FREE JULIAN ASSANGE

Friday, March 24, 2017

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 20:03:2017


Rothschildi predaju US korporaciju u bankrotu, USA Republika prihvaća zajedničku sudbinu čovječanstva


20. ožujka 2017.



Sotonistička kabala pretrpjela je teške poraze prošlog tjedna na svim frontama, slažu se mnogi izvori. Najveća vijest je da je američki predsjednik Donald Trump objavio prošlog tjedna da je korporacija Sjedinjene Države u vlasništvu kabale osnovana 1861. godine zamijenjena s Republikom Sjedinjenih Država Amerike koja je osnovana 1776. godine. Za detalje pogledajte ovdje:


Evo zašto priča o gašenju funkcija američke vlade 15. ožujka jer dostignut limit od 20 trilijuna duga se nije ostvario. Dug je pripadao korporaciji, ne Republici. Korporacija je proglasila stečaj, a dug ništavnim, slaže se više izvora. To je zbog toga što državni tajnik korporacije Sjedinjene Države i rob korporacijskog najvišeg dioničara Davida Rockefellera mlađeg, Rex Tillerson, nije uspio u svom nastojanju da dobije za to sredstva u Aziji prošlog tjedna, kažu izvori azijskog tajnog društva.

Izvori japanske carske obitelji kažu da se Rockefellerov trgovački putnik Henry Kissinger pojavio s Rex Tillersonom i prijetio carskoj obitelji u neuspjelom pokušaju da od njih dobiju 4  (kei) jena (40 trilijuna dolara) obveznica Svjetske banke kako bi mogli održati korporaciju SAD-a i postaviti njihovog lakeja Ishiro Ozawu kao premijera Japana. Ozawu preziru u krugovima japanske vlade i neće mu se dopustiti da se približi premijerovom uredu, tako da je zahtjev odbijen, kažu izvori japanske desnice.

Međutim, američka vojska je odlučna da se riješi premijera Shinzo Abea i ministra financija Toro Aso-a, koji su blokirali posao, jer su im očajno potrebna sredstva kako bi njihove međunarodne operacije išle dalje. To je razlog zašto su preplavili japanske medije s pričama koje izlažu Abeove skandale. Abe predstavlja frakciju ekstremne desnice koja je htjela započeti rat s Kinom i tako definitivno ukaljao ugled i vjerojatno će biti uklonjen.


U tijeku su razgovori o tome s kim će točno zamijeniti Abea i Društvo Bijelog Zmaja preporučuje relativno čistog i kompetentnog Hideo Higashikokubarua kao privremenog premijera koji bi predstavljao konsenzus japanske birokracije i drugih posrednika vlasti. Izvori azijskog tajnog društva, sa svoje strane, kažu da Abe trenutno nema alternative i da mora dobiti nove skripte za čitanje. Rasprave su u tijeku.

Rothschildi i Rockefelleri također se pokušavaju sačuvati od odlaska u stečaj preuzimanjem Sjeverne Koreje. Sjeverna Koreja je lokacija ogromne riznice plemenitih metala i drugih podzemnih izvora lociranih oko svete korejske Peaktu planine, kažu izvori azijskog tajnog društva.

Sada se može potvrditi da je francuski ogranak obitelji Rothschild nedavno organizirao ubojstvo lažnog Kim Yong Nama u Maleziji kako bi diskreditirali Kim Jong Una i uklonili ga s vlasti. Nadali su se da će ga zamijeniti s lažnim najstarijim sinom Kim Yong Nama (kim Han Sol) kojeg su se nadali predstaviti kao legitimnog prestolonasljednika korejskog prijestolja. Azijska tajna društva nisu bila ni malo zavarana s ovim i rekli su da su bili Rothschildi, ne CIA, oni koji su bili iza neuspjele zavjere, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja.

Rex Tillersen, sa svoje strane, javno je prijetio prošlog tjedna da će preuzeti Sjevernu Koreju vojnom silom u ime svojih Rockefeller gospodara. „Rex može lagati što god želi za Rockyja, ali nikakav rat neće biti dopušten na Korejskom poluotoku je ono što su Pentagonovi izvori imali za reći.

Može biti rata na Bliskom istoku, kako bi se zbacili sotonisti koji su u vladi Izraela, kažu Pentagonovi izvori.

Da bi se Izrael prisilio da postigne mir, američki vrhovni general Joseph Dunford sastao se prošlog tjedna s jordanskim kraljem Abdullahom II da učvrsti savez protiv Izraela, kažu Pentagonovi izvori. Kao rezultat toga „Izrael je sada okružen vojnom koalicijom Sirije, Libanona, Hezboillaha, Egipta, Jordana, Iraka i Turske kao i velike trojke (Kina, SAD i Rusija) da ga se prisili na mir, rekli su izvori.

Suočen s ovom situacijom, izraelski premijer i sotonist Benjamin Netanyahu odletio je u Kinu 19. ožujka da zatraži zaštitu od izuzetno važnog vođe, Xi Jinpinga. Pentagonovi izvori predviđaju da Bibi također nikako neće dobiti bilo kakvu podršku Xia koji može zahtijevati zaustavljanje izraelskih napada na Siriju, vraćanje Golanske visoravni, rješenje s dvije države za Palestinu i poražen ISIS tako da Kina može obnoviti Bliski istok i promovirati euroazijsku integraciju.

Saudijska kraljevska obitelj također je u Kini gdje traži zaštitu nakon što nisu uspjeli dobiti azil ni u Japanu ni u Indoneziji, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. Dok u Japanu, jedan očito lažni kralj Salman, koji je izgledao mnogo mlađi od pravog kralja i koji nije bio senilan kao pravi kralj, paradirao je pred TV kamerama. Što to znači je da je pravi kralj mrtav, a amerikanizirani princ Muhamed Bin Nayef sada je kralj Saudijske Arabije.

To objašnjava zašto je Saudijski princ Bin Salman odletio u Washington prošlog tjedna da traži zaštitu od Donalda Trumpa. Zaštita je odbijena, kažu Pentagonovi izvori. Trump je također odbio mito od Salmana usmjeren s namjerom da ga pridobije da ne primijeni 9/11 anti-saudijski teroristički zakon, nastavljaju izvori. Trump je sada također na činjenici da su Bill Gates i sin Masayoshija djelovali kao zamjena za Salmana sa svojim ponudama od 100 milijardi investicijskih sredstava, kažu izvori.

Trump je također odbio primiti mito koji mu je ponudila njemačka kancelarka Angela Merkel prošlog tjedna da ne dira Rothschildove lakeje poput Johna McCaina i Hillary Clinton, nastavljaju izvori. To je bilo ono što je bilo u pozadini Trumpovog javnog odbijanja da se rukuje s Merkel.

Pentagonovi izvori također kažu da se može izvršiti pritisak na Francusku ili posebne snage i CIA operativce ubačene da izlože Obamu (još jedan Rothschildov sluga) s Tahitija kako bi se suočio s drogom, prisluškivanjem, zavođenjem, i drugim optužbama.

CIA izvori, sa svoje strane, govore da Anthony Weiner i drugi pedofili „pjevaju poput kanarinca“ i daju FBI-u mnoštvo dokaza o visokoprofilnoj pedofiliji i odgovarajućim ucjenjivačkim krugovima na vrhu zapadne strukture moći.

Trumpov režim također je odlučan da završi s nelegalnom industrijom droge u Južnoj Americi. To je razlog zašto je američka obalna straža ne samo preživjela proračunske rezove, nego čak može dobiti više novca, mornaricu, obavještajne službe i vojnu pomoć da razbiju Bushove kolumbijske i meksičke kartele, kažu izvori.

Također postoje dokazi da zaustavljanje pranja novca od droge počinje davati rezultate. Izvori američke financijske industrije kažu da južnoamerički baruni droge koriste svoj novac od droge za kupnju iračkih dinara kao način pranja svog novca. Međutim, budući da je Bush/Clinton frakcija izgubila američke izbore, ovi dinari nikad neće vjerojatno postati korisna valuta, tvrde izvori.

Izvori azijskog tajnog društva i Društvo Bijelog Zmaja se slažu da od vremena kad godina rata drogi nije uspjela učiniti ništa da se iskorijeni ilegalni biznis vrijedan 2-3 bilijarde dolara godišnje, dugoročno rješenje i dalje će biti legalizacija i reguliranje opojnih sredstava, kako bi se smanjila šteta koju uzrokuju i da se ne dopusti da novac dođe u ruke bande kriminalaca. U tijeku su tajni pregovori na visokoj razini prema tom cilju, kažu izvori.

Izvori azijskog tajnog društva također kažu da otkad su zapadne sile odbile predati kontrolu nad sustavom američkog dolara, oni sada očekuju da će taj sustav postupno biti zamijenjen sustavom koji uključuje četiri ili pet ključnih valuta.

U međuvremenu, Republika Sjedinjenih Država Amerike pristala je podržati kineski koncept ljudske zajednice sa zajedničkom sudbinom. Ova kineska ideja jednoglasno je prihvaćena prošlog tjedna u vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda.


Kinezi su također dobili zeleno svjetlo da idu naprijed s golemom infrastrukturom planeta čiji je cilj da se stvori međusobno povezani svijet. Kao dio toga, Republika Sjedinjenih Država Amerike završava sa svim podrškama vojnih aktivnosti na mjestima kao što su Afrika i Bliski istok s ciljem razbijanja kineskog posla na infrastrukturi, kažu Pentagonovi izvori.

Zapadni centri moći također su počeli zagovarati prijedlog društva Bijelog Zmaja za uspostavu buduće Agencije za planiranje za organiziranje velikih projekata za poboljšanje životnog standarda u svijetu, kao i ponovno obnavljanje i poboljšanje prirodnih ekosustava. To će značiti punjenje oceana ribom, obnavljanje kišnih šuma, pretvaranje pustinjske i arktičke regije u zelene i širenje u svemir. Nadamo se da će uskoro biti najave u tom smislu praćene oslobađanjem ogromnih sredstava kako bi se to omogućilo.

Tu su i preliminarni pregovori da se obilježi novo zlatno doba s novim kalendarskim sustavom u zamjenu za stari zapadni gregorijanski kalendar. To bi značilo vraćanje na nultu godinu pod novim svjetskim kalendarom. Sustav bi se temeljio na kretanju i Sunca i mjeseca. Odbor sastavljen od stručnjaka raditi će na detaljima.

Izvor:


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers