FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, February 26, 2015

Czech - BENJAMIN FULFORD: 24-02-15.

Benjamin Fulford: 25.02.2015

 10:42

24-02-15.

Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka“.
Tak minuly lunarni rok Kone vysel perfektne a s poradnou ranou, ktera se stala minuly tyden, kdy byla pri bezprecedentni akci Pentagonu uzavreno sidlo CIA v Langley, ve Virginii. Podle nasich zdroju v Pentagonu, byl utok na CIA “mezi jinymi zalezitostmi” veden hlavne na lokalizaci tri ilegalnich nuklearnich bomb, kterymi sionacisti vyhrozovali na Ukrajine. Navic nuklearni hlavice, ktera byla urcena (jela smerem na) Volgograd (drive Stalingrad) byla zabavena rusi, jak rikaji zdroje.

Taktez byla minuly tyden detekovana exploze pobliz letiste, ktere je blizko sidla CIA v Zapadni Virginii. Agrntury korporatnich zprav Spojenych Statu popisuji explozi jako “vykolejeni vlaku”, ale mistni obyvatele to popisovali jako nuklearni explozi. Video muzete videt tady:

Jenom muzeme spekulovat o tom, ze asi nekdo, kdo chtel uteci z policejni razie a obkliceni CIA pravdepodobne nasel jistou smrt.

Zablokovani CIA prislo bezprostredne pote, co Ashton Carter slozil prisahu ke sve funkci jako novy ministr obrany Spojenych Statu. Nejde si take nepovsimnout, ze Carterovu prisahu neprevzal Barack Obama, ale viceprezident Joe Biden.


Podler nasich evropskych i cinskych zdroju bylo zablokovani CIA ze strany Pentagonu podminkou toho, ze se vlada ve Washingtonu DC udrzela opet financne nad vodou vzhledem k jiz nekolikrat odlozenemu (p.pr.: vzdy je odlozeno vymenou za zmeny) datu zaplaceni svych dluhu, a to 17. unoru. Blokada namorni dopravy na vychodnim pobrezi Spojenych Statu se take ukoncila diky akcim Pentagonu proti teroristicke nacisticke frakci Bush/CIA, sdelili zdroje.

Jak cinske tak i evropske zdroje take rikaji, ze 200 narodu sveta si uz domluvilo novy financni system a svetovy mir. Zdroje z obou zemi rikaji, ze jak Nemci, tak Francouzi se spojili spolecne se svymi spojenci do aliance BRICS.

Rekove a Nemci ted upustili docasne od svych putek ohledne reckeho dluhu v ocekavani udalosti odvijejicich se od navstevy nemecke kanclerky Angely Merkelove v Japonsku, kam prijede zacatkem brezna. Ocekava se, ze prijede ve stejnou hodinu jako Michelle Obama.

Prekazky mirovemu vyvoji a svetove prosperite jsou nyni, podle evropskych i cinskych zdroju, sionacisticky “establishment” z vychodniho pobrezi Spojenych Statu, spolecne se svymi frakcemi v Londyne a ve Vatikanu.

Opozici ke svetovemu miru v Italii je puvodni stara sit Gladio, jejiz soucasti je mafianska odnoz Ndrangheta v kooperaci s italskou sionacistickou filialkou ISIS, jak nam rikaji zdroje ze zednarske loze P2 a italska MI5.

Ve Velke Britanii jsou, podle zdroju z MI5, problemem Evelyn de Rothschild a jeho sluzebnici jako Jeremy Heywood, David Cameron a Tony Blair. Ve Velke Britanii se uz pripavuji akce prave na tyto osoby. Clen parlamentu Sir Malcolm Rifkind (ex minitr zahranici) a prezident Vyboru obrany a bezpecnosti ve Snemovne poslancu (velmi vyznamny a mocny vybor dohledu nad vyzvednymi sluzbami) byl prekvapen jednou operaci, ktera byla kryta Daily Telegrafem, a pri ktere prodaval sve sluzby za “CASHDescription: http://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png” penize. Rifkin je soucasti sionacisticke frakce Velke Britanie, ktera virila valecnymi bubny k valce proti Rusku.

Ministerstvo vnitrni bezpecnosti ve Spojenych Statech (Department of Homeland Security-DHS), ktere je primo kontrolovano sionacisty uz nedostane po unoru 2015 zadne finance. A tak vyhrozuje teroristickymi utoky proti Spojenym Statum a obchodnim centrum v Kanade, v tomto pripade “pro zmenu” somalskymi teroristy.
Mozkem teto operace je, podle zdroju z MI5, britsky ex-premier Tony Blair. “Soucasne signaly evokuji, ze Blair (ktery je ted v Belehradu, Srbsku) by mohl stat za utokem v Londyne, pouzivaje zname podezrele”, a ze Velmistr gnostickych Illuminatu, Alexandr Romanov by byl zadrzen nebo “prinejmensim zapleten”.

Alexandr Romanov se ukazal v dome pisatele minuly tyden ve velmi spatnem stavu a s ranami. Rekl, ze stravil noc, kdy se ukryval pred vice jak 20 policisty, kteri ho chteli zatknout a odvezt ho do blazince. Ted uz je v bezpeci, ale jeho pocitac byl znicen (opet) a bude se nejaky cas vzpamatovavat.

Podle Romanova je za troristickymi nuklearnimi utoky prpoti Japonsku je skutecny velmistr Vladimir Putin. Nicmene je pro nas obtizne najit jakykoliv motiv, ktery me Vladimir Putin proto, aby to udelal a navic nase vlastni vysetrovani ukazuji zcela jasne na Tonyho Blaira, Bushovi, Rothschildy a jine kabalisticke rodiny.

Taktez byly velke vyhruzky s teroristickymi utoky proti Japonsku, ktere mely byt daleko vetsi skaly nez utok z 11-3-11 (Fukushima). Na moje verejne promluvy prisli nejaci lide, kteri rikali, ze novorocni obalka casopisu The Economist obsahuje hrozbu prpti Japonsku.

Tazatele, ci spise bych mel rict, agenti Rothschildu, rikali, ze dva datumy na vnejsi prave casti obrazku titulni stranky s cisly 115 a 113 znamena, ze nove utoky proti Japonsku probehnou 11. kvetna (115). Je to videt tady:

Ti sami agenti potom rekli, ze v hlavnich zakladnach japonskych zednaru se ukazovala mapa Japonska, na ktere chybel kraj Kinki (velka Osaka). The Economist je majetek Cadburyu, Rothschildu, Schroderu, Agnelliu a jinych kabalistickych rodin. Tyto rodiny budou skladat ucty za kazdou dalsi zvracenost, ktere se dopusti.

Dr. Michale Van de Meer, znamy jako Michael Meirink, rekl tomuto pisateli, ze teroristicky a nuklearni utok s tsunami proti Japonsku, ktery zabil 20.000 nevinnych osob byl zorganizovan k tomu ucelu, aby donutil k evakuaci 40 milionu osob z metropolitni oblasti Tokia do Severni Koreje, kde Rothschildi prestehovali sve nove financni sidlo v Asii. Tento zamer jim ztroskotal, ale ted uz vime, ktere rodiny byly jak za timto, tak za mnoha jinymi hroznymi teroristickymi utoky. A nedovoli je jim zautocit na Osaku.
Frakce ze Severni Koreje, ktera pomohla pri utoku 11-3-11 (Fukushima) proti Japonsku uz prosla cistkou. Vliv kabaly v Japonsku je v soucasne dobe je tak nizka, ze rabin Abraham Cooper, kabalistickaq loutka ze zkorumpovaneho Centra Shimona Weisenthala, poslal ke me na navstevu agenta Mossadu, ktery me upenlive prosil, aby Cooper nesel do vezeni, protoze “jenom cenzuroval” nejake moje knihy. Vec se ma tak, ze Cooper je podezrely z podplaceni, vydirani a podvodu (nejmene) a zaslozi si jit do vezeni stejne jako mnoho dalsich kumpanu.

Taktez musime naznacit, ze v Cine je velka a aktivne pokracujici kampan na odstraneni kabalistickych magnatu z tohoto sveta. V poslednich letech, podle China Daily, zemrelo v Cine neprirozenou smrti 76 multimilionaru. Z tech se: “17 spachalo sebevrazdu, 16 bylo zavrazdeno, 8 zemrelo pri dopravnich nehodach, 16 bylo popraveno a 19 jich zemrelo na pricinu nejake nemoci (v prumernem veku 48 let). V soucasnosti zbyva cinskych multimilionaru nejakych 152.

Zdroje z Cinske vlady nam rikaji, ze je to soucasti cistky maoistu. Prezident Mao byl nejdulezitejsim kabalistickym agentem v Cine. Vsichni vlivni cinane, kteri jsou nejak propojeni se sionacistickym klanem Bushu a jinych rodin sionacisticke kabaly jsou cilem teto cistky, rekl zdroj.

Z techto duvodu je velmi nepravdepodobne, ze by byli sionacisticci kabaliste vubec schopni zorganizovat nejake pompezni teroristicke utoky v Asii.

Namisto toho se zredukovaly vyhruzky proti zapadnim obchodnim centrum za pouziti skupiny teroristu s nazvem “Al Shabaab”, ktera zorganizovala utok na obchodni centrum centrum Westfield v Nairobi,v Keni. Obchodni centrum Westfield je majetkem Franka Lowyho, australskeho zida, ktery je primym spolupracovnikem Larryho Silversteina, znameho z utoku na WTC 11/9. Silverstein i Lowy udelali financni diru do sveta tim, ze si nechali vyplatit “pojistne proti terorismu” v pripade 11/9, stejne jako pri incidentu ve Westfieldu.

A ted, tahle ostudna Al-baab “Sham” vyhrozuje obchodnimu centru Westfield v Londyne, taktez majetek Lowyho. Dalsi centrum, kteremu je vyhrozovano je Mall of America, coz je vlastnictvi zidovsko-iranske rodiny Ghermezian v Kanade.

Nema ani smysl rikat, ze obchodni centra trpi ekonomickym oslabenim a konkurenci maloobchodniku on-line, a s pohledu vlastnika takovehop centra je nejvyssi cas udelat nejaky pojistny podvos na “teroristickou pojistku”.

A take predpokladam, ze nove teroristicke utoky by byly velkou vymluvou pro opetovne financovani sionacistickeho Ministerstva vnitrni bezpecnosti.

V kazdem pripade je tento tyden velka cast Asie na prazdninach, takze se ocekava zpomaleni udalosti.

V breznu se ocekava opetovne obnoveni tvrde kampane na zlomenivazu kabale jednou pro vzdy. Rok Ovce bude jedno z obdobi odskodneni, kompenzaci a spravedlnosti pro jehnatka.

(P.pr.: ja si jen dovoluju vlozit jeden clanek pro ty, co si mysli, ze nelze vyrobit kufrikovou nuklearni naloz...etc. "Vsechno jde, jen chtit", jak rika jedno stare zname prislovi: http://www.veteranstoday.com/2014/09/03/vt-nuclear-education-history-of-mini-nukes/)


Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers