Monday, February 16, 2015

Hellenic -- BENJAMIN FULFORD: 9 Φεβρουαρίου 2015

Η ήττα των Σιωναζιστών* είναι πλέον αναπόφευκτη, το Πεντάγωνο κάνει τα στραβά μάτια καθώς η Ρωσία, το Ιράν και η Τουρκία αποκόπτουν την Σαουδική Αραβίααπό τον Benjamin Fulford

9 Φεβρουαρίου 2015


Η ήττα της διεθνούς Σιωναζιστικής εγκληματικής συμμορίας είναι πλέον αναπόφευκτη, λόγω των ταχέως εξελισσομένων γεγονότων σε όλον τον κόσμο, κυρίως στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία. Η σύλληψη από τη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα (όπως αναφέρθηκε σε αυτό το ιστολόγιο) ενός κρατικού αξιωματούχου των ΗΠΑ, που μετέφερε δισεκατομμύρια δολάρια σε πλαστά τραπεζογραμμάτια των 100 δολαρίων ΗΠΑ, προοριζόμενα για την Ουκρανία, είχε τεράστιες και διαρκείς επιπτώσεις. Το Πεντάγωνο ήρθε σε επαφή με τον γράφοντα για να του πει πως αυτή ήταν μια «αξιοποιήσιμη πληροφορία». Ας ελπίσουμε ότι αυτή η αξιοποίηση θα περιλαμβάνει συλλήψεις όλων των κορυφαίων Σιωναζιστών, ξεκινώντας με την εγκληματική οικογένεια Μπους. Ήδη έχουμε όλοι αναμείνει πολύν καιρό για να συμβεί αυτό. Να θυμάστε, η Ουάσιγκτον δεν είναι στην πραγματικότητα μέρος της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αλλά είναι μάλλον ένας ξένος θύλακας. Είναι καιρός να αφαιρεθεί αυτός ο καρκίνος από τη Δημοκρατία και να αποκατασταθεί η αμερικανική ανεξαρτησία.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, ότι αυτός ο Ζιωναζιστικός καρκίνος αντιμετωπίζεται αλλού ήδη.


Υπάρχει μια συνάντηση των G20 σε εξέλιξη στην Τουρκία, η οποία, σύμφωνα με ρωσικές πηγές, αποτελεί μέρος μιας σειράς συναντήσεων με σκοπό να αποτελέσουν το ισοδύναμο της Διάσκεψης της Γιάλτας του 1945,  που πραγματοποιήθηκε από τους Ρούσβελτ, Τσόρτσιλ και Στάλιν. Ήταν η διάσκεψη της Γιάλτας αυτή που δημιούργησε την μεταπολεμική τάξη του κόσμου, κάτω από την οποία εξακολουθούμε να ζούμε. Έτσι, το συμπέρασμα είναι, ότι μια σειρά από συνεχιζόμενες συναντήσεις θα σημάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στη διεθνή αρχιτεκτονική, από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτές οι συναντήσεις συζητούν για ένα συνολικό μετασχηματισμό της σημερινής διεθνούς αρχιτεκτονικής, συμπεριλαμβανομένων του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των Ηνωμένων Εθνών. Μερικά από τα εθνικά σύνορα μπορεί επίσης να επανασχεδιαστούν, κυρίως στη Μέση Ανατολή, στην Ουκρανία και στην Κορέα. Υπάρχει επίσης μια αποφασιστικότητα να τελειώσει οριστικά το Σιωναζιστικό κακό.

Η ανακάλυψη ότι αξιωματούχοι του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών προμήθευαν πλαστά δολάρια και στις δύο πλευρές της μάχης στην Ανατολική Ουκρανία, έχει ήδη προκαλέσει τη Γερμανία και τη Γαλλία να διαχωρίσουν τη θέση τους από το Σιωναζιστικό καθεστώς στην Ουάσιγκτον. Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ συναντήθηκαν ήδη με τον Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα, χωρίς την έγκριση των ΗΠΑ, και σχεδιάζουν άλλη μια συνάντηση την Τετάρτη. Υπάρχει πολύ μικρή διαρροή προς το κοινό σχετικά με τις συνομιλίες, αλλά, σύμφωνα με ρωσικές πηγές, η Γαλλία και η Γερμανία σκέφτονται σοβαρά να αφήσουν το ΝΑΤΟ και να δημιουργήσουν εναλλακτικές ρυθμίσεις ασφαλείας με τη Ρωσία.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος που συνελήφθη από τη Γερμανία έχει ξεράσει το πώς ακριβώς οι Σιωναζιστές οργάνωναν τον εμφύλιο πόλεμο στην Ουκρανία. Η Vanguard Corporation, ένα μέτωπο για την Federal Reserve Board (σύμφωνα πάντα με την ΜΙ5) έχει πληρώσει μισθοφόρους για να σκοτώνουν ανθρώπους και στις δύο πλευρές της σύγκρουσης εκεί, ώστε να μπορούν να κατηγορούν η μια την άλλη. Έδωσαν επίσης χρήματα για αγορά όπλων και στις δύο πλευρές της σύγκρουσης.

Πρόκειται για τον ίδιο τρόπο λειτουργίας, που χρησιμοποίησαν για να καταστρέψουν την Γιουγκοσλαβία. Είναι επίσης αυτός που εφαρμόζεται τώρα στη Συρία και στο Ιράκ.

Η έκθεση για το τι οι Γερμανοί ανακάλυψαν στην Ουκρανία προέτρεψε μια ιαπωνική κυβερνητική πηγή να πει στον γράφοντα για μια συνάντηση με τον Agostinho Neto, Πρόεδρο της Αγκόλα κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου της χώρας. Εκείνη την εποχή ο Neto του έδειξε ένα δωμάτιο γεμάτο με 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και του είπε ότι ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος τα είχε φέρει με ένα τζάμπο τζετ και του είπε να τα χρησιμοποιήσει για να αγοράσει όπλα. Το γεγονός αυτό πραγματοποιήθηκε σε μια εποχή, που επίσημα οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστήριζαν τους αντάρτες, που μάχονταν ενάντια στο «κομμουνιστικό» καθεστώς του Neto. Μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι ο Μπους ο πρεσβύτερος εφοδίαζε επίσης τους αντάρτες με παρόμοια κεφάλαια.

Η αντικοινωνική συμπεριφορά των Σιωναζιστών γίνεται τώρα όλο και πιο αντιληπτή ως η κύρια πηγή της παγκόσμιας τρομοκρατίας και γίνονται κινήσεις για τον οριστικό τερματισμό της.

Η συνάντηση των G20, που λήγει σήμερα στην Τουρκία, ήρθε αμέσως μετά από μια μεγάλη διάσκεψη για την ασφάλεια, που μόλις τελείωσε στη Γερμανία. Πηγές του Πενταγώνου λένε, ότι ήδη μια μυστική συμφωνία έχει επιτευχθεί με τους Ρώσους, τους Τούρκους και τους Ιρανούς, που θα τους επιτρέψει να ρίξουν το καθεστώς στη Σαουδική Αραβία και να το αναγκάσουν να πληρώσει βαριά χρηματική αποζημίωση για όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν χρηματοδοτήσει. Το Πεντάγωνο δεν θα υπερασπιστεί τους Σαουδάραβες, τους οποίους δικαίως υποπτεύονται σαν έναν από τους κύριους χορηγούς (μαζί με τους Σιωναζιστές που εδρεύουν στις ΗΠΑ) των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. Επίσης πιέζουν τις Σιωναζιστικές πόρνες στην Ουάσιγκτον να δώσουν στη δημοσιότητα τα αποδεικτικά στοιχεία της ανάμειξης των Σαουδαράβων στην 11η Σεπτεμβρίου. Φυσικά, οι Σιωναζιστές δεν θέλουν να το κάνουν, επειδή γνωρίζουν ότι οι Σαουδάραβες τότε θα δείξουν με το δάκτυλο τους εθνοπροδότες στις ΗΠΑ, με επί κεφαλής τον Τζωρτζ Μπους τον πρεσβύτερο, τον γερουσιαστή Τζον Μακέιν, τον Τζον Κέρι, κλπ. Οι Ναζί στο Ισραήλ, όπως ο Βενιαμίν Νετανιάχου, θα εκτίθονταν επίσης σαν συνεργάτες των Σαουδαράβων στη χρηματοδότηση των διεθνών τρομοκρατικών δικτύων.

Σε κάθε περίπτωση, το σχέδιο για την απομάκρυνση των Σιωναζιστών στη Μέση Ανατολή έχει ήδη ξεκινήσει με την αλλαγή του καθεστώτος στην Υεμένη. Τώρα, το νησιωτικό έθνος της Κύπρου, μέλος της ΕΕ, έχει επιτρέψει στη Ρωσία να ανοίξει στρατιωτικές βάσεις εκεί. Οι βάσεις αυτές θα χρησιμοποιηθούν από τους Ρώσους για τις επιχειρήσεις τους στη Μέση Ανατολή. Το Πεντάγωνο κάνει το χρέος του με την παροχή στον λιβανικό στρατό των όπλων, που χρειάζεται για να πολεμήσει τον μισθοφορικό στρατό του ISIS, που υποστηρίζεται από το Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία. Οι Τούρκοι επίσης συνεργάζεται τώρα με τους Σύρους, τους Ρώσους και τους Ιρανούς σε μια μάχη για να εκτοπίσουν όχι μόνο τη Σαουδική Αραβία, αλλά και το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Μπαχρέιν και το Ομάν. Οι Αιγύπτιοι έχουν επίσης συμφωνήσει να συνεργαστούν σε αυτήν την προσπάθεια για την απομάκρυνση αυτών των κλεπτοκρατικών, ταραχοποιών καθεστώτων, λένε ρωσικές πηγές. Το Ισραήλ τελικά θα γίνει, όπως προαναφέρθηκε εδώ, μια εβραϊκή αυτόνομη ζώνη εντός της τώρα διαμορφούμενης μετριοπαθούς (Σουφικής) Ισλαμικής Ομοσπονδίας.

Το Σιωναζιστικό καθεστώς στην Ουάσιγκτον έχει επίσης προβλήματα, καθώς εξακολουθεί να έχει την ανάγκη εξεύρεσης μιας πηγής χρηματοδότησης, για να συνεχίσει μετά την 17 Φεβρουαρίου. Το ίδιο ισχύει και για το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Παρά τις υπερ-φουσκωμένες χρηματιστηριακές αγορές και την αλόγιστη διάδοση αισιοδοξίας από τον εταιρικό προπαγανδιστικό τύπο, οι δείκτες της πραγματικής οικονομικής δραστηριότητας δείχνουν μια μεγάλη βαθιά κατάψυξη. Ο Δείκτης Baltic Dry, ο οποίος μετρά την τιμή της ναυτιλιακής μεταφοράς αγαθών και είναι επομένως ένας καλός δείκτης του εμπορίου, είναι σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα από ό,τι ήταν μετά το σοκ της Lehman του 2008. Η Κίνα επίσης έχει μόλις ανακοινώσει, ότι το εξωτερικό εμπόριό της του Ιανουαρίου μειώθηκε κατά 10,8% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο ένα χρόνο πριν.

Αυτή η βουτιά συμβαίνει, επειδή ούτε οι Ευρωπαίοι ούτε οι Αμερικανοί έχουν χρήματα για να αγοράσουν πράγματα από τον υπόλοιπο κόσμο. Το καθεστώς στην Ουάσιγκτον συνεχίζει να ψεύδεται για τον αποπληθωρισμό του, την καταρρέουσα οικονομία και την χειρότερη από το επίπεδο ύφεσης ανεργία. Οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα έχουν τρύπα 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε παράγωγα στους λογαριασμούς τους, όταν η ελληνική κυβέρνηση υλοποιήσει την υπόσχεσή της να βάλει τέλος στη δουλεία του χρέους.

Ένας άλλος δείκτης του πόσο σουρεαλιστική έχει γίνει η κατάσταση είναι, ότι, σύμφωνα με την ΜΙ5, «η δανική τραπεζική ένωση λέει, ότι έχει τόσο πολύ ρευστό, που δόθηκε στις τράπεζες κατά την άσκηση δημιουργίας του χρέους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που δεν χρειάζεται πλέον λιανικές καταθέσεις και θα ξεκινήσει να χρεώνει τους καταθέτες. Επίσης, δεν χρειάζεται να κάνει δάνεια».

Αντιμέτωποι με τη συνεχιζόμενη κατάρρευση του χρηματοοικονομικού συστήματός τους, που βασίζεται στην απάτη, οι Σιωναζιστές επαναπαύονται στο αξιόπιστο παλιό χαρτί τους του πυρηνικού εκβιασμού. Ξεκίνησαν με αυτό που φαίνεται σαν μια πυρηνική οβίδα πυροβολικού, που ρίχτηκε στην Ουκρανία (οι Ρώσοι λένε ότι ήταν ένα χτύπημα σε ένα εργοστάσιο πυρομαχικών).


Στάλθηκαν διάφορα e-mails στον γράφοντα, χρησιμοποιώντας πολύπλοκη καβαλιστική αριθμολογία, για να εξηγήσουν, ότι η 17η Φλεβάρη ίσως είναι η ημέρα που θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Η απάντησή μου στους αποκρυφιστές είναι να τους υπενθυμίσω, ότι αυτή η Παρασκευή είναι Παρασκευή και 13 και ως εκ τούτου είναι μια ευνοϊκή ημέρα για το μάζεμα των θρησκευτικών μανιακών, που προσπαθούν να ξεκινήσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Επί πλέον, αν νομίζετε ότι θα είστε σε θέση να ξεγελάσετε το Πεντάγωνο ή τους Ρώσους ή τους Κινέζους να πολεμήσουν ο ένας τον άλλο, ξανασκεφτείτε το. Όλοι γνωρίζουμε, ότι οι Ρώσοι είναι στενοί σύμμαχοι με τους Κινέζους. Τώρα έχουμε έναν τίτλο στην επίσημη ιστοσελίδα ειδήσεων της κινεζικής κυβέρνησης Xinhua που λέει «Η συνεργασία ΗΠΑ-Κίνας ισχυρότερη από ποτέ».


Όχι μόνο αυτοί οι άνθρωποι δεν ξεγελιούνται πλέον, αλλά φαίνεται επίσης ότι οι Κινέζοι μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το ίδιο είδος της πονηριάς, που οι Σιωναζιστές χρησιμοποιούν για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Σκηνοθέτησαν ένα αεροπορικό δυστύχημα στην Ταϊβάν την περασμένη εβδομάδα, που μοιάζει πάρα πολύ να είναι ένα συμβάν στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν γραφικά ηλεκτρονικού υπολογιστή και ηθοποιοί περιστατικών κρίσης. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες σε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε προφανείς αστοχίες των γραφικών και ηθοποιούς να έρχονται από το ποτάμι, στο οποίο έπεσε το αεροπλάνο, με στεγνά μαλλιά.


Υπάρχουν επίσης πράγματα που συμβαίνουν, για τα οποία δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα. Ωστόσο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ότι οι εκπρόσωποι της Κοινότητας του Λευκού Δράκου είχαν φιλικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας με εκπροσώπους της Μοσάντ, της Ελευθεροτεκτονικής Στοάς Ρ2 και της κινεζικής κυβέρνησης. Οι Βρετανοί έστειλαν επίσης ένα ανάλογο γραπτό μήνυμα στήριξης για τους στόχους του Λευκού Δράκου. Δουλεύουμε σκληρά για να καταλήξουμε σε μια λύση αμοιβαίου οφέλους, για να εξασφαλίσουμε, ότι το 2015, το έτος του προβάτου, θα είναι μια σπουδαία χρονιά για τους ανθρώπους και άλλα έμβια πλάσματα αυτού του πλανήτη.* Το ιστολόγιο αναφερόταν προηγουμένως σε αυτούς ως Ναζιστές, αλλά ανακάλυψε ότι υπάρχει ήδη ο όρος Σιωναζιστές και έτσι, σύμφωνα με τους γλωσσικούς κανόνες, θα στραφεί σε αυτή τη φράση.
Translator: Nikos

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers