da to nije isti čovjek. Možemo se samo nadati da Putin koristi slične dvojnike iz sigurnosnih razloga na javnim događanjima, ili su to samo kompjuterske grafičke dezinformacije. Međutim, ruski izvori kažu da su svi ovi Putini pod kontrolom tajnih upravljača koji rade na nepoznatom planu. Ipak, ruski izvori nas uvjeravaju da ruske oružane snage, iako će žestoko braniti svoju domovinu, nikad neće biti prevarene da bi započele svjetski rat.

Također je vrijedno napomenuti da je američki predsjednik Barack Obama javno objavio da ne vjeruje da izraelski Benjamin Netanyahu želi mir s Palestincima. To znači da će Izrael izgubiti potporu Sjedinjenih Američkih država, osim ako se postigne mirovni sporazum i da to bude uskoro. Nakon 50 godina laganja da žele mir, nitko više ne vjeruje Izraelcima. Izraelci također trebaju prestati vjerovati propagandi Khazarskih kontrolora da je cijeli svijet protiv njih. To je jednostavno kriminalni slučaj koji uključuje gangstere visokog ranga koji čak nisu ni Židovi, nego obožavatelji Ba’ala, Seta ili onog što mi zovemo Sotona.

Druga stvar koju Izraelci i Židovi moraju naučiti je da ne postoji takva stvar kao Goyim. Bog ne bira narod, mi smo svi Božja djeca. Jedini ljudi koji su vas izabrali su obožavatelji Sotone, drevne obitelji nastale od roditelja koji su bili u bliskom srodstvu, a bavili su se uzgojem ljudskih robova. Vi ćete biti oslobođeni, nemate se čega bojati. Svijet je ovdje da vam pomogne, ne da vas povrijedi. Vaša duga, duga noćna mora će uskoro završiti.

Izvori:







Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers