Friday, February 13, 2015

Hellenic -- BENJAMIN FULFORD: 7 του Φλεβάρη, 2015

Ο πόλεμος στην Ουκρανία προήλθε από τους Σιωνιστές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Vanguard Group, προκειμένου να δημιουργηθεί η νέα Χαζαρία και να αρχίσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος με το να αναγκαστεί η Ρωσία να φέρει στρατιωτικές δυνάμεις στην Donbass:
7 του Φλεβάρη, 2015


Περισσότερες μη επεξεργασμένες πληροφορίες από τους Ρώσους:

1. Η Vanguard Corporation εκτυπώνει δισεκατομμύρια σε "υπερδολάρια" και πληρώνει μισθοφόρους του Greystone, του Academy, κάποιου σαν ABC group, κλπ. Υπήρχαν λίγοι από τους υπαλλήλους της Vanguard, μερικοί από αυτούς υπάλληλοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι οποίοι είχαν πρόσβαση στα δισεκατομμύρια των ψεύτικων υπερδολαρίων, που φαίνονται ακόμα καλύτερα από τα πραγματικά δολάρια ...

2. Οι υπάλληλοι της Vanguard είχαν λεωφορεία με τέτοια δολάρια (δισεκατομμύρια), και χρηματοδοτούσαν και τις δύο πλευρές του ουκρανικού πολέμου… Αγόρασαν ένα μεγάλο αριθμό όπλων από τον ουκρανικό Στρατό και τα προμήθευαν τακτικά στην πολιτοφυλακή της Νοβοροσίγια (Donbass). Για να πάρουν τα δολάρια, οι Ουκρανοί αξιωματικοί και στρατιώτες έχουν πουλήσει τα όπλα τους στη Νοβοροσίγια. Με άλλα λόγια, ο κύριος στόχος είναι να δολοφονήσουν όσο περισσότερους ανθρώπους μπορέσουν στην Ουκρανία.


3. Οι υπάλληλοι της Vanguard διαδίδουν πλαστά δολάρια στην Ουκρανία μέσω των τραπεζών που ανήκουν στον Ουκρανό Χαζάρο ολιγάρχη Igor Kolomoyskiy, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου και του Ουκρανικού Εβραϊκού Κογκρέσου. Η πόλη Dnepropetrovsk (η κύρια πόλη της Σιωνιστικής Κασπαριανής χούντας στην Ουκρανία!). Επίσης, ο Igor Kolomoyskiy κατέχει τα αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου της Dnepropetrovsk, που παρακολούθησε την μαλαισιανή πτήση στις 17 Ιουλίου 2014. Ο ίδιος χρηματοδοτεί ένα σαδιστικό στρατιωτικό τάγμα, το Dnepr-1, που έχει διαπράξει μαζικές δολοφονίες στη Νοβοροσίγια και οι στρατιώτες και μισθοφόροι του Dnepr 1 πληρώθηκαν με αυτά τα πλαστά υπερδολάρια. Όλες οι τράπεζες της Dnepropetrovsk είναι γεμάτες με αυτά τα πλαστά δολάρια.

4. Τώρα, κανείς δεν ξέρει πόσα χρήματα έχει η Federal Reserve σε δικά της δολάρια στον κόσμο και πόσα σε δολάρια της Vanguard. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν, ότι ανταγωνιστές "διέταξαν να κατασταλεί" η Vanguard Group. Ωστόσο, οι ηγέτες της Vanguard και άλλοι υψηλού επιπέδου τραπεζικοί ειδικοί είπαν, ότι οι βασικοί επενδυτές-συνεργάτες της Vanguard κατέχουν την Federal Reserve, και υποστηρίζουν αυτή τη δήλωση.

5. Ο υπάλληλος της Vanguard, κ Peter van Byurren (το επώνυμο ίσως είναι γραμμένο λάθος) είχε κάποια σοβαρή (τεράστια) συλλογή ενοχοποιητικών στοιχείων για το Vanguard Group, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών του, θέματα σχετικά με τα υπερδολάρια και τις συνδέσεις του με τις αμερικανικές αρχές, κ.λπ. Πριν φύγει στην Ουκρανία την έκρυψε στο σπίτι της μητέρας του, σε μια διαφορετική πολιτεία (η ακριβής διεύθυνση είναι δεδομένη). Στις 8 Ιανουαρίου 2015 πληροφορήθηκε, ότι η μητέρα του πέθανε σε νοσοκομείο που ανήκει σε μία από τις εταιρείες της Vanguard. Η σύζυγός του έλεγξε το μέρος όπου έκρυψε τα στοιχεία κατά της Vanguard και δεν βρήκε ένα κουτί με έγγραφα και memory sticks.

6. Αμέσως, την επόμενη μέρα, ο κ Peter van Byurren και ένας άλλος υπάλληλος της Vanguard, συνεργάτης του Peter, ο Jonathan Mason, έβαλαν σε λεωφορεία (ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!!!) μερικά δισεκατομμύρια υπερδολάρια και έφυγαν. Διαδόθηκε η πληροφορία, ότι συνελήφθησαν από την πολιτοφυλακή του Donbass. Αυτή τη στιγμή, ο ουκρανικός στρατός άρχισε τη νέα του ενεργή φάση ενός πολέμου εναντίον του Donbass...

7. Ωστόσο, η Vanguard έστειλε μια μεγάλη ομάδα μισθοφόρων της Greystone, και αυτοί βρήκαν δύο υπαλλήλους της Vanguard:

α. «Σήμερα, 21 Ιανουαρίου, το απόγευμα τελείωσε με μια σειρά γεγονότων, που οδήγησαν στο σημερινό ξέσπασμα των εχθροπραξιών στην Donbass. Ο δεύτερος δραπέτης, ο Peter van Byurren, συνελήφθη κατά την αναζήτησή του (σ.τ.μ.: ενός καταφυγίου) από μια ειδική ομάδα μισθοφόρων της Greystone στο σπίτι όπου κρυβόταν, στο χωριό Spartacus Yasinovatskiy, στην περιοχή του Ντόνετσκ. Από εκεί, κάτω από την αμερικανική αυτοκινητοπομπή εστάλη στο Κίεβο.»

β. «Σε αντίθεση με τον συνεργάτη του, ο Jonathan Mason, περίμενε προφανώς την έκβαση των διαπραγματεύσεων του Peter van Byurren με την πολιτοφυλακή. Κατά τη σύλληψή του στις 19 Ιανουαρίου 2015, τρεις κομάντος της Greystone πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν. Ο Jonathan Mason σκοτώθηκε στο σπίτι που βρίσκεται στο χωριό Spartacus. Τα ονομαστικής αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων "σούπερ τραπεζογραμμάτια"  δεν βρέθηκαν.»

8. Ο κ. Peter van Byurren μεταφέρθηκε στο Λονδίνο με μια ειδική άνετη πτήση, και ήταν μαζί του επτά από τους υπαλλήλους της Vanguard. Τοποθετήθηκε σε ένα νοσοκομείο – το Medical Center Sevenoaks μια πολύ συμπαγής μονάδα υγείας, απέκτησε πρόσφατα μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, κατά τον Αμερικανικό Νοσοκομειακό Οργανισμό της Αμερικανικής Ιατρικής (σ.τ.μ.: στο πρωτότυπο, American Medical HCA, Hospital Corporation of America). Δεν υπάρχει τίποτα που να εκπλήσει στο γεγονός ότι ο κ Peter van Byurren τοποθετήθηκε ακριβώς σε αυτό το νοσοκομείο: Ο Αμερικανικός Νοσοκομειακός Οργανισμός (HCA) ανήκει στην ομάδα των εταιρειών και ιδρυμάτων, η οποία περιλαμβάνει τόσο σεβαστές επιχειρήσεις όσο η Vanguard Group, Inc., η State Street Corporation, η Black Rock Institutional Trust Company, η NA, η Bank of New York, η Mellon Corporation, η JP Morgan Chase & Company, η Vanguard Total Stock Market Index Fund, η Vanguard/WindsorII, η Vanguard 500 Index Fund, η Vanguard Institutional Index Fund-Institutional Index Fund και άλλες.

9. Υπήρξε μια ανακοίνωση ότι την ίδια ημέρα, 23 Ιανουαρίου 2015, ο κ Peter van Byurren πέθανε από καρδιακή προσβολή.


10. Η κα Van Byurren απηύθυνε έκκληση προς την ηγεσία της Vanguard με ένα τελεσίγραφο, υποστηριζόμενο από τις σχετικές εκκλήσεις σε μια εντελώς μπερδεμένη έκδοση του ABC, καθώς και προς ορισμένους ξένους διπλωμάτες στην Ουάσιγκτον.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ: Nikos

No comments:

Post a Comment

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers