bf pic
Pigeon's comment: I'm very lucky to have the chance to meet my leader
 ...


índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Thursday, February 19, 2015

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 17. veljače 2015


Nuklearne bombe u Ukrajini; blokada CIA-e; blokada zapadne obale Amerike i još toga dok se rušenje kabale nastavlja

U razdoblju do lunarne nove godine ovog četvrtka, 19. veljače, veliki pritisak na kabalu se nastavlja. Ovaj pritisak uključuje blokadu svih trgovačkih luka na zapadnoj obali Amerike, opsadu sjedišta CIA-e u Longley-u u Virđiniji i velike pokrete vojske na Bliskom istoku. U međuvremenu, ekstremne turbulencije, uključujući i nuklearne eksplozije, projektirane su u SAD-u, Europi i na Bliskom istoku od strane Cionaci (Zionazi) kabale, jer ona se očajnički bori da se zadrži na vlasti financirajući fašistički državni udar.

Događaji u Ukrajini su možda najdramatičniji. Kako je kratko spomenuto u ovim novostima prošlog tjedna, nuklearno oružje manje veličine koristilo se protiv pro-ruske milicije u istočnoj Ukrajini. Vlada milicije potvrdila je to na press konferenciji kad su rekli da ih je pogodio projektil s eksplozivnom snagom od 500 tona TNT.


To je moguće samo s nuklearnim oružjem. Slijedeća potvrda da je korišteno nuklearno oružje je da je američki nacionalni geološki institut izvijestio o potresu u Ukrajini magnitude 6.8 na ukrajinsko/ruskoj granici u trenutku eksplozije. Ovaj izvještaj je bio na njihovoj web stranici oko 20 minuta prije nego što je skinut.


Nakon ove eksplozije, izvor iz SAD-a, koji je stalno unaprijed predviđao kabaline terorističke akcije, poslao je e-mail ovom piscu rekavši da su tamo još 4 nuklearne bombe spremne da odu u ili "blizu" Ukrajine: "Jedna usmjerena južno od Donjecka, jedna usmjerena na Staljingrad (sada Volvograd), jedna usmjerena sjeveroistočno od mjesta zadnje eksplozije i jedna glava koja trenutno čeka prijevoz do blizu Donjecka".

Ove nuklearne prijetnje prema američkim izvorima došle su zato što su Francuska i Njemačka odlučno raskinule s Washingtonom sastavši se izravno s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Nakon maratonskih razgovora, oni su bili u stanju dogovoriti prekid vatre u Ukrajini prošlog tjedna. Dok pišem o ovome, prekid vatre se održava izuzev u jednom džepu s okruženim ukrajinskim vojnicima oko željezničkog čvora u Donjecku. 

Tu je i sve više znakova o tekućim posljedicama zbog uhićenja američkog državnog dužnosnika u Njemačkoj koji je nosio milijarde krivotvorenih američkih dolara namijenjenih Ukrajini.

Čini se da su se Amerikanci složili oko europskog posredovanja i o činjenici da područje Ukrajine oko Azovskog mora bogatog plinom, će postati dio Rusije. Na nedavnoj konferenciji o sigurnosti u Njemačkoj, potpredsjednik SAD-a Joe Biden aludirajući na Ukrajinu kao trčanje od "Lavova do Harkiva". Implikacija, kao što možete reći iz pogleda na ovu kartu


je da istočni dio Ukrajine koji povezuje Rusiju s Krimom će postati dio Rusije.


Otkriće Nijemaca da je CIA sponzorirala ubojstva i teror možda je također dovelo do pritiska na Pentagon da zatvori izvor tog terora: nacističku frakciju CIA-e Georgea Busha. Postoje izvješća na internetu da je sjedište CIA-e u Langleyu u Virđiniji zatvoreno.


Naši MI5 izvori potvrđuju da je to slučaj. jedan izvor CIA-e je rekao da je to samo priprema za "VIP posjetu". Izvor iz Pentagona nije odgovorio na naš poziv od vremena kad je to napisano. Izvori Vatikanske P2 lože potvrđuju da je Pentagon uhitio "8 viših Khazarianaca (nema još imena)" u Washingtonu i da odnosi između CIA-e i Pentagona "nisu dobri".

Postoje dobri izgledi da bi zatvaranje moglo biti uvjet za kinesko refinanciranje američkog duga koji dospijeva ovog tjedna. Xinhua, oficijelna stranica vijesti Kineske vlade izašla je s člankom na naslovnici koji uglavnom optužuje SAD za sponzoriranje svjetskog terorizma.


Ovo dolazi nakon što je Rusija optužila američku vladu da stoji iza 911 terorističkog napada na SAD a prije konferencije za borbu protiv terorizma sa sudjelovanjem 60 nacija koja je trebala početi u Washingtonu.

Drugi veliki znak pritiska na Washingtonski nitkovski režim može se vidjeti iz činjenice da sva špedicija do i od zapadne obale SAD-a je blokirana. Izvori iz Saveza lučkih radnika u Portlandu u Oregonu jasno su dali do znanja da ovaj prekid špedicije nije zbog radnog spora kao što bi izdanja američkih propagandnih novina tako htjela. Umjesto toga, to je dio azijske blokade SAD-a kako bi ih se prisililo da se pozabave s kriminalcima u Washingtonu. Zatvaranje nitkovske CIA-e mogao bi biti njihov uvjet.

Poniranje Baltic Dry Indexa na rekordno niske razine reflektira ovaj embargo. Kinezi su također počeli ukidati brodske linije u znak da su oni u ovome na duže vrijeme ako bude potrebno.

Također možemo potvrditi od izvora P2 lože u Vatikanu da neuobičajena hladnoća koja je pogodila istočnu obalu SAD-a dio ratnih vremenskih akcija s ciljem prisiljavanja Cionaci kabale u Washingtonu na predaju. Takva tehnologija postoji i nije ograničena na "zasijavanje oblaka" kako bi najnovija izvješća propagandnih vijesti željela da vjerujemo.

Čitatelji ovog biltena od prošlog tjedna izrazili su zabrinutost da će Ministarstvo domovinske sigurnosti (DHS) Sjedinjenih Američkih Država nastaviti s planovima za početak opkoljavanja Amerikanaca i nametanja izvanrednog stanja. Iako može doći do izvanrednog stanja, možete biti sigurni da će mu cilj biti zaštita, ne opkoljavanje Amerikanaca. Činjenica je da Ministarstvo domovinske sigurnosti ima sve svoje izvore financiranja blokirane.


Čak i ako DHS-ovi nasilnici pokušaju izvršiti državni udar, ako dođe do kritičnog trenutka, bijeli šeširi (white hats) u Pentagonu i agencijama će POBIJEDITI sve vrlo lako u bilo kom okršaju. Promjena režima na bolje će se dogoditi u SAD-u.

Također je mnogo događaja na Bliskom istoku. Naftom bogata zemlja Kuvajt doživjela je totalni raspad energetske mreže prošog tjedna. Tome sje slijedila najava SAD-a da tamo šalje 4000 tenkova s visoko obučenim pješačkim snagama. U Jemenu, u međuvremenu, činjenica da je većina veleposlanstava i CIA agenata u toj zemlji izbačeno van iako redovne američke vojne snage nastavljaju djelovati tamo potvrđuje razdvajanje Pentagona i CIA nacističke frakcije.

Kampanja protiv  ISIS pseudo-islamske vojske koju je osnovao Izrael također se cijepa na frakcije. Promatrači UN-a stacionirani na izraelsko-sirijskoj granici potvrdili su da ISIS blisko surađuje s Izraelcima. Isto tako i Saudijci. Okrenuta protiv njih je koalicija drugih arapskih zemalja, Rusija i Pentagon koji AKTIVNO rade da unište ISIS. Egipčani su također napali ISIS u Libiji prošlog tjedna. Ovo dolazi nakon što je francuski ministar obrane obećao da će "spasiti Izrael" nabavljajući naftu u Libiji. Zapamtite da su francuzi, britanci i talijani svrgnuli libijski režim, ne Pentagon. Sada se čini da su Egipčani i Rusi, uz prešutnu podršku Pentagona, u kontra-napadu u ime naroda u regiji. 

U Japanu prošlog tjedna, ovaj pisac je bio u emisiji uživo na programu TV novosti gdje su brojni komentatori, (ukljućujući i vašeg doista) vrlo jasno pokazali gledateljima da ISIS nije ni islamska ni arapska, nego Izraelska plaćenička vojska.

I u Europi, nacionisti su u bijegu. Situacija koja se tiče grčkog duga i dalje je na mrtvoj točki, IMF ostaje bez sredstava, i sada ruski predsjednik Putin posjećuje Mađarsku da podrži tu naciju u uklanjanju Rothschildovih bankarskih interesa.

Što se tiče Rothschildovih, prošlog tjedna netko nazvan "Nakayama -Rothschild", kontaktirao je White Dragon Society (Društvo bijelog zmaja). Sjevernokorejci, Kinezi, Mossad, Gnostički Iluminati, židovski financijeri i kurdske grupe, svi su također kontaktirali WDS u prošlom tjednu da bi razgovarali o stvaranju novog financijskog sustava.

Do sada je postignut dogovor o potrebi da se okonča siromaštvo, zaustavi uništavanje okoliša i počne širenje u svemir. Došlo je i do širokog sporazuma da se dopusti tehnologija za SLOBODNU energiju s tim da se ona ne može koristiti za destruktivne svrhe. To neće štetiti interesima proizvođačima ugljikovodika (ugljen, nafta, plin itd) jer, u doba slobodne energije, ugljen će postati najpoželjnija supstanca. Ugljik će biti osnovni građevni blok novih eko-sustava.

O manje pozitivnoj napomeni, još nismo uspjeli točno identificirati tko ili što nas sprečava da koristimo tehnologiju za produženje ili poboljšanje života.

Bacite pogled na ovo izvješće da vidite primjer kako nas se sprječava da produžimo naše živote. Ovo je članak o znanstvenicima iz Harvarda koji su otkrili spoj koji vraća miševe iz ekvivalenta od 60 godina starosti u ekvivalent od 20 godina starosti.


Kad je to prvi put objavljeno, spoj je opisan kao "jednostavni protein". Ali u ovom članku, kaže se da će koštati 50.000 dolara na dan ili 18 milijuna dolara godišnje za čovjeka. Takva vrsta članaka o otkriću tvari za produženje života pojavljuje se jednom godišnje u svijetu znanosti i neizbježno tome je slijedio razlog zašto mi nećemo nikad staviti svoje ruke na to. Isto vrijedi i za bilo koji pokušaj promjene naših gena kako bi nas učinili pametnijim, ječim, ljepšim i drugo, na bolje. Netko ili nešto i dalje želi da naši životi budu kratki i nečovječni.

Izvori:


__________________________________

Izvor:Preveo: Fredi

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA