FREE JULIAN ASSANGE

Friday, April 14, 2017

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 10:04:2017


Kazarski sotonisti fatalno su se izložili pretvorivši Trumpa u zombi roba


10. travnja 2017.



Štovatelji Sotone - kazarska mafija napravila je fatalnu pogrešnu procjenu prošlog tjedna kada su ucijenili američkog predsjednika Trumpa da postane njihov zombi rob, slažu se Pentagonovi i drugi izvori.

Sotonisti su prikazali video s opijumom otrovanim bebama koje su ubili doktori i koristili to kao izgovor Trumpu da naredi ilegalni raketni napad protiv Sirije.


Međutim, pravi razlog zašto je Trump naredio ovaj ilegalni napad je zato što je ucijenjen od strane sotonista s videom koji imaju o njemu kako ubija 12-godišnju djevojčicu po imenu Mary, kažu izvori Pentagona i CIA-e.


Pentagonovi izvori kažu da je Udar na Siriju učinjen s prethodnom obavijesti ruskoj vojsci o minimalnoj šteti dok stvaranjem protureakcije i masovnih prosvjeda diljem zemlje da smijeni Trumpov (sotonistički) kazarski rukovoditelj Jared Kushner i očiste neokonzervativci.

U slučaju da vam je teško povjerovati da je Kushner sotonist, možete se zapitati zašto je kupio zgradu u Petoj aveniji 666 gdje se nalazi kompanija po imenu Lucent Technology koja razvija mikročipove koji se ugrađuju u ljude, tj. Žig zvjeri.

Kushner je sada službena meta i ne očekuje se da će dugo ostati na ovom planetu, kažu izvori CIA-e i agencija.

U svakom slučaju, još jedan od glavnih razloga zašto je očajna kazarska Kabala preusmjerila i pokrenula udar na Siriju jer je Rusija dobila energetski rat kada se EU okanio svog protivljenja Sjevernoj trasi 2 plinovoda za Njemačku“, kažu Pentagonovi izvori.

Druga stvar koju trebate imati na umu o napadu na Siriju je da je bila vremenski tempirana da pomogne kazarskoj sotonističkoj Daesh plaćeničkoj vojsci da pokuša ponovno zauzeti hram Baala (Molek, Set, Sotona) u Palmiri. Ovaj pokušaj nije uspio.

Sada kada je Trump pretvoren u sotonističkog zombija, sotonistički general David Petraeus preuzeo je Vijeće za nacionalnu sigurnost SAD-a, kažu Pentagonovi izvori. Njegov lakej, H.R. McMaster, sada je Trumpov savjetnik za nacionalnu sigurnost i planira poslati 150.000 američkih kopnenih snaga da napadnu Siriju, kažu izvori. To se neće svidjeti šefovima Združenog stožera tako da će biti dosta drmanja, nastavljaju izvori. Nepotrebno je reći da bi slanje 150.000 američkih vojnika u Siriju pokrenulo treći svjetski rat koji bi doveo do smrti 90% čovječanstva i uništenja sjeverne hemisfere, tako da se to neće dogoditi, narode.

Izraelci se također potajno nadaju da će američko vojno zrakoplovstvo izgraditi divovsku zračnu luku u Siriji sada kada su operacije krijumčarenja heroina u turskoj zračnoj bazi u Incirliku prekinute.


Ono čemu smo svjedoci je očajna bitka tipa ofenzive za premoć od strane sotonista koji su okupirali vladu Izraela.

„Heizbollah, Sirija i Iran mogu ponovno naoružati Rusi da se oduzme Golanska visoravan budući da je crvena linija pređena s tomahawkima i Koptskim bombardiranjem crkve na cvjetnu nedjelju, kažu Pentagonovi izvori. Egiptu, Jordanu, Siriji, Turskoj, Iranu, Iraku, Libanonu pridružuju se Rusija i američke vojne snage da prisile Izrael, Saudijce i njihove plaćeničke vojske da zaustave njihovo ilegalno neprestano raspirivanje rata, slaže se više izvora.

Unatoč vatrometa na Bliskom istoku, međutim, sada se poduzima odlučna akcija u Japanu i sjevernoj Koreji, slažu se izvori CIA, FSB, japanske vojne obavještajne službe i drugi.

Odluka sotonističkog roba Donalda Trumpa da uputi grupu nosača aviona u Sjevernu Koreju povezana je s njegovim naređenjima za nuklearni napad na Sjevernu Koreju koji se treba dogoditi 27. travnja, prema japanskoj vojnoj obavještajnoj službi.

Kad je prošlog tjedna Xi Jinping posjetio SAD, Trump ga je pitao zašto Kina nije zapucala na Sjevernu Koreju. Xi mu je objasnio da su Sjeverna Koreja i sjeverna Kina bile pod kontrolom vojne grupe koja nije mogla utjecati, kažu izvori japanske vojne obavještajne službe.

Pentagonovi izvori, sa svoje strane, kažu: Xi je izbjegavao Bijelu kuću i hvatanje u zamku državne posjete jer Trump možda neće ostati dugo zbog njegove ucjene da služi Izraelu.

To je razlog zašto je Trump imao histerični napad i naredio nosaču aviona da ide u Sjevernu Koreju kako bi poslao poruku Kini i Sjevernoj Koreji. Ipak, bez obzira na to Trumpu se neće dopustiti da izazove rat, obećavaju Pentagonovi izvori.

Pravi razlog zašto Trump želi napasti Sjevernu Koreju ima veze s činjenicom da će Kazari izgubiti kontrolu nad Japanom, njihovom glavnom kravom muzarom (gdje zarađuju preko 2 trilijuna dolara godišnje), sada kada prihodi od droge i energije presušuju, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja i drugi.

Razlog tome je da je smrt Davida Rockefellera stvorila golemi vakuum u moći na samom vrhu japanske strukture moći. Društvo Bijelog Zmaja i njegovi saveznici identificirali su Japan kao ključ za trajni kraj moći kazarske mafije u svijetu. Dok postoji procjena da ima 1 milijun kazarskih sotonista u SAD-u, u Japanu ih je manje od 1000 njih. Ako sjedište CSIS-a u Japanu blizu Tokyo Tower-a, Bank of Japan, i Prudential building u Alasaki, Tokio bude zauzeto, to bi završilo s kazarskom kontrolom Japana. To bi ih dovelo do stečaja, a zauzvrat bi uzrokovalo da se cijela njihova planetarna mreža kontrole sruši i izgori.

U svakom slučaju, možemo potvrditi da je japanski posrednik Ichiro Ozawa odustao od svoje tvrdnje da je on novi gazda i da ima dozvolu Henryja Kissingera da ujedini Sjevernu Koreju i Južnu Koreju plus Japan i Maleziju da formira novu zemlju koju bi on vodio.

Sada postoji još jedan koji bi bio kontrolor Japana po imenu Takao Nashimoto koji trči okolo govoreći svima da je on glavni. U stvari, on dobiva svoje naredbe od Japan Foundation koji vodi Ryohei Sasagawa koji, sa svoje strane, dobiva naredbe iz CSIS-a i P2 masonske lože, potvrđuju P2 izvori.

Društvo Bijelog Zmaja je pokušalo kontaktirati novog velemajstora masona i šefa CSIS-a Ralpa Cosa prošlog tjedna, ali nije dobilo nikakav odgovor tako da ćemo možda morati otići pokucati izravno na njegova vrata. Cosa to zna, i ako dođe do borbe, on i njegovi gorile su brojčano jači za oko 1000; nadajmo se da će mirno pristati.

Ako je potrebno, gnostički iluminati, sa svoje strane, kažu da su spremni uništiti Rim ako je to potrebno da se oslobodi čovječanstvo kontrole sotonističke kazarske mafije.

U s tim povezanim razvojem, Kissingerov štićenik K.T. McFarland smijenjen je prošlog tjedna iz američkog NSC-a i poslan kao američki veleposlanik u Singapur. Singapur je regionalno sjedište CIA-e za Aziju i tako McFarland možda pokušava provesti grabež azijskog zlata za svog gospodara Kissingera.

U međuvremenu, u SAD-u, napad na Federalne Rezerve se nastavlja jer je predstavnik Feda u Richmondu Jeff Lacker bio prisiljen povući se, dok su računala i kodovi za stvaranje fiat valuta oduzeti kako bi se pokrenuo globalni reset valuta, kažu Pentagonovi izvori.

Japanska vojna obavještajna služba kaže da bi fizičko zauzimanje američkih Federalnih rezervi, Bank of Japan i EU središnje banke bilo besmisleno, osim ako se uhvati Henry Kissinger i prisili da preda glavne kodove za stvaranje dolara, eura i jena. To je razlog zašto je tjeralica po svim točkama izdana za hapšenje Kissingera. Ako bude uhapšen i prisiljen da preda kodove, onda kvadrilijuni dolara mogu biti dostupni za financiranje novog doba.

Članovi japanske kraljevske obitelji kažu da, iako je odbor kraljevske obitelji tradicionalno stavljao svoj pečat na zahtjev za stvaranje novog novca, oni su to uvijek činili po naređenju Kissingera, Rockefellera i kazarske mafije. Oni se još uvijek previše boje poduzeti nezavisnu akciju dok ne dobiju potvrdu da je Kissinger uhvaćen, kažu izvori kraljevske obitelji. To je zato što je Kissinger naredio ubojstvo mnogih poslijeratnih japanskih premijera i političara, kažu.

Zadnji put je bilo objavljeno da se Kissinger krije u antarktičkoj bazi i specijalne snage su na putu da ga uhvate dok ovo pišem.

I na kraju, dopustite da objasnimo što će se dogoditi kada Društvo Bijelog Zmaja i njegovi saveznici pobijede u borbi za planet Zemlju. Naša grupa planira:

·         Objaviti jubilej ili jednokratni otpis svih dugova, javnih i privatnih

·         Preraspodijeliti ljudima svu imovinu koju je nezakonito stekla kazarska mafija kroz prevare središnje banke u privatnom vlasništvu

·         Amnestiju za sve nenasilne zatvorenike koji su u zatvoru zbog optužbi za drogu

·         Nacionalizirati središnje banke u privatnom vlasništvu i staviti ih pod kontrolu naroda

·         Objaviti svjetski mir i obnoviti međunarodnu arhitekturu koja bi točno odražavala svijet demografske i gospodarske stvarnosti

·         Uspostaviti buduću agenciju za planiranje tako da se kvadrilijuni oslobođenih sredstava ljudima koriste odgovorno, na ne-inflacijski način da bi se ovaj planet pretvorio u raj

·         Osloboditi zabranjenu tehnologiju i početi veliki snažno financirani projekt za okončanje smrti i bolesti i tako nas učiniti besmrtnim ako to želimo

·         Imati uspostavljen odbor za istinu i pomirenje, tako da ljudi mogu saznati svoju pravu povijest i da svatko dobije priliku da poduzme novi, čisti početak

·         Kolonizirati druge planete u galaksiji i proširiti se u svemir

·         Započeti zlatno doba



Preveo. Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers