FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, April 6, 2017

Croatian -- Benjamin Fulford: 03:04:2017



SAD i Japan su blizu građanskog rata jer Rockefellerova smrt ostavlja vakuum u vlasti


3. travnja 2017.

Autor: Benjamin Fulford


Vakuum u vlasti koji je ostao poslije smrti Davida Rockefellera stvorio je situaciju koja će, ako se ne rasprši, dovesti do građanskog rata u SAD-u i Japanu, kažu izvori CIA-e, Pentagona i japanskih vojnih obavještajnih službi. Situacija je dostigla točku gdje bi američka vojska mogla izvršiti marš na Washington da krene u bitku s dilerskom frakcijom CIA-e za drogu, marionetskim političarima Federalnih rezervi i njihovih plaćenika, kažu izvori.

U Japanu, u međuvremenu, postoji podjela između snaga pod kontrolom SAD-a koje okružuju marionetsku vladu u Tokiju i nacionalističkih plus povezanih sjevernokorejskih snaga najjačih u regiji Osaka, kažu izvori japanskih vojnih obavještajnih službi.


De facto ostavka japanskog kralja Akihita stvorila je borbu za vlast za japansko prijestolje, kažu desničarski izvori bliski kraljevskoj obitelji. Japanski desničarski blok bačen je u nemir zbog otkrića da Akihito nije bio pravi sin cara Hirohita i bio je proxy za Davida Rockefellera, kažu. To je razlog zašto bijesni velika bitka za nasljeđe s jednom grupom koja podržava prestolonasljednika Naruhita, dok se druge frakcije zalažu za zamjenu kraljevske obitelji koja je pod vanjskim utjecajem, koja je vladala još od Meiji vremena, kažu izvori. Tajno društvo Tronožna vrana sa sjedištem u Kyotu, zajedno s Nichiren budističkom sektom, Tajvancima i Sjevernokorejcima podržavaju takvu temeljnu promjenu, kažu oni. Jedan kandidat kojeg oni podržavaju je Naoshi Onodera, suparnik polagatelju prava na tron, dodaju izvori.


Establišment u Tokiju koji stoji iza sadašnje kraljevske obitelji također je zabrinut u vezi s princem Naruhitom, kažu izvori. Njegova supruga, princeza Masako je član Sokka Gakkai budističke sekte i iz tog razloga odbija sudjelovati u Shinto obredima koji su bitan dio kraljevskog posla u Japanu, kažu izvori. Masako je kći Hisashi Owade, Rockefellerovog prisnog prijatelja, napominju oni. Međutim, sadašnji establišment još uvijek je spreman ići s princem Naruhitom ako obeća da će provoditi razne Shinto obrede bez Masako na njegovoj strani, kažu. Inače bi tražili nasljednika unutar sadašnje vladajuće obitelji, vjerojatno princa Fumihita koji ima sina i zakonitog nasljednika, kažu izvori.

Grupa koja se zalaže da zadrži sadašnju obitelj na vlasti također tvrdi da je institucija, a ne stvarna loza, ono što je bitno.

Japanski političar Ichiro Ozawa, sa svoje strane, putovao je Azijom govoreći da ga je Henry Kissinger pomazao i da kad jednom princ Naruhito preuzme tron, on će ujediniti Maleziju, Sjevernu Koreju, Južnu Koreju i Japan u jednu zemlju pod njegovom kontrolom, kažu izvori japanske desnice. Ono što Ozawa i stari japanski establišment ne shvaćaju je da Kissinger nema moć i da su svi oni osuđeni da završe u smeću povijesti.

Sjevernokorejski diktator Kim Jong Un, u međuvremenu je u takvom strahu u vezi situacije da je on visoko na amfetaminima i spava na raznim mjestima svake noći u strahu da će biti izbrisan od strane američkih bespilotnih letjelica, kažu izvori japanske vojne obavještajne službe.

Tradicionalisti, u međuvremenu, kažu da postoji potreba da se vrati na stanje stvari prije nego što su zapadni imperijalisti pretvorili Japan u tajnu koloniju tijekom 19. stoljeća. Oni žele potpunu neovisnost od zapadnog utjecaja u regiji, kažu izvori azijskog tajnog društva. To je nešto što CIA i američka vojska vjerojatno neće prihvatiti.

U svakom slučaju, tajanstvena bitka za japansku kraljevsku obitelj ima posljedice u cijelom svijetu. Očito, na samom vrhu postojećeg financijskog sustava, predstavnik najstarije kraljevske loze, koja je bila japanska, ima kontrolu nad zadnjim pečatom, koji omogućuje stvaranje novog novca, kažu izvori kraljevske obitelji.

Sada kad su David Rockefeller i njegov kraljevski proxy izvan slike, kaos koji prati kolaps posjeratnog poretka kojim je presjedavao Rockefeller dostigao je točku u kojoj je bivši američki predsjednik Barack Obama uhapšen od strane američke vojne policije, tvrde Pentagonovi i japanski MI izvori. Obamina takozvana crna kuća ili anti-trump sjedište također je zapaljena, kažu izvori.

Obama je, nakon hapšenja, počeo imenovati svije šefove u frakciji koja se bavi drogom u CIA-i, kažu izvori. Kao rezultat toga, avion pun afganistanskog heroina i sjevernokorejskih amfetamina zaplijenjen je na međunarodnom aerodromu Argyle na St. Vincentu i Grenadinima na Karibima, kažu izvori. Novac od droge iz ovog leta bio je namijenjen da se koristi za financiranje operacija Daesha (ranije poznat kao ISIS), kažu izvori. Nakon ove zaplijene slijedilo je hvatanje jednog s Obamom povezanog broda koji sadrži 4,2 tone kokaina, napominju izvori.


Od pritvaranja Obame, vlasti sustavno presreću pošiljke droge u SAD. Prošlog tjedna zaplijenjeno je 16 tona kokaina i glavni heroinski lanac je razbijen.



Informacije koje je dao Obama o novcu od droge kojim se financira plaćenička Daesh vojska dovele su do akcije američke vojske protiv njih u Jemenu, Somaliji, Nigeriji i Libiji, kažu Pentagonovi izvori.

Čini se da je Donald Trump pokazao da je spreman poduzeti akciju protiv farmaceutskih kompanija, kao i s tweetom u čast svjetskog dana autizma. Šuška se da je njegov sin Barron postao autističan nakon što je primio zaraženo cjepivo.

Američka administracija, također, signalizira prekid s Kazarima nakon što je Trump bojkotirao godišnji sastanak AIPAC lobija u ožujku, kažu Pentagonovi izvori.

Rothschildova kazarska frakcija također je pretrpjela veliki poraz, kada njihov plan za spajanje Londonske burze s Njemačkom burzom nije bio odobren od strane EU, kažu Pentagonovi izvori.

Ovaj gubitak moći Rothschilda, kao i Rockefellera i Bush/Clintona znači da je kontrola najviše točke sadašnjih američkih dolara/eura/jena zapadnog financijskog sustava na kocki. Teoretski, s pravim ljudima na dužnosti, novi kralj na temelju sadašnjeg zapadnog financijskog sustava može odobriti izdavanje trilijuna ili kvadrilijuna dolara za financiranje novog doba, slažu se izvori.

Masoni, čija je svjetska mreža podrška ovom drevnom sustavu, izabrali su Ralph Whata iz reda isusovaca i s Vatikanom povezanim CSIS-om,


kao njihovog novog velemajstora od 25. travnja, rekli su japanski izvori kraljevskoj obitelji.

Još uvijek je nejasno što će napraviti ovaj velemajstor, ali mi ćemo ga pokušati kontaktirati da saznamo više za naše čitatelje. Mi pretpostavljamo da će biti mir u svijetu i početak novog zlatnog doba.

Nepotrebno je reći da je sve više ljudi u svijetu svjesno prirode sadašnjeg financijskog sustava, i oni se pitaju da li bi se trebao modernizirati i imati više transparentnosti u ime demokratske kontrole. Budući da je financijski sustav stvarni izvor moći na ovom planetu, borba za njegovu kontrolu je u biti borba za kontrolu nad planetom Zemljom, i živim bićima i njihovoj budućnosti.

Amerikanci okupljeni iza američke vojske i Donalda Trumpa će nacionalizirati Federalne Rezerve i staviti ih pod kontrolu izabranih dužnosnika.

Međutim, budući da je SAD u stečaju, ako Trump nacionalizira Federalne Rezerve bez konzultacije s američkim zajmodavcima (uglavnom Kina i Japan), bio bi najgori slučaj scenarija, koji vodi do zastoja u trgovanju sa SAD-om i kašnjenja isplata plaća američkim oružanim snagama u cijelom svijetu. To bi, pak, dovelo do rata i smrti 90% čovječanstva i uništenja sjeverne hemisfere.

To je razlog zašto je toliko toga na kocki na susretu na vrhu ovog tjedna između predsjednika Donalda Trumpa i kineskog predsjednika Xi Jinpinga.

Dužnosnici Pentagona kažu da Trump ima potkresana krila pred susret kada je njegov zet Jared Kushnerom bio prisiljen uglaviti posao od 400 milijuna s kineskim osiguravateljem Anbangom zbog nacionalne sigurnosti, bojeći se da će se to vratiti u kineske resurse.

Izvori kineskih tajnih društava priznaju da su Kinezi investirali bogatstvo u biro kampanje Hillary Clinton i bili su vrlo razočarani kad je izgubila, i čini se, oni sada pokušavaju uhvatiti korak s izborom naroda i Trumpovom administracijom. U tu svrhu, Kinezi će ponuditi izgradnju mnogih proizvodnih središta u SAD-u, kako bi poboljšali svoje odnose s Trumpovim režimom.

U svakom slučaju, ruski patrijarh Kiril, kraljica Elizabeta, papa Franjo, populist Trump, zajedno sa starijim Azijatima, sada imaju priliku da radikalno poboljšaju poslijeratni sustav. To bi omogućilo da se jednom zauvijek stane na kraj terorizmu i genocidnim aktivnostima kazarske mafije štovatelja Sotone.

Osim toga, ako se postigne sporazum, onda bi ogromni resursi postali dostupni, ako ne trilijuni, kvadrilijuni dolara (juana, itd) za financiranje velikih ulaganja u kampanju     za okončanje siromaštva, zaustavljanje uništavanja okoliša i postavljanja čovječanstva na eksponencijalno širenje u svemir u skladu s prirodom.

Mogla bi se ostvariti ogromna ulaganja da se omogući besmrtnost za sve koji to žele. Mi doslovno možemo pretvoriti ovu Zemlju u raj, ako se postigne sporazum za zlatno doba mira.



Preveo. Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers