FREE JULIAN ASSANGE

Friday, May 26, 2017

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 22:05:2017


Čuvar jednostavno odbija predati financijski sustav pa će ga se morati zamijeniti


22. svibnja 2017.



Stara straža koja je otela financijski sustav svijeta tvrdoglavo odbija prenijeti kontrolu nad procesom stvaranja dolara, eura i jena na ljude planeta Zemlje. To je bilo očito kad je Rothschildov odvjetnik i agent Mossada Michael Greenberg prošlog tjedna posjetio japanskog kralja tražeći neograničena sredstva za njega i njegove kolege kazarske gangstere, prema izvorima bliskim kralju. Greenberg je također tvrdio da predstavlja Henryja Kissingera, koji je sada, zajedno s Greenbergom, vraćen na popis visokih prioriteta poznatih genocidnih kriminalaca.

Kralj je bio bijesan na Greenberga i optužio njega i njegove robove, japanskog premijera Shinzo Abea i ministra financija Taro Asoa, zbog blokiranja izdavanja sredstava namijenjenih ljudima planeta, dodali su izvori.

To znači da će, kako bi se započelo novo doba i oslobodio planet, biti potreban napad na dva fronta. Jedan će biti nastavak uklanjanja jednog po jednog genocidnog vođe stare straže sve dok se kazarska mafija na kraju ne preda. Drugi će biti da se nastavi s izgradnjom alternativnog financijskog sustava koji se temelji na zlatu, kriptovalutama i ne-kazarskim valutama, sve dok se stari sustav ne zasiti vina i padne u hrpu komposta povijesti. Ovaj dvostruki napad već je u punom zamahu.


Međutim, sada je veliki upitnik što treba napraviti papa Franjo. Forenzična ispitivanja pokazuju da većinu takozvanih svjetskih lidera koje vidimo na našim televizijskim ekranima i u javnosti kontrolira P2 masonska loža preko Vatikanske banke i mreže profesionalnih ubojica. Drugim riječima, većina svjetskih lidera, kad je ponuđen izbor između srebra (mita) i olova (metka), uzeli su srebro Vatikanske banke.

Papa Franjo koji ima nevjerojatnu tajnu moć na raspolaganju, s jedne strane je pročistio Vatikan od pedofila i govorio i činio lijepe stvari, ali s druge strane nije uspio promijeniti sustav na osnovnoj razini radeći stvari kao što je proglašenje pravog jubileja (poništenje svih dugova itd.).

Ono što nas dovodi do završnog posla s nekim informacijama koje smo imali dugo vremena, ali nismo bili sigurni što učiniti, je činjenica da je Franjo otvoreno rekao da je njegov bog Lucifer.

https://newsgru.com/lucifer-is-god-declared-by-pope-francis/

Koja je uloga Liciferijana poput američkog predsjednika Donalda Trumpa, nominalnog zapovjednika zapadnog vojnog industrijskog kompleksa, koji obilazi najviša monoteistička sveta mjesta, Arabiju (uz napomenu da mu nije dopušteno da ide u Meku), Jerusalem i Rim? Pitanje je, je li Trump na putu da pokuša spasiti stari režim (Lucifer?) ili je usmjeren na nešto više povijesno, kao što je početak zlatnog doba?

Izvori iz Pentagona kažu da, dok je Trump bio u Saudijskoj Arabiji prošlog vikenda, osim što je sklopio posao prodaje oružja za 350 milijardi dolara, molio je Saudijce da prodaju naftu u američkim dolarima kako bi se spriječio kolaps američke korporativne vlade i njen petrodolarski sustav. Međutim, Trumpovo Saudijsko putovanje možda ih nije spriječilo da prodaju naftu za juan a ne-dolare ili da se okrenu Istoku, kažu izvori iz Pentagona.

Trump se ulagivao muslimanskim liderima u govoru gdje je obećao:

„Sjedinjene Američke Države žele stvoriti bliske veze prijateljstva, sigurnosti, kulture i trgovine, i da mi nismo ovdje da držimo predavanje mi nismo ovdje da govorimo drugim ljudima kako da žive, što da rade, tko trebaju biti, ili kako da se klanjaju. Umjesto toga, mi smo ovdje da ponudimo partnerstvo.“

Nažalost, novo ponizno obećanje da će biti lijep pristup mora da je izgledalo kako se dugogodišnji domaći zlostavljač pojavio s cvijećem obećavajući da neće nikad opet povrijediti svog partnera.

Trumpove prijetnje Iranu i neutemeljene  optužbe protiv Sirije u njegovom govoru samo su pomogle istaknuti činjenicu, unatoč retorici, da je američka korporativna vlada bez nade za reformu. Njegov neuspjeh da spomene da je ISIS bio kreacija kazarske mafije još je jedan znak da je njegov govor bio daleko od iskrenog.

Međutim, bijeli šeširi u SAD-u su u tom slučaju. Na primjer, Trumpov zet Jared Kushner (koji vjeruje da ne-Židovi trebaju biti robovi) je pod ruskim ispitivanjem FBI-a koje se može proširiti na njegov protuzakoniti mito za Saudijsku armatu vrijedan 110 milijuna dolara (najavio Trump), djelujući kao neregistrirani zastupnik Izraela, i nabavljajući nuklearno oružje da se ugrozi Iran, kažu izvori iz Pentagona.

Također, specijalni odvjetnik bivšeg direktora FBI-a Roberta Muellera može biti otpušten ili prisiljen da ispita 9/11, budući da je bio uključen u zataškavanje i bio je postavljen da vodi FBI od strane (bivšeg predsjednika George W.) Busha tjedan dana prije 9/11.

Pored toga, „izraelska cyber komandna jedinica 8200 možda je pripremila laptope za otimanje i rušenje aviona, dovodeći do još više američko-ruske suradnje dok se (američki visoki general Joseph) Dunford susreo s vojnim zapovjednicima NATO-a kako bi raspravljali o tome.“

Osim toga, u SAD-u, FBI je podvrgnut velikoj čistki prisnih prijatelja bivšeg direktora Jamesa Comeya, Hillary Clinton i Baracka Obame, kažu izvori iz Pentagona. Kao dio toga, zaplijenjene su sve datoteke i snimke iz Comeyevog ureda, kažu.

Nadalje, James Comey, kao i bivši bliski suradnici Clintona poput Anthonyja Weinera i Huma Abedina pregovaraju da preokrenu državne dokaze protiv Hillary i protiv pedofilske mreže u Washingtonu, kažu. Zauzvrat se očekuje da će Clinton uključiti svoje šefove koji bi konačno mogli uništiti duboku državu, kažu izvori (kazarske mafije).

Naša vlastita dugotrajna istraživanja pokazala su da će tragovi na kraju dovesti do Rima i P2 masonske lože, kao i do BIS-a i do loze drevnih obitelji koje kontroliraju te institucije. 

Ovo nas dovodi natrag do pape Franje koji je sam priznao da je obožavatelj Lucifera. Je li on samo lijepa figura unajmljenog voditelja za Sotoniste? Jesu li monoteističke vjere i drevne krvne loze one koje su ih tajno kontrolirale tisućljećima kako bi postigli sporazum s ostatkom svijeta?

Do sada, na doista misteriozan način, grom je pogodio Vatikan i Meku. Je li to nešto dospjelo da pogodi i Jeruzalem?

U svakom slučaju, Trumpov posjet Saudijskoj Arabiji, Izraelu i Rimu će biti posljednji marketinški napor starog režima koji pokušava preživjeti ili će to značiti temeljitu reformu u monoteističkom svijetu. Hoće li stare obitelji krvne loze štovatelja Sotone konačno izaći, reći istinu i moliti svijet za oprost? Više bismo mogli znati do kraja mjeseca, ali ne zadržavajte dah.

Kazarska mafija i dalje izaziva nevolje u Ukrajini, na Bliskom istoku i drugdje, iako u znatno manjoj mjeri nego prije. Najnovije nevolje bile su u Indoneziji gdje mafijaši plaćenici pokušavaju izazvati vjerske nemire, prema izvorima Društva Bijelog Zmaja u Indoneziji. Financijski trag iza plaćenih izazivača nemira vodi do Freeport McMoRun rudnika koji je pod kazarskom kontrolom i jasno je da su priređeni nemiri samo pokušaj da se dočepaju zlata, kažu izvori. Ovdje je izvještaj izvora indonezijskog Društva Bijelog Zmaja o tamošnjoj situaciji na terenu:

Najnovije vijesti su da FPI radikalni islamisti, koje financira Sorosova organizacija i njene podružnice, kako su me informirale moje lokalne veze obavještajaca, prevrnuli su 2 autobusa koja pripadaju Dayaku s putnicima uz glavnu cestu u gradu Pontianaku… To je operacija kazarske cionističke kabale da podijeli ljude u Indoneziji, a zatim krenu i počnu predstavu Također sam bio informiran da tamo ima brojnih zapadnjaka bijele kože, koji nose tamne sunčane naočale, koji se miješaju sa stanovnicima Dayaka, dok fotografiraju i snimaju videe.

U svakom slučaju, kako kaže stara arapska poslovica: psi laju a karavani prolaze, a neizbježne planetarne promjene nastavljaju se odvijati bez obzira na ono što Kazari ili kabalino monoteističko vodstvo radi.

Vojno vodstvo koje tvrdi da kontrolira Rusiju, SAD i Kinu više-manje je shvatilo što će se dogoditi na Bliskom istoku, u Sjevernoj Koreji i Ukrajini. Oni će i dalje osiguravati da bilo koji i svaki pokušaj kazarskih religioznih fanatika da započnu treći svjetski rat i Armagedon ne uspiju.

Pa sada, u stvarnom svijetu, očekuje se da će budućnost odnosa Indije i Kine biti sljedeće veliko geopolitičko pitanje koje će se morati riješiti. Indija je konačno podigla svoju geopolitičku ruku bojkotirajući kineski One Belt One Road (Jedan pojas jedna cesta) početkom mjeseca. Očito je to zato što OBOR poziva na glavnu transportnu rutu kroz teritorij za koji se Indija spori sa susjednim Pakistanom. Ipak, uglavnom, Indija osjeća ljubomoru i osjeća se zanemarena jer Kina uživa u geopolitičkoj pozornosti.

Činjenica je da će Indija definitivno biti sljedeća velika supersila i jednog dana može parirati, pa čak i preteći Kinu. Pogledajte karte i grafikone na sljedećim linkovima da vidite zašto.



Prvi pokazuje da po pitanju stanovništva Kinu s 1,4 milijarde ljudi usko prati Indija s 1,3 milijarde. Što je još važnije, kako prikazuje drugi grafikon, 41% stanovništva Indije je mlađe od 20 godina i brzo raste dok kinesko stanovništvo brzo stari i kreće se prema smanjivanju. Indija također doživljava brzi gospodarski rast, što znači da će se njen ekonomski utjecaj uskoro podudarati s demografskom snagom. Sljedeća faza biti će Afrika koja ima brzi rast stanovništva s 1,2 milijarde ljudi.

Što sve to znači je da, dok Istočna Azija i Zapad pregovaraju o novoj globalnoj arhitekturi, rastuće snage Afrike i Indije morat će se smjestiti u to na fer način ako želimo izbjeći buduće probleme.

Izvor:  Antimatrix.org


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers