bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Thursday, February 12, 2015

Hellenic -- BENJAMIN FULFORD:02:02:2015


Benjamin Fulford, Δευτέρα, 2, Φεβρουαρίου 2015


Ο Δυτικός Πολιτισμός βρίσκεται τώρα σε μια ντε φάκτο κατάσταση εμφυλίου πολέμου, καθώς η κυριαρχία της συμμορίας συνεχίζει να καταρρέει. Είναι ένας πόλεμος οικονομιών, πληροφοριών και στρατών, διεξαγόμενος από φατρίες, που υπερβαίνουν τα εθνικά σύνορα. Και, φτάνει σε μια κορύφωση.

Τα κυριότερα πεδία μάχης με τη στρατιωτική έννοια είναι η Μέση Ανατολή, η Ουκρανία και η Λιβύη. Αυτό που βλέπουμε σε κάθε ένα από τα σημεία είναι η Ναζιστική φατρία, που μάχεται απεγνωσμένα για επιβίωση. Στη Λιβύη και τη Μέση Ανατολή αγωνίζονται να αρπάξουν τους πετρελαϊκούς πόρους που χρειάζεται, για να αποτρέψουν την πτώχευση. Στην Ουκρανία, οι Ναζιστές, παράλληλα με την αναζήτηση φυσικού αερίου, αγωνίζονται να δημιουργήσουν μια νέα πατρίδα για τους ίδιους, μετά την προβλεπόμενη απέλαση από το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες

Στο οικονομικό μέτωπο, η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να εμποδίσει την υπόσχεση της νέας ελληνικής κυβέρνησης για ακύρωση του χρέους ως καταστροφέα του οικονομικού συστήματος της ΕΕ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες η εταιρική κυβέρνηση μανιωδώς προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα επιβίωσης πριν από τις 17 Φεβρουαρίου, τον χρόνο που της έχει δοθεί για να βρει τα κεφάλαια, αφού έχασε την προθεσμία πληρωμής της 31ης Ιανουαρίου.

Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε όλον τον κόσμο, που συνδέονται με την εν εξελίξει μάχη για το τέλος της βαβυλωνιακής δουλείας του χρέους και την απελευθέρωση της ανθρωπότητας.


Ας ξεκινήσουμε με μια πιο προσεκτική ματιά στο τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Σύμφωνα με ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, το πραγματικό όνομα του προέδρου της Ουκρανίας Petro Poroshenko είναι Valshman. Επικαλούμενοι αρχεία δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, οι Ρώσοι λένε ότι είναι ένας διπλός πολίτης, Ισραηλινός και Αμερικανός, ρουμανικής καταγωγής, που πήρε το όνομα της συζύγου του για να εμφανιστεί ως Ουκρανός. Τοποθετήθηκε σε θέση εξουσίας από έναν ναζιστικό μισθοφορικό στρατό, ως μέρος ενός σχεδίου από μια φατρία των Ασκενάζι Εβραίων, που προσπαθούν να ανακτήσουν την χαζαρική πατρίδα τους. Σύμφωνα με τους Times του Ισραήλ

Μια ομάδα μελετητών με μπλε κορδέλα (σ.τ.μ.: blue-ribbon team of scholars) από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και μουσεία  έχουν μόλις εκδώσει μια μυστική έκθεση προς την κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι


Η συνειδητοποίηση που ανακύπτει για πολλούς Εβραίους ευρωπαϊκής καταγωγής, ότι το Ισραήλ δεν ήταν ποτέ προγονική πατρίδα τους, μαζί με τις θλιβερές προσδοκίες ανεξάρτητης επιβίωσης αυτής της αποικίας, των μαχητών που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, είναι αυτό που οδήγησε στο εν εξελίξει σχέδιο για τη δημιουργία της Χαζαρίας Νο 2 στην Ουκρανία.

Αυτό μας φέρνει στη μυστηριώδη πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα σε ένα ρωσικό θεματοφυλάκιο αρχαίων σλαβικών εγγράφων και πολλών άλλων σπάνιων και πολύτιμων εγγράφων. Είχε σαν στόχο αυτός ο εμπρησμός την καταστροφή ιστορικών αποδεικτικών στοιχείων, που υποστηρίζουν τις σλαβικές αξιώσεις για την Ουκρανία; Είναι μια καλή εικασία.

Πάντως, το σχέδιο για τη δημιουργία μιας νέας Χαζαρίας δεν πάει καθόλου καλά. Για ένα πράγμα, οι υποτιθέμενοι Χαζάροι (δεν πρέπει να συγχέονται με τους πολίτες του σύγχρονου έθνους-κράτους του Καζακστάν) χρησιμοποιούν όχι πολύ πρόθυμους ξένους μισθοφόρους, για να πολεμήσουν γι' αυτούς κατά των λαών που αγωνίζονται για να υπερασπιστούν την προγονική πατρίδα τους. Από την άλλη πλευρά, οι δυτικές εταιρείες πετρελαίου, που ήταν η πηγή μεγάλου μέρους της χρηματοδότησης του μισθοφορικού στρατού, έχουν ψυχρανθεί. Η Chevron, η Exxon Mobil, η Marathon και η Eni ανακοίνωσαν όλες πρόσφατα ότι φεύγουν από την περιοχή. Αν ήμουν ένας από αυτούς που παίζουν στοιχήματα, δεν θα στοιχημάτιζα στην Χαζαρία Νο 2.

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή δείχνει επίσης ζοφερή για τους Ισραηλινούς και τον μισθοφορικό στρατό τους του ISIS. Αυτό που συμβαίνει με τον ISIS στη Μέση Ανατολή είναι στην πραγματικότητα ένας Αμερικανός εμφύλιος πόλεμος δι' αντιπροσώπων. Από τη μία πλευρά, έχετε το Πεντάγωνο να μάχεται κατά του ISIS. Από την άλλη πλευρά, οι νεοσύλλεκτοι του ISIS που συλλαμβάνονται στο Πακιστάν και αλλού, λένε ότι παίρνουν τη χρηματοδότησή τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι μαχητές του ISIS παίρνουν ιατρική περίθαλψη σε ισραηλινά νοσοκομεία και η προπαγάνδα του ISIS εξάγεται στον κόσμο μέσω της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

Έτσι, εδώ έχουμε στρατεύματα του Πενταγώνου να πολεμούν τους εξ Αμερικής χρηματοδοτούμενους μισθοφόρους, που χρησιμοποιούν όπλα των ΗΠΑ, και έχουν επί κεφαλής έναν Ελ Μπαγκντάντι, ο ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πράκτορας της Μοσάντ Σάιμον Έλιοτ. Αν αυτό δεν είναι εμφύλιος πόλεμος δι' αντιπροσώπων, τι είναι;

Μια σαφής ένδειξη περί αυτού, που φαίνεται στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, είναι η πικρή ρήξη μεταξύ του εκπροσώπου του Πενταγώνου Μπαράκ Ομπάμα και του κορυφαίου Ναζιστή Βενιαμίν Νετανιάχου. Ο Νετανιάχου έχει οριστεί να κάνει μια ομιλία τον Μάρτιο στον δωροδοκημένο ενεργό θίασο, γνωστό ως Κογκρέσο των ΗΠΑ και Γερουσία. Ο Ομπάμα λέει στον Νετανιάχου ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος. Πηγές της CIA, εν τω μεταξύ, λένε, ότι ο Νετανιάχου πρόκειται να δολοφονηθεί από τον ίδιο τον λαό του.

Επίσης, γίνεται πλέον ολοένα και πιο σαφές, ότι οι πόρνες στο Κογκρέσο και τη Γερουσία δεν απολαμβάνουν πλέον την φασιστική παρουσία ασφαλείας που κάποτε είχαν. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ευρέως μεταδιδόμενο βίντεο για να δείτε τι εννοώ.


Ένα τέτοιο γεγονός στο εσωτερικό μιας κυβερνητικής ακροαματικής διαδικασίας θα ήταν αδιανόητη δυο χρόνια πριν. Πολλοί από τους διαδηλωτές που εμφανίζονται εκεί, αποκαλώντας τον Χένρυ Κίσινγκερ εγκληματία πολέμου, συμβαίνει να είναι εβραίοι, σύμφωνα με πηγή που εδρεύει στην Ουάσινγκτον και συνεργάζεται μαζί τους.

Εν τω μεταξύ, η φατρία της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ που υποστηρίζει τον Ομπάμα είναι επίσης σε μπελάδες. Οι Ασιάτες γέροντες αρνήθηκαν να μετακυλήσουν το εταιρικό χρέος των ΗΠΑ, που κατέστη ληξιπρόθεσμο στις 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με κινεζικές κυβερνητικές πηγές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καθεστώς Ομπάμα προσπαθεί να αυτοχρηματοδοτηθεί με μια σειρά από δραστικές αυξήσεις φόρων, που ψευδώς ονομάζονται Obamacare. Ο Ομπάμα έχει επίσης εξαγγείλει σχέδια για την κατάσχεση χρημάτων, που εισπράττονται ή που διατηρούνται στο εξωτερικό από τις αμερικανικές εταιρείες.

Η υποστήριξη του αμερικανικού δολαρίου με χρυσό επαυξάνει επίσης τα δεινά των ΗΠΑ, γιατί ένα ισχυρό δολάριο είναι πολύ κακό για την πραγματική οικονομία των ΗΠΑ. Τον Ιανουάριο, το 87% των αμερικανικών εταιρειών χαμήλωσαν τις προσδοκίες κερδοφορίας τους, λόγω των επιπτώσεων του ισχυρού δολαρίου.


Βλάπτονται, γιατί δεν μπορούν να εξάγουν ανταγωνιστικά με το δολάριο στις τρέχουσες τιμές. Όπως αναφέρθηκε πολλές φορές στο παρελθόν, τα συμφέροντα του διεθνούς αμερικανικού δολαρίου και της οικονομίας των ΗΠΑ βρίσκονται σε αντιπαράθεση. Το δολάριο των ΗΠΑ είναι τώρα συνδεδεμένο με τον χρυσό, το κινεζικό γουάν, τη λίρα στερλίνα και το ελβετικό φράγκο. Δεν είναι ένα αμερικανικό νόμισμα. Οι Αμερικανοί πρέπει να εκδώσουν το δικό τους ανεξάρτητο νόμισμα.

Η οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη είναι ακόμη χειρότερη από εκείνη των ΗΠΑ. Προκύπτει ότι ο λόγος για τον οποίο η ΕΕ είναι τόσο απρόθυμη να μειώσει το ελληνικό χρέος είναι, ότι ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα αξίας πάνω από 100 τρισεκατομμύρια δολάρια σε παράγωγα (derivatives), θα καταρρεύσει αν το ελληνικό τραπουλόχαρτο ομολόγων αφαιρεθεί από το κάτω μέρος. Ωστόσο, η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να σταματήσει τη λεηλασία της ελληνικής οικονομίας για την υποστήριξη των τραπεζιτών. Συμβολικά, μία από τις πρώτες κινήσεις του νέου Έλληνα Προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ως Προέδρου, ήταν να αποθέσει άνθη σε ένα σημείο, όπου οι Ναζί δολοφόνησαν μέλη της ελληνικής αντίστασης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ισχυρίζεται ότι η Γερμανία οφείλει ακόμα στην Ελλάδα 160 δισεκατομμύρια ευρώ, ως αποζημίωση για τα ναζιστικά εγκλήματα πολέμου. Στον Τσίπρα έχουν ανατεθεί άνδρες των ρωσικών ειδικών δυνάμεων για την αποτροπή της δολοφονίας του, σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών του αμερικανικού ναυτικού.

Τώρα, οι κυβερνήσεις της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας υποστηρίζουν όλες την ακύρωση του ελληνικού χρέους. Αυτό συμβαίνει επειδή όλες αυτές συνθλίβονται επίσης από τα βάρη του χρέους.

Ένα άλλο σημάδι ότι η Δυτική βαβυλωνιακή δουλεία του χρέους έχει πρόβλημα είναι το γεγονός, ότι το 16% των κρατικών ομολόγων που έχουν εκδοθεί σε όλον τον κόσμο προσφέρουν πλέον αρνητικά επιτόκια. Ακόμη και η Δανία έχει αρχίσει την έκδοση στεγαστικών δανείων με επιτόκιο μείον 0,3%. Αυτό ακούγεται σαν μια ευκαιρία μέχρι να συνειδητοποιήσεις, ότι εκείνο που κάνει η τράπεζα είναι να βάζει αριθμούς σε έναν υπολογιστή, λέγοντας ότι έχει δικαιώματα στην αξία 20 ή 30 χρόνων ενός μεγάλου ποσοστού του σκληρά κερδισμένου εισοδήματος των κατόχων στεγαστικών δανείων. Οι άνθρωποι πιάνονται πάνω σ’ αυτό τώρα κατά αυξανόμενους αριθμούς και έχουν αρχίσει να απαιτούν την κατάργηση της δουλείας του χρέους.

Έχει υπάρξει επίσης ένα διάλειμμα στην εν εξελίξει μυστικό έρευνα για τα περιστατικά πυρηνικής τρομοκρατίας της συμμορίας, όπως εκείνο της 11ης Μαρτίου (σ.τ.μ: πρόκειται για το μεγάλο τσουνάμι στην Ιαπωνία, στις 11 Μαρτίου 2011 –  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B9_%CF%83%CF%84%CE%BF_%CE%A4%CE%BF%CF%87%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%85_%CF%84%CE%BF_2011 ), σύμφωνα με τη βρετανική μυστική υπηρεσία MI5. Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Τζέιμς Κάμερον έχει συνδεθεί με συμφωνίες όπλων από τον καιρό της πρώτης του δουλειάς στο Κεντρικό Γραφείο των Συντηρητικών, κατά την κάθοδό του από την Οξφόρδη. Αυτό περιελάμβανε τη διαπραγμάτευση για έξι πυρηνικές κεφαλές, κατασκευασμένες σε ένα κοινό πρόγραμμα Νότιας Αφρικής και Ισραήλ των δεκαετιών 1970 -1980, μέσω του John Bredenkamp. Ο Νετανιάχου του Ισραήλ έχει επίσης εκτενώς κατηγορηθεί από το Πεντάγωνο και άλλους ως συμμετέχων σε περιστατικά πυρηνικής τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένου αυτού της 11ης Μαρτίου. Αυτοί οι άνθρωποι σύντομα δεν θα έχουν πού να κρυφτούν και κανένα να τους προστατεύσει.

Ο δήθεν αποκεφαλισμός από το ISIS (όπως το θέτουν πολλές αναφορές των εταιρικών μέσων ενημέρωσης) ενός Ιάπωνα δημοσιογράφου την περασμένη εβδομάδα, ήταν ένα άλλο σημείο καμπής. Οι Ιάπωνες γνωρίζουν ποιος είναι πραγματικά πίσω από το ISIS και θα ζητήσουν εκδίκηση.

Τέλος, υπήρξε μια πολύ ελπιδοφόρα πληροφορία, που στάλθηκε στον γράφοντα την περασμένη εβδομάδα από Εβραίους Καμπαλιστές. Ισχυρίζονται ότι το πρόσφατο στημένο περιστατικό στη Γαλλία, που περιλάμβανε την υποτιθέμενη δολοφονία δημοσιογράφων στο περιοδικό Charlie Hebdo, ήταν ένα μυστικό μήνυμα. Σύμφωνα με αυτούς, Hebdo σημαίνει επτά (επτά στα Ελληνικά) και συμβολίζει όχι μόνο το Σάββατο, αλλά και ένα ιωβηλαίο ανάπαυσης της γης μια φορά σε επτά χρόνια ή τη διαγραφή του χρέους και την αναδιανομή των αγαθών. Από το βιβλίο του Δευτερονομίου: «Στο τέλος του κάθε διαστήματος επτά ετών, θα γιορτάζετε το έτος άφεσης οφειλών. Η ιδέα του έτους άφεσης οφειλών είναι, ότι κάθε πιστωτής απαλλάσσει από όλες τις οφειλές τους τον γείτονα και τον αδελφό του, όταν έρχεται το έτος άφεσης του Θεού.» Επίσης, μίλησαν για ένα ιωβηλαίο μια φορά σε επτά επί επτά (49) χρόνια, οπότε όχι μόνο το χρέος καταργείται, αλλά και η γη αναδιανέμεται. Ακούγεται σαν να προσπαθούν να διαπραγματευτούν μια παράδοση.

Πηγές:

Translator:Nikos

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA